Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Αλήθεια τα λεφτά είναι το τελευταίο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Εχω κόψει απ’όλα τα άλλα.

Οχι την αλήθεια θα του πω προφανώς , πρέπει να ξέρει. 

Ακριβώς. Αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσο τυχαίο; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι απλά τύχη το σερί αποτυχίας αλλά δε γίνεται να άλλαξαν τόσο από το Γενάρη όλα.

κι εγω δεν το πιστευω. στην τελικη μιλαμε για 4-5 μηνες οχι για δυο χρονια. πηγαινε εκει, συνεχισε οτι εκανες κ ευχομαι κ πιστευω να αρχισεις παλι να εχεις βλαστοκυστες. εγω απλα στη θεση σου θα τον ρωτουσα αν θεωρει οτι πρεπει να κανω ετ τα υπαρχοντα πριν τις προσπαθειες, ωστε ω μη γεννειτω αν δεν προχωρησουν, να ξερω ακριβως που βαδιζω . και στην τελικη στο χειροτερο σεναριο, μπορεις ουτε καν τον κυκλο να μη χασεις, να παρεις το ωαριο κι απλα την 6η μερα να κανεις και την ετ. εγω πιο πολυ αυτο θα ηθελα να με συμβουλεψει. και κατα τα αλλα θα γυρνουσα στον γνωστο αγωνα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα81 περιμένω τις ιδέες σου, γι αυτό και βάζω άλλες δύο φωτο! Πριν από ένα μήνα μετακομίσαμε και αυτό που βλέπετε πιο κάτω είναι μετά το κούρεμα του χόρτου και το πρώτο ξεμπάζωμα, ενός πετρόχτιστου τοίχου που δε φαινόταν από το σκουπίδι. Στη φωτό τα έχουμε μισο-βγάλει τα μπάζα, τώρα είναι οκ και περιμένουμε τεχνίτη για επισκευή τοίχου:

8004150347_6c33e6c00f.jpg

Αυλή και μάντρα [/url]

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τις ιδέες! Επειδή στο χωριό του πατέρα μου υπάρχει ήδη κήπος με παραγωγη, τουλάχιστον προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Έχουμε όμως μια αχλαδιά στη γωνία που φαίνεται από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και εκεί δίπλα ίσως βάλουμε και κάτι άλλο:

8004118845_344413fbda.jpg

πίσω αυλή - αχλαδιά

Ναι, είναι στο στύλ μας οι μαζώξεις, κυρίως με 2-3 φίλους όμως όχι πολύ μεγάλες.

Οι κρεμαστές γλάστρες είναι παλιές και μεταφέρθηκαν από τη βεράντα της Αθήνας, απλά λόγω του επερχόμενου χειμώνα -θα χιονίσει πολύ φέτος λέει- δεν ξέρω τί έχει νόημα να βαλουμε τώρα. Κυκλάμινα;;;

Ναι κάτω από τη σκάλα είναι βοηθητικός πάγκος, και εκεί βάζουμε καρότσι - δικά μας ποδήλατα- όταν δεν τα δένουμε στα δέντρα μπροστά στο σπίτι.

Τέλεια η ιδέα σου Ειρήνη για βάψιμο του τοίχου, κάτι έντονο μάλιστα θα ήταν σούπερ, και σκέφτομαι τώρα που το λες και τον τούβλινο τοιχο κατά μήκος του περάσματος από την μπροστά στην πίσω αυλή.

Άμεσα θα αρχίσει και το ξεμπάζωμα και από εκεί...

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σας διαβάζω πολύ (πολυυυυύ όμως) καιρό και οφείλω να ομολογήσω ότι η παρέα σας είναι ψυχοθεραπευτική.. (άσε που όποια σας διαβάζει βγάζει την φήμη ... της καλής νοικοκυράς ;))

μια ερωτησούλα έχω.. ένα site που είχατε ποστάρει παλιά με πολλές φωτό για διακόσμηση και οργάνωση και που νομίζω ότι έβαζε ο καθένας όποια φωτό ήθελε (από p αρχιζε νομίζω το όνομα) μπας και το θυμάται καμία??

μην με δείρετε που ....ξεκίνησα με απαιτήσεις :P

Αρχηγόπουλο .. συνέχισε την καλή δουλεια και βλέπω να μας νοικοκυρεύεις όλες..

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τις ιδέες! Επειδή στο χωριό του πατέρα μου υπάρχει ήδη κήπος με παραγωγη, τουλάχιστον προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο.

Ααααα δεν μας το πες αυτό γιατρέ μου!! :tongue::tongue::tongue:

Τοτε αλλάζουν όλα!!! :cool:

Επανέρχομαι!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

:D:D:D:D

Με τσακωσατε κοριτσια....το ομολογω...σιχαινομαι το βαψιμο...σιχαινομαι το μανικιουρ το πεντικιουρ ...τα παντα :D:D:D..και τα τελευταια 6 χρονια εχω και την καταλληλη δικαιολογια ..τα παιδια...:D:D

Στην δουλεια ποτε δεν βαφομαι αλλα εδω και 2 χρονια περιπου βλεπω την μικρη μερικες φορες να γκρινιαζει...και οντως μας επιδυκνειουν τα παιδια μας ειρηνη. Εχεις δικιο σε αυτο...Απο την αλλη της εχω εξηγησει οτι οταν βαφομαι δεν αισθανομαι πολυ ανετα...αλλα υποθετω οτι ειναι μικρη για να καταλαβει. Εχω τετοια γυαλα που εβαλες στην πρωτη φωτο...αλλα τα πετραδακια κτλ απο που θα τα παρω;;;; Θα παω να κοιταξω οταν βρω χρονο στο τζαμπο...απο αυτα που αναφερεται ειναι τοπιο κοντινο μου...

Μπραβο για τα κεφτεδακια...εγω για εμας τους μεγαλους μαγειρευω καθε κυριακη μονο και μετα παιζουν ταπερ και καταψυξη...μονο σκ τρωμε φρεσκο φαγητο..για τα παιδια μαγειρευει καθημερινα η κυρια που τα κραταει..

Για να προσθεσω και εγω ενα λιθαρακι στην νοικοκυροσυνη του θεματος :D..το σαββατο εφτιαξα την παπουτσοθηκη μου...εκρυψα σαγιοναρες και λοιπα φλατ ανοιχτα καλοκαιρινα και ξεδιαλεξα τις μπαλαρινουλες για φθινοπωρο...ειμαι ετοιμη για τα πρωτα κρυα...τουλαχιστον απο παπουτσια:D:D

Είναι λογικό, γιατί εσύ έχεις και κοριτσάκια και τα κοριτσάκια σε μικρές ηλικίες τα προσέχουν ΟΛΑ αυτά! Ντύσιμο, βάψιμο είναι στην πρώτη τους λίστα κορυφή!

Εγώ πάω σε πελάτισσες και οι κόρες τους έρχονται και με ρωτάνε την γνώμη μου για μαλλιά, ρούχα κλπ!!! :tongue:

Πετραδάκια πουλάνε και στο jumbo. Και μονοχρωμα και χρωματιστά! ;)

Συμφωνώ πως χρειάζονται απλά πράγματα για το πρωινο ειδικά βάψιμο. Εγώ βάζω πούδρα και ρουζ.

Στο τσακίρ κέφι και λίγο μολύβι ματιών.. :P

Μπράβο που τακτοποίησες τα παπουτσάκια!!!

777885dugw57gt25.gif

Χρύσα81 περιμένω τις ιδέες σου, γι αυτό και βάζω άλλες δύο φωτο! Πριν από ένα μήνα μετακομίσαμε και αυτό που βλέπετε πιο κάτω είναι μετά το κούρεμα του χόρτου και το πρώτο ξεμπάζωμα, ενός πετρόχτιστου τοίχου που δε φαινόταν από το σκουπίδι. Στη φωτό τα έχουμε μισο-βγάλει τα μπάζα, τώρα είναι οκ και περιμένουμε τεχνίτη για επισκευή τοίχου:

Τοσο πολύ ε?! :shock: Άρα, έχετε κάνει πολύ δουλειά! Μπράβο στο κουράγιο σας!

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τις ιδέες! Επειδή στο χωριό του πατέρα μου υπάρχει ήδη κήπος με παραγωγη, τουλάχιστον προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Έχουμε όμως μια αχλαδιά στη γωνία που φαίνεται από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και εκεί δίπλα ίσως βάλουμε και κάτι άλλο
Συμφωνώ! Και όμορφη "θέα" θα σας δίνει {και σαν "γωνιά" στον κήπο σας αλλά και από το παράθυρο σας}.
Ναι, είναι στο στύλ μας οι μαζώξεις, κυρίως με 2-3 φίλους όμως όχι πολύ μεγάλες.
Σε ρώτησα γιατί, εκεί είναι ο μεγαλύτερος χώρος σας {νομίζω από τις φωτογραφίες}. Εχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε {κάποια στιγμή} έναν χώρο για να ψηνετε με φίλους ή ένα αρνί το Πάσχα ή κάποιο γλέντι? Ή κάποια γεννέθλια....?
Οι κρεμαστές γλάστρες είναι παλιές και μεταφέρθηκαν από τη βεράντα της Αθήνας, απλά λόγω του επερχόμενου χειμώνα -θα χιονίσει πολύ φέτος λέει- δεν ξέρω τί έχει νόημα να βαλουμε τώρα. Κυκλάμινα;;;
Σκεφτόμουν ανθεκτικά γεράνια, σε διάφορα ή στο το ίδιο χρώμα. Είναι υπέροχα λουλουδάκια, κατ' εμέ, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ή χειμωνιάτικους βασιλικούς. Εγώ έχω και τους λατρεύω! Ακόμα και πέρσι με τέτοιο απίστευτο κρύο, δεν έπαθαν τίποτα! Και είδες τι ύψος παίρνουν αν το θες!! :P
Ναι κάτω από τη σκάλα είναι βοηθητικός πάγκος, και εκεί βάζουμε καρότσι - δικά μας ποδήλατα- όταν δεν τα δένουμε στα δέντρα μπροστά στο σπίτι.
Αυτό, επειδή έχει σκέπαστρο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί πολύ...! :rolleyes::rolleyes:
Τέλεια η ιδέα σου Ειρήνη για βάψιμο του τοίχου, κάτι έντονο μάλιστα θα ήταν σούπερ, και σκέφτομαι τώρα που το λες και τον τούβλινο τοιχο κατά μήκος του περάσματος από την μπροστά στην πίσω αυλή.

Άμεσα θα αρχίσει και το ξεμπάζωμα και από εκεί...

Νομίζω, πως το βάψιμο και μόνο θα σου αλλάξει όλη την εικόνα του κήπου σου, στα κομμάτια αυτά. Και αφού γινει αυτό μετά θα σου ρθουν κι άλλες ιδέες, βλέποντας το..!

Εννοείται να ξαναβάλεις φωτο! Τις λατρεύω! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια σας διαβάζω πολύ (πολυυυυύ όμως) καιρό και οφείλω να ομολογήσω ότι η παρέα σας είναι ψυχοθεραπευτική.. (άσε που όποια σας διαβάζει βγάζει την φήμη ... της καλής νοικοκυράς ;))

μια ερωτησούλα έχω.. ένα site που είχατε ποστάρει παλιά με πολλές φωτό για διακόσμηση και οργάνωση και που νομίζω ότι έβαζε ο καθένας όποια φωτό ήθελε (από p αρχιζε νομίζω το όνομα) μπας και το θυμάται καμία??

Λιονταρίνα μου,

Καλώς ηρθες!!

Ευχαριστώ πολύ που μας διαβάζεις αλλά και για τα υπέροχα λόγια σου... Δεν ξέρω αν έχετε βαρεθεί να σας το γράφω, εγώ όμως δεν βαριέμαι σε καμία περίπτωση να σας λέω πόσο με βοηθούν τα μηνύματά σας και πόσο με κάνουν να νιώθω ΚΑΛΑ!!! :P:p:p Ευχαριστώ πολυ, λοιπόν!!!

.....η παρέα σας είναι ψυχοθεραπευτική.. (άσε που όποια σας διαβάζει βγάζει την φήμη ... της καλής νοικοκυράς :wink:)

Τι υπέροχο ήταν αυτό????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! :P:p:p

Μηπως εννοείς το pinterest????

http://pinterest.com/

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας

Καλη βδομαδα να εχουμε.

Ποσο μ αρεσει να βαζεται φωτογραφιες αλλα και να διαβαζω τις ιδεες σας για διακοσμηση και τακτοποιηση χωρων.

Evi πολυ ωραια η αυλη σου. Ειδικα την ανοιξη με το καλο που θα την εχετε φτιαξει και θα ανθισουν τα λουλουδια θα ειναι τελειως διαφορετικη. Εγω παντως οπου μπορουσα θα εβαζα τριανταφυλιες και ενα γιασεμι (το γιασεμι ειναι απωθημενο) θα μοσχομυριζει ο τοπος. Επισης θα εφτιαχνα και ενα χωρο να παιζουν τα παιδια (καμια κουνια εστω). Δεν ειμαι και τοσο καλη στο να δινω ιδεες ..δεν το χω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

χθες στα κηπουρεματα ειδα οτι προτειναν τις δαφνες, οτι ειναι σταθερο φυτο ...εγω στο μπαλκονι στις ζαρντινιερες εχω βαλει μικρες τριανταφυλλιες, λεβαντα (μαζευει πολυ σφιγγα το ανθακι της) και δυοσμο...ο δυοσμος μοσχομυριζει και ειναι καταπρασινος παντα...αλλα φυσικα το χειμωνα τιποτα....

και εγω θα εβαζα στανταρ κουνια για το παιδι...και αμμοδοχο (απο 2 ετων εως και 6-7 θα σε βολεψει παρα πολυ)...αλλα και μπαμπεκιου στανταρ με χτιστο τραπεζι :D:D:D...παντος εμεις οι στερημενες της αθηνας βλεπουμε κηπο και μας τρεχουν τα σαλια ετσι;;;:D:D:D

Κοριτσια ειμαι πια 37 χρονων...δυσκολο ειναι να αλλαξω συνηθειες για το καθημερινο βαψιμο...αλλα με το να σας διαβαζω καθημερινα σιγουρα γινομαι καλυτερη νοικοκυρα:D:D:D:D

Κοριτσια ειμαι πια 37 χρονων...δυσκολο ειναι να αλλαξω συνηθειες για το καθημερινο βαψιμο...αλλα με το να σας διαβαζω καθημερινα σιγουρα γινομαι καλυτερη νοικοκυρα:D:D:D:D

Ουτε και εγω βαφομαι καθημερινα (ουτε και βαφομουν ποτε ιδιαιτερα) αν και τωρα τελευταια πηρα αποφαση να αρχισω (με λιγο ρουζ και μασκαρα τπτ φοβερο μη φανταστεις) για λογους ψυχολογικους καθαρα. Τωρα αν εσυ νιωθεις ασχημα να μην το κανεις, δεν εχει νοημα αν δεν νιωθεις ομορφα εσυ.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Πως είναι η λοιπή σου διακόσμηση στο σαλόνι? {φαντάζομαι εκεί είναι το τζάκι σου, εκτός αν μένεις στην έπαυλη των Καριγκτον της Δυναστείας και έχεις σε κάθε δωμάτιο!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:}. Τι χρώματα κυριαρχούν?

Χα χα! Ναι στο σαλόνι! Τα χρώματα που συνδυάζουμε είναι το κόκκινο κ το μπλε..

xhbDp2.png863np2.png

http://www.bhg.com/

εμενα μου αρεσει πολυ και αυτό. Και ειναι πολυ στη λογικη του easy leving

Χα χα! Ναι στο σαλόνι! Τα χρώματα που συνδυάζουμε είναι το κόκκινο κ το μπλε..

λοιπον κατι που διαβαζα σ μαθηματα διακοσμισης (και το βρισκω σωστο) ειναι και το γενικοτερο στυλ. Δηλαδη αν βρεις υπεροχα μεταξωτα μαξιλαρια ελεγε σε προσφορα δεν συμαινει οτι ταιριαζουν με το μοντερνο αλλα απλο καναπε του σαλονιου που την αραζουμε συνεχεια. αντιθετα θα ταιριαζει στο χωλ στον μικρο παλιο καναπε της γιαγιας.

οποτε δωσε μας κι αλλα στοιχεια.

εμενα μου αρεσει ρολοι στον τοιχο στην καμιναδα ή κατι που κυκλοφορουν νομιζω πολυ τελευταια, κατι σαν μεταλικο κλαδι

Αχ... τι ήλιος... που είναι το φθινόπωρο εοε? :mrgreen::mrgreen:

Εμείς φάγαμε, μαζέψαμε, έπλυνα τα πιατικά.

Τώρα διαβάζουμε με το φιογκάκι {δίπλα μου και κανει τις εργασίες του} και εγώ ειχα την ευκαιρία να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στις ζώνες μου. Εβγαλα μία υπέροχη, επώνυμη, μαύρη, δερμάτινη για δόσιμο. Δυστυχώς στην αγκράφα, είχε φύγει 1 στρασάκι και φαινόταν... αλλά δεν πειράζει, την είχα χρόνια, έκανε απόσβεση.

Την έβαλα λοιπόν στην τσάντα, στα πράγματα που θα πάω στην κόρη της φίλης μου!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη συμφωνώ για τα γεράνια αλλά τα μισεί ο σύζυγος, τί να κάνω;

Στη φωτό φαίνεται ένας βασιλικός, μήπως να βάλω και στα άλλα; χμ...

Δεν το κατάλαβα κοριτσάκι... δεν φαίνεται καλά. Είναι χειμωνιάτικος? Γιατί ο άλλος νομίζω, δεν κρατάει τον χειμώνα.

Ανεξάρτητα πάντως, υπάρχουν τόσα πολλά διακοσμητικά λουλουδάκια {εγώ λατρεύω τα πρασινόφυλλα, δηλαδή πρασινάδες που δεν μαραίνονται και αντέχουν σε "ειδικές" συνθήκες} που μπορείτε να διαλέξετε. Νομίζω πως πρέπει να βρεις τελικά κάτι τέτοιο... δηλαδή πράσινα φυτά που και καλλωπίζουν αλλά και αντέχουν γιατί θα "δώσουν" πολύ στην είσοδο του σπιτιού σας. Είναι και σε όμορφο σημείο! ;)

Και γω έχω δύο τέτοια. Το ένα είναι με πράσινα φύλλα και το άλλο με κίτρινο-πράσινα. Αντέχουν τόσο και δεν θέλουν τίποτα εκτός από λίγο νεράκι...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...