Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

Εγω κοριτσια μου γυρισα εδω και ωρες!!! Μου φάνηκαν ολα απλούστατα!!!! Ουτε πόνους ουτε αιμα εχω ουτε τιποτα....!!!!ειμαι μια χαρα!!!! Περδίκι!!!

Πηραμε 7 ωαρια! Αριστα σε ποιότητα μας ειπε ο γιατρος! Δώσαμε και σπερμα μπας και βρούμε και δεν χρειαστει να ανοίξουμε τα πολύτιμα κατεψυγμένα φιαλιδιακια μας!

Το βραδυ θα μιλήσουμε με τους γιατρους μας μαλλον!!!!

Ειμαι κουλ και αισιοδοξη....οπως παντα!!!!

Ολα θα πανε πριμααααααααα!!!!

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια. Εκανα τελικα τον υπερηχο ειδε δυο σακους ο γιατρος κ ακουσαμε καρδουλα. Δυστυχως ειπε οτι οι σφυξεις δεν ειναι στα φυσιολογικα ορια κ φοβαται για παλινδρομηση. Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ. Τι θα κανω; Θα ξανακανω υπερηχο σε μια εβδομαδα για να δει αν φτιαξαν. Αυτα απο εμενα κοριτσια. Οι αναγουλες συνεχιζονται. Να ευχηθω στη μαγισσουλα να πανε ολα καλα με την ωοληψια και τη γονιμοποιηση. Φιλια...

Καλησπέρα κορίτσια!

Domino μήπως θα ήταν καλύτερα να μην πήγαινες ,μια εβδομάδα στη δουλεία? να καθόσουν λίγο ξάπλα? δεν ξέρω αν επηρεάζει θετικά, απλά λέω μια ιδέα...γιατί μπορεί το εργασιακό περιβάλλον να σε αγχώνει...πάντως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. τουλάχιστον ο ένας σάκκος :wink: θα κρατηθεί!

Μάγισσα καλή επιτυχία κοπέλα μου!!!:tongue:

302qp2.png

Καλημέρα!!!!

Τωρα αν σας πω οτι βρέθηκαν και φρέσκα σπερματοζωαρια και σε καποια ωαρια κάνανε μικρογονιμοποιηση με αυτο τι θα μου πείτε;;;;;

Η ζωη ειναι ολο εκπλήξεις!!!!

RsLcp3.png

Καλημέρα!!!!

Τωρα αν σας πω οτι βρέθηκαν και φρέσκα σπερματοζωαρια και σε καποια ωαρια κάνανε μικρογονιμοποιηση με αυτο τι θα μου πείτε;;;;;

Η ζωη ειναι ολο εκπλήξεις!!!!

Συγχαρητήρια μάγισσα! Μπράβο σας, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη βοήθεια του Θεού! Καλή επιτυχία :D

302qp2.png

καλε καλε τι διαβαζω!!!!!!!!!!!!!φρεσκοι κολυμβητες!!!!!!δυο σακους!!!!!υπεροχα νεα!!!!! ντομινακο μου μην στενοχωριεσαι σε παρακαλω εχεις δυο μωρακια στην κοιλιτσα σου που θελουν την μανουλα ηρεμη !!!!εχε πιστη καλη μου!!χαιδευε τα μωρακια σου κ ολα θα πανε καλα!!!καλα μαγισσουλα απιστευτο!!!!!δεν εχω λογια!!!!με το καλο η εμβρυομεταφορα κ η καταψυξη γιατι απο οσο το κοβω θα εχεις για καταψυξη σιγουρα!!!βλαστοκυστες θα πατε??

Διαφημίσεις

καλε καλε τι διαβαζω!!!!!!!!!!!!!φρεσκοι κολυμβητες!!!!!!δυο σακους!!!!!υπεροχα νεα!!!!! ντομινακο μου μην στενοχωριεσαι σε παρακαλω εχεις δυο μωρακια στην κοιλιτσα σου που θελουν την μανουλα ηρεμη !!!!εχε πιστη καλη μου!!χαιδευε τα μωρακια σου κ ολα θα πανε καλα!!!καλα μαγισσουλα απιστευτο!!!!!δεν εχω λογια!!!!με το καλο η εμβρυομεταφορα κ η καταψυξη γιατι απο οσο το κοβω θα εχεις για καταψυξη σιγουρα!!!βλαστοκυστες θα πατε??

Μακάρι να εχουμε και για καταψυξη! Το θελω πολυ....δεν ξερω γιατι θα παμε...δεν νομιζω για βλαστοκυστες!!! Θα δουμε!!! Θα μιλήσω το μεσημερι και θα σας πω!!!!

RsLcp3.png

Γεια σας κοριτσια. Εκανα τελικα τον υπερηχο ειδε δυο σακους ο γιατρος κ ακουσαμε καρδουλα. Δυστυχως ειπε οτι οι σφυξεις δεν ειναι στα φυσιολογικα ορια κ φοβαται για παλινδρομηση. Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ. Τι θα κανω; Θα ξανακανω υπερηχο σε μια εβδομαδα για να δει αν φτιαξαν. Αυτα απο εμενα κοριτσια. Οι αναγουλες συνεχιζονται. Να ευχηθω στη μαγισσουλα να πανε ολα καλα με την ωοληψια και τη γονιμοποιηση. Φιλια...

Domino...μην στεναχωριεσαι...αν εισαι χαλαρη για τα μωρακια σου....θα δεις..ολα θα πανε καλα......μην σκεφτεσαι αρνητικα..προσευχη σου για το καλυτερο!

Μαγγισσα δε σου εχω ξαναμιλησει...βλεπω ομορφα νεακια και σου ευχομαι τα καλυετρα να εχεις!!η ψυχολογια σου φαινεται πολυ ομορφη και ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!:Dμε το καλο ολα να σου γινουν!!

Domino...μην στεναχωριεσαι...αν εισαι χαλαρη για τα μωρακια σου....θα δεις..ολα θα πανε καλα......μην σκεφτεσαι αρνητικα..προσευχη σου για το καλυτερο!

Μαγγισσα δε σου εχω ξαναμιλησει...βλεπω ομορφα νεακια και σου ευχομαι τα καλυετρα να εχεις!!η ψυχολογια σου φαινεται πολυ ομορφη και ευχομαι να συνεχισει ετσι!!!:Dμε το καλο ολα να σου γινουν!!

Από καλή ψυχολογία δεν πάσχω ειναι η αληθεια!!! Ευχαριστω για τις ευχές σου και ανταποδίδω απο καρδιάς!!!!! :wink:

RsLcp3.png

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε; Εγω σημερα πηρα ρεπο κ αυριο θα παω για λιγες ωρες στη δουλεια. Μαγισσα συγχαρητηρια ευχομαι να εχεις πολλα καλα εμβρυακια. Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση. Ειλικρινα! Ευχαριστω για τη στηριξη..

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε; Εγω σημερα πηρα ρεπο κ αυριο θα παω για λιγες ωρες στη δουλεια. Μαγισσα συγχαρητηρια ευχομαι να εχεις πολλα καλα εμβρυακια. Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση. Ειλικρινα! Ευχαριστω για τη στηριξη..

na min efxaristis katholou kale.....gia afto imaste edo!!!!!

xm......ke pola den ta les .....2 arista ke 1 metrio! tin paraskevi emvriometafora!

oti ine na gine tha gini!!! den mou epitrepo na anxotho gia pragmata pou den pernane apo to xeri mou!!!!!

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

Μάγισσα σου εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου την Παρασκευή! Θα ανάψω και ένα κεράκι σε ένα ξωκκλήσι που έχουμε εδώ κοντά..δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα, είχα μπει μια μέρα με κάτι που είδα ότι έγραφε η domino, και είχα πολύ καλό προαίσθημα για κείνη! Και αφού έτυχε να διαβάσω τώρα κι εσένα σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και το ηθικό σου να είναι πάντα έτσι ακμαίο να μας δίνεις το καλό παράδειγμα :-P

302qp2.png

Μάγισσα σου εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου την Παρασκευή! Θα ανάψω και ένα κεράκι σε ένα ξωκκλήσι που έχουμε εδώ κοντά..δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα, είχα μπει μια μέρα με κάτι που είδα ότι έγραφε η domino, και είχα πολύ καλό προαίσθημα για κείνη! Και αφού έτυχε να διαβάσω τώρα κι εσένα σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και το ηθικό σου να είναι πάντα έτσι ακμαίο να μας δίνεις το καλό παράδειγμα :-P

se efxaristo para poli......den exo logia!!!!

apo ithiko den pasxo.....!!!!!xaxaxaxa.....

na kserete pos ime magissa!!!

triti ke 13 i viopsia tou adra mou!!!!!

paraskevi ke 13 i emvriometafora!!!!

ime magissa sas leo.......ke tha kano ta magika mou gia oles mas!!!!!

RsLcp3.png

se efxaristo para poli......den exo logia!!!!

apo ithiko den pasxo.....!!!!!xaxaxaxa.....

na kserete pos ime magissa!!!

triti ke 13 i viopsia tou adra mou!!!!!

paraskevi ke 13 i emvriometafora!!!!

ime magissa sas leo.......ke tha kano ta magika mou gia oles mas!!!!!

Μαγισσα με το καλο κοριτσι μου να τα υποδεχτεις!

Ευχομαι να φουσκωσει η κοιλιτσα σου! Εχεις τη σκεψη μου και τις ευχες μου!

Ετσι για την ιστορια, Παρασκευη και 13 εκανα τη χοριακη στην 1η μου εξωσωματικη και τωρα εχω ενα ζαβολιαρικο που δε σταματαει λεπτο τις σκανταλιες!;)

Μαγισσα με το καλο κοριτσι μου να τα υποδεχτεις!

Ευχομαι να φουσκωσει η κοιλιτσα σου! Εχεις τη σκεψη μου και τις ευχες μου!

Ετσι για την ιστορια, Παρασκευη και 13 εκανα τη χοριακη στην 1η μου εξωσωματικη και τωρα εχω ενα ζαβολιαρικο που δε σταματαει λεπτο τις σκανταλιες!;)

a oste ise ke esi magissa lipon.....xaxaaxaxa....

efxaristo koritsara mou!!!!!

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...