Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

θελω και αλλο παιδακι!!!

Recommended Posts

eliza ο μπαμπας δεν πολυθελει ε???εε δεν χρειαζεται να τον ρωτησεις!!χαχαχα!!!αν το θελεις εσυ μια χαρα θα κανεις μωρακι!!δωστου κανεναα ποτηρακι κρασι και ολα θα γινουν!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 249
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ο δικος μου ειχε αντιρρησεις στην αρχη ,αλλα εννεα μηνες τον επρηξα οποτε με βαρεθηκε και καναμε την μικρη μου.elisa τα ιδια να του κανεις ,αστον να λεει εσυ να τον κυνηγας!!!χαχαχαχα αυτο προσπαθω τωρα αλλα ο δικος μου λεει οτι τωρα ειμαστε κομπλε με τρια,εγω παλι λεω οτι πρεπει να κανουμε παρεουλα στην μικρη μου!!!

στον αγωνα κοριτσια.

καλη διασκεδαση κατερινακι και λενακι αποψε στην γιορτη !!!!

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλησπερα!!!!

τι κανετε????εμεις ειμαστε μια χαρα!!!!

εμας δεν το ειχε στο προγραμμα ουτε στεναχωρηθηκε ουτε χαρηκε προς το παρων!βεβαια καθε μερα με ρωταει 'σιγουρα εισαι εγκυοσ?΄΄απο την αλλη εμας ηθελε πολυ μια κορη ο μπαμπας μασ...οποτε θα δειξει!!

λοιπον χθες περασαμε υπεροχα!που να δειτε τα διδυμα πως μεγαλωσαν μεσα σε μια εβδομαδα!!!!!!ειναι απιστευτα!!!!

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

Καλησπέρα.

Ο καλός μου είπε πως εάν του επιβεβαιώσω πως θα κάνουμε δίδυμα κορίτσια (ω ναι... θέλει πάλι δίδυμα αρκεί να είναι δίδυμα), τα κάνουμε τώρα!!!!! :rolleyes:

Διαφορετικά, εάν δεν είναι κορίτσι ή κορίτσια, θα το ή τα μεγαλώσω μόνη μου. Τώρα... τί να του πω???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρα.

Ο καλός μου είπε πως εάν του επιβεβαιώσω πως θα κάνουμε δίδυμα κορίτσια (ω ναι... θέλει πάλι δίδυμα αρκεί να είναι δίδυμα), τα κάνουμε τώρα!!!!! :rolleyes:

Διαφορετικά, εάν δεν είναι κορίτσι ή κορίτσια, θα το ή τα μεγαλώσω μόνη μου. Τώρα... τί να του πω???

καλε θα του πεις οτι φυσικα και θα ειναι διδυμα κοριτσια,πες του οτι θα τα κανετε παραγγελια και θα ερθουν!!

οτι θελει να ακουσει αυτο να του πεις και να του πεις οτι εξαρταται αποκλειστικα απο τον ιδιο αν θα ειναι κοριτσια η κοριτσι,εσυ δεν μπορεις να βοηθησεις εκει οποτε ας φροντισει να κανει σωστη δουλεια !!!

πες του οτιδηποτε αρκει να κανει την δουλεια που θελουμε!!!

χαχαχαχα πες του αν δεν το πετυχετε τωρα τοτε στο επομενο,θα ψαχνει πορτα να φυγει.....χαχαχαχαχα:D:D

ας μου το ελεγε και εμενα...δεν με παιρνει ο χρονος!!!!!

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!

τι κανετε????εμεις ειμαστε μια χαρα!!!!

εμας δεν το ειχε στο προγραμμα ουτε στεναχωρηθηκε ουτε χαρηκε προς το παρων!βεβαια καθε μερα με ρωταει 'σιγουρα εισαι εγκυοσ?΄΄απο την αλλη εμας ηθελε πολυ μια κορη ο μπαμπας μασ...οποτε θα δειξει!!

λοιπον χθες περασαμε υπεροχα!που να δειτε τα διδυμα πως μεγαλωσαν μεσα σε μια εβδομαδα!!!!!!ειναι απιστευτα!!!!

μου αρεσει που σε ρωταει!ειναι μια περιοδος προσαρμογης που περνανε.το περασε και ο δικος μου και το ειχαμε προσπαθησει και για ενα μηνα!!μην δινεις σημασια θα το καταλαβει με τον καιρο και μετα θα το χαιρεται κιολας!!!και εμεις θελαμε πρωτα απο ολα να ειναι καλα το μωρο και μετα να ειναι κοριτσακι,αλλα να ειναι γερο!!!θα δεις οτι θα ξετρελλαθουν ολοι οταν με το καλο ερθει το μωρακι!!!

τι κανει η συμπεθερα μου η κατερινα?θα εχει κουραστει λιγακι γιατι τα διδυμακια θελουν την διπλη δουλεια,αλλα ειναι τοσο ωραια,διπλη χαρα!!!!

φανταζεσαι να εχεις και εσυ διδυμα?χαχαχαχα τοτε ο αντρας σου θα παθει....

φιλακια πολλα

εμας το μεγαλο το σοκ το επαθε οταν εμαθε οτι ειναι διδυμα!βεβαια μετα που μαθαμε οτι ειναι 1 κι ενα ηρεμησε!!!!τα μωρα μας λοιπον κλεισανε ηδη τους 3μηνες!!!τωρα που καθονται πιο πλ ξυπνια τα ευχαριστιομαστε περισοτερο!ο μικρος πως και πως περιμενει να μεγαλωσουν κι αλλο να αρχισουν τα παιχνιδια !!το μονο παραπονο που εχω ειναι το βραδυ!!!ξυπνανε δυο φορεσ μονο πλεον αλλα ειναι ασυχρονιστα και ετσι πεφτει πλ ξενυχτι αναγκαστικα γτ τα θυλαζω !!!!!αλλα χαλαλι τους!!!!

διδυμα>???να σου πω εγω ψηνομαι αλλα για τον συζηγο δεν νομιζω!!!τεσπα....μπηκα λοιπον στην 10η εβδομαδα και ακομα δεν εχω πολλυασχοληθει σκεφτομαι σε ποιον να το ανακοινωσουμε πρωτα????

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

ααααα,σουλα δεν σου ειπα .......εγω μενω μενιδι και η δημητρα θρακομακεδονες διπλα μενουμε και συναντιθηκαμε τυχαι!!!!ο γιος της ο μεγαλοσ με τον δικο μου ειναι μαζι στο καρατε!τον εγραψε τωρα γι΄΄αυτο!!!!με καταλαβε αυτη πρωτα απο τα διδυμα περισσοτερο!!!!εχουν προβλημα με τον υπολογιστη και δεν μπορει να μπαινει....!προς το παρων!

Διαφημίσεις

ααααα,σουλα δεν σου ειπα .......εγω μενω μενιδι και η δημητρα θρακομακεδονες διπλα μενουμε και συναντιθηκαμε τυχαι!!!!ο γιος της ο μεγαλοσ με τον δικο μου ειναι μαζι στο καρατε!τον εγραψε τωρα γι΄΄αυτο!!!!με καταλαβε αυτη πρωτα απο τα διδυμα περισσοτερο!!!!εχουν προβλημα με τον υπολογιστη και δεν μπορει να μπαινει....!προς το παρων![/QUO

Μπηκα σφηνα και εγω.... Εγω δουλευα 6 χρονια στο ταχυδρομειο στους θρακομακεδονες και τεσσερα στο μενιδι

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

κοριτσια εχω παθει κριση με τα ονοματα των διδυμων .....λοιπον ποιο σας ειναι πιο αρεστο απο τα κοριτσιστικα και ποια δυο απο τα αγοριστικα:

κοριτσιστικα

Λυδια

Νεφελη

Αριαδνη

αγοριστικα

Αγγελοσ

Αχιλλεας

Λουκας

Σταυρος

Αγγελος

Μιχαλης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...