Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλοκαιρι, διακοπες και εδω ησυχια....Καλα να περνατε και Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζαν!!!

Μαιρη πολυχρονη με υγεια και με το καλο να δεχτετε τον μπεμπη σας!!!!:D

Μαρινα με το καλο και οπως καλα ξερεις, θαυματα γινονται καθημερινα ;)

Εγω πηρα τον μπεμπη σπιτι και σε λιγες μερες ερχεται και η μικρη μας! ζουμε στιγμες ευτυχιας και ονειρου! Μαιρη ακομα απιστευτο μου φαινεται....:D

p1Utp3.png

Καλοκαιρι, διακοπες και εδω ησυχια....Καλα να περνατε και Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζαν!!!

Μαιρη πολυχρονη με υγεια και με το καλο να δεχτετε τον μπεμπη σας!!!!:D

Μαρινα με το καλο και οπως καλα ξερεις, θαυματα γινονται καθημερινα ;)

Εγω πηρα τον μπεμπη σπιτι και σε λιγες μερες ερχεται και η μικρη μας! ζουμε στιγμες ευτυχιας και ονειρου! Μαιρη ακομα απιστευτο μου φαινεται....:D

Moritsaki μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχές και καλώς το δεχτηκες το αντράκι σου!!! Με το καλο κι η Μπουμπού!! Να σου πω ίσως και καλύτερα έτσι για να προσαρμοστεις σιγα σιγα πριν πέσεις κατευθείαν στα βαθιά χιχιχι!! Για πες πως είναι; Ποσα κιλα πήγε; Είναι ήσυχος σε ποιον μοιάζει;; Πες τα όλα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπερα και απο εμενα. Λειψαμε για ενα διαστημα και ηρεμησαμε με τη γυναικα μου λιγακι.Αφησαμε πισω τα προβληματα,ξεχαστηκαμε καπως. Καταρχας να ευχηθω σε οσες γιορταζαν χρονια πολλα και στις μαμαδες (μελλουσες και νυν) να χαιρονται τα μωρακια τους!Θελω να σας πω, πως τελικα δεν προχωρησαμε σε βιοψια και αποφασισαμε με τη γυναικα μου να το παλεψουμε για λιγους μηνες ακομη.Πηραμε και το αποτελεσμα της καλλιεργειας και η προστατιτιδα επιμενει.Βρεθηκε μικροβιο και ξεκινησα παλι αντιβιωση για ενα μηνα αυτη τη φορα,διοτι τα πυοσφαιρια ηταν 2,5 εκατομμ./ml . Να σας υπενθυμισω,πως εχω συνολικα 31,5 εκατομμ. σπερματοζ. αλλα με δεικτη τερατοσπερμιας 100%! Ο μικροβιολογος δικαιολογει την τερατοσπερμια στην προστατιτιδα,αλλα ο ουρολογος δεν δινει σαφη απαντηση.Τελος παντων,προς το παρον συνεχιζω την αντιβιωση και μετα θα ξανακανουμε σπερμ/μα και καλλιεργεια. Ελπιζω ο Θεος να ανταποκριθει στις εκκλησεις μας και στις προσπαθειες μας, ενα χρονο τωρα, και να βελτιωθει η εικονα μου. Να αποκτησουμε κ εμεις ενα μωρακι!

Διαφημίσεις

Domino σας εύχομαι ολόψυχα γρήγορα να τελειώσουν τα βάσανά σας και να σας χαρίσει ο Θεός το θαυματάκι σας όπως το χάρισε και σε εμάς και ελπίζω να μας βοηθησει όλους και στη συνέχεια να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!

Καλημερα!

Ντομινο την καλυτερη δουλεια κανατε, το καλοκαιρι ειναι για ξεκουραση και ηρεμια! Επισης καλυτερα που δεν κανατε την βιοψια και ειμαι σιγουρη πως με την αντιβιωση θα βελτιωθει το προβλημα αρκετα. Μονο που θελει χρονο η θεραπεια. Πιστευε και θα δεις που το μωρακι ερχεται....;)

Μαιρη πως τα πας? αρχισανε οι κλωτσιες?

Εμεις μαζευτηκαμε επιτελους ολοι μαζι σπιτι μας! Δευτερα πηραμε και την μικρη! Ειναι ησυχα μωρακια και εχουμε ψιλομπει σε προγραμμα. Σε βαρος ο μικρος ειναι 2950, ειναι χαδιαρης εχει λιγοτερα μαλλακια απο την αδερφη του και λενε πως μου μοιαζει. Η μικρη πηγε 2750, ειναι πιο ζωηρη και εχει πονηρα ματακια, αυτη μοιαζει στον αντρα μου απ'οτι λενε. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον μοιαζουν...καθε μερα μου φαινονται αλλιωτικα! Το σιγουρο ειναι πως τα κοιτω και δε το πιστευω πως ηταν μεσα στη κοιλια μου!!

p1Utp3.png

Mακαρι κοριτσια να γινει ενα θαυμα κ για εμας! Το θελουμε παρα πολυ! Παιρνω πολυ θαρρος απο εσας και εχω αρχισει να ελπιζω δειλα -δειλα σε κατι καλυτερο. Ειλικρινα ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα απο εδω κ περα.Δεν ξερω! Σας ευχαριστω πολυ. Ειστε οι μονοι ανθρωποι στους οποιους εχουμε εξομολογηθει το προβλημα μας και εχουμε λαβει συμπαρασταση.

Moritsa καλώς τα δεχτηκες!!!! Ακόμα σου φαίνεται απίστευτο εεεε;; Μπορω να φανταστώ την ευτυχία σας όμως!!! Αν αναλογιστείς το πρόβλημα και απο τη διαδικασία έρχονται αυτα τα μωρα είναι πράγματι ένα θαύμα!!!! Ο μπεμπούλης μας κάτι αρχίζει και κάνει και ήδη έχει τρελαίνει τη μαμά και το μπαμπα! Ούτε εγω ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω!!! Ας μας βοηθησει η Παναγιά και στη συνέχεια!!

Domino τα μικρόβια είναι σημαντικός παράγοντας για το σπερμα με την αντιβίωση όμως θα πάνε όλα καλά! Συζήτησε και με τους γιατρούς σου για βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής βάλε την άσκηση στη ζωη σου όχι αλκοόλ όχι τσιγάρο και θα δεις σημαντική βελτίωση στους δείκτες τερατοσπερμιας! Και μετα θα βρεθούν αρκετα καλά σπέρματοζωαρια που θα σας χαρίσουν το μωράκι σας!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια που ειστε ολες;;

Καλο φθινοπωρο να εχουμε με πολλες τελειομηνες εγκυμοσυνες!

Moritsa τι κανουν τα μικρουλια σου;:P

Marry φανταζομαι οτι το μωρο κουνιεται ολο και περισσοτερο!

Ποσο μου λειπει αυτη η αισθηση....:rolleyes:

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;

Διαφημίσεις

domino δεν μπορει θα δειτε βελτιωση με τη θεραπεια..εχει προχωρησει η επιστημη κ απεκτησαν παιδι ζευγαρια με πολυυυ δυσκολοτερα προβληματα..βλεπε εμας!!!

moritsa καλως τα δεχτηκες τα διδυμακια σου..ειναι οτι πιο συγκινητικο να ερχονται τα μωρακια σπιτι...καλοτυχα κ να τα χαρειτε...φοβερες στιγμες...:P:p:p

εγω εκλεισα ραντεβου μεσα στον σεπτεμβρη με κλινικη, μαζεψα κ τα φαρμακα κ εκτος απροοπτου γυρω στα τελη του μηνα με την επομενη περιοδο ξεκιναω..οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο θυμαμαι την αγωνια..αλλα χαλαλι χιλιες φορες...μακαρι να σταθουμε κ παλι τυχεροι!

καλο χειμωνα να εχουμε κ καλη δυναμη σε ολες τις κοπελες...;););)

Επιτέλους μπήκε κάποιος άνθρωπος να γράψει!! Τόσες μέρες μόνο το δικο μου πόστ έβλεπα τελευταίο!!! Μαρινακι, ροξάν μου τι κάνετε;; Μαρίνα μου θα σταθείς τυχερη με την πρώτη πάλι είμαι σίγουρη!!!στο ίδιο κέντρο θα πας;; Μόνο θετική σκέψη χρειάζεται και τίποτα άλλο!! Τα έχεις καταφέρει ήδη μια φορα και θα τα ξανάκαταφέρεις!!!

Ροξανάκι μου ο μπεμπούλης τι κάνει;; Αληθεια τον έχετε βαφτίσει; Πες μας για τα κόλπα που σου κάνει!!! Πρέπει να είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου εεεε;; Αχ έτσι νιώθω κι εγω απο τώρα!! Οσο για τις διδυμομανούλες βλέπω μετα τη γέννα εξαφανίζονται σιγα σιγα... Η Δήμητρα, η Ευχουλα, η Μελάνια, η Μορίτσα! Άντε μπείτε κορίτσια να γράψετε νέα σας!!

Εμείς φτάσαμε σχεδόν στη β επιπέδου και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά και να αρχίζει να χειμωνιάζει σιγα σιγα! Ανυπομονώ να τον κρατησω στην αγκαλιά μου, να μ΄αξιώσεις ο Θεός!!! Για την ώρα περιμένουμε τις δυνατές κλωτσιες!!!

Μαρινα εύχομαι να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τη προηγούμενη φορα ;) πιστευω πως εχεις λιγοτερο αγχος βλεπωντας το θαυματακι σου!!! ολη αυτη η διαδικασία φαντάζει μακρινή. Με το καλο!

Μαίρη περνάει γρήγορα ο καιρός, τώρα η β και σε λίγο θα έχεις αγκαλια τον μπεμπη σου, το αντρακι σου! Κοιτα να χαρεις το τώρα γιατι και η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μοναδική. Εμένα μου λείπει η κοιλουμπα (μαζοχισμος)

Ποτε θα κανείς την εξέταση?θα περιμένουμε νεα.

Ροξανακι πως τα περασατε στις διακοπές? αρχίζεις και συ να σκέφτεσαι για αδελφάκι???

Τα μικρουλια μεγαλώνουν και είναι αφασία:tongue: προς το παρόν είμαστε μαμ,κακά και νανι και κάπου κάπου λίγη γκρίνια. Το δύσκολο είναι όταν ξυπνούν ταυτόχρονα και αρχίζουν οι σειρήνες, εκει επικρατεί πανικός μέχρι να τακτοποιησεις το ένα. Πάντως είναι στιγμές ευτυχίας όλες!

p1Utp3.png

Κοριτσια ο μπεμπουλης ειναι πολυ γλυκος (οταν δε γκρινιαζει ;)). Μου κανει γελακια και αγαπες οταν τον ξαπλωνω στο κρεβατι. Ειναι αρκετα ζωηρος και το καλυτερο ειναι οταν γελαει δυνατα με χαχανιτα!

Moritsa και εμενα μου λειπει η κοιλουμπα μου. Τη χαιδευα και την εβλεπα να κουνιεται!

Απολαυσε τωρα που εχεις πολλες ωρες ησυχιας γιατι συντομα θα αλλαξει αυτο και οι ωρες που κοιμουνται θα μειωθει...

Αληθεια οταν θελουν και τα δυο να φανε πως τα καταφερνεις με το θηλασμο;;

Μαιρη με το καλο να κανετε τη Β΄!

Θα δεις ποσο γρηγορα θα ερθει ο καιρος που θα εχεις το μωρο στην κουνια του. Δε θα το πιστευεις!

Εμεις σκεφτομαστε για αδερφακι αλλα οχι ακομα!!

Μαρινα με το καλο να φουσκωσεις και παλι!!!;)

Μπράβο κορίτσια μου πολυ όμορφες οι εικόνες που περιγραφετε!!! Είναι πολυ όμορφο και πολυ συγκηνητικό να υπάρχουν τέτοιες στιγμές και ευτυχώς είναι πολλές, σε ένα τόσο δύσκολο θέμα σαν κι αυτο!!! Μακάρι να τα καταφέρουν και οι υπόλοιπες κοπέλες και να ενθαρρύνονται όλο και περισσότερα ζευγάρια που έχουν παρόμοιο πρόβλημα!! Να μπαίνετε να γράφετε όταν μπορείτε μη χάνεστε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...