Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ναι ναι φυσικα κ μου την εφτιαξαν!!! θα τα ξεβαψω αυριο κ αν προλαβω θα τα ξαναβαψω.

σοκολατα?????????? φτου σου!!!

Σημασια εχει που εστω και για 2 ημερες τα ευχαριστήθηκες.Και εμένα δεν κρατανε περισσότεροι.Περισυ καθε Σαββατο βραδυ που τελειωνα τις δουλειες τα εφτιαχνα και τα κρατούσα ως την δευτερα.Δεν μπορω τα ξεφλουδισμένα νύχια...Φετος τίποτε ακόμη,πρεπει όμως να ξεκινήσω.

Βρε κορίτσια είμαι η μόνη χαζή που δεν τρελλενεται για σοκολάτα?Οχι πως δεν είμαι λιχούδω γενικά...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε καράτε και στο σπίτι της φίλης μου,επιστρεψαμε σπίτι,καναμε τα μπάνια μας και φαγαμε το υπόλοιπο ταψί της πίττας και αφού ξεκουραστηκα και χαλάρωσα πάω για υπνο.Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μόλις γύρισα απο το μάθημα

λοιπόν οι " συμμαθητές " μου είναι 2 κοπέλες συνομήλικες μου,μια κυρία 67 ετών και ένας φοιτητής.

Η κυρία αυτή μας έλεγε οτι είχε τελειώσει μόνο το δημοτικό,παντρεύτηκε νωρίς, έκανε παιδιά και εγγόνια και στα 55 που βγήκε στη σύνταξη γιατί δούλευε σε κάποια υπηρεσία ως καθαρίστρια αποφάσισε να ......πάει σχολείο!

Και τελείωσε γυμνάσιο και λύκειο! και τώρα αποφάσισε να μάθει γαλλικά.Και τα πρόλαβαίνει όλα,μαγειρεύει για όλη την οικογένεια,ασχολείται με τα εγγόνια και κάνει και μαθήματα

Έπαθα πλάκα, δεν ξαναγκρινιάζω οτι δεν προλαβαίνω,αν έχεις θέληση όλα γίνονται τελικά!!

Σημασια εχει που εστω και για 2 ημερες τα ευχαριστήθηκες.Και εμένα δεν κρατανε περισσότεροι.Περισυ καθε Σαββατο βραδυ που τελειωνα τις δουλειες τα εφτιαχνα και τα κρατούσα ως την δευτερα.Δεν μπορω τα ξεφλουδισμένα νύχια...Φετος τίποτε ακόμη,πρεπει όμως να ξεκινήσω.

Βρε κορίτσια είμαι η μόνη χαζή που δεν τρελλενεται για σοκολάτα?Οχι πως δεν είμαι λιχούδω γενικά...:rolleyes:

Οχι! Είναι και η μία μου αδερφούλα!

Ποτέ δε θα σας καταλάβω!

Διαφημίσεις

Κορούλα, το πάρκο είναι αυτό που βρίσκεται στην Πειραιώς??? :confused:

Καλώς τους δέχτηκες!!!!

Σε ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου!

Το παρκο του Τριτση ειναι στην λεωφορο Δημοκρατιας στο Ιλιον εκει που ειναι τα jumbo.

αχ μη μιλάτε για αποθηκευτικούς χώρους και σκανδαλίζομαι!

ακούστε τον καημό μου: τελικά έκλεισα το σπίτι που σας έλεγα (ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, πέτυχε!). το σπίτι λοιπόν έχει άπειρα πλεονεκτήματα και κανα δυο μειονεκτήματα. το χειρότερο είναι ότι είναι φτιαγμένο για εξοχικό και έχει μόνο ντουλάπια κουζίνας και δυο μικρές ντουλάπες για κρεμασμένα ρούχα και ένα ράφι από πάνω. αυτά!

μια συνάδελφος νοίκιασε σπίτι που είναι το άκρως αντίθετο: είναι σοφίτα και έχει αόρατες ντουλάπες σε όλους τους τοίχους χωρίς παράθυρο. μέχρι και στο μπάνιο, ντουλάπα τεράστια! τρελάθηκα!

δε γράφω άλλα γιατί θα σας ζαλίσω. με απασχολούν πολλά easy living θέματα πάντως, θα σας τα λέω λίγα λίγα!

σας φιλώ εσάς και τα παιδάκια σας!

έτσι ήταν το δικό μου σπιτάκι,σοφίτα γεμάτη ντουλάπες γυρώ γύρω,όταν μου το πρότεινε ο μαραγκός μου φάνηκε άσκοπο και νόμιζα οτι το κάνει για να μου πάρει παραπάνω λεφτά,όμως έτσι γλίτωσα το χάος,φαντάσου οτι σε 35 τετραγωνικά χωρούσα τα πάντα,ακόμα και τα χαλιά μου και μια ντουλάπα την είχα για όλα τα χειροτεχνικά μου,μάλιστα όταν το είδα τελειωμένο και με άκουσε ο μάστορας που ελεγα οτι εδώ θα βάλω ραπτομηχανή κτλ μου προσάρμοσε μια σανίδα που όταν άνοιγα τη ντουλάπα με τα ράφια μπορούσα να την ανοίξω και βουαλά το τραπεζάκι!!

Αν αγόραζες μια ντουλάπα και τη συναρμολογούσες ανάλογα με το χώρο? επίσης τα κουτιά αποθήκευσης μπορεί να σου ηταν χρήσιμα.είναι θέμα οι αποθηκευτικοί ..

Ε μα δεν άντεξα και ξαναμπαίνω! Τι κατάσταση είναι αυτή! :evil:

Λοιπόν Ειρήνη, για να μάθεις να μας "σοκολάζεις" βραδιάτικα και να παρασύρεις και τα υπόλοιπα αθώα κορίτσια, θα σου πω ένα χούι μου που είμαι σίγουρη ότι θα σε "συφιλιάσει"!

Δεν πετάω ποτέ διαφανείς πλαστικές συσκευασίες! Οι δε θήκες που βάζουν τα παπλώματα, ριχτάρια και τα λοιπά, είναι οι αγαπημένες μου! Τοποθετώ εκεί τις ιατρικές εξετάσεις μου, ακτινογραφίες, διάφορα έγγραφα κλπ.

Το δε κορυφαίο όλων είναι ότι δεν πετάω ούτε το πλαστικό κάλυμμα των εφημερίδων! Κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό για φύλαξη παπουτσιών και μεταφορά τους στα ταξίδια. Είναι ένα κόλπο που το ξεσήκωσα από το ιντερνετ. Επίσης μπορεί να προσφέρει επιπλέον προστασία για τη μεταφορά σαμπουάν κλπ στα ταξίδια.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολύς χώρος για την αποθήκευσή τους.

Τι έχεις να πεις τώρα; :tongue:

Καληνύχτες και σοκολατένια όνειρα σε όλες! :-P

κ εμενα το χειροτερο μου ειναι!

εγω πεθαινω για σοκολατα, αλλα ψιλοαπεχω για πολλους κ διαφορους λογους.

παντως ειναι μεγαλη πηγη σιδηρου γιαυτο τις τρωμε σαν τρελλες οταν ειμαστε στις "μερες" μας

εφτιαξα ομελετες, τις φαγαμε κ τωρα αραχτοι.

παω να βαλω το πλυντηριο των πιατων κ θα παω για υπνο.

εχω απειρα να κανω αυριο, οπως κσθε τριτη αλλωστε!

καλο βραδυ κοριτσακια!

Διαφημίσεις

κ εμενα το χειροτερο μου ειναι!

εγω πεθαινω για σοκολατα, αλλα ψιλοαπεχω για πολλους κ διαφορους λογους.

παντως ειναι μεγαλη πηγη σιδηρου γιαυτο τις τρωμε σαν τρελλες οταν ειμαστε στις "μερες" μας

εγω πριν μεινω εγκυος δεν πολυ ετρωγα!

Στην εγκυμοσυνη εφαγα απιστευτες ποσοτητες σοκολατας!κοντεψα να γινω επιτιμο μελος της Lacta χαχα!!!:P

και φυσικα συνεχιζω μεχρι και τωρα και ναι το ομολογω και εγω εφαγα μια σοκολατιτσα με γεμιση φραουλα αποψε!!!!!!!!!!!!(πρεπει να ξεκινησω διαιτα...)

καλημερα σας

δεν ξερω τι παιχτηκε με την ειρηνη, ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα...

κι εγω εχω τον αντρα μου με αδεια κα ιχθες ημασταν ποση ωρα στη ντραπεζα για να τακτοποιησουμε διαφορες εκκρεμοτητες.... καθε μερα κι απο κατι να κανουμε, θα ησυχασει το κεφαλι μου για λιγο καιρο...

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα!!! πρωι πρωι με την αυγουλα! με ξυπνησε η κορη μου πρωι πρωι, δεν εχει συνηθησει την αλλαγη της ωρας ακομα!

εφτιαξα το καφεδακι μου κ θα δω τι θα κανω σημερα. προσπαθω να βαλω πλανο, αλλα ειναι πολλες οι δουλειες!

να εχουμε ολοι μια καλη μερα!

images?q=tbn:ANd9GcSZREtYtf40Xa9jKa5vmKk5KFwHc19iGVVHhXLtWI6mekUr_2okVQ

καλημερα σας

δεν ξερω τι παιχτηκε με την ειρηνη, ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα...

κι εγω εχω τον αντρα μου με αδεια κα ιχθες ημασταν ποση ωρα στη ντραπεζα για να τακτοποιησουμε διαφορες εκκρεμοτητες.... καθε μερα κι απο κατι να κανουμε, θα ησυχασει το κεφαλι μου για λιγο καιρο...

καλημερα κοριτσακι! τι κανεις? μπραβο που τακτοποιητε εκκρεμοτητες!

ειναι θεττικος ανθρωπος η ειρηνη, τα ξεπερναει γρηγορα!:P

ε ναι... οταν παω με τον μικρο μονη μου στις τραπεζες, συνηθως καταλήγω να μαλωνω και με καποιον.... οποτε χθες ολα κυλησαν μια χαρα... κυριως γιατι μπροστα στον αντρα μου δεν μαλωνω, δεν του αρεσουν οι φασαριες :tongue::tongue:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...