Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά, με υγεία και πολλή αγάπη στη ζωή μας!!!

Domino εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στην αυχενική (που πιστεύω ότι θα έχεις) και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Μάγισσα να έχεις καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια!!!

Lolipop εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα, ό,τι επιθυμείς, να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου και να ναι γερό!

Και σε σένα τα καλύτερα κοριτσάκι μου, μεσα απο την καρδιά μου!!!

Εμεις μιλησαμε με τον ουρολογο το μεγαλο σαββατο! Θα βρεθούμε στις 26 του μηνα να τα πουμε απο κοντα! Ολα ηταν οπως επρεπε ειπε! Θα μιλήσουμε για ενα καινουριο χαπι του κυκλοφόρησε μολις στην Ελλάδα και εδω και καιρο μας ελεγε οτι το περιμενει πως και πως γιατι ειναι ελπιδοφόρο για περιπτωσεις σαν τις δικές μες! Μαρεσει που δεν εφησυχαζεται στο κατεψυγμένο και προσπαθεί και για το φρέσκο! Αισθανομαι οτι το εχει παρει προσωπικα το θεμα!!!! Τι να πω;;;; Θα δείξει....

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σε σένα τα καλύτερα κοριτσάκι μου, μεσα απο την καρδιά μου!!!

Εμεις μιλησαμε με τον ουρολογο το μεγαλο σαββατο! Θα βρεθούμε στις 26 του μηνα να τα πουμε απο κοντα! Ολα ηταν οπως επρεπε ειπε! Θα μιλήσουμε για ενα καινουριο χαπι του κυκλοφόρησε μολις στην Ελλάδα και εδω και καιρο μας ελεγε οτι το περιμενει πως και πως γιατι ειναι ελπιδοφόρο για περιπτωσεις σαν τις δικές μες! Μαρεσει που δεν εφησυχαζεται στο κατεψυγμένο και προσπαθεί και για το φρέσκο! Αισθανομαι οτι το εχει παρει προσωπικα το θεμα!!!! Τι να πω;;;; Θα δείξει....

Μαγισσα Χριστος Ανεστη. Θα περιμενω να μας ενημερωσεις για την συναντηση κ το νεο φαρμακο μιας κ ειμαστε πολλα τα ζευγαρια με προβληματα στο σπερμα. Εγω ακομη αγωνιω για την εγκυμοσυνη γιατι παντα στο πισω μερος του μυαλου μου ξερω πως η εξωσωματικη ειναι μια διαδικασια μη φυσιολογικη κ το σπερμα μας σαν κυτταρο δεν ηταν καλο. Φοβαμαι κ παρακαλω να πανε ολα καλα κ να ειναι υγιες το μωρακι. Καλη επιτυχια ευχομαι. Φιλια

Μαγισσα Χριστος Ανεστη. Θα περιμενω να μας ενημερωσεις για την συναντηση κ το νεο φαρμακο μιας κ ειμαστε πολλα τα ζευγαρια με προβληματα στο σπερμα. Εγω ακομη αγωνιω για την εγκυμοσυνη γιατι παντα στο πισω μερος του μυαλου μου ξερω πως η εξωσωματικη ειναι μια διαδικασια μη φυσιολογικη κ το σπερμα μας σαν κυτταρο δεν ηταν καλο. Φοβαμαι κ παρακαλω να πανε ολα καλα κ να ειναι υγιες το μωρακι. Καλη επιτυχια ευχομαι. Φιλια

Ντομινακι μου φυσικα και θα σας ενημερώσω!!!! Δεν ειναι να τα κρατάς μυστικά αυτα τα πραγματα! Μπορει και σε κάποιον αλλο να φανεί χρήσιμη η πληροφορία !!!

Οσο για σενα πρεπει να ηρεμήσεις οσο μπορεις!!! Απο τη στιγμη που το σπερμα σας εκανε την γονιμοποίηση και το έμβρυο την εμφυτευση δεν εχεις να ανησυχεις για κατι! Το σπερματοζωαριακι σας την δουλειά του την εκανε!!! Τωρα ολα προχωρούν φυσιολογικά!

Ευχαριστησου τις στιγμές γιατι ειναι μοναδικές!!!!

RsLcp3.png

Χρονια πολλα και ευλογημενα κοριτσια μου και καλη λευτερια στις εγκυουλες μας!!!Ευχαριστα νεακια σε οσες περιμενουν και φουσκωμενες κοιλιτσες ευχομαι με γερα μωρακια!!!!Ευλογημενες και τυχερες να ειναι οσες πανε για δευτερη προσπαθεια κοριτσια μου σας νιωθω οσο τιποτε αλλο....ευχομαι αυτο το χαπι να ειναι ΤΟ ΧΑΠΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα αναψω λαμπαδα σε αυτον που το εφηυρε!!!!Μαγισσουλα εισαι αυτη που μας κοθοδηγει...κρεμομαστε απο τα χειλη σου!!χαχαχα!!!περιμενω σε π.μ. λεπτομερειες!!!εμεις απο Σεπτεμβρη λεμε να βαλουμε μπρος για αδερφακι!!!ιδωμεν!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε?

Εμάς τα νέα μας είναι ότι ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοσπερμία...ο γιατρός του είπε να κόψει το τσιγάρο και να επαναλάβει την εξέταση σε 3 μήνες. Επίσης είπε από συμπληρώματα το profertil είναι το μόνο που έχει γίνει έρευνα και έχει δείξει καλά αποτελέσματα. Είναι όμως αρκετά ακριβό, και ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε εσείς κάποιο άλλο συμπλήρωμα που να έχει αποτέλεσμα?

Domino έκανες την αυχενική?

Μάγισσα, αυτό το χάπι που λες, λες να είναι καλό και για τη δική μας περίπτωση?

302qp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς τα νέα μας είναι ότι ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοσπερμία...ο γιατρός του είπε να κόψει το τσιγάρο και να επαναλάβει την εξέταση σε 3 μήνες. Επίσης είπε από συμπληρώματα το profertil είναι το μόνο που έχει γίνει έρευνα και έχει δείξει καλά αποτελέσματα. Είναι όμως αρκετά ακριβό, και ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε εσείς κάποιο άλλο συμπλήρωμα που να έχει αποτέλεσμα?

Elena κανατε υπερηχογραφημα ορχεων να δειτε μηπως εχει καμμια κιρσοκηλη; Αυτη χειρουργειται κ φτιαχνει το σπερμα μετα απο μονο του.Εννοειται να κοψει το τσιγαρο να αρχισει γυμναστικη κ αν εχει περιττα κιλα να χασει βαρος. Εμενα επαιρνε κ τις Intelecta ειναι βιταμινες που βελτιωνουν το σπερμα. Επισης θα σε συμβουλευα να κανετε κ ορμονικο ελεγχο στον αντρα σου κ θυρεοειδη. Αυτα σας συμβουλευω να τα κανετε αμεσα κ τον υπερηχο κ τις εξετασεις. Η μορφολογια ηταν καλη; Εμενα ειχε ολιγοασθενοτερατοσπερμια.

Η αυχενικη μου πηγε ετσι κι ετσι. Το υπερηχογραφημα ηταν καλο αλλα η papA μετρια οποτε μου ανεβασε το ποσοστο για το συνδρομο Down.Εχουμε στενοχωρεθει πολυ. Θα ξαναπαω για υπερηχο νωριτερα κ αναλογως θα δουμε αν τελικα θα κανω αμνιοπαρακεντηση. Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι θα ειναι τοσο δυσκολος κ ανηφορικος ο δρομος για να καταφερω να αποκτησω ενα παιδι!!! Ειδικα τωρα που φοβαμαι μην συμβει κατι κακο κ βρεθω παλι στην αρχη του δρομου. Δεν εχω αλλο κουραγιο..

Συμφωνώ με ντόμινο! Οπωσδήποτε υπέρηχο και ορμονες τα παντα ολα!! Εμενα ο καλος μου εχει κανει μεχρι και αμη να φανταστείς! Ναι ναι ναι σχετιζεται με το σπερμα! Και φυσικα τις κλασικές ορμονες!

Το προφερτιλ ειναι το μονο που εχουν γινει μελέτες για την δράση του! Ετσι μας εχουν πει ολοι οι γιατροι! Θα έλεγα να τα δωσεις τα λεφτά! Ειναι ακριβά αλλα αξιζει τον κοπο! Αν και σε καταλαβαινω....εμας μας εχου ξεπαραδιασει! Πανω απο δυο χρονια τα παιρνουμε!

Οσο για το νεο χαπι θα σου εχω νεα την κυριακη το βραδυ μαλλον!!!! Για να δουμε....περιμενω και εγω με αγωνια να μάθω!!!

RsLcp3.png

Η αυχενικη μου πηγε ετσι κι ετσι. Το υπερηχογραφημα ηταν καλο αλλα η papA μετρια οποτε μου ανεβασε το ποσοστο για το συνδρομο Down.Εχουμε στενοχωρεθει πολυ. Θα ξαναπαω για υπερηχο νωριτερα κ αναλογως θα δουμε αν τελικα θα κανω αμνιοπαρακεντηση. Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι θα ειναι τοσο δυσκολος κ ανηφορικος ο δρομος για να καταφερω να αποκτησω ενα παιδι!!! Ειδικα τωρα που φοβαμαι μην συμβει κατι κακο κ βρεθω παλι στην αρχη του δρομου. Δεν εχω αλλο κουραγιο..

Μην προδικάζεις καταστάσεις.....κανε υπομονη! Οτι υπαρχουν καποιες πιθανοτητες δεν δηλώνει βεβαιότητα!!!! Αντιθετως....απλα χρειαζεται να το ψάξετε λιγο παραπανω! Υπαρχει μια εξεταση αίματος που στέλνουν το αιμα στην Αμερική και σου λενε κατα 99% αν υπαρχει κατι! Αν θες λεπτομέρειες πες μου να μάθω! Ειναι σαν την αμνιο χωρις κίνδυνο ομως!

RsLcp3.png

Elena κανατε υπερηχογραφημα ορχεων να δειτε μηπως εχει καμμια κιρσοκηλη; Αυτη χειρουργειται κ φτιαχνει το σπερμα μετα απο μονο του.Εννοειται να κοψει το τσιγαρο να αρχισει γυμναστικη κ αν εχει περιττα κιλα να χασει βαρος. Εμενα επαιρνε κ τις Intelecta ειναι βιταμινες που βελτιωνουν το σπερμα. Επισης θα σε συμβουλευα να κανετε κ ορμονικο ελεγχο στον αντρα σου κ θυρεοειδη. Αυτα σας συμβουλευω να τα κανετε αμεσα κ τον υπερηχο κ τις εξετασεις. Η μορφολογια ηταν καλη; Εμενα ειχε ολιγοασθενοτερατοσπερμια.
Συμφωνώ με ντόμινο! Οπωσδήποτε υπέρηχο και ορμονες τα παντα ολα!! Εμενα ο καλος μου εχει κανει μεχρι και αμη να φανταστείς! Ναι ναι ναι σχετιζεται με το σπερμα! Και φυσικα τις κλασικές ορμονες!

Το προφερτιλ ειναι το μονο που εχουν γινει μελέτες για την δράση του! Ετσι μας εχουν πει ολοι οι γιατροι! Θα έλεγα να τα δωσεις τα λεφτά! Ειναι ακριβά αλλα αξιζει τον κοπο! Αν και σε καταλαβαινω....εμας μας εχου ξεπαραδιασει! Πανω απο δυο χρονια τα παιρνουμε!

Οσο για το νεο χαπι θα σου εχω νεα την κυριακη το βραδυ μαλλον!!!! Για να δουμε....περιμενω και εγω με αγωνια να μάθω!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση :) Υπέρηχο του έκανε ο γιατρός στο ιατρείο και είχε κάνει και πέρσι το καλοκαίρι και δεν έχει κιρσοκήλη! Τις βιταμίνες θα τις πάρω από e-bay που τις βρήκα πιο φτηνά ;) Η μορφολογία ήταν 2% φυσιολογικά. Ορμονικές εξετάσεις δεν μας έγραψε ο γιατρός βρε κορίτσια, μπορείτε εσείς να μου πείτε ποιες ορμονικές έκαναν οι άντρες σας και να τις γράψω να τις κάνουμε κι αυτές? Πλέον δεν εμπιστεύομαι τόσο τους γιατρούς, πολλές φορές τους ξεφεύγει κάτι, και τις δικές μου εξετάσεις μόνη μου τις έκανα, με δική μου πρωτοβουλία. Οπότε σας παρακαλώ αν τις έχετε ακόμα να μου γράψετε τι έχουν κάνει και να το φροντίσω κι αυτό...

Ντομινάκι μου, μιλάμε για πιθανότητες, και όπως είδα ότι σου έγραψε κι η μάγισσα πιο κάτω, υπάρχει μια εξέταση αίματος, που ανιχνεύει το dna του εμβρύου στο αίμα σου και βγάζει κατά 99% αν υπάρχει πρόβλημα. Αν δείξει πιθανότητα για πρόβλημα μετά κάνεις σίγουρα νομίζω αμνιοπαρακέντηση, και έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβή εξέταση αλλά δεν ξέρω τιμή. Η μέθοδος λέγεται NIPT (non invasive prenatal tests). Το κουράγιο πολλές φορές νιώθουμε ότι το χάνουμε, αλλά πρέπει να αντέξουμε κορίτσι μου, για να φτάσουμε το όνειρό μας, ο επιμένων νικά!:tongue:

302qp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χιλια ευρω περιπου κανει η εξεταση με το αιμα που λεμε! Αν θέλετε λεπτομέρειες μπορω να μάθω απο μια φιλη που την εχει κανει!

Για τις ορμονες κοιταω και επανέρχομαι ......

RsLcp3.png

Λοιπόν....εμείς έχουμε κανει:

Τ3

Τ4

Tsh

Τ3 ελεύθερη

Τ4 ελεύθερη

Αθα- θυρεοσφαιρινη/ria

Αθα-τρο (anti-tro)

Οιστραδιολη ε2

Lh/ωχρινοτροπος ορμόνη

Fsh/θυλακιοτροπος ορμόνη

Τεστοστερόνη ολική

Και AMH (που δεν εχω πετυχει κάποιον αλλα να την εχει κανει)!

Ελπιζω να στις ξεχώρισα καλα και να ειναι οι σωστές! Γιατι ειναι μαζι με απλές αιματολογικές και πολλες πολλες αλλες και δεν ειμαι σιγουρη αν αυτες ειναι οι ορμονολογικες! Καλυτερα μιλα με εναν ενδοκρινολόγο που να εχει εμπειρία στην αναπαραγωγή!

Αν θες κατι αλλο μου λες!

Φιλακια!

RsLcp3.png

Μάγισσα του είχε πει μήπως συγκεκριμένη ώρα που έπρεπε να τις κάνει?

Εσένα ο άντρας σου είχε θέμα με κάποια ορμόνη?

Σιγά το πράγμα βρε!

Οποτε θελει τις κανει αν θυμαμαι καλα!

Εμεις εχουμε φυσικα ψηλή fsh! Αζωοσπερμια χώρα ψηλή fsh δεν νομιζω οτι γινεται! Βεβαια ειχε πέσει λιγο την τελευταια φορα! Απο 28 ειχε παει 23!δεν θυμαμαι ομως ποιο ειναι το όριο! Αλλα δεν ειναι και τεράστια! Πχ μπορει να ειναι και 50 η 60 στην αζωοσπερμια!

Οοοοτι χρειαστείς μου λες!

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...