Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

κακιστες;;; 🤣 δεν ξερω πραγματικα. κοιτα δεν μου ειπαν για τις μετριες οτι τις λενε καλες. απλα μου ειπαν οτι οι αριστες δεν ειναι παντα αριστες. κι οτι τα κριτηρια ειναι λιγοτερο αυστηρα.

εμενα μου λες για τυχη… 3 ετ … 3 παλινδρομες 7η-12η… ολες οι βιοψιες δειξανε καθαρους καρυοτυπους. κι η 4η εδωσε παιδι…

Ευχαριστώ φίλη μου έκανες την καρδούλα μου περιβόλι  τώρα 🥹 πως γίνετε να είναι καθαροί οι καρυοτυποι και να παλιδρομουν; Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου τουλάχιστον όσα πέρασες άξιζε ο κόπος !!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γιατι μαλωνω ειρηνη; γιατι την τελευταια φορα που πηγα σε τραπεζα ηταν τελη αυγουστου για να πληρωσω την εφορια. δεν ειχα κανεναν να αφησω το παιδι, περπατησα μιση ωρα με τον μικρο στο καροτσι, πηρα νουμερο κανονικα και περιμενα την σειρα μου. αρχισε ο κοσμος να μου λεει να περασω για να μην περιμενω με τον μικρο. με φωναξε και ο ταμιας, οποτε πηγα. τελειωνοντας επρεπε καποιος να μου ανοιξει την πορτα για να περασω με το καροτσι. σηκωθηκε ο διευθυντης του καταστηματος ο οποιος μπροστα σε ολους με εκανε ρεζιλι λεγοντας μου οτι κουβαλησα το παιδι μαζι μου για να μου δωσουν σειρα και θα επρεπε να ντρεπομαι που χρησιμοποιω το παιδι μου και αλλα τετοια...

αν εσυ μπορεις να συγκρατηθεις μπροστα σε κατι τετοιο, σου δινω συγχαρητηρια ειλικρινα. εμενα με ακουσε ολη η τραπεζα και η πλατεια εξω απο την τραπεζα :rolleyes:

Ου να χαθεί! "Ανθρωπος" σου λέει μετά!:mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια :-):wink:

Αρχηγε μου να σου δείξω τι κάνω ευλαβικά τα τελευταία τρία χρονιά κ δεν ξεχνάω τίποτα από τις δουλειές μου, υποχρεώσεις γενέθλια κτλ ??

Αγοράζω κάθε εκπαιδευτικο έτος ένα ημερολόγιό σε μέγεθος Α5 κ γράφω τα πάντα εκεί από το ποιο σημαντικό έως το ποιο μικρό πχ να πάρω τηλ την Τασία

Να μια τυπική σελίδα του βδομάδας -εντάξει το χρωματιζω κ λίγο :wink: κατάλοιπο του επαγγέλματος χα χα

20121030_090302_zps6079ff67.jpg

Την καλημέρα μου κ πάλι σε όλες :-)

Πολύ καλό καλαμαράκι.....εγώ έχω ένα μπλοκάκι στην κουζίνα που σημειώνω, αλλά έχω το εξής πρόβλημα....το μισό μου το έχουν ζωγραφίσει, μισοσκίσει τα κορίτσια, το άλλο μισό είναι γραμμένο απο εμένα....αλλά κάνω την εξής γκάφα, γράφω την λίστα με τα ψώνια σε μια σελίδα, μετά αν τύχει και θέλω να γράψω τι δουλειές έχω τα γράφω σε άλλη σελίδα και μετά ψάχνω να βρω που είναι η σελίδα με τα πράγματα για ψώνια... :evil: :evil: :evil: .....μάλλον θα πάρω και εγώ ημερολόγιο με το νέο έτος...

εγω που εχω ένα μεγάλο πάπλωμα που δεν βγαίνει η θήκη του και δεν χωράει εννοείται στο πλυντήριο τι να το κάνω ρε κορίτσια?Δεν σκεπαζόμαστε μ αυτό αλλά το χω στρωμένο στο πάτωμα να παίζει πάνω ο μπεμπάκος, όσο να πεις ένα καθαρισματάκι το θέλει μια στο τόσο...

Η΄θα το δώσεις έξω για κάθάρισμα ή θα το βάλεις στην μπανιέρα και άπλωμα έξω (είναι παίδεμα το ξέρω)

Θέλω μια καλή βαση να μου προτείνεις,σίγουρα δεν μπορώ τώρα να την προμηθευτώ αλλα να εχω στ υπ'όψιν.

πάω να μαγειρέψω.Σημερα εχουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατατες.:)

Στείλε μου prive τη δ/νση σου ή μία δ/νση που να μπορώ να σου στείλω με ταχυδρομείο.

Θα σου στείλω την τέλεια, για μένα, τροφή. Δεν ξέρω αν θα σου κρατήσουν περισσότερα τα νυχάκια σου γιατί παίζει ρόλο και το βερνίκι και το top coat αλλά από τροφή θα ξεμπερδέψεις! Ειναι απίστευτη, περιέχει μέσα διάφορα συστατικά που δεν αφήνουν τις χρωστικές ουσίες των βερνικιών να "περάσουν" και κρατάει το νύχι γυαλιστερό και λευκό. Μπορείς να την χρησιμοποιείς και σκέτη σαν γυαλιστικό! ;)

Υ.Γ. Πριν τα βάψεις, αφαιρείς τη λιπαρότητα των νυχιών σου με λιγάκι ασετόν? :confused: Αν οχι, γι αυτό δεν κρατουν πολυ!!!

777885dugw57gt25.gif

σε ευχαριστω μαμαβασια. κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου

ειρηνη οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να συγκρατηθω σε κατι τετοια...

κι εγω θελω να παρω ημερολογιο φετος.... εχω σταμπαρει ενα με τον μικρο πριγκηπα στο εξωφυλλο και μεσα.... να δω αν θα το παρω τελικα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Αρχηγε μου να σου δείξω τι κάνω ευλαβικά τα τελευταία τρία χρονιά κ δεν ξεχνάω τίποτα από τις δουλειές μου, υποχρεώσεις γενέθλια κτλ ??

Αγοράζω κάθε εκπαιδευτικο έτος ένα ημερολόγιό σε μέγεθος Α5 κ γράφω τα πάντα εκεί από το ποιο σημαντικό έως το ποιο μικρό πχ να πάρω τηλ την Τασία

Να μια τυπική σελίδα του βδομάδας -εντάξει το χρωματιζω κ λίγο :wink: κατάλοιπο του επαγγέλματος χα χα

Αχ πόσα ξέρεις εσύ, καλαμαρίδιο μου!!! Ποσα ξέρεις! Και οργάνωση και απίστευτη μαγειρική / ζαχαροπλαστική!

Θέλεις να συζήσουμε???? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ το πάπλωμα το πλένω μια φορά το χρόνο. Αφού πάντα με παπλωματοθήκη το έχω. Γιατί να το πλύνω;

Όπως και το kalamaraki έτσι κι εγώ σημειώνω από ελλείψεις ντουλαπιών μέχρι μενού για φαγητό όταν έχω προσκεκλημένους σε ημερολογίο, πιο μικρό βέβαια και χωρίς εικαστικές παρεμβάσεις.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγω που εχω ένα μεγάλο πάπλωμα που δεν βγαίνει η θήκη του και δεν χωράει εννοείται στο πλυντήριο τι να το κάνω ρε κορίτσια?Δεν σκεπαζόμαστε μ αυτό αλλά το χω στρωμένο στο πάτωμα να παίζει πάνω ο μπεμπάκος, όσο να πεις ένα καθαρισματάκι το θέλει μια στο τόσο...

Μάλλον πρέπει να το δώσεις έξω για καθάρισμα γιατί θα είναι απίστευτο παίδεμα για να το πλύνεις... :?

Υ.Γ. Και η κολλητή μου έτσι κάνει. Εχει ένα τέτοιο πάπλωμα που το βάζει κάτω και παίζει το μικρό της!

777885dugw57gt25.gif

Στείλε μου prive τη δ/νση σου ή μία δ/νση που να μπορώ να σου στείλω με ταχυδρομείο.

Θα σου στείλω την τέλεια, για μένα, τροφή. Δεν ξέρω αν θα σου κρατήσουν περισσότερα τα νυχάκια σου γιατί παίζει ρόλο και το βερνίκι και το top coat αλλά από τροφή θα ξεμπερδέψεις! Ειναι απίστευτη, περιέχει μέσα διάφορα συστατικά που δεν αφήνουν τις χρωστικές ουσίες των βερνικιών να "περάσουν" και κρατάει το νύχι γυαλιστερό και λευκό. Μπορείς να την χρησιμοποιείς και σκέτη σαν γυαλιστικό! ;)

Υ.Γ. Πριν τα βάψεις, αφαιρείς τη λιπαρότητα των νυχιών σου με λιγάκι ασετόν? :confused: Αν οχι, γι αυτό δεν κρατουν πολυ!!!

Αχ,αλήθεια???Είσαι σούπερ αδερφη!!!:):)

Αργότερα θα σου γραψω που θα εχω λίγο χρόνο.

Μόλις εβαλα το φαγητό μας να ψήνεται και κατεβαίνω στον κήπο να ξεχορταριάσω τα πατζαρια μας και το σελινα....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

20121030_090302_zps6079ff67.jpg

Καλαμαρακι τι ωραία που το εχεις φτιάξει.Και εγω χρησιμοποιώ μπλοκάκια λλα αυτο είναι σούπερ!Εχεις βαλει γυναικεία υπογραφη:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Τα παπλωματα μας τα πλένω στην μπανιέρα 2-3 φορες το χρόνο.Μόνο τα κουβερλι χωρανε στο πλυντήριο.Δεν είναι και τόσο βασανιστικό.Τα βαζω σε ζεστό νερο με σαπούνι και τα αφήνω τουλάχιστον μια ωρίτσα.Μετα τριβω οπου βλέπω να είναι πιο λερωμένο και το μετακινω εντονα για να φύγειο και όση σκόνη εχει εγλωβιστει στο εσωτερικό.Μετα αρχίζω τα ξεβγαλματα 2-3 και στο τελευταιο νερο βαζω και μαλακτικό για να μοσχομυρίσει.

Σιγουρα πιο ευκολη λύση είναι το καθαριστήριο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μυρτουλα καθαριστηριο και μετα αγορασε μια παπλωματοθηκη για να βγαζεις να πλενεις μονο την θηκη ;)

εγω εκανα ακομη ενα τηλεφωνημα - εκκρεμοτητα και επλυνα και το πατζουρι του σαλονιου

τωρα εμεινε της κουζινας και το μπανιο που θα το κανω το μεσημερι να μεινει λιγο καθαρο για το βραδυ...

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

γιατι μαλωνω ειρηνη; γιατι την τελευταια φορα που πηγα σε τραπεζα ηταν τελη αυγουστου για να πληρωσω την εφορια. δεν ειχα κανεναν να αφησω το παιδι, περπατησα μιση ωρα με τον μικρο στο καροτσι, πηρα νουμερο κανονικα και περιμενα την σειρα μου. αρχισε ο κοσμος να μου λεει να περασω για να μην περιμενω με τον μικρο. με φωναξε και ο ταμιας, οποτε πηγα. τελειωνοντας επρεπε καποιος να μου ανοιξει την πορτα για να περασω με το καροτσι. σηκωθηκε ο διευθυντης του καταστηματος ο οποιος μπροστα σε ολους με εκανε ρεζιλι λεγοντας μου οτι κουβαλησα το παιδι μαζι μου για να μου δωσουν σειρα και θα επρεπε να ντρεπομαι που χρησιμοποιω το παιδι μου και αλλα τετοια...

αν εσυ μπορεις να συγκρατηθεις μπροστα σε κατι τετοιο, σου δινω συγχαρητηρια ειλικρινα. εμενα με ακουσε ολη η τραπεζα και η πλατεια εξω απο την τραπεζα :rolleyes:

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ???????

Τα παπλώματα εγώ τα πλένω στην μπανιέρα.Αν το βάλω στο πλυντήριο θα το διαλύσει!Το βουτάω στο νερό με λίγο προδέρμ το αφήνω κάμποση ώρα,το ξαναβουτάω 2-3 φορές στο νερό να φύγει το προδέρμ κ μετά το βάζω πάνω σε μία λεκάνη από την ανάποδη να στραγγίξουν από μόνα τους τα νερά όσο μπορούν πριν το απλώσω στα σχοινιά.Σιγά μην δίνω κάθε τρεις κ λίγο 50άρια στα καθαριστήρια!Που δε μ'αρέσουν κ η μυρωδιά τους μετά!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα σας κοριτσια.

Εμενα η μπουμπου εχει μεινει σην παλια ωρα και σηκωνομαστε καθε μερα απο την Κυριακη στις 6κ30....και ειμαι υπναρου εγω (τι σοκολατες μου λετε σαν τον υπνο δεν εχει χαχα) οποτε ζοριζομαι να παρω μπρος...

Καλαμαρακι τι ωραιο το ημερολογιο σου και εγω εχωω ενα κυριως για τα ρντεβου και τα σουπερ μαρκετ.

Ειρηνη μου τι καλα που θα εχεις βοηθεια τον αντρα σου. Ποτε ακριβως ειναι τα γενεθλια του μικρου?

Ταζ μου να τον χαιρεσαι να τον καμαρωνεις και να σου δωσει μεγαλωνοντας ολο χαρες το αγορι σου.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...