Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στο προηγούμενο καί εγώ 500 είχα δώσει τώρα θα την κάνω στο Ρέα .

Να σου πω κάτι αυτό που λές είναι πάρα πολύ 4800??? Που στο ζήτησαν?

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Καλημερα στο Ι@σω!

Και εμενα μετα την τριτη προσπαθεια εκει μ ειχαν πει για προεμφυτευτικο και ειχε ενα φιξ πόσο και μετα ενα ποσο ανα εμβρυο..νομιζω φιξ 700 και ανα εμβρυο καπου 200..κ γι αυτο σ λενε συμφερει να το κανεις σε πολλα εμβρυα για να μην πληρωνεις το φιξ ποσο καθε φορα για 1-2 εμβρυα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εvi το πρώτο που θα εκανα και εγω είναι επισκευή ,οπου μπορεις και βαψιμο σε όλες τις μάντρες,αμέσως θα δείξει πιο καθαρός ο χωρος και θα εχεις και το καταλληλο φόντο για τα φυτά σου.Στις φωτό θα σου πώ τι θα εκανα εγώ,με βαση το δικό μου γούστο.Ισως πάρεις καποιες ιδεες

σωστά Χρύσα, επισκευή και καθαριότητα- ασφάλεια για το παιδί και για μας πρώτα από όλα!

Στην πίσω αυλή

Στο τερμα του διαδρόμου με τις πλάκες, θα εβαζα μια ψησταρια.

Α, βάλαμε τραπεζάκι για ψησταριά (την εγκαινιάσαμε με ψάρια) σε σημείο που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, κοντά στη σκάλα που κατεβαίνει από την κουζίνα.

Το αναριχώμενο στη μαντρα είναι δικό σας η του γείτονα?Εκεί θα εβαζα ιβίσκους,τους οποίουσ και λατρέυω,το καλοκαίρι θα είναι μια ομορφιά.Ενναλακτικα ισως εβαζα λειλαντ,τουγιες και τα υπόλοιπα συναφη .Είναι πολύ ομορφα αλλα εχουν χρησιμοποιηθει πολύ τωρα τελευταια στους κήπους.Ακόμη μπορεις να τα συνδυασεις βάζοντας ιβίσκους στη γωνία και κατα μηκος τα λειλαντ.

Ιδέα δεν έχω ποιος το έβαλε, μάλλον παλιός νοικάρης. Τώρα ίσως θα έπρεπε να ντρέπομαι (ο πατέρας μου γεωπόνος) αλλά δεν ξέρω κανένα από τα λουλούδιαπου μου γράφεις:oops: Θα τα ψάξω αύριο στο ίντερνετ!

Στους πλαινούς τοίχους θα εβαζα τριανταφυλλιές και δεξια και αριστερα του διαδρόμου, αλλα και μπροστα από το τσιμέντο, εποχιακά θαμνώδη χαμηλά φυτα,χρυσανθεμα,κατιφέδες,νταλιες, τα οποία μπορεις να εναλλασεις ανάλογα με την εποχή.

είσαι καταπληκτική!!! Τριανταφυλλιές ήδη υπάρχουν και δεν θέλω να βάλω καινούργιες, αλλά αυτό με τα θαμνοειδή χαμηλά μπροστά στο τσιμέντο πολύ μου άρεσε. Είχε κάποτε ζουμπούλια που βγαίνανε μόνα τους, μέχρι που μια νοικάρισα τα ξήλωσε όλα:evil:

Στο κομματι που βρίσκεται η αχλαδια θα εβαζα σίγουρα μια κούνια,για τη μικρή και δεν θα εβαζα αλλο δεντρο στη μεση για να εχει χώρο για παιχνίδι και σκάψιμο.Ενναλακτικα μπορεις να βαλεις ακόμη ενα δεντρο και να βαλεις κούνια στα κλαδια του ,αλλα μεχρι να μεγαλώσει ,θα εχει μεγαλώσει και η μικρή.:P

Κούνια, έ; καλή ιδέα σε β΄φάση, να έχουμε κανένα φράγκο. Για την αμμοδόχο φοβάμαι, μην τη χρησιμοποιήσει ο γατος ως "εξοχική" τουαλέτα.:tongue:

]Στη μπροστινή

Στα γλαστρακια ,θα εβαζα κυκλάμινα για το χειμώνα και θα τα αντικαθιστούσα με δαφνούλες για το καλοκαίρι.Η γαρυφαλλιες ή φρεζες και τα δυο ανοιξιάτικα.

Κυκλάμινα ή χρυσάνθεμα, ναι!

Ακριβώς κατω από μπαλκόνι,εκεί που τώρα είναι κενό, θα εβαζα τους χειμωνιάτικους βασιλικούς ,που είπε και η Ειρήνη,,ή γεράνια,ή διμορφοθήκες(ωραιότατες!).Το αλλο κομμάτι δεν μπορώ να το δω καλά αλλα φαινεται ηδη αξιοποιημένο,οπότε οκ!

Διμορφοθήκες :confused: καλά θα το ψάξω κι αυτό;) Κάτω από το μπαλκόνι σκέφτηκα και για νυχτολούλουδο, καλή ιδέα λέτε; Το άλλο κομμάτι της μπροστινής αυλής έχει τριανταφυλλιές και ένα δεντράκι που πέθανε αλλά είχε ένα υπέροχο κόκκινο λουλούδι

Στην πίσω αυλή που φαίνεται το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας

Στο κομμάτι αυτό θα εβαζα γιασεμι,για να ερχεται και η μυρωδιά στην κρεβατοκάμαρα αλλα θα φανεί καλύτερα όταν θα καθαριστεί ο χώρος.:)

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα χτύπησες φλέβα!

Στο μυαλό μου ήσουν για το γιασεμί χρύσα, είσαι φοβερή! Ευχαριστώ!!!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evi το σπίτι το νοικιάζεται???? γιατί αν είναι δικό σας μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά αν το νοικιάζεται δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να αλλάξεις πράγματα σε μεγάλο βαθμό!!! εκτός και αν είστε στο ενοίκιο και έχετε σκοπό να μείνετε καιρό...

mamavasia όχι είναι δικό μας, συγκεκριμένα της μητέρας μου - μετά από 26 χρόνια ενοίκιο!!!:D Μπορούμε σιγά-σιγά όμως ...

mama konstantinou και noni^ σας ευχαριστώ!

sACYp2.png

Μόλις μπήκα σπίτι ,λείπω απο τις 11 το πρωί,δεν μπορώ να σαλέψω απ τη κούραση!Το τι κουβάλησα δε λέγεται,ασε που ήμουν σε μια σκάλα ανεβασμένη τουλάχιστον 4 ώρες

Διαφημίσεις

Δειτε το λίγο,είναι πολύ ενδιαφέρον.Εγω εκανα το τεστ και σύμφωνα με αυτό μου ταιριάχει το cottage style.Ημουν σίγουρη!:P

http://www.bhg.com/decorating/decorating-style/quiz/

καλησπέρα!

εκανα κι εγώ το τεστ

traditional είναι το αποτέλεσμα

πολύ κοντά στα γουστα μου

Καλησπερα σας και παλι , ξερω χανομαι...αλλα ξαναγυριζω!!! Σας εχασα το καλοκαιρι λογω διακοπων και μη συνδεσης στο διαδικτυο..... τωρα εχει 2 μερες που ειμαι νυχτοπουλι και ψαχνω λυσεις για να περασει η ωρα μπροστα στον υπολογιστη.... και εκει λοιπον που χαζολογουσα στο facebook, σκεφτομουνα ότι καπου αλλου περνουσα τις ωρες μου πριν, τα παλια τα χρονια...και τσουπ!!! φλασια... το easy leaving της Ειρηνης!!! και ήρθα....

ηδη πηρα μια ιδεα για τα καλλυντικα στο βαζο με τις πετρουλες...τελειο!!! θα σας παρακολουθω απο δω και περα...ξανα!!

Ευχαριστουμε Ειρηνη για τις ωραιες ιδεες σου!!! Επισης ειδα οτι εκανες και το blog που λεγανε τα κοριτσια, στειλτε link!!!

Δειτε το λίγο,είναι πολύ ενδιαφέρον.Εγω εκανα το τεστ και σύμφωνα με αυτό μου ταιριάχει το cottage style.Ημουν σίγουρη!:P

http://www.bhg.com/decorating/decorating-style/quiz/

Κι εγώ το ίδιο βγήκα :-) Όντως μου ταιριάζει.

Παιδιά από εσάς έμαθα ότι υπάρχουν αυτά τα διαφορετικά στυλ διακόσμησης με τόσο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, έπαθα πλάκα!

μαζί με τα αποτελέσματα μου έβγαλε και link να κατεβάσω τον οδηγό του cottage style και, αν και νόμιζα πως θα ζητούσε πιστωτική, τελικά είναι δωρεάν ο οδηγός. Στη δεύτερη σελίδα έχει ένα ψάθινο χαλί και θέλω ακριβώς ένα ίδιο!

Πάω στη δουλειά άργησα - καλημέρα δεν σας είπα...

Καλημέρα:D

sACYp2.png

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!σας διαβαζω πολυ καιρο κ καθε φορα που βλεπω καινουριο tip,νιωθω ανακουφιση!!!ποσο μικρα κ απλα πραγματα κ ομως κανουν τοσο ευκολη την καθημερινοτητα μας!!:)

εγω ειμαι η ανδριανα κ εχω 3 παιδακια!θα χαρω πολυ με τον καιρο να γνωριστουμε καλυτερα!!:)

επειδη ακομα δενε χω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες λογω χρονου,διαβαζω λιγο κ ξαναβγαινω!ηθελα να ρωτησω την ειρηνη ποιο ειναι το ονομα του blog που θα μπορεσω να βρω τα τips συγκεντρωμενα??:)

Διαφημίσεις

Kαλημέραααα!Τι κάνετε ?

Ξύπνησα με πολλα κεφια σήμερα,εχει και ο αντρούλης μου γενέθλια και εχω ενα λόγο παραπάνω;)

Πήγα το γιοκα μου σχολείο και εβαλα να ψήνονται πατατες για να ετοιμάσω μουσακά.Εχω ετοιμάσει από εχθές τις μελιτζάνες και τον κιμά οπότε δεν θα μου πάρει πολύ.

Παω να συνεχίσω το μαγείρεμα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!σας διαβαζω πολυ καιρο κ καθε φορα που βλεπω καινουριο tip' date='νιωθω ανακουφιση!!!ποσο μικρα κ απλα πραγματα κ ομως κανουν τοσο ευκολη την καθημερινοτητα μας!!:)

εγω ειμαι η ανδριανα κ εχω 3 παιδακια!θα χαρω πολυ με τον καιρο να γνωριστουμε καλυτερα!!:)

επειδη ακομα δενε χω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες λογω χρονου,διαβαζω λιγο κ ξαναβγαινω!ηθελα να ρωτησω την ειρηνη ποιο ειναι το ονομα του blog που θα μπορεσω να βρω τα τips συγκεντρωμενα??:)[/quote']

Καλημερα και καλωσήρθες ανδριανα,να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Το μπλόγκ είναι

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα σας και παλι , ξερω χανομαι...αλλα ξαναγυριζω!!! Σας εχασα το καλοκαιρι λογω διακοπων και μη συνδεσης στο διαδικτυο..... τωρα εχει 2 μερες που ειμαι νυχτοπουλι και ψαχνω λυσεις για να περασει η ωρα μπροστα στον υπολογιστη.... και εκει λοιπον που χαζολογουσα στο facebook, σκεφτομουνα ότι καπου αλλου περνουσα τις ωρες μου πριν, τα παλια τα χρονια...και τσουπ!!! φλασια... το easy leaving της Ειρηνης!!! και ήρθα....

ηδη πηρα μια ιδεα για τα καλλυντικα στο βαζο με τις πετρουλες...τελειο!!! θα σας παρακολουθω απο δω και περα...ξανα!!

Ευχαριστουμε Ειρηνη για τις ωραιες ιδεες σου!!! Επισης ειδα οτι εκανες και το blog που λεγανε τα κοριτσια, στειλτε link!!!

Kαλωσήρθες και πάλι λοιπόν!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!

Evi ο κήπος σου μπορεί να γίνει επίγειος παράδεισος.. μη το βιάζεσαι, μελέτησέ το σιγά-σιγά, λίγο λίγο που λέει και η Χρύσα μας...

Χρυσουλάκι μου χρυσοχέρα, μπράβο βρε για το χειμερινό μπαχτσέ!!! αχ καροτάκια θέλω κι εγώ, σκέφτομαι να βάλω σε ένα μέρος που έχω μπροστά αλλά η γειτόνισσα μου είπε ότι πέρισυ δεν της πρόκοψαν γιατί στην πρώτη φορά που έσπειρε, κάτι της πήρε τους σπόρους και δε φύτρωσαν και τη δεύτερη κάτι της τα έτρωγε από κάτω:tongue:

Έχω βάλει τούρμπο αυτές τις μέρες, δε με αναγνωρίζω... φταίει μάλλον που έκοψα το τσιγάρο και με πιάνει νευρικότητα ή.. έχω περισσότερο χρόνο αφού δε χαζολογάω συνέχεια με καφέδες και τσιγάρο...

Το σπίτι το έχω σε πολύ καλή κατάσταση, όταν πηγαίνουμε για ύπνο είναι η κουζίνα καθαρή και το σαλόνι τακτοποιημένο... το βράδυ πριν κοιμηθούνε τα μικρά μαζεύουν τα πράγματά τους/παιχνίδια τους... έτσι το πρωί τα βαζω και στρώνουν και τα κρεβατάκια τους :shock: αυτό κορίτσια για μένα είναι φο-βε-ρό μη γελάτε!!! δεν το έχουμε κάνει ξανά και ο μεγάλος είναι 11 έτσι!!!

Επίσης, αναφέρω ότι δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτο!!!!! (έχω απλωμένα 2 πλυντήρια αλλά αύριο το πρωί θα τα ξεπαστρέψω δεν τα αφήνω!!!)

Αυτές τις μέρες κάτι με έχει πιάσει και διαβάζω το θέμα από την αρχή!! Ωραία είναι! Έτσι έβαλα Ειρηνάκι και την ηλεκτρική μου για πλύσιμο!!!

Διαβάζουμε και καθαρίζουμε λέμε, διαβάζουμε και καθαρίζουμε!!

Επίσης διαβάζω και flylady... ξέρω ξέρω αρρώστησα άσχημα!!

Αυτό δεν είναι λόγος για να μην δοκιμάσεις αν θελεις και δεν σημαίνει οτι τι ιδιο θα πάθεις και εσυ..Συμβαινει πολλές φορες μες τα σπορικά αυτό.Και εμένα δεν εχουν φυτρώσει ακομη,δεν τα βοηθάει και ο καιρος αλλα αν δεν βγουν θα ξανασπειρω.

Για τα υπόλοιπα τι να πω?Φτου φτου,να μην σε ματιασω,ντούρασελ!!!!:tongue::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...