Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Από Αιτωλ/νία κανείς.....???

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Ο πατερας μου απο Κρητη αλλα η μαμα απο ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ!!!!Εκει κοντα προς Αστακο!!!Μπούνε τάχινε!!!!

ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ΕΧΩ!!ΚΡΗΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ!!ΑΠΟ ΠΟΥ;ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκι!! Καλέ πότε μεγάλωσε ο παίδαρος;; Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε! Καλά είστε;

Ο ταλιμπανάκος μου; Θεριεύει το σπλάχνο μου, αλωνίζει όλη μέρα....!!

Πώς είστε εσείς; Χαθήκαμε, βρε παιδί μου... Είσαι στο fbk; Έχω όλες τις παλιές, εκτός από εσένα...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια, τώρα που μεγαλώσαμε θα μπαίνω πιο συχνά.Τι λέτε να γράψουμε λίγα λόγια για μας για να γνωριστούμε καλύτερα , όπως

Στελλα εχω 2 υιους 5 και 4 και μια μπεμπα 5 μηνων, μενω Αγρίνιο οικογενειακώς αν και από το νέο έτος θα πηγαινοέρχομαι Αγρίνιο -Αθήνα λόγω δουλειάς.

Γειά σου Στέλλα!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!Δέν μας είπες πόσο είσαι εσύ;πού μένεις αγρίνιο;

Εγώ ειμαι η Παναγιώτα 29 χρονών παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια!!!έχω δύο πανέμορφα κοριτσάκια την Ρουμπίνη 2.5 χρονών και την Δήμητρα 14 μηνών!Είμαστε απο το αγρίνιο εγώ και ο άντρας μου αλλά δεν μένουμε εκεί,μένουμε σαλαμίνα!!Οί γονείς μας μένουν όμως στο αγρίνιο και ετσι ερχόμαστε πάρα πολύ συχνά!!

Γειά σου Στέλλα!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!Δέν μας είπες πόσο είσαι εσύ;πού μένεις αγρίνιο;

Εγώ ειμαι η Παναγιώτα 29 χρονών παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια!!!έχω δύο πανέμορφα κοριτσάκια την Ρουμπίνη 2.5 χρονών και την Δήμητρα 14 μηνών!Είμαστε απο το αγρίνιο εγώ και ο άντρας μου αλλά δεν μένουμε εκεί,μένουμε σαλαμίνα!!Οί γονείς μας μένουν όμως στο αγρίνιο και ετσι ερχόμαστε πάρα πολύ συχνά!!

Γεια σου να σου ζησουν οι κορες σου, αυτος ειναι ο λογος που πηγα και για τριτο,αν και πανω απ ολα υγεια και γερα να ναι. λοιπον ειμαι η Στελλα εχω 2 υιους 5 και 4 και μια μπεμπα 5 μηνων, μενω Αγρίνιο οικογενειακώς αν και από το νέο έτος θα πηγαινοέρχομαι Αγρίνιο -Αθήνα λόγω δουλειάς.Εγω θα μενω Πετραλωνα. Ειμαι 31, κοντα στον Βρεκο (το ζαχαροπλαστειο η στον οαεδ)

Καλημερα Αγρινιωτισες!!!Δε συστηθηκα δλδ εγω ε?Μονο η Nadine με ξερει.Ειμαι η Κατερινα, η μητερα μου απο Παλαιομανινα (βλαχα-οποια ξερει ριμινεστι ας μιλησει!!!) και η Παναγιωτα μου ειναι 16 μηνων!!!

Γεια σου να σου ζησουν οι κορες σου, αυτος ειναι ο λογος που πηγα και για τριτο,αν και πανω απ ολα υγεια και γερα να ναι. λοιπον ειμαι η Στελλα εχω 2 υιους 5 και 4 και μια μπεμπα 5 μηνων, μενω Αγρίνιο οικογενειακώς αν και από το νέο έτος θα πηγαινοέρχομαι Αγρίνιο -Αθήνα λόγω δουλειάς.Εγω θα μενω Πετραλωνα. Ειμαι 31, κοντα στον Βρεκο (το ζαχαροπλαστειο η στον οαεδ)

Τί δουλειά κάνεις στέλλα μου;τώρα είσαι αγρίνιο;να σου ζήσουν και πάλη τα παιδάκια σου!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...