Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη και Λιτη σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να ασχοληθείτε με την ντουλάπα μου ,παρόλο που δεν το ζήτησα!

Εννοείται πως και δεχομαι και θελω τις συμβουλές σας...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε εγω με το ζορι συγκρατω τα δακρυα για τα ξενα παιδια, που να δω καποτε κ τον δικο μου δηλαδη!!!

σημερα ο μπαμπας μας ελλειπε κ ημασταν τα δυο μας τον καταευχαριστηθηκα χουχουλιασαμε ολο γλυκες κ ζουζουνιες ηταν που δεν τα συνηθιζει αυτα....

με αφησε να κανω κ το σπιτι κομπλε. αυριο ειμαι απογευμα στην δουλεια κ

μολις τον διωξω για βρεφ/σταθμο θα βγαλω κ τα δικα μου χειμερινα να τελειωνω με ντουλαπες, του μικρου χθες την εκανα τζιτζι:D.

ευτυχως ο αντρουλης τα βγαζει μονος του:cool: δεν ανακατευομαι:tongue:

κοριτσια πειραζει πολυ που σκεπτομενη τη γενικη που με περιμενει για να στρωσω σε μερικες μερες βαριεμαι απιστευτα...........

νιωθω τρελλη κουραση. δεν εχω κουραγιο πως θα την παλεψω:????

Ξεκίνα σιγα σιγα ενα ενα δωμάτιο και μην βαλεις στόχους δυσκολους.Ολες τη νιώθουμε την κούραση κατα διαστήματα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ξεκίνα σιγα σιγα ενα ενα δωμάτιο και μην βαλεις στόχους δυσκολους.Ολες τη νιώθουμε την κούραση κατα διαστήματα.

καπως ετσι θα γινει τελικα ενα ενα αλλα δεν το ευχαριστιεμαι το αποτελεσμα:| νομιζω οτι με εχω κοροιδεψει! αν δεν το κανεις ολο το σπιτι με την μια να μοσχοβολησουν τα παντα σΚ#$%α γενικη κανεις:mad:

τελος παντων απο το ολοτελα κατι ειναι κ αυτο. οι στοχοι μου για το σπιτι ηταν παντα ψηλοι κ δυσκολευομαι καπως να τους ριξω:rolleyes: αλλα ειναι η κουραση κ ψυχολογικη κ σωματικη κ η μεγαλη ελειψη χρονου που θα πρεπει να προσαρμοστω ανευ ορων.

καπως ετσι θα γινει τελικα ενα ενα αλλα δεν το ευχαριστιεμαι το αποτελεσμα:| νομιζω οτι με εχω κοροιδεψει! αν δεν το κανεις ολο το σπιτι με την μια να μοσχοβολησουν τα παντα σΚ#$%α γενικη κανεις:mad:

τελος παντων απο το ολοτελα κατι ειναι κ αυτο. οι στοχοι μου για το σπιτι ηταν παντα ψηλοι κ δυσκολευομαι καπως να τους ριξω:rolleyes: αλλα ειναι η κουραση κ ψυχολογικη κ σωματικη κ η μεγαλη ελειψη χρονου που θα πρεπει να προσαρμοστω ανευ ορων.

κ εγω ετσι ειμαι! θελω να τα κανω μονομιας, αλλα πολλες φορες δεν μου βγαινει!!!

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο αλλα εκει βαζεις προτεραιότητες.Πλεον μου αρκει να ξερω οτι τα εχω φτιάξει εστω και αν μου πάρει μια εβδομάδα.Εγω τα είχα φτιάξει στις αρχες του Οκτώβρη ,αν θυμάμαι καλά, αλλα τώρα για να στρωσω θελουν πάλι.Οχι βεβαια κουρτίνες αλλα,κουζίνα,πόρτες ,φωτιστικά και παραθυρα το χρειαζονται...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

http://img809.imageshack.us/img809/7039/dsc04225wk.jpg

Αχ Χρυσάκι μου, σου είπα πόσο μου αρέσει και το πλακάκι σου??? :mrgreen::lol::lol:

Σε ευχαριστώ οπως και τις υπόλοιπες για τα καλα σας λόγια:).Χριστιάνα και Μιρτούλα γιατί δεν τις βλέπετε,οεο?:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Koρίτσοπουλα τι κάνετε?Μόλις εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα και μια κούπα τσαι ,χαλαρωτικό, και κάθησα να σας διαβάσω.

Σήμερα είχαμε μια γεμάτη ημερα,πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετα για καταθεση στεφάνου στην πλατεία και καμάρωσα το παιδάκι μου.Κρατούσε τη σημαία και εκανε κατάθεση στεφάνου το παλικάρι μου!Μετα με δυο φίλες και τα παιδάκια τους ηρθαμε σπίτι για καφέ οπότε καταλαβασίνετε τι εγινε.Ο χαμός!!!Ευτυχώς πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και γυρίσαμε το βραδάκι.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:)

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου Χρύσα μου!!! Πολύ συγκινητικές αυτές οι στιγμές! Πόσο χρονών είναι???

Διαφημίσεις

πω πω βρε κοριτσια προσπαθω καθε μερα εστω και απο λιγο να διαβαζω αλλα παλι δε ας προλαβαιων! να καλως ορισω τα νεα κοριτσια που προστεθηκανε σ αυτη τη πραγματι ωραια παρεα. ρενατα μου λυπαμαι πολυ, σε καταλαβαινω. ειρηνακι ηξερα για τη μαμα σου αλλα καθε φορα σκεφτομαι ποσο τρομερο να συμβαινει κατι τετοιο σε τοσο τρυφερη ηλικια. μπραβο σε οποιον σε μεγαλωσε αλλα και σ εσενα που εχεις τοση θετικοτητα μεσα σου. κοριτσια λυπαμαι αλλα δε θυμαμαι και πολλα να σχολιασω! μονο την ωραια διευθυνση με συνταγες της georgina!!! το στοιχειο μου! μ αρεσει παντα να δοκιμαζω συνταγες! αν και τωρα με τα παιδια εχω παει λιγο πισω αλλα πιστευω να επανελθω! χρυσα λυπαμαι που δεν μπορεσα να δω και εγω τις φωτο σου! αν και ειμαι σιγουρη για την ομορφια τους. συγχαρητηρια για το παιδακι σου. οπως και στο δικο σου mamavasia. και εγω κοριτσια συγκινουμαι πολυ με τις παρελασεις!!! (οτι να ναι!) που να δω και τα ζουζουνια μου?! μακαρι να μας αξιωσει ο θεος. ωχ κοριτσια με τις δουλειες δυσκολα στο σπιτι. ακομη παλευω να συμμαζευτω. με τα παιδια καθε μερα κανεις απο μισο πραγμα, νομιζω δε θα μπω ποτε σε ταξη! αν και αυτο το σκ κατι εγινε!

οι δε ντουλαπες μεγαλο πληγμα!! εχω δωσει τοσα μα τοσα πολλα ρουχα και παλι δε χωρανε! μαλλον το σπιτι εχει μικρες ντουλαπες. ειρηνακι σου ειπα τι ομορφη η εικονα με τις αχνιστες σοκολατες? και τα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια? τα φιλια μου κοριτσια

καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια

Ναι κορίτσια, όπως το γράφω στον τίτλο, τρέχει νερά το πλυντήριό μου και δεν μπορώ να εντοπίσω από πού :evil: Ουφ, και πρόσφατα είχα φωνάξει μάστορα για το πλυντήριο, αλλά για άλλο πρόβλημα (έπεφτε ο γενικός όταν το έβαζα στο στύψιμο), ήρθε ο κύριος, το άνοιξε, απεφάνθη ότι δεν είχε πρόβλημα και όντως μετά λειτουργούσε κανονικά, τσίμπισε και 15 ευρώπουλα και έφυγε άρχοντας! Δηλαδή ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να ξαναφωνάξω μάστορα και να πληρώνω κοροϊδίστικα! Μακάρι ρε κορίτσια, πόσες φορές το έχω πει, να μπορούσα να επισκευάζω τα πάντα και να μην χρειάζομαι κανένα τεχνίτη! Εσείς τι λέτε, μου πήρε πολλά; Σκέφτομαι να τον ξαναφωνάξω, αλλά να του πω αυτή τη φορά να μην τον πληρώσω, ή έστω να του δώσω οπωσδήποτε λιγότερα, γιατί πριν να έρθει δεν έτρεχε νερά. Να το κάνω έτσι, ή μήπως θα είμαι γύφτουλας; Πω πω τρώω φρίκη με τέτοιες φάσεις. Να δείτε θα το αναβάλλω και θα καταλήξω να πλένω στο χέρι, χα, χα!

Κατά τα λοιπά, σας φιλώ όλες, σφίγγω το χέρι σε όσες κουβαλούν τα σημάδια από την απώλεια αγαπημένων προσώπων, εύχομαι περαστικά στις αρρωστούλες και τα παιδάκια τους και χαίρομαι για τις υπερήφανες μαμάδες που καμάρωσαν τα παιδάκια τους!

Καληνύχτες!

Α εννοείται τα 15 ευρώ χωρίς απόδειξη- ΠΑΝΤΑ!!! ΓΚΡ ΓΚΡ

Ειρήνη εσένα ειδικά μου επιτρέπεις να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Στην ηλικία σου ήταν και η μαμά μου όταν έμεινε ορφανή από πατέρα. Και παρότι είμαστε συνομίληκες, μου βγάζεις μία απίστευτη μητρική ποιότητα. Αν κρίνω από τη μαμά μου και από εσένα, άνθρωποι με τα δικά σας βιώματα σε τόσο μικρές ηλικές, έχουν πολλή τρυφερότητα και νοιάξιμο για τους άλλους. Φοβερό δεν είναι;

Φιλάκια πολλά πολλά!

:rolleyes: Χεμ, χεμ, παίζει και να είμαι μεγαλύτερή σου, λίγο όμως! :tongue:

Χρύσα μου, το θέμα ντουλάπα είναι και για μένα πονεμένο, για αυτό "πορώθηκα" με την περίπτωσή σου. :tongue: Βέβαια τώρα πλέον έχω την πολυτέλεια να διαθέτω άφθονο αποθηκευτικό χώρο, τόσο που έχω και άδειες ντουλάπες! (και έτσι θέλω να παραμείνουν, δεν είναι ανάγκη να εξαπλώνομαι παντού :? ).

Πάντως βρε κορίτσια πώς φαίνεται ότι τα σπίτια τα κατασκευάζουν συνήθως άντρες, τους λείπει η λειτουργικότητα σε τόσο πολλά σημεία....

Καληνύχτες!

καλημερα!

τι ωραια που κοιμηθηκαμε 1 ωρα παραπανω!!! για πρωτη φορα ξυπνησα στις 6,20 (παλια ωρα 7,20) κ δεν νυσταζα!!!

εφτασα στο μαγαζι στην ωρα μου κ πινω το καφεδακι μου για να ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα!

οταν γυρισω, εχω μια απο τα ιδια, λαικη, συμμαζεμα, σιδερο (με εχουν πνιξει τα ρουχα!) κ μαζεμα το βρωμο room που εχει γινει σαν αποθηκη!

αυτα προς το παρον! θα ειμαι εδω τριγυρω!!!

σας φιλω, να εχουμε μια υπεροχη εβδομαδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...