Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Αλήθεια τα λεφτά είναι το τελευταίο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Εχω κόψει απ’όλα τα άλλα.

Οχι την αλήθεια θα του πω προφανώς , πρέπει να ξέρει. 

Ακριβώς. Αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσο τυχαίο; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι απλά τύχη το σερί αποτυχίας αλλά δε γίνεται να άλλαξαν τόσο από το Γενάρη όλα.

κι εγω δεν το πιστευω. στην τελικη μιλαμε για 4-5 μηνες οχι για δυο χρονια. πηγαινε εκει, συνεχισε οτι εκανες κ ευχομαι κ πιστευω να αρχισεις παλι να εχεις βλαστοκυστες. εγω απλα στη θεση σου θα τον ρωτουσα αν θεωρει οτι πρεπει να κανω ετ τα υπαρχοντα πριν τις προσπαθειες, ωστε ω μη γεννειτω αν δεν προχωρησουν, να ξερω ακριβως που βαδιζω . και στην τελικη στο χειροτερο σεναριο, μπορεις ουτε καν τον κυκλο να μη χασεις, να παρεις το ωαριο κι απλα την 6η μερα να κανεις και την ετ. εγω πιο πολυ αυτο θα ηθελα να με συμβουλεψει. και κατα τα αλλα θα γυρνουσα στον γνωστο αγωνα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Του αρεσει πολύ και απ'ότι εμαθα είναι πολύ καλός και ο δασκαλος ως παιδαγωγός και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Παω για καφέ,καλό απόγευμα!:)

Μπράβο, Χρυσάκι! Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ μου τα tips σου πάντα τρομερά...

Το πρώτο αργησα κι εγω,αλλά το συνειδητοποίησα εγκαίρως!!!!

Το σπίτι 100% καθαρό,ειδικά με μικρά παιδιά,είναι όνειρο θερινής νυκτός...

Αμα όμως καθαρίζεται τακτικά,αρκεί να είναι απλά τακτοποιημένο για να δείχνει ότι όλα είναι νοικοκυρεμένα

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με ντουλάπια-ντουλάπες

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω στον άντρα μου που εχει κάνει πάλι τα δικά του μύλο!!!Και πρέπει να φτιάξω κι αυτά

Ευχαριστώ, καλό μου περιστερόπουλο!!! :P

Και γω, άργησα να το συνειδητοποιήσω, ξοδεύοντας αρκετά χρόνια στον εκνευρισμό, αφού δεν τα προλάβαινα όλα... :? .

Οπως λένε.. κάλλιο αυγά παρά πουρέ....! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα! Πολλά γράψατε και σήμερα!

Μπαίνω για να πω ότι η επιχείρηση 0 άπλυτα 0 ασιδέρωτα δεν πέτυχε ακριβώς.. Δεν έχω καθόλου ασιδέρωτα αλλά άπλυτα έχω μπόλικα.. Εν τω μεταξύ περιμένω μια καινούρια ντουλάπα για να βάλω λίγο σε τάξη κ τις υπόλοιπες που ασφυκτιούν..

Ειρήνη υπέροχο το cottage! Κ ευχαριστούμε κ για τα τιπς!

Ερώτηση: καμιά ιδέα για διακόσμηση πάνω στο τζάκι υπάρχει;

υ.γ. Σήμερα δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη..

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :) Θα είμαι σύντομη σήμερα για ένα πολύ απλό λόγο. Το γραφείο που βρίσκεται ο υπολογιστής βρωμάει και δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ μέσα :shock::shock::shock: Το κουτ(ν)άβι μας, πρέπει να μας άφησε δώρο εκδίκησης στο χαλάκι γ@^*&^!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Δεν λέγαμε τίποτα άλλο χθες; Έπρεπε να μελετήσουμε τα χαλιά;;;;;

Πάω να πλύνω το βρωμοχαλάκι @%$#^%#%&$%# ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Μα έλεος! Δυο μοκετάκια έχω όλα κι όλα.

Ένα διαδρομάκο μπροστά στο νεροχύτη => μου έπεσε ένα ποτήρι ice tea τις προάλες και περιφέρεται στο πίσω μπαλκόνι σε κατάσταση αναμονής.

Κι ένα μοκετάκι 1.50*1.00 κάτω από την καράκλα του γραφείου (για να μην γδέρνεται το πάτωμα) => μου το κατούρησε το βρωμοκουνάβι!

Έπλυνα μόνο του γραφείου που ήταν πιο "επείγον", σφουγγάρισα καλά καλά το γραφείο, σκούπισα και σφουγγάρισα το υπόλοιπο σπίτι (όσα βλέπει η πεθερά, καθάρισα λεκάνη-νυπτήρα-μπανιέρα, τακτοποιήσα το αχούρι μου... Ουφ, να' ναι καλά το βρωμόσκυλό μου, τώρα πια το σπίτι μου, λέγεται σπίτι! :D

(αν και μου 'χει μπει η ιδέα ότι εξακολουθεί να βρωμάει!!!!!!):evil::evil::evil:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλημέρα και καλή βδομάδα :)

Ωραία να ξυπνάς σε καθαρό σπίτι :):)

Έστω και με μια ελαφριά "σκυλίσια" μυρωδιά :lol::lol::lol:

Σήμερα θα είναι η μέρα "σκύλου". Κανένα καινούριο παιχνίδι να ασχολείται τώρα που μένει πολλές ώρες μόνος, χειμωνιάτικο κουβερτάκι (γίνεται ακόμα κόλαση στα jambo; ) και ένα καλό μπάνιο στο ίδιο το ζώο... μπας και μου φύγει η ιδέα!!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Αυτό το καταστημα εχει πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα πραγματα αλλα τσούζει βρε παιδί μου!Μπράβο που τα καταφερες,θα είναι σίγουρα πολύ ομορφο!:)

ναι όντως τσούζει Χρύσα μου αλλά όταν φτιάξαμε το σπίτι ευτυχώς μπορούσαμε να πάρουμε τα έπιπλα. Μετά σε κάθε περίοδο εκπτώσεων έπαιρνα κ κάτι απο κει ένα τραπεζομάντηλο, ένα καθρέφτη, ένα σεντουκάκι που δεν θα μπορούσα αλλιώς οπότε εμπλούτισα τη συλλογή μου αρκετά!Μετά.....έκλεισε το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη...φτώχυνα κ γω...κλαψ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Σήμερα ως συνηθως πήγα το γιοκα μου σχολειο και προβλέπεται χαλαρη σχετικά η υπόλοιπη ημερα μιας και το σπίτι είναι οκ,εκτός από το σίδερο.

Εβγαλα εξω το στρωμα του μικρού και τα κουβερλί μας να αεριστουν και να λιαστούν,εβαλα ενα σύντομο πλυντήριο με ευαισθητα μαυρα,πότισα τα λουλούδιαμου και βεβαια πινω το καφεδάκι μου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ναι όντως τσούζει Χρύσα μου αλλά όταν φτιάξαμε το σπίτι ευτυχώς μπορούσαμε να πάρουμε τα έπιπλα. Μετά σε κάθε περίοδο εκπτώσεων έπαιρνα κ κάτι απο κει ένα τραπεζομάντηλο, ένα καθρέφτη, ένα σεντουκάκι που δεν θα μπορούσα αλλιώς οπότε εμπλούτισα τη συλλογή μου αρκετά!Μετά.....έκλεισε το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη...φτώχυνα κ γω...κλαψ!!

Χα,χα!Τουλάχιστον πρόλαβες να κάνεις την "καβάτζα" σου!Καλημέρα....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κορίτσια

Παρακολουθω θεμα χρονια :D:D:D, ουσιαστικα απο πριν το καφε:cool: ...2-3 φορες ειχα ξαναζητησει συμβουλες απο την ειρηνη αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω τις ιδεες σας....

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...εχω δει και θελω τρελα να αγορασω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Glam-HCCO-Cosmetic-Organiser/dp/B0019K9YV6/ref=pd_bxgy_beauty_img_b

δεν ειναι πολυ ακριβο...αλλα αν μπορουσα θα προτιμουσα να αποφυγω την παραγγελια απο το ιντερνετ...εχετε κατι σε ελληνικο;;;:D:D:D...εσεις πως εχετε τακτοποιημενα τα καλλυντικα σας;;;τα καθημερινα ετσι;;;

καλημερα κορίτσια

Παρακολουθω θεμα χρονια :D:D:D, ουσιαστικα απο πριν το καφε:cool: ...2-3 φορες ειχα ξαναζητησει συμβουλες απο την ειρηνη αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω τις ιδεες σας....

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...εχω δει και θελω τρελα να αγορασω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Glam-HCCO-Cosmetic-Organiser/dp/B0019K9YV6/ref=pd_bxgy_beauty_img_b

δεν ειναι πολυ ακριβο...αλλα αν μπορουσα θα προτιμουσα να αποφυγω την παραγγελια απο το ιντερνετ...εχετε κατι σε ελληνικο;;;:D:D:D...εσεις πως εχετε τακτοποιημενα τα καλλυντικα σας;;;τα καθημερινα ετσι;;;

καλημέρα

Μπορείς να τα βάλεις σε όμορφα καλαθάκια στολισμένα πάνω στο πλυντήριο σου....ή να αγοράσεις κάποια συρταρωτά κουτάκια πλαστικά ή χάρτινα που πουλάνε και να τα ταξινομήσεις εκεί μέσα....υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πράκτικερ, jumbo, carefour κλπ....ανάλογα με το γούστο σου πράξε....εγώ γενικά δεν τα βάζω πάνω στο πλυντήριο γιατί σκαλίζουν και βάφονται οι κόρες :) οπότε έχω πάρει κάτι κουτάκια συρταρωτά και τα έχω όλα εκεί και στο δωμάτιο μου....επίσης έχω και κάποια δεύτερα σε ένα νεσεσέρ έτοιμα για ταξίδι, για να μην μαζεύω τελευταία στιγμή..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...