Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έγραψα, έγραψα, είμαι γραφική πανάθεμά με!

Μα είναι φοβερό, στο πρώτο διαμέρισμα που μείναμε, τη διαρρύθμιση είχε επιμεληθεί ο μπαμπάς μου. Αποτέλεσμα; Ένα κουζινάκι τόσο δα για την καημένη τη μανούλα μου. Ενώ στο διαμέρισμα που ζουν τώρα οι γονείς μου, έκανε πολλές σοφές παρεμβάσεις η μαμά μου και είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Και στην ανακαίνιση που έγινε στο δικό μου διαμέρισμα πρόσφερε πολύτιμες ιδέες! Εξού και οι πολλές ντουλαπάρες!

οχι τυχαία μπήκα

με περιποιήθηκαν πάρα πολύ

και με χρέωσαν 9 ευρώ κούρεμα και 5 ευρώ γαλλικό μανικιούρ με βαφή που κρατάει 2 εβδομάδες .Πολύ καλή δουλειά οχι πασάλειμμα

Αντιγόνη γειά σου!

Έχω μείνει παγωτό με τις τιμές! Το αφεντικό τρελάθηκε! Μπράβο για τα γαλλικά! :-P

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα βιβλία! Δεν έχω cd, δεν έχω συλλογές, τίποτε δεν έχω, Λιτή ψευδώνυμο και πράγμα χα χα , αλλά έχω βιβλία. Τα περισσότερα τα διάβασα μία φορά και δεν τα έχω ξανανοίξει, αλλά πραγματικά λυπάμαι να τα αποχωριστώ. Χθες τα έβλεπα πάλι και από τη μια έλεγα τι φοβερό γούστο έχω στα βιβλία :rolleyes: και από την άλλη σκεφτόμουν ότι παρόλο που τα έχω μέσα σε ντουλάπι (βεβαίως), πάλι κάτι με ενοχλεί. Μου τη δίνει να έχω πολλά αντικείμενα, αυτό είναι...

Τουλάχιστον έχω περιορίσει πάρα πολύ τις αγορές, δανειστική βιβλιοθήκη ολέ!

Ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα!

ΛΙτη μου και εγω απο ντουλαπες δεν εχω παραπονο, αλλ εχω μονο μια μικρουλα βιβλιοθηκη και απειρα βιβλια....οποτε εχω θεμα. Και πραγματικα το σπιτι δεν χωραει πουθενα να στριμωξω ουτε ραφια....:?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

ΛΙτη μου και εγω απο ντουλαπες δεν εχω παραπονο, αλλ εχω μονο μια μικρουλα βιβλιοθηκη και απειρα βιβλια....οποτε εχω θεμα. Και πραγματικα το σπιτι δεν χωραει πουθενα να στριμωξω ουτε ραφια....:?

Τι να πεις, είναι φορτίο βέβαια, αλλά τουλάχιστον πολύτιμο :P

Λοιπόν τώρα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ψήγματα (γεροντοκορο-) νοικοκυρίστικης σοφίας! Έχω θράσος το ξέρω!

Ανακάλυψα ότι μπορώ να πλένω τα γυαλιά ηλίου μου με υγρό σαπούνι και νεράκι. Μετά τα αφήνω και στεγνώνουν μόνα τους και είναι φοβερά! Νομίζω το χρειάζονται πολύ μετά τη θάλασσα, τα αλάτια και τον ιδρώτα. Δεν έχω ρωτήσει κάποιον οπτικό σχετικά. Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα είδα να το συνιστούν. Εσείς εάν θέλετε πριν το κάνετε, συμβουλευτείτε και έναν ειδικό. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Σακούλες σκουπιδιών: Για το σκοπό αυτό επαναχρησιμοποιώ τις σακούλες από το σούπερ. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά πραγματικά καταβάλλω προσπάθεια να μη "δημιουργώ" μεγάλο όγκο σκουπιδιών. Τεσπα, τις σακούλες τις αποθηκεύω σε μία όμορφη μεγάλη χάρτινη σακούλα δώρου, που την έχω κρεμάσει σε κρεμάστρα πίσω από την πόρτα της κουζίνας. Σούπερ βολικό. Απροπό, πόσο θεά ήταν η κοπέλα που καμιά διακοσαριά σελίδες πίσω είχε προτείνει να βάζουμε πολλές σακούλες στο καλαθάκι, ώστε να μη χρειάζονται τακτικά αλλαγή! Το έχω υιοθετήσει, οπότε βάζω καινούριες σακούλες περίπου κάθε 4-5 ημέρες. Πριν προσθέσω τις σακούλες, ψεκάζω με απορρυπαντικό τους άδειους κάδους και τους κάνω ένα γρήγορο ξεπλυματάκι- καθαρισματάκι.

Συνήθως κάθε μία ή δύο ημέρες περνάω με οινόπνευμα και το καζανάκι. Αυτό ήταν πρόσφατη φλασιά, όταν κάθησα και σκέφτηκα με τι χέρια το αγγίζουμε κάθε φορά....

Κορίτσια κορίτσια breaking news! Ευχαριστώ το θεό των πλυντηρίων, δύο πλυντήρια μετά και είμαστε απολύτως στεγνοί! Πάω να απλώσω να το γιορτάσω! Καληνύχτες κοριτσάρες μου, αύριο πάλι και υπόσχομαι δε θα είμαι τόσο φλύαρη!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

το βαψιμο στα νυχια με μαρανε! χαλια γινανε! κανω αποψυξη στον καταψυκτη :evil:, τριβω ντοματες για σαλτσα, ταισα-αλλαξα-κοιμησα το μωρο, επλυνα τα της λαικης κ θελω να τα βαλω μεσα στο ψυγειο, οταν τελειωσω την καταψυξη:evil: κ θελω να κανω κ οτι αλλο μπορω απο τα αυριανα χωρις να κανω φασαρια για να μην ξυπνησω την μικρη, μια που αντρουλης μου ακομα δουλευει.

λιτη εχεις πλακα, μ'αρεσει οπως τα λες!

ειρηνη ολα καλα?

... καλά όχι, δεν θα το λεγα. :mad:

Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και λυπάμαι που θα χρησιμοποιήσω το θέμα μου για να πω 1-2 προσωπικά πράγματα αλλά είμαι στα όρια μου, μάλλον τα ξεπερασα, γι αυτό και τολμώ.

Θέλω να πω, πως δεν ειμαι βλάκας, ούτε χαζή και παρά το ότι κρατώ μία συγκεκριμένη στάση στο forum {και εδώ και στο parents} όλα αυτά τα χρονια που συμμετέχω και δεν τσακώνομαι, γκρινιάζω, κοτσομπολεύω κτλ, είμαι ικανή να προστατέψω και τον εαυτό μου και τα άτομα που νιώθω δικά μου.

Εννοώ λοιπόν πως επιλέγω να φέρομαι σωστά αλλά μπορώ να φερθώ και αλλιώς αν και ποτέ δεν θα έριχνα το επίπεδο μου. Παρακαλώ την κυρία που ξέρει πως αναφέρομαι σε εκείνη να σκεφτεί σαν γυναίκα και όχι σαν γυναικούλα και αν θέλει να παραμείνει στο θέμα, τουλάχιστον από μένα, να γνωρίζει πως δεν είναι καλοδεχούμενη. Ξεκάθαρο? Νομίζω πως ναι.

Και πάλι συγνώμη από τις κόρες μου!

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου καλησπέρα.

Ήρθαμε στο σπιτάκι μας, τσιμπήσαμε τοστάκια και σαλατούλα και τώρα πιάσαμε από έναν καναπεδάκο! :tongue:

Έχω ξεχάσει να σας πω ένα σουπερ νέο αλλά με τόσα... που να το θυμηθώ η τρελή μάνα??? Ο αντρας μου πήρε άδεια όλη αυτή την εβδομάδα οπότε θα με βοηθήσει στα εξωσχολικά του φιογκακίου αλλά και στη διοργάνωση, σε όσα μπορεί!!! ;););)

Yotou μου, δεν πειράζει αν δεν είναι τέλεια! Σημασία έχει που τα έβαψες και σίγουρα θα σου ανέβασαν τη διάθεση ε? ;)

Λιτή μου και γω σαπουνίζω τα γυαλιά ηλίου μας!!! ;)\

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

γραψατε πολλα παλι και δεν προλαβα να τα διαβασω ολα να πω μονο:

-στο παρκο του τριτση εχει και αλογακια για μεγαλυτερα παιδακια απο το δικο μου!

-Αντιγονι μου μεγεια το μαλλακι και καλη αρχη στο μαθημα γαλλικων!

-Ειρηνη μου η τουρτα ειναι φανταστικη!μπραβο σου που ασχοληση τοσο και δεν αφηνεις τιποτα στην τυχη του,ο μικρουλης σου θα ειναι πολυ χαρουμενος!!!

παω να σας διαβασω πιο αναλυτικα!!!!

Κορούλα, το πάρκο είναι αυτό που βρίσκεται στην Πειραιώς??? :confused:

Καλώς τους δέχτηκες!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...