Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

θελω και αλλο παιδακι!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 249
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια !!!ζηλευωωωωωω:(

ειστε ολες κοντα ,δεν το πιστευω.εγω που ειμαι στη ροδο τι να κανω?

δεν πειραζει,εσεις θα πινετε καφεδακι και εγω θα τον πινω μαζι σας απο εδω!!!!!

ευτυχως που ειδες την δημητρα γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω.τωρα ξερουμε οτι ολα οκ!

taz η περιοδος επειδη θηλαζα αργησε παρα πολυ,οσο καιρο θηλαζα αποκλειστικα δεν μου ειχε ερθει καθολου,μετα απο 7-8 μηνες μου ηρθε και δεν με χαλασε καθολου!!!τι βιαζεσαι ?καλυτερα δεν ειναι που δεν την εχεις?

τα ονοματα μου σρεουν πολυ ολα αλλα νεφελη η λυδια ειναι πολυ ωραιο!και μου αρεσει πολυ για τον παιδαρο σου αγγελος.τι ωραιο ονομα!φαντασου να φωναζεις το κοριτσι σου και τον γιο σου οταν μεγαλωσουν λιγο.με οποιο ονομα σου αρεσει και σου φαινεται πως τους ταιριαζει!!!!μολις μπηκα και ειδα τις φωτογραφιες ,καλε ειναι κουκλακια τα διδυμακια ,εμενα η δικια μου ηταν σαν μαιμουδακι,εσενα ειναι κουκλια!!!!!να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!!!!

φιλακια σε ολες κοριτσια!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλα τα διδυμα της δεν παιζονται σου λεω αμα τα δεις!!εχουν αφρατεψει κιολασ τελευταια και ειναι απιστευτα!!!τον μικρο της να δεις που με το που ακουει την σκουπα βαζει ενα κλαμα το καημενακι!!!

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

Διαφημίσεις

ναι συμπεθερα γινεται 3 η μικρη...πως περναει ετσι ο καιρος!!!απιστευτο μου φαινεται!!!σαν χτες μου φαινεται οτι την ειχα μικρουλα.:D

ενταξει η περιοδος ισως επειδη θηλαζεις ακομα να μην εχει σταθεροποιηθει εκτος και αν εκανες καμια βλακεια με τον αντρουλη σου?μηπως ......χαχαχαχα για φαντασου!!!

πραγματικα μου αρεσει η υπογραφη σου!!!τι εκανες το εχετε πει στα παιδια σου η περιμενεις να κλεισεις τους τρεις μηνες?αντε να χαρουν τα παιδια !!!!

φιλακια πολλα:D

εγω θα περιμενω λιγο ακομα!!!σκεφτομαι να το πω πρωτα στον μεγαλο και μετα στον μικρο ,εσεις τι λετε???

συμφωνω να περιμενεις λιγο ακομα και μετα καντο οπως νομιζεις εσυ οτι ειναι το καλυτερο για ολους. εγω σκεψου οτι περιμενα μεχρι που εκανα την αμνιο και πηρα και τα αποτελεσματα οτι ολα ειναι καλα και μετα το ειπα στα παιδια και μετα σε ολους τους αλλους!

να δεις που θα πεταξουν απο την χαρα τους!!!!

taz τι ηταν αυτο που εγραψες?εκανες κατι που δεν επρεπε και δεν θες ουτε να το σκεφτεσαι?βρε εγω θελω ,εσυ φοβασαι χαχαχαχαχα

θα παθω τιποτα αν μου πεις οτι τρεχει κατι........χαχαχαχα

Διαφημίσεις

τοσα χρονια συμπεθερα ειχαμε οικονομια στα παιδια και τωρα θα εχω 3 σε 1χρονο????πργματακι δυσκολο απο δευτερα γυναικολογο!!!

ελα συμπεθερα πες μου εχουμε τιποτα ευχαριστο νεο?αντε περιμενω νεα !!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

καλε που εξαφανιστηκατε ολες και σας εχασα?λεω οτι αργω να μπω και εγω αλλα εδω χαθηκατε !!!!που ειστε και με ανησυχειτε.....

περιμενω νεα σας και ελπιζω να ειστε ολες καλα και να εχετε παει διακοπες και χαθηκατε!!!!

καλησπερα κοριτσια.ελα elisa τι κανεις?τον καταφερες τον αντρουλη σου η ακομα?τα διδυμακια σου τι κανουν?

εμενα ο δικος μου που δεν θελει και παλι δεν προσεχει και στο τελος θα του ερθει καμια εκπληξη και θα τρεχει και δεν θα φτανει!!!χαχαχαχα

τωρα ειμαι αδιαθετη και ετσι ησυχασε αλλα ποσες φορες θα ειναι τυχερος?

στα 42 και να ψαχνομαι ακομα ,κατι πρεπει να εχει λασκαρει στο κεφαλι μου!!!!

βρε taz που εισαι?μηπως εχει γινει τιποτα?με ανησυχεις,γραψε κανενα μηνυμα να ησυχασουμε.εξαφανιστηκεςκαι εσυ lena που ειστε?

κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολες καλα:D

εγω επεστρεψαααααα........λοιπον ειχαμε τισ εξετασεισ οποτε ο υπολογιστησ ηταν απαγορευμενοσ στο σπιτι μασ,και μετα πηγαμε και μια βολτα στο εξοχικο μασ μαζι με την κατερινα....η οποια ειναι καλα ειχαν κι αυτη εξετασεισ περασανε και τα διδυμακκια κατι ιωσεισ αφησε ταλαιπωρια στο φουλ ευτυχως ξεσκασαμε λιγο........

εγω το ειπα στα παιδια μου οτι ειμαι εγκυοσ ο μμικρος προσπαθει να το χωνεψει λιγο δεν του πολυαρεσε αλλα πιστευω θα το συνηθησει......αν και με τα διδυμακια τα παει πλ καλα ,αυτην την εβδομαδα θα παμε και για μια φυλομαντεψια,περιμενω γεματη ενθουσιασμοοοοοοο!!!αυτα απο εμασ πολλα φιλια!!!!!!!1

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...