Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλο μεσημερι κι απο εμενα.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Το σπιτακι μου ειναι αρκετα τακτοποιημενο αλλα μια μικρη φασινα τη χρειαζεται.Απλα αρρωστησε η μικρη μου εχθες το βραδυ και δεν εχω καθολου διαθεση μιας και δεν κοιμηθηκα καλα.ΕΥΗ μου το σπιτακι σου ειναι απλα υπεροχο και σε ζηλευω που καταφερες να ξεφυγεις απο την Αθηνα.Αυτο το στυλ διακοσμησης μου αρεσει κι εμενα παρα πολυ .Το λατρευω.Αλλα δεν ξερω δυστυχως πως θα μπορουσε να εφαρμοστει στο σπιτακι μου.Υπαρχουν οικονομικες και ευκολες ιδεες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα να φάμε!!!!!!!! Ελα!

Δεν το έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ και ο άντρας μου το στραβοκοίταγε αλλά λίγο πριν φύγει μου λέει "Ωραια μυρίζει!"... για να δούμε αν θα το φάνε!!! :tongue::tongue:

Ειρηνακι μου εγω πριν λιγες μερες εκανα μια συνταγη για ρεβυθια στο φουρνο με φετα.Απλα υπεροχα και τα φαγαμε ολοι.Ηταν απο τις συνταγες της παρεας.

Καλημέρα!

Σήμερα ξύπνησα και είπα θα κάνω γενική!

Εβγαλα κουρτίνες,καλυματα τα έβαλα στο πλυντήριο και τώρα καθαρίζω,με έχει πιάσει λύσσα και αυτό μου συμβαίνει όταν έχω άλλα προβήματα και ξεσπάω στο σπίτι!Τουλάχιστον βγαίνει κάτι καλό,και ξεβρωμίζουμε και εκτονώνομαι!

Πανέμορφα τα κουρτινάκια Εύη!

Θέλω να βάλω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως! έκανα μια αναδιάταξη στην αποθήκη και ήθελα να σας το δείξω.

Τώρα μετα το ολιγόλεπτο διάλεμμα πάω να καθαρίσω τα φωτιστικά μου!

Ειρήνη αυτό το φαγητό το κάνω χρόνια απλά βάζω στο μούλτι ντομάτα και κρεμμύδι με λαδάκι και μυρωδικά να γίνει σάλτσα και τα περιχύνω,μετά στη γάστρα και φούρνος,αν έχω κέφια βάζω και πιπεριά και φετούλα,γίνονται πολύ νόστιμα.

Να σας πω και ένα κολπάκι που κάνω και έχω οικονομία, οταν μου περισσεύει σαλάτα δεν τη πετάω,τη βάζω σε ένα τάπερ που έχω στη κατάψυξη,έχω δύο ταπερ,σε ένα βάζω τη χωριάτικη και σε άλλο τα μαρούλια,όταν γεμίσει και ετοιμάζω φαγητό που θέλει ντομάτα και κρεμμύδια ας πούμε βγάζω το τάπερ μετά μούλτι και έτοιμο!Τα μαρούλια τα κρατάω για όταν κάνω φρικασε!

Να΄σαι καλά Ειρήνη μου για την πρόσκληση!:)))))

Ωραία ιδέα για το έντονο χρώμα στον τοίχο!Περιμένω φωτό!

Μωρέ κουρτίνα δεν θα άλλαζα γιατί ειναι ωραία αυτήπου του έχω αλλά δεν με καλύπτει γιατί τώρα έχω μια μπαλκονόπορτα 1,5 μέτρο φάρδος ενώ το παράθυρο είναι τουλάχιστον το διπλάσιο....Βλέποντας και κάνοντας...

Διαφημίσεις

Εβαλα μπριαμ και κοντευει να ψηθεί ,

επλυνα και τη δευτερη μοκέτα και μου εχει μείνει αλλη μια, την οποία θα πάω τώρα να πλύνω,

σαπούνισα καλά καλά και τα δυο μπάνια,

απλωσα το πρωινό πλυντήριο,

και πήγα και πήρα το πιτσιρίκι μου από το σχολείο.Εχετε γραψει πού ωραία πράγματα αλλα δεν προλαβαίνω να σχολιασω τίποτα.Τρεχω γρήγορα....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

επιτελους εβγαλα φωτο

πως σας φαινεται; ετοιμασα και δυο κηροπηγια για δυο κερακια ;)

dddhsk.jpg

Και ναι, πολύ σωστά έπραξες και την άλλαξες σημείο!! Μπράβο! Μου αρέσει πολυ!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη δεν ξέρεις πόσες φορές σε έχω σκεφτεί....όταν έχω τακτοποιήσει το τραπεζάκι του σαλονιού και ξαφνικά βλέπω πάνω ένα σπιτάκι, κουζινικά, κούκλες κλπ....παρότι έχω πει όχι εκεί παιχνίδι....αλλά είναι μικρούλα η μπουμπού ακόμα (3,5) και είναι για ζούμπηγμα όχι για μάλωμα....θα μεγαλώσει και αυτή!!!!

Βάσια μου,

Είναι παιδάκια και παιδάκια! Αλλα έχουν αυτό το "θετικό" άλλα το άλλο. Είναι μικρή ακόμα η μικρή σου και εννοείται δεν θα την καταπιέζεις για χαζομάρες!

Enjoy αυτή την υπέροχη της ηλικία!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Πήρα το φιοκάκι από το σχολείο, άλλαξε, πλύθηκε και τώρα ξεκουράζεται μέχρι να φάμε, στην τηλεόραση και τα αγαπημένα του παιδικά.

Επλυνα και κάτι πιατικά που είχαν ξεμείνει γιατί έδωσα προτεραιότητα στο σιδέρωμα... επιτέλους ηρεμία και σπιτάκι... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου,

Φάγαμε {το φαγάκι έγινε μούρλια!!! και ήταν τόσο εύκολο!! :rolleyes: }, έπλυνα τα πιατικά (μου χει μείνει ένα ταψί γι αργότερα}, μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει όλα και τσέκαρα τα παπουτσάκια του φιόγκου.

Αργότερα σήμερα, θα σας βάλω 2 ζευγάρια σπορτέξ, μηπως τα θέλει κάποια "δικιά" μας. Αν όχι, θα τα πάρω στο swap...

Τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι...

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

καλη ξεκουραση ειρηνη

http://anaptyksi.blogspot.gr/

δες σ αυτο

εγω παντως στο μπλογκ της ειρηνης δεν βλεπω τους φιλους της... μηπως κατι στραβωσε στο firefox μου; :confused::confused:

Ευχαριστώ κοριτσι μου!

Υ.Γ. Εγώ πάντως, τους βλέπω τους φίλους σου!

777885dugw57gt25.gif

Να΄σαι καλά Ειρήνη μου για την πρόσκληση!:)))))

Ωραία ιδέα για το έντονο χρώμα στον τοίχο!Περιμένω φωτό!

Μωρέ κουρτίνα δεν θα άλλαζα γιατί ειναι ωραία αυτήπου του έχω αλλά δεν με καλύπτει γιατί τώρα έχω μια μπαλκονόπορτα 1,5 μέτρο φάρδος ενώ το παράθυρο είναι τουλάχιστον το διπλάσιο....Βλέποντας και κάνοντας...

Σου βάζω μερικές φωτογραφίες, στα χρώματα που ανέφερες, για να πάρουμε δέες. Είναι διαφόρων ηλικιών και στυλ.

yellow-decorating-and-painting-ideas-for-kids-rooms-1_zpscf5cfd47.jpg

yellow-colorful-kids-room-design-and-decorating_zps22b09cd1.jpg

modern-kids-bunk-beds-childrens-bedroom-furniture_zps7af7f7f1.gif

Vibrant-Yellow-Shared-Kids-Bedroom-290x290_zpsb303d21d.jpg

5-best-10-boys-bedroom-ideas-Sunshine-yellow_zpsebc9f506.jpg

BoysBedroomBlueRedYellow_zpsb7faca89.jpg

Brilliant-Blue-and-Yellow-Inspirative-Kids-Room_zps3f29df73.jpg

light-blue-and-yellow-kids-bedroom_zps69c472b6.jpg

Υ.Γ. Για τα γούστα μου, το παιδικό πρέπει να είναι έντονο, στους χρωματισμούς που αρέσει στον καθένα μας. Γιατί δίνει μια ζωηράδα που τίποτα άλλο δεν μπορεί να την δώσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...