Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ε ναι... οταν παω με τον μικρο μονη μου στις τραπεζες, συνηθως καταλήγω να μαλωνω και με καποιον.... οποτε χθες ολα κυλησαν μια χαρα... κυριως γιατι μπροστα στον αντρα μου δεν μαλωνω, δεν του αρεσουν οι φασαριες :tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!

καθαρισα κ εβαλα τις φακες μου να γινονται! εχω ξεκινησει πρωι πρωι σημερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σημερα θα εχω διαφορα τρεξιματα παλι. θα παμε να παρουμε δωρο στον μικρο, να δω τι θα φτιαξω για το βραδυ (λιγα πραγματα μια που θα ειμαστε λιγοι και καλοι) και μια καλη σκουπα και ξεσκονισμα στο σπιτι.

απο φαγητο μαλλον πατατες και λουκανικα θα τηγανισω

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα μικρές μου και όμορφες κορούλες!!

Μία ηλιόλουστη, φθινοπωρινή μέρα ξεκίνησε!

Ο άντρας μου πήγε το φιογκάκι σχολείο {μεγάλη βοήθεια αυτό... :rolleyes:}, έστρωσα κρεβάτια και πετάγομαι στο σούπερ!

Επανέρχομαι να μιλήσουμε!

Μακια-μακια

777885dugw57gt25.gif

εγω σημερα θα εχω διαφορα τρεξιματα παλι. θα παμε να παρουμε δωρο στον μικρο, να δω τι θα φτιαξω για το βραδυ (λιγα πραγματα μια που θα ειμαστε λιγοι και καλοι) και μια καλη σκουπα και ξεσκονισμα στο σπιτι.

Να χαίρεσαι το μικρό σου αγγελάκι!

Να τον καμαρώσεις γαμπρό και μπαμπά και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

α τωρα ειδα οτι εχει γενεθλια ο μικρος σου!

να τον χαιρεστε, να ειναι παντα υγιης κ χαρουμενος!!!

Καλημέρα μικρές μου και όμορφες κορούλες!!

Μία ηλιόλουστη, φθινοπωρινή μέρα ξεκίνησε!

Ο άντρας μου πήγε το φιογκάκι σχολείο {μεγάλη βοήθεια αυτό... :rolleyes:}, έστρωσα κρεβάτια και πετάγομαι στο σούπερ!

Επανέρχομαι να μιλήσουμε!

Μακια-μακια

καλημερα ειρηνακι!

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια φιλενάδες!!!

Ταζ,να χαίρεσαι το γιοκα σου.Πολύχρονος να είναι και πάντα ευτυχισμένος!

Πήγα και εγώ το πιτσιρίκι μου σχολείο και τώρα πίνω ηρεμα το καφεδάκι μου....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τί ωραίο και χρήσιμο θέμα είναι αυτό;...Πώς και δεν το είχα δει τόσο καιρό;

Καλωσήρθες,να χαίρεσαι το παιδακι σου και με το καλό να κρατήσεις και το μωράκι σου στην αγκαλιά σου:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορούλες μου επέστρεψα.

Ψωνισα κάτι λίγα (έφυγαν 30?... :|) και επέστρεψα.

Με το που μπήκα ήρθε για 5' η κολλητή μου.

Προχθές, που της έκανα νυχάκια, εννοείται δεν της πήρα χρήματα γιατί δεν ειναι σε καλή οικονομική κατάσταση και όπως έχουμε πει στηρίζουμε ο ένας τον άλλον έστω σε αυτό το λίγο που μπορεί ο καθένας. Οπότε δεν της παίρνω ποτέ χρήματα.

Ετσι μου είπε και εκείνη για να "ανταποδώσει" και να με ευχαριστήσει μου έφερε δώρο ένα υπέροχο μπλουζο-πουκάμισο {μπλουζα μάλλον}, το οποίο και είχε αγοράσει πέρσι {που ήταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση} και το μπουφάκι μου δεν το έβαλε ποτέ! Μου το έφερε με το καρτελάκι του zara! :P Μου είπε λοιπόν αν μου αρέσει σκεφτηκε να μου το κάνει δώρο για να το βάλω στο φιογκοπάρτυ γιατί εννοείται δεν θα ψωνιζα κάτι για να φορέσω! Και κορίτσια μου είναι πανέμορφο!Σιέλ χρώμα, θα το έλεγα, με κοντό μανικάκι, φραμπαλά, θα το βάλω σίγουρα!!!

Η ανταλλακτική οικονομία πάει μια χαρά! ;)

Πάω να βάλω ένα πλυντήριο με το πάπλωμά μας για την εποχή αυτή {είναι αυτό που σκεπαζόμαστε φθινόπωρο / άνοιξη} τώρα που έχει ήλιο μήπως στεγνώσει πιο σύντομα. Εχω πολλες δουλειές να κάνω σήμερα! Θα σας μιλάω στο μεταξύ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...