Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σκούπισα και ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας,

εβγαλα τις κουρτίνες και οι πρώτες είναι ετοιμες για απλωμα,τώρα θα βάλω και τις δευτερες,

επλυνα το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας,τα πατζούρια και τα τζάμια και συνεχίζω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς να βάλεις και κορνίζες μαζί με τα γλαστράκια, η και αλλα διακοσμητικά,όλα δείχνουν τελεια και σίγουρα γλαστράκια στο εξωτερικό μέρος.:):)

ναι, χρύσα, όντως ωραίες είναι οι κορνίζες, έβαλα ήδη μία και δείχνει ωραία. Εξωτερικά επειδή κλεινουν πατζούρια δεν μπαίνουν γλαστράκια, μόνο ένα ίσως που θα το ανεβοκατεβάζουμε στο τραπέζι της βεράντας κάτω. Εσωτερικά μόνο κακτοειδή γιατί τα υπόλοιπα τα τρώει ο γάτος μας:tongue:

Ευα3 κι εγώ πριν έρθουμε δεν ήξερα για τα περβάζια επειδή το επάνω σπίτι που μένουν οι δικοί μου είναι διαφορετικό.

sACYp2.png

Σκούπισα και ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας,

εβγαλα τις κουρτίνες και οι πρώτες είναι ετοιμες για απλωμα,τώρα θα βάλω και τις δευτερες,

επλυνα το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας,τα πατζούρια και τα τζάμια και συνεχίζω....

Κι εγώ το μπαλκόνι είνανι να πλύνω σήμεερα αλλά βαριέεεμαι!!!

sACYp2.png

ναι, χρύσα, όντως ωραίες είναι οι κορνίζες, έβαλα ήδη μία και δείχνει ωραία. Εξωτερικά επειδή κλεινουν πατζούρια δεν μπαίνουν γλαστράκια, μόνο ένα ίσως που θα το ανεβοκατεβάζουμε στο τραπέζι της βεράντας κάτω.Εσωτερικά μόνο κακτοειδή γιατί τα υπόλοιπα τα τρώει ο γάτος μας:tongue:

Χα,χα,χα!:P:p:p

Ευα3 κι εγώ πριν έρθουμε δεν ήξερα για τα περβάζια επειδή το επάνω σπίτι που μένουν οι δικοί μου είναι διαφορετικό.

Και στο δικό μου σπίτι επειδή εχουμε πετρινους τοίχους θα μπορούσα να το είχα κανει ετσι ,αλλα που μυαλό τοτε,δεν το σκεφτηκα:rolleyes:

Εξωτερικα μπορείς να βάλεις ενα μακρόστενο γλαστρακι,θα δείχνει πολύ ομορφο από μεσα και φυσικά εξω!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω... τώρα όμως έχω στείλει το επιτελείο μου (γονείς και άντρα) στο καινούριο σπίτι να επιβλέπουν τα μαστόρια κι εγώ χαλαρώνω. Έβγαλα βόλτα το σκυλάκι, πήγα κομμωτήριο και θα πιω καφεδάκι διαβάζοντάς σας. Το πολύ να ρίξω ένα συγύρισμα. Φαγάκι έχω έτοιμο από τη μαμά. Πριγκήπεσσα με έχουν σήμερα :D:D

SoS Να βάλω καλτσόν σήμερα σε απογευματινά βαφτίσια (7:30); Μου φαίνεται νωρίς ακόμα, αλλά θα είναι εξοχικά... Τείνω στο όχι πάντως :?

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Kρεμασα τις κουρτίνες,σκούπισα ξεσκόνισα και σφουγγάρισα τα υπνοδωμάτια,επλυνα και τα υπόλοιπα τζαμια σε όλο το σπίτι,τακτοποίησα το τριτο υπνοδωμάτιο,ξεσκόνισα και σκούπισα το σαλόνι και την κουζίνα και είμαι ετοιμη για σφουγγάρισμα.

Ευτυχώς με το φαγητό δεν θα ασχοληθώ γιατί θα πάμε στη μαμά μου,τον μικρό τον εχω ηδη πάει...

Το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε γενέθλια οπότε μετα το φαγητό θα κοιμηθούμε να ξεκουραστούμε.Καλό μεσημέρι...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω... τώρα όμως έχω στείλει το επιτελείο μου (γονείς και άντρα) στο καινούριο σπίτι να επιβλέπουν τα μαστόρια κι εγώ χαλαρώνω. Έβγαλα βόλτα το σκυλάκι, πήγα κομμωτήριο και θα πιω καφεδάκι διαβάζοντάς σας. Το πολύ να ρίξω ένα συγύρισμα. Φαγάκι έχω έτοιμο από τη μαμά. Πριγκήπεσσα με έχουν σήμερα :D:D

SoS Να βάλω καλτσόν σήμερα σε απογευματινά βαφτίσια (7:30); Μου φαίνεται νωρίς ακόμα, αλλά θα είναι εξοχικά... Τείνω στο όχι πάντως :?

Οχι να μην βάλεις.Καλά να περασετε,να ζήσει το μικρούλι!:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μόλις μπήκα!! Θα σας γράψω μετά, διάφορα που θέλω.

Μπήκα μόνο για να γράψω στο κορίτσι μας!

ΟΧΙ!!!!!! ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΣΟΝ!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Για το country style: Εμείς αποφασίσαμε, θα βάλουμε τέτοιες κουρτινούλες στο καθιστικό και στην κουζινα:8002399957_102c2e9da4.jpg

8002402414_e42a4e759d.jpg

Από μέσα... by ,

8002397895_bff47758ef.jpg

Έχουμε δύο παράθυρα στο καθιστικό με 6 πάνελ το καθένα.Εδώ βλέπετε το ένα:

8008187770_99a9a6f0b8.jpg

evi155

Το θέμα είναι ότι όταν ανοίγεις το παράθυρο, δεν μπαίνουν μέσα τα ζωύφια; Λέμε -σε δεύτερη φάση, αφου βάλουμε τα κουρτινάκια-να βάλουμε μια πολύ αέρινη κουρτίνα με κουρτινόξυλο μπροστά, πώς σας φαίνεται η ιδέα;

Πανέμορφες είναι οι κουρτίνες. Πολύ παιχνιδιάρικες. Για την δεύτερη κουρτίνα δεν μπορώ να φαντάστώ πως θα είναι. Σίτες δεν μπορείτε να βάλετε;

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Είναι βιβλία σαν όλα τα αλλα,όχι ομως μυθιστορηματα και τέτοια,διακόσμησης,μακιγιαζ,αρχιτεκτονικής και λοιπά(τουλάχιστον ετσι τα εχω εγώ στο μυαλό μου) αλλά είναι όμορφα δεμένα και με περιποιημένο εξώφυλλο,γι'άυτό και τα χρησιμόποιούμε σε τραπεζάκια σαλονιού και λοιπά και επιτελούν και διακοσμητικό ρόλο.

Εγώ τώρα πλέον θέλω και τους μπαξέδες,λίγο από γαλλική εξοχή η καρό,λίγο από αγγλία!:P:p

Καμία σχέση με αυτό που σκεφτομουν... νόμιζα ότι λέγατε για τα ξύλινα κουτιά που εξωτερικά μοιάζουν με βιβλία :P

Το καρό μου αρέσει (παντού!), με τα λουλουδικά δεν τα έχω καλά. Το θέλω λίγο πιο λιτο και εκμοντερνισμένο το country, με φυσικά υλικά, σχεδόν ακατέργαστα. Κορμοί δέντρων, πέτρα, βότσαλο...

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κίνηση βλέπω και χαίρομαι!

Είπα σήμερα να αλλάξω την κουρτίνα του δωματίου μας.Έτσι πλένω μια άλλη που έχω.

Σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια άλλη αλαγή.Να πάμε τον μικρό σε πιο μεγάλο δωμάτιο,σε αυτό που χρησιμοποιούμε ως γραφείο.Είναι πιο ζεστό δωμάτιο,πιο μεγάλο και πολυ πιο φωτεινό.Αυτό που με προβήματίζειείναι οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουμε...Βάψιμο,κουρτίνες και στόρια....γιατί έχει μόνο τζαμαρία (είναι ο ημιυπαίθριος χώρος).Βασικά για κουρτίνα σκέφτομαι να μεταποιήσω αυτή που του έχω είναι κίτρινη γάζα και να συμπληρώσω με μια ακόμη σε μάλλον γαλάζιο ή πράσινο του αγρού χρώμα. Για δώστε καμιά ιδέα για χρώμα στον τοίχο,τώρα είναι σομόν αχνό. Α,και για στόρια αν ξέρετε!Είμαι και γω στο ψάξιμο...

Προσωπικά μιλώντας πάντα, τα στόρια αν και μου αρέσουν πολύ, δεν με βόλεψαν ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν μπορείς να μπεις/βγεις από το δωμάτιο αν κρατάς κάτι (χρειάζεσαι ελέυθερο χέρι για να τα σηκώσεις) κάτι που με εκνέυριζει αφάνταστα. Άσε που δεν το έχω καθόλου με τα κορδόνια...πάντα λοξά μου έβγαιναν. Οχι, όχι...ποτέ ξανά στόρια για την Γιαννούλα.

Κι εμένα ο ένας τοίχος του σαλονιού είναι όλος τζαμαρία (και βλέπουμε τα υπέροχα μπαλκόνια των απέναντι, τεσπα). Μάλλον κουρτίνα σε τρία κομμάτια θα βάλω κι εγώ (δεν έχω κάνει ακόμα έρυνα αγοράς...)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Ειρήνη αυτό το φαγητό το κάνω χρόνια απλά βάζω στο μούλτι ντομάτα και κρεμμύδι με λαδάκι και μυρωδικά να γίνει σάλτσα και τα περιχύνω,μετά στη γάστρα και φούρνος,αν έχω κέφια βάζω και πιπεριά και φετούλα,γίνονται πολύ νόστιμα.

Να σας πω και ένα κολπάκι που κάνω και έχω οικονομία, οταν μου περισσεύει σαλάτα δεν τη πετάω,τη βάζω σε ένα τάπερ που έχω στη κατάψυξη,έχω δύο ταπερ,σε ένα βάζω τη χωριάτικη και σε άλλο τα μαρούλια,όταν γεμίσει και ετοιμάζω φαγητό που θέλει ντομάτα και κρεμμύδια ας πούμε βγάζω το τάπερ μετά μούλτι και έτοιμο!Τα μαρούλια τα κρατάω για όταν κάνω φρικασε!

Καλο!!!!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Πλύσιμο μοκέτας..?! :shock: Ε, ρε αντιπαθητική δουλειά!!! :(

Η χειρότερη μου! Το μόνο καλό είναι ότι περιλαμβάνει πλατσούρισμα. Πολύ σκύψιμο και κούραση όμως... Γενικά αντιπαθώ οποιαδήποτε δουλειά χρειάζεται σκύψιμο. Αφού σκέφτομαι σοβαρά να το καταργήσω το στρώσιμο τουλάχιστον για όσο δεν υπάρχουν παιδάκια!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

καλημέρα σε όλες!!!!

και πόσο κοστίζει μια οικονομική καμπίνα????

Περίπου 180-200?. Θα σου πω ακριβώς Δευτέρα.

Μόλις με πήρε τηλ ο υδραυλικός και είναι καθ' οδόν. Για να δω τι θα μου πει.. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...