Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

πρίν από 34 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κ παλι!

γυρισα απο την δουλεια αρον αρον, ταισα την μικρη, ψιλομαζαψα το σαλονι, επλυνα 2 κατσαρολες μικρες, πηγα λαικη, εφτιαξα σαλτσα για τα μακαρονια, φαγαμε, ταισα την μικρη, ΔΕΝ κοιμηθηκε! ελεος! μαζεψα τραπεζι κ τωρα χαλαρωνω λιγακι για να συνεχισω. πηρα περιπου 10 κιλα ντοματες για να τις τριψω κ εχω απειρες δουλειες αλλα θα τις κανω σιγα σιγα!

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!και YOTOU να σε ενημερωσω πως ο βραστηρας καιει παρα πολυ ρευμα, το ακουσα απο πολλους ειδικους στην τηλεοραση και το τσεκαραμε και εμεις στο ρολοϊ και ετσι ειναι οντως, οχι πως εγω δεν τον χρησιμοποιω..:cool:

πιο πολυ απο το να καιει μιση ωρα η κουζινα?

Περαστικά στο παιδί!

Τα χείλη, δυστυχώς, βγάζουν πολύ αίμα! Το χουμε πάθει και μεις 2-3 φορές και πάντα φρικάρω! Ασε δε το πρήξιμο και την άσχημη εμφάνιση μετά που σε ταράζει... :?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της!

:(:(:( το κοριτσακι μου! ευτυχως ειναι καλυτερα. ευχαριστω πολυ!

σημερα μου ειπε μολις την πηρα αγκαλια για να παμε σπιτι μας (ηταν στην πεθερα μου) κα τω α τα (να την βαλω κατω να κανει στρατα!!!)

εχει την πιο γλυκια φωνουλα!!!:P

Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ήδη το είπα και στον άντρα μου.

Θα τις μελετήσω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ! Πολύ μου αρέσει να μαθαίνω νέα μέρη για να πηγαίνουμε!

Υ.Γ. Επεσα κατω από τα γέλια με την... απαγορευμένη λέξη!!! xaxaxaxaxa

τιποτα!:P

Αναγκαστικά, αγαπημενη! :tongue: Δεν έβρισκα τίποτα σχετικό με τέρατα και αφού βρήκα μάτια και στόμα λέω "εδώ είμαστε"! ;) Απλώς θα την προσαρμόσουμε στο θέμα μας...ελπίζω να είναι καλή και εννοείται θα σας βάλω φωτογραφίες!

ειναι υπεροχος! ειναι το τερας των μπισκοτων! θελει να τα φαει ολα, δεν μπορει να αντισταθει σε ενα υπεροχο μυρωδατο μπισκοτακι!!!

Διαφημίσεις

Μόλις μάζεψα το τραπέζι που φάγαμε και έφτιαξα τα πράγματα απο το σούπερ μάρκετ.

το μεσημέρι έκανα μια "τρέλλα"

είχα πάει σε κάποιες εξωτερικές δουλειές,τράπεζες,κούριες κτλ και είδα μια ταμπέλα απο ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών,μπήκα μέσα και γράφτηκα στο τμήμα γαλλικών για ενήλικες ,μετά πήγα στο βιβλιοπωλείο και αγόρασα τα βιβλία μου.

Έτοιμη η μαθήτρια!!

Το απόγευμα είναι το πρώτο μάθημα.Δεν ξέρω πως μου ήρθε,πάντα ήθελα να μάθω γαλλικά.

Μετά πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου και έκανα ένα φανταστικό γαλλικό μανικιούρ

θέλει προσπάθεια να φτιάξει η διάθεση μου,αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει.

χαρας το κουραγιο σου! εγω πριν 10 χρονια περιπου πηγα να συνεχισω τα αγγλικα μου, αλλα δυστυχως τα παρατησα λιγο πριν δωαω για proficiency.

δεν προλαβαινα λογω δουλειας

Τσαααααααα! :cool:

Σας τσάκωσα.;)..Παίρνω απουσίες ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!! Να μετρήσω κεφάλια, για καθήστε στη σειρά!!! :tongue::tongue::P

Μα καλά, από χτες πως γίνεται να γράψατε τόοοοοοοοοσα;;;;;;:confused::confused:

Έχω τουλάχιστον 5 σελίδες να διαβάσω!!!!:shock::shock:

ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩ...:? Μπαγιάτικη να με φωνάζετε για τα σχόλια μετά...

Καλά έχω άνα σπίτι...βομβαρδισμένο!!! Άλλά δεν έχω άπλυτα και ασιδέρωτα!!!:D:D:D Όλο το σκ γυρνοβολούσαμε και με τον αέρα έξω και τα τζάμια ανοιχτα, είναι μες το χώμα το πάτωμα, στολισμένο με τα μαλλάκια μου που πέφτουν...:(

Ενα φαγητό έβαλα μόνο σήμερα και συμμάζεψε τα διάφορα άσχετα. Μετά κάτι τράπεζες και πίσω, ζέστη εντωμεταξύ... Έσκασα πια!:o

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ρηνιώ μου δεν πειράζει (αν και νομιζω πως υπερβαλλεις), να τα φτιάχνεις όσο μπορείς μόνη σου. Ετσι λιγάκι για να νιώθεις και συ λίγο πιο "καλά" λίγο πιο ανεβασμένη ψυχολογικά! ;)

Πηγαίνω σε μαγαζί για τα πόδια αλλά εκνευρίζομαι γιατί κάθε φορά τρώω πολύ στήσιμο:mad:

Γλυκό λεμόνι:

Πήρα λεμόνια ακέρωτα όχι όμως χοντρόφλουδα, τα βρίσκεις λίγο δύσκολα η αλήθεια είναι.

Τα έξυσα λίγο και μετά έκοψα τη φλούδα του κάθε λεμονιού σε λωρίδα

Στερέωσα-τύλιξα τη κάθε φλούδα με οδοντογλυφίδα.

Εβαλα στην κατσαρόλα νερό και όταν άρχισε να βράζει έβαλα μέσα τις φλούδες για 10 λεπτά, τις έβγαλα, τις ακούμπησα σε καθαρή πετσέτα, έβαλα καινούριο νερό και επανέλαβα τη διαδικασία και μετά το ξαναέκανα.

Παώ να διαβάσω ό,τι προλάβω τώρα... τα άλλα μεταμεσονυχτίως βεβαίως -βεβαίως, που έχει ησυχία, είναι η ώρα μου...

ΥΓ Παρεπιμμπτόντως Ειρήνη με τα κουλουράκια σου, κάθε βράδυ λέω θα φτιάξω μια ζεστή σοκολατίτσα και θα κάτσω εδώ, αλλά δε λέει να κρυώσει ο καιρός με τίποτα πια...

ΥΓ2 Τελικα 8 σελίδες πίσω έμεινα.... πωπωωωωω τρέχω!!

Επεξεργάστηκαν by Turwethiel
ΥΓ2

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Γλυκό λεμόνι:

Πήρα λεμόνια ακέρωτα όχι όμως χοντρόφλουδα, τα βρίσκεις λίγο δύσκολα η αλήθεια είναι.

Τα έξυσα λίγο και μετά έκοψα τη φλούδα του κάθε λεμονιού σε λωρίδα

Στερέωσα-τύλιξα τη κάθε φλούδα με οδοντογλυφίδα.

Εβαλα στην κατσαρόλα νερό και όταν άρχισε να βράζει έβαλα μέσα τις φλούδες για 10 λεπτά, τις έβγαλα, τις ακούμπησα σε καθαρή πετσέτα, έβαλα καινούριο νερό και επανέλαβα τη διαδικασία και μετά το ξαναέκανα.

καλέ μπερδεύτηκα....αυτό με το λεμόνι που γράφεις τι είναι???

Διαφημίσεις

Φτουυυυυ ξυπνησε η μπουμπούκα.... Το βράδυ τωρα θα ξαναμπω..

ImnOp3.png p7gjp3.png

Συνέχεια:

Με δυο λόγια έβρασα τις φλούδες 3 φορές για 10 λεπτά την κάθε φορά.

Μετά έφτιαξα το σιρόπι- νερό και ζάχαρη- και όταν έδεσε έριξα τις φλούδες για άλλα 10 λεπτά, να βράσουν δηλαδή με το σιρόπι.

Μετά τις έβγαλα τελείως, τις άφησα σε σουρωτήρι να στραγγίξουνε και έβαλα στην άκρη και το σιρόπι.

Την επόμενη μέρα τις ξαναέβαλα στο σιρόπι, αφού το είχα ζεστάνει πριν και τις έβρασα λιγότερο από δεκάλεπτο.

Στο τέλος αφού είχε δέσει τελείως το γλυκό έβαλα μισό κουταλάκι γλυκόζη για τη συντήρηση.

Αυτά!!!

οχι τυχαία μπήκα

με περιποιήθηκαν πάρα πολύ

και με χρέωσαν 9 ευρώ κούρεμα και 5 ευρώ γαλλικό μανικιούρ με βαφή που κρατάει 2 εβδομάδες .Πολύ καλή δουλειά οχι πασάλειμμα

Τι λες Αντιγόνη μου ? Που έγινε αυτό ? Με ενδιαφέρει σφόδρα !!! Που είναι αυτό το salon de beaute ? Θέλω και εγώ !!!!

μήπως θεωρηθεί διαφήμιση

όποια θέλει με πμ καλύτερα

δεν ξέρω αν ηταν ημιμόνιμο το μανικιούρ,απλά μου είπαν οτι κρατάει 2 εβδομάδες!!Θα το δω στη πράξη!

Πάντως για να κρατάει 2 εβδομάδες απλό μανό, το βρίσκω αδύνατο. Γιαυτό μου κάνει εντύπωση η τιμή, 5 ευρώ για ημιμόνιμο, δεν έχω βρεί ούτε στα εκπτωτικά σάιτς. Στείλε μου σε παρακαλώ πολύ τα στοιχεία !!!

ναι αλλά αυτό που λες δεν το ξέρει η διαχείρηση

ήδη το έστειλα σε πμ!

Δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις στοιχεία με πμ.

Βάλε με σε παρακαλώ στην λίστα ενημέρωσής σου !!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

:(:(:( το κοριτσακι μου! ευτυχως ειναι καλυτερα. ευχαριστω πολυ!

σημερα μου ειπε μολις την πηρα αγκαλια για να παμε σπιτι μας (ηταν στην πεθερα μου) κα τω α τα (να την βαλω κατω να κανει στρατα!!!)

εχει την πιο γλυκια φωνουλα!!!:P

Τώρα το είδα αυτό!

Περαστικά στη μικρούλα σου, τα δοντάκια να προσέξεις, αν έχει, μη μαυρίσει κανένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...