Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλημερα οχι δεν εχουμε κανει προεμφυτευτικο! Τις ειπα αριστες γτ ηταν σχεδον ολες 4 η 5ΑΑ..γνωριζω πως ειναι μονο οπτικα η αξιολογηση και γι αυτό λένε πως μπορει και μια ΒΒ  ή BC αντιστοιχα να δωσει τελειομηνη κυηση! Κ εμεις τη μια φορα που καναμε καρυοτυπο εμβρυου ηταν υγιες..γι αυτο κ προβληματιζομαι στο τι αλλο να δω..σκεφτομουν μηπως παω κ σε ρευματολογο αν και ξερω πως τα περισσότερα τα εχω κανει στο Ελενα με την κα Οικονομοπουλου..καταμερματισμο ειχαμε 28% καποιους μηνες πριν την ωοληψια που οδηγησε στις 2 βιοχημικες..

συνηθως μια παλινδρομη, θεωρειται τυχαιο γεγονος. οποτε μπορει η επομενη να ειναι και η τυχερη σου! στο ευχομαι!

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και εγώ από την μεριά μου έχω ψάξει τα πάντα κ δεν μου έχουν βρει πουθενά πρόβλημα ούτε σε κάτι αμελητέο τίποτα …ξέρουμε πως έχουμε θέμα στο σπερμα το οποίο δεν φτιάχνει ότι και αν έχουμε δοκιμάσει άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουν να βρεθεί το τυχερό έμβρυο ..το θετικό είναι πως βγάζω αρκετά ωάρια και πως αν χρειαστεί κ άλλη διέγερση θα έχουμε ‘ελπίζω’ αρκετά έμβρυα να στείλουμε για προεμφυτευτικό!!! Εύχομαι να μην χρειαστεί και αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας !!! 

κι εμας το σπερμα μας ποναει κι οπως λες δεν βελτιωνοταν. κι εγω στο ευχομαι να ειναι η τυχερη! ποτε με το καλο πας για ετ; ειχες ξανα εμφυτευση με τα προηγουμενα;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

και να θυμάστε το βουτυράκι σε χτυπήματα κάνει θαύματα, αν πέσει και χτυπήσει το παιδί για να μην κάνει καρούμπαλο βάζουμε βούτυρο....πόσο με έχει σώσει!! ούτε πάγο, ούτε κέρματα που μας έκαναν εμάς παλιά, αλείφεις με βούτυρο το χτύπημα, παίζει το παιδί και εκείνο κάνει την δουλειά του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και να θυμάστε το βουτυράκι σε χτυπήματα κάνει θαύματα, αν πέσει και χτυπήσει το παιδί για να μην κάνει καρούμπαλο βάζουμε βούτυρο....πόσο με έχει σώσει!! ούτε πάγο, ούτε κέρματα που μας έκαναν εμάς παλιά, αλείφεις με βούτυρο το χτύπημα, παίζει το παιδί και εκείνο κάνει την δουλειά του!!!

Mamavasia εχεις απολυτο δικιο,το βουτυρακι κανει χρυσες δουλειες!!!!το μονο κακο ειναι οτι μετα τα πιτσιρικακια μας γινονται σαν λαδοποντικοι :P

πιο πολυ απο το να καιει μιση ωρα η κουζινα?

hello girls…

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα μηνύματά σας… άλλωστε είσασταν λαλίστατες πάλι.

Για τον βραστήρα και εγώ τον χρησιμοποιώ… για την κατανάλωσή του… αυτή μετριέται σε ΚW όπως όλες οι συσκευές… συνεπώς αν ο βραστήρας γράφει επάνω 2700W αυτό ισούται με 2,7KW την ώρα… αν το αναγάγουμε αυτό 2700 / 60 = 45W το λεπτό… στα 3 λεπτά που θέλει ο βραστήρας να βράσει το νερό 45 x 3 = 135 W… αν υπολογίσουμε το κόστος του KW της ΔΕΗ, ο βραστήρας μας κοστίζει 10 λεπτά κάθε φορά.

ή πιο απλά…

Αν βάλουμε να βράσουμε 1 λίτρο νερό είτε στον βραστήρα είτε στην κουζίνα την ίδια ενέργεια καταναλώνουν… απλά ο βραστήρας θα το κάνει πιο γρήγορα...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Τι λες Αντιγόνη μου ? Που έγινε αυτό ? Με ενδιαφέρει σφόδρα !!! Που είναι αυτό το salon de beaute ? Θέλω και εγώ !!!!

Πάντως για να κρατάει 2 εβδομάδες απλό μανό, το βρίσκω αδύνατο. Γιαυτό μου κάνει εντύπωση η τιμή, 5 ευρώ για ημιμόνιμο, δεν έχω βρεί ούτε στα εκπτωτικά σάιτς. Στείλε μου σε παρακαλώ πολύ τα στοιχεία !!!

Δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις στοιχεία με πμ.

Βάλε με σε παρακαλώ στην λίστα ενημέρωσής σου !!!!!

Με π.μ φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα

απευθείας δεν γίνεται!

Σου στέλνω π.μ

στα εκπτωτικά σαιτ εχω βρει απίστευτες προσφορές

μια απο τα ιδια τραβηξε η μαμα μου πριν 2 μηνες. τελικα πηρε καινουριο πλυντηριο...:evil:

Τελικά τόλμησα να ξαναβάλω σήμερα πλυντήριο και περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα! :confused:

:shock:τι λες τωρα!!!!!!! εχεις αδειες ντουλαπες ποσο ζηλευωωωωω!!!!

τις νοικιαζεις μηπως:tongue:????

εγω αν τολμησω κ αδειασω καποιο ραφι το καταλαμβανει αμεσως ο αντρας μου.γκρρρρ:evil::evil::evil:

Ένα από τα μυστικά μου: είμαι εργένισσα! :tongue:

Άσε όντως είναι φοβερή αίσθηση! Όσοι έχουν έρθει σπίτι μου σκανδαλίζονται με τους αποθηκευτικούς χώρους! Βοηθά και το διαμέρισμα που έχει πολλές εσοχές!

Τώρα πια πρέπει να εξασκώ την αυτοκυριαρχία μου για να μην εξαπλωθώ!

Διαφημίσεις

Εγώ σχεδόν τελείωσα με την αποθήκη, πολύ βασικό για μένα γιατί είναι ο κύριος αποθηκευτικός χώρος.

Επίσης να πω για τα cd -φτιάχνουμε τώρα μια κατασκευή με ραφάκια, μόνοι μας εννοείται- τα ταξινομώ κατά αλφαβητική σειρά τραγουδιστών, πρώτα η ελληνική μουσική και μετά η ξένη.

Σε ξεχωριστή κατηγορία έχω μόνο την παραδοσιακή και την κλασική μουσική.

Με τον ίδιο τρόπο τοποθετώ και τα βιβλία.

Ετσι το έκανα πάντα.

Αχ αυτά τα βιβλία! Δεν έχω cd, δεν έχω συλλογές, τίποτε δεν έχω, Λιτή ψευδώνυμο και πράγμα χα χα , αλλά έχω βιβλία. Τα περισσότερα τα διάβασα μία φορά και δεν τα έχω ξανανοίξει, αλλά πραγματικά λυπάμαι να τα αποχωριστώ. Χθες τα έβλεπα πάλι και από τη μια έλεγα τι φοβερό γούστο έχω στα βιβλία :rolleyes: και από την άλλη σκεφτόμουν ότι παρόλο που τα έχω μέσα σε ντουλάπι (βεβαίως), πάλι κάτι με ενοχλεί. Μου τη δίνει να έχω πολλά αντικείμενα, αυτό είναι...

Τουλάχιστον έχω περιορίσει πάρα πολύ τις αγορές, δανειστική βιβλιοθήκη ολέ!

Ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα!

Καλημέρα σε όλα τα νοικοκυροκόριτσα

Αρχηγέ μου αναφέρω πως χτες έκανα την τράμπα των ρούχων ΜΟΥ {ο χαζμπαντ κάνει μόνος του τα δικά του :tongue:} κ έβγαλα μια σακούλα για χάρισμα στο σύλλογο ανύπαντρων μητέρων κ μια για σκουπίδια :D:D:D

Συμμαζεύτηκα κ μου άρεσε πααααρα πολύ, έβαλα πλυντήριο στεγνωτήριο όλα στη θέση τους. Της μικρής μου μάζεψα τα τελευταία καλοκαιρινά κολαν κτλ έτοιμες κ από εκεί.

Τώρα σήμερα θα κάνω τα παπούτσια μου τράμπα κ μου έμειναν να αλλάξω ριχτάρια να πλύνω κουρτίνες εως τις 7/11 που θα μου φέρει τα χαλιά ο χαλάς μου :P

Τις καλημέρες μου σε όλες :D:D:D

{Μη βλέπετε που δεν γράφω, σας διαβάζω καθημερινά }

αααααα

Να σας κεράσω κ ένα κομμάτι.....έφτιαξα προχθές αυτό Chocolate Fudge Cake για τον καφέ

κόλασηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα

522966_4630687403746_1045529263_n.jpg

Ωχ Παναΐα μου, τι λαχταριστό θερίο είναι αυτό; :shock:

αχ μη μιλάτε για αποθηκευτικούς χώρους και σκανδαλίζομαι!

ακούστε τον καημό μου: τελικά έκλεισα το σπίτι που σας έλεγα (ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, πέτυχε!). το σπίτι λοιπόν έχει άπειρα πλεονεκτήματα και κανα δυο μειονεκτήματα. το χειρότερο είναι ότι είναι φτιαγμένο για εξοχικό και έχει μόνο ντουλάπια κουζίνας και δυο μικρές ντουλάπες για κρεμασμένα ρούχα και ένα ράφι από πάνω. αυτά!

μια συνάδελφος νοίκιασε σπίτι που είναι το άκρως αντίθετο: είναι σοφίτα και έχει αόρατες ντουλάπες σε όλους τους τοίχους χωρίς παράθυρο. μέχρι και στο μπάνιο, ντουλάπα τεράστια! τρελάθηκα!

δε γράφω άλλα γιατί θα σας ζαλίσω. με απασχολούν πολλά easy living θέματα πάντως, θα σας τα λέω λίγα λίγα!

σας φιλώ εσάς και τα παιδάκια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...