Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ μαγισσούλα μου, σ'ευχαριστώ και πάλι :)

ααα δεν σου είπα, ο άντρας μου εκτός από τις βιταμίνες αποφάσισε να κάνει και ομοιοπαθητική...για να δούμε...

Καλά θα κάνει....το βασικό όμως είναι να κόψει το ταιγαρο! Αλκοόλ με μετρο! Καλο κανει και ο βασιλικός πολτός και ω3 και ω9 λιπαρά οξέα! Αυτα! Και ο θεός βοηθός φυσικα!

RsLcp3.png

Μακάρι να μας βοηθήσει ο θεός κορίτσι μου και μας και εσάς! Το τσιγάρο προς το παρόν δεν βλέπω να το κόβει, νομίζω ότι έχει αγχωθεί και έχει στεναχωρηθεί! Θα τον αφήσω λίγο να ηρεμήσει καμιά βδομάδα και μετά θα το κόψω κι εγώ μαζί του (καλή είμαι κι εγώ,ε?) :)

Θα πάρουμε και έναν βασιλικό πολτό, καλό κάνει έτσι κι αλλιώς...

Μάγισσα, στην καλλιέργεια σπέρματος εμάς κοίταξαν μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια και χλωρίδα σπέρματος ή κάτι τέτοιο, και ήταν όλα αρνητικά. Υπάρχουν μήπως κι άλλα μικρόβια που θα έπρεπε να εξετάσουμε?

Ο γιατρός που δεν μας έγραψε ορμονολογικές ήταν λάθος λες?

302qp2.png

Μακάρι να μας βοηθήσει ο θεός κορίτσι μου και μας και εσάς! Το τσιγάρο προς το παρόν δεν βλέπω να το κόβει, νομίζω ότι έχει αγχωθεί και έχει στεναχωρηθεί! Θα τον αφήσω λίγο να ηρεμήσει καμιά βδομάδα και μετά θα το κόψω κι εγώ μαζί του (καλή είμαι κι εγώ,ε?) :)

Θα πάρουμε και έναν βασιλικό πολτό, καλό κάνει έτσι κι αλλιώς...

Μάγισσα, στην καλλιέργεια σπέρματος εμάς κοίταξαν μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια και χλωρίδα σπέρματος ή κάτι τέτοιο, και ήταν όλα αρνητικά. Υπάρχουν μήπως κι άλλα μικρόβια που θα έπρεπε να εξετάσουμε?

Ο γιατρός που δεν μας έγραψε ορμονολογικές ήταν λάθος λες?

Καταλαβαίνω το αγχος του και την στεναχώρια του οπως καταλαβαινεις και ξερω ποσο δυσκολο ειναι το θεμα του τσιγάρου μιας που και εγω ειμαι καπνίστρια αλλα ειναι αρκετα σημαντικό για το σπερμα πιστεψε με!!

Δεν γνωρίζω καποιο αλλο μικρόβιο που θα επρεπε να κοιτάξετε! Νομιζω οτι ειστε καλυμμενοι απο αυτο το θεμα!

Οσο για τις ορμονες ... Ειναι το πρωτο που θα πρεπει να γινει κατα την γνωμη μου! Η fsh δείχνει την ορχικη λειτουργεια αρα ειναι απαραίτητη! Ακομα ο θυρεοειδής μπορει να προκαλέσει δυσκολίες στο σπερμα! Αρα ναι, για μένα δεν ειναι σωστο που δεν σας ειπε να τις κάνετε! Υποθετω οτι για ουρολογο μιλαμε σωστα;;;; Ειστε σίγουροι οτι ασχολειται με θέματα γονιμοτητας;;; Δεν ειναι ολοι οι ουρολογοι καλοί σε ολα!

RsLcp3.png

Μάγισσα σ'ευχαριστώ πολύ, μου ανοίγεις τα μάτια! Σε αυτόν τον ουρολόγο μας έστειλε ο καινούργιος γυναικολόγος που πήγαμε και υπέθεσα ότι θα είναι κατάλληλος για θέματα γονιμότητας! Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις σε πμ τα στοιχεία του δικού σας ουρολόγου που είναι ειδικός? Τουλάχιστον όταν επαναλάβουμε μετά από 3 μήνες το σπερμοδιάγραμμα να πάμε σε έναν καλό, τι να πώ...

302qp2.png

Διαφημίσεις

Μάγισσα σ'ευχαριστώ πολύ, μου ανοίγεις τα μάτια! Σε αυτόν τον ουρολόγο μας έστειλε ο καινούργιος γυναικολόγος που πήγαμε και υπέθεσα ότι θα είναι κατάλληλος για θέματα γονιμότητας! Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις σε πμ τα στοιχεία του δικού σας ουρολόγου που είναι ειδικός? Τουλάχιστον όταν επαναλάβουμε μετά από 3 μήνες το σπερμοδιάγραμμα να πάμε σε έναν καλό, τι να πώ...

Σου έστειλα πμ κοριτσάκι μου!!!

RsLcp3.png

Καλημερα κοριτσια. Συμφωνω με ολα οσα σου λεει η μαγισσα. Και για τον ορμονικο ελεγχο. Νομιζω κι εγω σου ειχα στειλει ονομα ουρολογου που καταληξαμε μετα απο πολυ ψαξιμο. Μην αφησεις να περναει ο χρονος. Παρε κ δευτερη γνωμη ουρολογου. Αν θες να σου ξαναστειλω κι εγω το ονομα του δικου μου. Και τον ορμονικο ελεγχο καντε τον τωρα κ το θυρεοειδη. Δεν θελω να σας αγχωσω αλλα εγω εφαγα πολλα χρονια ψαχνοντας ολα αυτα. Οσο για την εξεταση που στελνεται Αμερικη δεν μπορω να την κανω επειδη ξεκινησα με διδυμη κυηση οποτε κυκλοφορουν στο αιμα μου εμβρυικα στοιχεια κ του εμβρυου που παλινδρομησε κ δεν ειναι αξιοπιστη. Αυτα μου ειπανε απο το κεντρο. Τωρα περιμενω μεχρι τον επομενο υπερηχο κ ο Θεουλης να μας λυπηθει...

Καλημερα κοριτσια. Συμφωνω με ολα οσα σου λεει η μαγισσα. Και για τον ορμονικο ελεγχο. Νομιζω κι εγω σου ειχα στειλει ονομα ουρολογου που καταληξαμε μετα απο πολυ ψαξιμο. Μην αφησεις να περναει ο χρονος. Παρε κ δευτερη γνωμη ουρολογου. Αν θες να σου ξαναστειλω κι εγω το ονομα του δικου μου. Και τον ορμονικο ελεγχο καντε τον τωρα κ το θυρεοειδη. Δεν θελω να σας αγχωσω αλλα εγω εφαγα πολλα χρονια ψαχνοντας ολα αυτα. Οσο για την εξεταση που στελνεται Αμερικη δεν μπορω να την κανω επειδη ξεκινησα με διδυμη κυηση οποτε κυκλοφορουν στο αιμα μου εμβρυικα στοιχεια κ του εμβρυου που παλινδρομησε κ δεν ειναι αξιοπιστη. Αυτα μου ειπανε απο το κεντρο. Τωρα περιμενω μεχρι τον επομενο υπερηχο κ ο Θεουλης να μας λυπηθει...

Ντομινακι μου η κοπελα που σου λεω δυδιμα ειχε στην αρχη! Εγω θα σε συμβούλευα να παρεις δευτερη γνωμη! Δεν εχω εμπιστοσύνη για την παρακολουθηςη μας εγκυμοσύνης στα κέντρα εξωσωματικης! Σε παρακαλω κανε μια καλη ερευνα και βρες τον καλυτερο γιατρο για την περιπτωςη σας και πηγαινε να παρεις δευτερη γνωμη!

Σε παρακαλω καντο!!!!

RsLcp3.png

Κορίτσια μου δεν έμαθα πολλα για το καινούργιο χαπι καθως οι εξελίξεις εκαναν τον γιατρο να μην θεωρει οτι προς το παρον ειναι καλο να το παρουμε!

Βασικα εγινε κατι απιστευτο! Με πλήρη συναίσθηση οτι γράφω στο θεμα αζωοσπερμια και με αζωοσπερμια σιγουρα μη αποφρακτική που εχουμε στην πλατη μας 13 χρονια μετα τις χημειοθεραπείες που εκανε ο καλος μου σας λεω και δεν το πιστευω πως βρήκαμε σημερα 100.000 σπερματοΩαρια/ml. ΧΩΡΙΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΗ !!!!!! Με 40% κινητικοτητα και 4 % φυσιολογικές μορφές! Αν ολα πανε κατ ευχήν , μεχρι τις 15 Μαΐου θα προσπαθήσουμε να καταψυξουμε ενα δείγμα μετα απο 10 μερες αποχής και αν τα καταφέρουμε 31 Μαΐου θα καταψυξουμε αλλο ενα και θα βρεθούμε ξανα με τον γιατρο να τα πουμε! Αν συνεχίσουν ετσι τα πραγματα θα κανουμε συνεχόμενες καταψυξεις μεχρι τέλους Ιουνίου - αρχές Ιουλίου που θα παμε για την επόμενη προσπαθεια και ελπιζουμε ολοι πως τοτε θα εχουμε πολλα φιαλιδια προς χρήση και ισως και αρκετό και καλο φρέσκο!

Δεν μπορω να το πιστέψω!!!!!!!

Μας ειπε ο γιατρος πως εχουμε μεγαλο ενδιαφέρον επιστημονικά καθως ειμαστε σπανια περιπτωςη και πως δεν μπορει να μας αποκλείσει οτι σε 5 μηνες μπορει να εχουν φτασει τα 2.000.000!!!!!

Ας καταψυξουμε μερικά μπουκαλάκια Θεούλη μου!!!!!!!!!!!

RsLcp3.png

Κορίτσια μου δεν έμαθα πολλα για το καινούργιο χαπι καθως οι εξελίξεις εκαναν τον γιατρο να μην θεωρει οτι προς το παρον ειναι καλο να το παρουμε!

Βασικα εγινε κατι απιστευτο! Με πλήρη συναίσθηση οτι γράφω στο θεμα αζωοσπερμια και με αζωοσπερμια σιγουρα μη αποφρακτική που εχουμε στην πλατη μας 13 χρονια μετα τις χημειοθεραπείες που εκανε ο καλος μου σας λεω και δεν το πιστευω πως βρήκαμε σημερα 100.000 σπερματοΩαρια/ml. ΧΩΡΙΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΗ !!!!!! Με 40% κινητικοτητα και 4 % φυσιολογικές μορφές! Αν ολα πανε κατ ευχήν , μεχρι τις 15 Μαΐου θα προσπαθήσουμε να καταψυξουμε ενα δείγμα μετα απο 10 μερες αποχής και αν τα καταφέρουμε 31 Μαΐου θα καταψυξουμε αλλο ενα και θα βρεθούμε ξανα με τον γιατρο να τα πουμε! Αν συνεχίσουν ετσι τα πραγματα θα κανουμε συνεχόμενες καταψυξεις μεχρι τέλους Ιουνίου - αρχές Ιουλίου που θα παμε για την επόμενη προσπαθεια και ελπιζουμε ολοι πως τοτε θα εχουμε πολλα φιαλιδια προς χρήση και ισως και αρκετό και καλο φρέσκο!

Δεν μπορω να το πιστέψω!!!!!!!

Μας ειπε ο γιατρος πως εχουμε μεγαλο ενδιαφέρον επιστημονικά καθως ειμαστε σπανια περιπτωςη και πως δεν μπορει να μας αποκλείσει οτι σε 5 μηνες μπορει να εχουν φτασει τα 2.000.000!!!!!

Ας καταψυξουμε μερικά μπουκαλάκια Θεούλη μου!!!!!!!!!!!

Μάγισσα είδες που γίνονται και θαύματα και ο επιμένων τελικά νικά? :D Πολύ χαίρομαι με τα καλά σας αποτελέσματα, και εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος! Επαφές έχετε κανονικά? Μήπως γίνει το θαύμα και μείνεις και φυσιολογικά, όλα είναι πιθανά!

Domino σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ναι θέλω τα στοιχεία του ουρολόγου σας, σου έστειλα και πμ... Για την ώρα θα προσπαθήσω να γράψω τις ορμονολογικές σε κάποιον γιατρό εδώ και θα κλείσουμε με τον δικό σας το επόμενο ραντεβού (γιατί μένουμε λίγο εκτός Αθηνών). Πραγματικά εύχομαι να είναι υγιές το σποράκι σου!!! Μια εξέταση που γίνεται με κύτταρα τροφοβλάστης την έχεις υπόψιν σου? Νομίζω μπορεί να γίνει νωρίτερα από την αμνιοκέντηση...Με τη δουλειά τι κάνεις? Πηγαίνεις κανονικά?

302qp2.png

Διαφημίσεις

Μαγισσα τα νεα σου ειναι πολυ ευχαριστα. Μπραβο. Τελικα ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα...Θα ηθελα εαν μαθεις να μου στειλεις που εκανε η φιλη σου την εξεταση που στελνεται Αμερικη για να παρω κι εκει να ρωτησω. Εγω μιλησα με ενα παρα πολυ γνωστο κεντρο της Αθηνας που αναλαμβανει ολα αυτα κ μου αποκλεισαν τη πιθανοτητα να παρω αξιοπιστη απαντηση. Αν μαθεις κατι πες μου σε παρακαλω.

Elena ελπιζω να πανε ολα καλα κ να σας βοηθησει ο ουρολογος. Θα περιμενω νεα σου. Στη δουλεια παω ακομη δουλευω οπως κ οσο μπορω κ ας στραβωνουν τα μουτρα τους. Η συμβαση ληγει εξαλλου αρχες καλοκαιριου οποτε μετα θα δουμε...

Μαγισσα τα νεα σου ειναι πολυ ευχαριστα. Μπραβο. Τελικα ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα...Θα ηθελα εαν μαθεις να μου στειλεις που εκανε η φιλη σου την εξεταση που στελνεται Αμερικη για να παρω κι εκει να ρωτησω. Εγω μιλησα με ενα παρα πολυ γνωστο κεντρο της Αθηνας που αναλαμβανει ολα αυτα κ μου αποκλεισαν τη πιθανοτητα να παρω αξιοπιστη απαντηση. Αν μαθεις κατι πες μου σε παρακαλω.

Elena ελπιζω να πανε ολα καλα κ να σας βοηθησει ο ουρολογος. Θα περιμενω νεα σου. Στη δουλεια παω ακομη δουλευω οπως κ οσο μπορω κ ας στραβωνουν τα μουτρα τους. Η συμβαση ληγει εξαλλου αρχες καλοκαιριου οποτε μετα θα δουμε...

Ναι ντομινακι μου!!! Ρωτάω τωρα κιολας και με το που μου απαντήσει σου λεω!!! Ολα καλα θα ειναι στο τελος! Θα δεις!!!!!

RsLcp3.png

exis p.m. filia

RsLcp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

koritsakia mouououou.....ti mou kanete????

ego ime poli xaroumeni.....esiodoksi ala ke sigratimeni veveos veveos!!!!

katapsiksame ta prota mas spermatozoariakia apo digma ......!!!!

50.000 me 40% kinitikotita ke kali morfologia!!!!!!

o giatros trelamenos apo xara!!!!

tha milisoume mazi tou to vradi pali gia na mas dosi odigies gia apo edo ke pera!!!!

malon tha prospathisoume na ksanakatapsiksoume digma stis 31/5!!!!!

aftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

dominaki mou pou ise???? exis xathi ke anisixo ....... efxome na ine ola kala me to bebaki sou!!!!

RsLcp3.png

Μπράβο σας μάγισσα! Πολύ αισιόδοξα τα αποτελέσματα από το σπέρμα σας!!! Φαινεται ότι ο οργανισμός του έχει πάρει τα πάνω του!!!

Να σε ρωτήσω, ο σύζυγος παίρνει τώρα κάποιο φάρμακο ή βιταμίνες? Σόρρυ αν το έχεις πει και δεν το θυμάμαι...

302qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...