Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

κακιστες;;; 🤣 δεν ξερω πραγματικα. κοιτα δεν μου ειπαν για τις μετριες οτι τις λενε καλες. απλα μου ειπαν οτι οι αριστες δεν ειναι παντα αριστες. κι οτι τα κριτηρια ειναι λιγοτερο αυστηρα.

εμενα μου λες για τυχη… 3 ετ … 3 παλινδρομες 7η-12η… ολες οι βιοψιες δειξανε καθαρους καρυοτυπους. κι η 4η εδωσε παιδι…

Ευχαριστώ φίλη μου έκανες την καρδούλα μου περιβόλι  τώρα 🥹 πως γίνετε να είναι καθαροί οι καρυοτυποι και να παλιδρομουν; Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου τουλάχιστον όσα πέρασες άξιζε ο κόπος !!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ήρθε σήμερα το χαλί μας αλλά θα στρώσω την Κυριακή.Έτσι κ αλλιώς πάλι κάνει ζέστη κ το Σάββατο θα κάνουμε ένα μίνι παρτάκι οπότε ας αποφύγω να το βάλω για λίγες μερούλες!

Ναι! Αμαρτια ειναι να στο ξαναπατήσουν κοριτσάκι μου τόσα ατομα, φρεσκοπλυμένο χαλί. Αστο για μετα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο όταν το έχεις βιώσει μπορείς να το καταλάβεις, στο πετσί σου που λένε... και ελπίζω και εύχομαι κανένα παιδάκι να μην μεγαλωνε χωρίς την μαμά του. Η μάνα είναι το στήριγμα, το χάδι, η άνευ όρων αγάπη..... χωρις να θέλω να μειώσω τη θέση του μπαμπά, δεν είναι τυχαίο που λένε πως "από μάνα ορφανεύεις..!

Ευχαριστώ για την αγκαλιά! ΠΟλύ τις χαίρομαι!

Έχεις πολύ δίκιο κοριτσάκι μου. Όταν λείπει η μαμά από το σπίτι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Σου το λέω εγώ που έχω χάσει τις δύο καλύτερές μου φίλες, η μία 29 και η άλλη 33 ετών. Η δεύτερη είχε και ένα υπέροχο κοριτσάκι 2 ετών τότε και η μικρή (που μεγαλώνει με το μπαμπά της) πάντα του έλεγε "δεν ξέρω τί θα κάνεις, εγώ θέλω να μου βρεις μια μαμά".

Ο άνθρωπος παντρεύτηκε και έκανε και δεύτερο παιδάκι πριν από 2 χρόνια (η μαμά είχε πεθάνει από το 2004) και από ότι μαθαίνω (αραιά και που πια) τα πράγματα είναι καλά.

Πέρυσι είχα ένα πρόβλημα υγείας και το μόνο που σκεφτόμουνα και έλεγα στον άντρα μου είναι "αν πάθω κάτι πες μου τί θα κάνεις για να μεγαλώσεις τα παιδιά. Να βρεις μια πολύ καλή γυναίκα, να μην νιώθουν εντελώς μόνα τους. "

Ειρηνάκι, τόσο καιρό δεν σου έχω γράψει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να ξέρεις ότι σφίγγεται η καρδιά μου κάθε φορά που το σκέφτομαι, κάθε φορά που σε λέμε "μάνα", και σκεφτόμουν μήπως ακόμη και αυτό σε κάνει να νιώθεις "κάπως". Αν είναι έτσι θέλω να μου το πεις.

Ετσι και σε μας στην Νικαια. Πολύς αέρας, νοτιάς και ζέστη... :? και μια μουντίλα και μια ήλιος!!!

Σήμερα όμως Ειρηνάκι, είμαστε μια χαρά. Χαρά Θεού, ήλιος, γαλανός ουρανός και ένα "παγωμένο" αεράκι. Εχθές άκουσα ότι στο Μοσχάτο και στην Ελευσίνα έριξε καρέκλες και χαλάζι. Σε εμάς όμως εδώ Ειρήνη, μόνο βροχή και αυτό για λίγο. Ίσως γι' αυτό και είχε τόση υγρασία.

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ το χοντρό πάπλωμα το πλένω στην μπανιέρα.Γεμίζω την μπανιέρα με χλιαρό νερό λίγο υγρό απορρυπαντικό και αφού το αφήσω κανά μισάωρο μπαίνω και το κάνω πατητήρι δηλαδή το πατάω με τα πόδια και μετά το ξεπλένω με τον ίδιο τρόπο το αφήνω να στραγγίξει καλά καλά στην μπανιέρα και μετά στο μπαλκόνι για στέγνωμα πρώτα στην απλώστρα για να φύγουν και τα τελευταία νερά και μετά στο σχοινί.Έτσι έκανα και φέτος μόνο που όταν το άπλωσα στο σχοινί έτυχε και φύσαγε υπερβολικά όπως χτές και προχθές και αφού στέγνωσε δεν το μάζευα; αλλά λέω ασε να φτιάξω πρώτα την ντουλάπα και να το μαζέψω μετά ε δεν πρόλαβα.Το πήρε ο άνεμος και το έριξε στην αυλή πάνω στον φοίνικα γ@@@@ο.Κατεβαίνω κάτω να το κατεβάσω με τίποτα καρφιτσωμένο πάνω στον φοίνικα.Φωνάζω τον σύζυγο μπας και το κατέβαζε πιο εύκολα τίποτα οπότε αναγκαστηκά το τραβήξαμε.Περιττό να σας πώ πώς έγινε.Κορδέλες η κάτω μεριά οπότε το ξαναπλένω και προσπάθησα να το ράξω από κάτω αλλά φαίνεται χάλια χώρια ότι σιγά σιγά θα ξανανοίξει.Και είμαι σε δίλημμα να πάρω μία παπλωματοθήκη ή να το πετάξω και να πάρω καινούργιο;Οι παπλωματοθήκες είναι σταθερές δηλαδή το κρατάνε το πάπλωμα ή θα μου μαζεύεται μέσα σαν τσουβάλι;Επειτα και οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες οπότε ακόμα δεν ξέρω τί να κάνω.

Ειρήνη

δεν είπαμε να μην χαλιέσαι για κανέναν και για τίποτα;Η ζωή είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να αναλωνώμαστε σε πράγματα που μας χαλάνε,απλά προσπέρασέ τα.

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι!

πηρα περιπου 10 κιλα ντοματες για να τις τριψω κ εχω απειρες δουλειες αλλα θα τις κανω σιγα σιγα!

σας φιλω!

Και η μανούλα μου έτσι κάνει. Της στέλνει από το χωριό ο αδερφός της ντομάτες και τις κάνει σάλτσα σε βάζα και μας δίνει. Εκείνη περνάει όλο το χειμώνα έτσι.

Καλημερα!!!!!!!μα ποσα γραψατε, λαλιστατες!μ'αρεσει ομως εχω πολυ υλικο να διαβασω...πηγα τοκοριτσακι μου στον σταθμο γυρισα και εβαλα το φαγητο κατευθειαν γεμιστα για σημερα..ταισα την μπουμπου μου παω να απλωσω ενα πλυντηριο και να συνεχισω με τις υπολοιπες δουλιτσες.

Ειρηνη μου πολυ σημαντικη η βοηθεια του αντρουλη σου...

Τaz18 να τα εκατοστησει ο μικρουλης σου υγιης και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορούλες μου ένας χαμός εδώ... may day! :tongue:

Το φαγάκι μας μπήκε {θα σας βάλω μετά φωτο} και μου τράβηξε ο άντρας μου το ψυγείο. Τι είχε από πίσω...:oops: ντρέπομαι να σας πω!!! :rolleyes:

Έβαλα σκούπα στο κομμάτι του ψυγείου, το σφουγγάρισα και σαπούνισα εξωτερικά όλο το ψυγείο. ΓΥΑΛΙΣΕ κόρες μου! Μόλις το έβαλε ο άντρας μου στη θέση του.

Συνεχίζουμε...

777885dugw57gt25.gif

Ναι Γιωτάκι μου! Ακριβως γι αυτο στο έκαναν, για να φύγει η κρέμα άρα η λιπαρότητα όπως γραφω και στην Χρύσα μας.

Είναι βασικός κανόνας...! ;)

Μακάρι να είναι αυτό, να το βρήκαμε και πλεον να σου κρατούν περισσότερο!

τα νυχια εχουν απο μονα τους λιπαροτητα κ πρεπει να την βγαζουμε η πρεπει να το κανουμε μονο οταν βαζουμε κρεμα?:confused: ανεπειδετκτη μαθητρια ρε παιδι μου ειμαι!!!;)

Βάσια σου ήρθε το πμ????

αντιγόνη δεν μου στέλνεις και εμένα, να δω αν με βολεύει λόγο περιοχής γιατί έχω να κουρέψω τα μαλλιά μου δύο μήνες και η φράτζα κοντεύει να φτάσει στη μύτη.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω αρετη μου...

ειρην ηεγω που το εκανα χθες εκτος απο τα σκουπιδια σκονες που ειχε, ειχε και καμμια δεκαρια μπιλιες του μικρου... κι εγω τις εψαχνα τοσο καιρο :rolleyes:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ το χοντρό πάπλωμα το πλένω στην μπανιέρα.Γεμίζω την μπανιέρα με χλιαρό νερό λίγο υγρό απορρυπαντικό και αφού το αφήσω κανά μισάωρο μπαίνω και το κάνω πατητήρι δηλαδή το πατάω με τα πόδια και μετά το ξεπλένω με τον ίδιο τρόπο το αφήνω να στραγγίξει καλά καλά στην μπανιέρα και μετά στο μπαλκόνι για στέγνωμα πρώτα στην απλώστρα για να φύγουν και τα τελευταία νερά και μετά στο σχοινί.Έτσι έκανα και φέτος μόνο που όταν το άπλωσα στο σχοινί έτυχε και φύσαγε υπερβολικά όπως χτές και προχθές και αφού στέγνωσε δεν το μάζευα; αλλά λέω ασε να φτιάξω πρώτα την ντουλάπα και να το μαζέψω μετά ε δεν πρόλαβα.Το πήρε ο άνεμος και το έριξε στην αυλή πάνω στον φοίνικα γ@@@@ο.Κατεβαίνω κάτω να το κατεβάσω με τίποτα καρφιτσωμένο πάνω στον φοίνικα.Φωνάζω τον σύζυγο μπας και το κατέβαζε πιο εύκολα τίποτα οπότε αναγκαστηκά το τραβήξαμε.Περιττό να σας πώ πώς έγινε.Κορδέλες η κάτω μεριά οπότε το ξαναπλένω και προσπάθησα να το ράξω από κάτω αλλά φαίνεται χάλια χώρια ότι σιγά σιγά θα ξανανοίξει.Και είμαι σε δίλημμα να πάρω μία παπλωματοθήκη ή να το πετάξω και να πάρω καινούργιο;Οι παπλωματοθήκες είναι σταθερές δηλαδή το κρατάνε το πάπλωμα ή θα μου μαζεύεται μέσα σαν τσουβάλι;Επειτα και οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες οπότε ακόμα δεν ξέρω τί να κάνω.

οι παπλωματοθηκες ειναι αρκετα σταθερες, παρε μια φθηνη να δεις αν σε βολεψει κ αναλογως πρατεις. παντως εγω παντα βαζω παπλωματοθηκες!

Και η μανούλα μου έτσι κάνει. Της στέλνει από το χωριό ο αδερφός της ντομάτες και τις κάνει σάλτσα σε βάζα και μας δίνει. Εκείνη περνάει όλο το χειμώνα έτσι.

ε να τρωμε κ κατι υγιεινο!;)

Κορούλες μου ένας χαμός εδώ... may day! :tongue:

τράβηξε ο άντρας μου το ψυγείο. Τι είχε από πίσω...:oops: ντρέπομαι να σας πω!!! :rolleyes:

Συνεχίζουμε...

οτι εχουν ολα τα ψυγεια!!! εμενα να δεις τι παγο ειχε η καταψυξη!!!

Kαλημερα κορες!

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου γι`αυτο δεν γραφω..Ξεκινησαν οι αναγουλες..Ελπιζω μονο να μην χειροτερεψω γιατι πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω.:?Χθες κοιμηθηκα απο τις 7!!!:shock:

Δεν θα ερθει ο αντρας μου για μεσημερι οποτε πρεπει να μαγειρεψω κατι ευκολο για εμενα και τη μικρη. τι ομως?:rolleyes:

Χρυσα πρωτη φορα ακουω αλλο ανθρωπο που να εχει τις ιδιες προτιμησεις με εμενα στα γλυκα! Ποτε μου δεν πολυ-ετρωγα σοκολατες και ολη με ελεγαν τρελλη.Αρχισα να τρωω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη! Μου αρεσουν ομως πολυ οι σαντιγες που ειπες, οι ασπρες σοκολατες και οι καραμελες γαλακτος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...