Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;  

@MK2012 μου πως παει ο κυκλος σου;;πως προχωρας;;

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χώρου αλλά θέμα όγκου. Αλλιώς είναι να αξιολογείς 50-100 βλαστοκύστες μέσα στην ημέρα κι αλλιώς 10. Όταν έχεις μικρότερο όγκο δουλειάς γίνεσαι και πιο αυστηρός στα κριτήρια. Σίγουρα υπάρχουν τα γενικά κριτήρια αλλά εφόσον είναι άνθρωπος αυτός που τα αξιολογεί δεν μπορείς να βγάλεις τελείως έξω τον υποκειμενικό παράγοντα και να πεις οκ όλα τα ΑΑ είναι όντως ΑΑ σε όλα τα κέντρα. Εκεί είναι που γίνεται ο αχταρμάς με τις αξιολογήσεις και σου λένε να μην βασίζεσαι μόνο σε αυτό. 

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ναι αλλά αν τα μεγάλα κέντρα βγάζουν της ‘μέτριες ‘ βλαστοκύστες σαν ‘καλές ‘ ….αυτρς που βγάζουν σαν ‘κακές’ βλαστοκύστες τι είναι ;;

θέμα τύχης είναι σίγουρα εφόσον με ‘γυμνό’ μάτι δεν μπορείς να ξέρεις πιο ωάριο και πιο σπερματοζωάριο είναι αυτά που θα δώσουν και υγιή έμβρυο άρα καθαρά είναι θέμα τύχης απλά μερικές μας δεν θέλει η τύχη 🫠

Άσε γιατί αν είναι μόνο τύχη ας βάλουμε τα κλάματα όλες μαζί εδώ σαν μια καλή παρέα... 😭

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα γιούπιιιιιιιι.Το Τζάμπο έχει ήδη βάλει χριστουγεννιάτικα κ μου φαίνεται λίγο παράξενο!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη να σε έχει ο Θεός πάντα καλά!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω το πόνο που νιώθετε άλλα μπορώ να τον φανταστώ γιατί μια φορά πήγαμε να χάσουμε την μαμά μου απο αλλεργικό σοκ και έπαθα εγώ σοκ.... στα πατώματα είμουν!!!!!!

Λοιπόν εκείνη την ημέρα θα βάλουμε τα δυνατά μας να σε κάνουμε να ξεχαστείς τελείως!!!!!!!!!!!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα γιούπιιιιιιιι.Το Τζάμπο έχει ήδη βάλει χριστουγεννιάτικα κ μου φαίνεται λίγο παράξενο!

Αλήθεια? :P

Αχ όχι αυτό δεν είναι καλό τώρα που το ξανασκέφτομαι έχουμε να πάμε ΣΚ σε γενέθλια και θέλω να πάω για δώρο άλλα τώρα πως..... αν έχει και σε μας θα ξεμυαλιστώ και ποιον τον ακούει!!!!!!

Πήγα την Τετάρτη κ ήμουν στο τσακ να μην πάρω.Είδα κάτι ωραίες χιονόμπαλες που έχω τρέλα μ'αυτές κ ακόμα απορώ πως κρατήθηκα!Αν είναι να πάρουμε από τώρα την βάψαμε...φράγκο δε θα μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα χαχαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη να σε έχει ο Θεός πάντα καλά!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω το πόνο που νιώθετε άλλα μπορώ να τον φανταστώ γιατί μια φορά πήγαμε να χάσουμε την μαμά μου απο αλλεργικό σοκ και έπαθα εγώ σοκ.... στα πατώματα είμουν!!!!!!

Λοιπόν εκείνη την ημέρα θα βάλουμε τα δυνατά μας να σε κάνουμε να ξεχαστείς τελείως!!!!!!!!!!!

... τι όμορφο αυτό που έγραψες......

σ' ευχαριστώ.

777885dugw57gt25.gif

Πήγα την Τετάρτη κ ήμουν στο τσακ να μην πάρω.Είδα κάτι ωραίες χιονόμπαλες που έχω τρέλα μ'αυτές κ ακόμα απορώ πως κρατήθηκα!Αν είναι να πάρουμε από τώρα την βάψαμε...φράγκο δε θα μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα χαχαχαχαχαχα

Υπομονή κοριτσάκι μου!

Από Κυριακή, που θ' ανοίξουμε το θέμα μας, θα πέσουν τόσο ωραίες ιδεες στο τραπέζι που θα μας βοηθήσουν πολυ! Δηλαδή, θα κάνουμε και δικές μας κατασκευές άρα και οικονομία!

Λίγες μέρες ακόμα υπομονή!! :P

Υ.Γ. Με το ζόρι κρατιέμαι και γω!!!!!!!!!!!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Δείτε εδώ συνταγές για όλα τα γούστα!! έχει και για παιδικό πάρτυ

http://eri-captaincook.blogspot.ca/p/blog-page_4.html

http://eri-captaincook.blogspot.ca/p/blog-page.html

Θέλω να τα φάω όλα!!

Βάσια μου τι υπεροχες λίστες / ιδέες! Τις κρατώ στους σελιδοδείκτες μου ειδικά για τα πρωϊνά γιατί ζορίζομαι πολυ σ' αυτό με το φιογκάκι... :?

Ευχαριστούμε!

777885dugw57gt25.gif

Tι ζέστη είναι αυτή; Είχα βγει για διάφορα έξω και έσκασα λέμε!

Εφαγα και ένα ωραιότατο παγωτό!

Ευτυχώς η μπόρα ξεκίνησε όταν μπήκα στο σπίτι, τώρα σταμάτησε!

Είναι μεγάλη αλήθεια αυτή, Ρηνιώ μου.

... αλλά σε ένα άτομο σαν την μαμά σου, σου λείπει η καθημερινότητα, τα χάδια... τα φιλιά... :? ξέρεις...

Γι αυτό σου λέω, δεν έχω λόγια!:cry:

Αν σε είχα εδώ θα σου κράταγα το χέρι και θα σε ρώταγα ένα σωρό πράγματα για όλο αυτό...

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Σημερα ηταν μια δυσκολη μερα, αλλα δεν χρειαζεται ν σας μαυριζω...

Ειρηνακι μου (που εχεις γενεθλια την ιδια μερα με τη μανουλα μου!) μπορω να καταλαβω τα οσα νιωθεις αρκετα. Το εζησα και εγω σε πολυ στενο συγγενικο προσωπο (2 μικρακια μαλιστα) ....οταν αργοτερα αποκτησαμε τη μπουμπου αυτο ελεγα στον αντρα μου(βασικα του τα λεγα και την παραμονη που γεννουσα) οτι το μονο που θελω ειναι να ειμαι καλα να φροντιζω τη μικρη μας -τα εβλεπα ολα πλεον και απο τη σκοπια της μανας-.....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Tι ζέστη είναι αυτή; Είχα βγει για διάφορα έξω και έσκασα λέμε!

Εφαγα και ένα ωραιότατο παγωτό!

Ευτυχώς η μπόρα ξεκίνησε όταν μπήκα στο σπίτι, τώρα σταμάτησε!

Εδω να δειτε καιρο.

Φυσαει διαολεμενος νοτιας. Σκονη και βρωμια παντου. Το σπιτι βραζει και δεν μπορω να ανοιξω γιατι θα βρωμισει το σπιτι....:evil:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Γι αυτό σου λέω, δεν έχω λόγια!:cry:

Αν σε είχα εδώ θα σου κράταγα το χέρι και θα σε ρώταγα ένα σωρό πράγματα για όλο αυτό...

Δεν μιλάω με κανέναν για το θέμα αυτό {παρά μόνο με σας}. Με κανέναν! Δεν μπορώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...