Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ ομορφα τα λογια σου μαγισσα. Εχεις δικιο!Πιστευω οτι σου αξιζει το καλυτερο και θα το πετυχεις. Εισαι πολυ δυνατη. Εγω κοριτσια εχω περιεργη διαθεση. Μελαγχολια...Μπορει κατι να μου πει ο αντρας μου να με ενοχλησει και αρχιζω τα κλαμματα. Γιατι εγινα ετσι; Επισης ο γιατρος δεν μου πε να κανω χοριακη ξανα αλλα να παω για υπερηχο σε δεκα μερες. Εχω αγχωθει. Μηπως κατι κακο γινει κ δεν το προλαβω. Φοβαμαι πολυ κοριτσια. Ειναι ισως η καταθλιπτικη διαθεση που εχω κ κανω κακες σκεψεις.

Κοιτά ....μπορει να φταίνε οι ορμονες που αισθάνεσαι ετσι!!! Κοιτα ομω να το πολεμήσεις γιατι .... Θα αρχίσω να σε μαλώνω!!!!!

Και βρε παιδι μου αν σε τρωει....κανε μια χοριακη να δεις πως αυξήθηκε!!!!! Για να ηρεμήσεις!!!! Οχι τιποτε αλλο....!!!!! :wink:

Χαμογελάμε ειπαμεεεεεεεεεε!!!!!!

RsLcp3.png

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα πηγα στη δουλεια πρωτη μερα. Ενταξει το περιμενα χειροτερο αλλα δεν μου ειπαν τιποτα ξανα. Παντως ενιωσα καλυτερα που βγηκα τελικα εξω. Εσεις ολες καλα;

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα πηγα στη δουλεια πρωτη μερα. Ενταξει το περιμενα χειροτερο αλλα δεν μου ειπαν τιποτα ξανα. Παντως ενιωσα καλυτερα που βγηκα τελικα εξω. Εσεις ολες καλα;

Καλησπέρα Domino :) Ε αφού πήραν την πρώτη κρυάδα από το τηλέφωνο, τώρα ήταν κύριοι χαχαχαχαχαχα:cool: άσε που ξέρουν κι ότι δεν μπορούν να σε απολύσουν...

Εσύ πώς είσαι? Σήμερα έχεις ραντεβού με το γιατρό?

302qp2.png

Καλησπέρα Domino :) Ε αφού πήραν την πρώτη κρυάδα από το τηλέφωνο, τώρα ήταν κύριοι χαχαχαχαχαχα:cool: άσε που ξέρουν κι ότι δεν μπορούν να σε απολύσουν...

Εσύ πώς είσαι? Σήμερα έχεις ραντεβού με το γιατρό?

Την αλλη εβδομαδα μου ειπε. Μαλλον την Τεταρτη θα παω για υπερηχο.Αποφασισα να κανω οτι λεει εκεινος και να μην ψαχνομαι απο μονη μου,γιατι αγχωνομαι. Ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Μακαρι να πανε ολα καλα. Εσυ ;;

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσι μου...να εισαι δυνατη για να αντιμετωπιζεις οσους σε ταραζουν. μονο το μωρο σου εχει σημασια αυτη τη στιγμη.

z1gep3.png

Την αλλη εβδομαδα μου ειπε. Μαλλον την Τεταρτη θα παω για υπερηχο.Αποφασισα να κανω οτι λεει εκεινος και να μην ψαχνομαι απο μονη μου,γιατι αγχωνομαι. Ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Μακαρι να πανε ολα καλα. Εσυ ;;

Ναι καλυτερα να τον εμπιστευτεις, θα σε γλιτωσει απο το αγχος...και ολα ΘΑ πανε καλα!

Εγω τελειωσα χθες με την κλομιφαινη, αυριο εχω υπερηχο να δουμε αν εκκολαφτηκαν τα αυγουλακια και εχει ο θεος...

Γεια σου Ντεκ:wink:

302qp2.png

Καλησπερα τι κανετε κοριτσια; elenakith ολα καλα με τον υπερηχο; Εγω εχω ναυτια και δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο..Νιωθω ολο κουραση. Παω στη δουλεια και οτι μπορω κανω.. Δεν ξερω .. Θελω ναμαι ξαπλωμενη στο κρεβατακι μου μονο.

Καλησπερα τι κανετε κοριτσια; elenakith ολα καλα με τον υπερηχο; Εγω εχω ναυτια και δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο..Νιωθω ολο κουραση. Παω στη δουλεια και οτι μπορω κανω.. Δεν ξερω .. Θελω ναμαι ξαπλωμενη στο κρεβατακι μου μονο.

Αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ καλά νέα! Σημαίνει ότι όλα πάνε καλά με το μπεμπέ!!!:tongue:

Με τον υπέρηχο όλα καλά, έχουμε πιθανότητες και από δεξιά και από αριστερά..θα δείξει, προτιμώ να είμαι συγκρατημένη για την ώρα...

302qp2.png

καλημερα!!!!κοριτσια domino και μαγισσουλα τι κανετε???περιμενουμε τα νεα σας!!!!μαγισσα σε ποια μερα εισαι?κανεις καταστολη?domino τα συμπτωματακια πως πανε??τα φιλια μας στο σπορακι η στα σπορακια!!!ξυπνησε κ ο δικος μου σπορος!!μακιαααααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!κοριτσια domino και μαγισσουλα τι κανετε???περιμενουμε τα νεα σας!!!!μαγισσα σε ποια μερα εισαι?κανεις καταστολη?domino τα συμπτωματακια πως πανε??τα φιλια μας στο σπορακι η στα σπορακια!!!ξυπνησε κ ο δικος μου σπορος!!μακιαααααααααααααααα!!!

Καλημερα κοριτσάκι μου!!! Ειχες προαίσθημα και ρώτησες;;;; Χαχαχαχχα....σημερα εχω ωολληψια! Εκανα 9 μερες Γκοναλ και τους ανταγωνιστές μου είπαν να μην τους κανω τελικα! Στον τελευταιο υπέροχο το σαββατο ειχα 7μεγαλα και ενα μικρο !!!! Για να δουμε τι θα πάρουμε σημερα! Η οιστραδιολη πολυ καλη .... Ελπιζουμε για τα καλυτερα!!!! Θα σας γράψω το απόγευμα τα νεότερα!!!! Φιλακια πολλα!!!

RsLcp3.png

Θα κανεις το καλυτερο να ακους το γιατρο σου και μονο κοπελα μου:)!!!

Βεβαια περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!!

Μονο αναγουλες εχεις domino?

Γεια σας κοριτσια. Εκανα τελικα τον υπερηχο ειδε δυο σακους ο γιατρος κ ακουσαμε καρδουλα. Δυστυχως ειπε οτι οι σφυξεις δεν ειναι στα φυσιολογικα ορια κ φοβαται για παλινδρομηση. Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ. Τι θα κανω; Θα ξανακανω υπερηχο σε μια εβδομαδα για να δει αν φτιαξαν. Αυτα απο εμενα κοριτσια. Οι αναγουλες συνεχιζονται. Να ευχηθω στη μαγισσουλα να πανε ολα καλα με την ωοληψια και τη γονιμοποιηση. Φιλια...

Γεια σας κοριτσια. Εκανα τελικα τον υπερηχο ειδε δυο σακους ο γιατρος κ ακουσαμε καρδουλα. Δυστυχως ειπε οτι οι σφυξεις δεν ειναι στα φυσιολογικα ορια κ φοβαται για παλινδρομηση. Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ. Τι θα κανω; Θα ξανακανω υπερηχο σε μια εβδομαδα για να δει αν φτιαξαν. Αυτα απο εμενα κοριτσια. Οι αναγουλες συνεχιζονται. Να ευχηθω στη μαγισσουλα να πανε ολα καλα με την ωοληψια και τη γονιμοποιηση. Φιλια...

Ντομινακι μου μην απελπίζεσαι!!!! Πρεπει να κανεις υπομονη μια βδομάδα να δεις τι πραγματικα ισχύει!!!! Μην στεναχωριεσαι με υποθέσεις και ισως γιατι.....μπορει να πανε ολα καλα τελικα και τσάμπα να στεναχωριεσαι!!! Εγω θα ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι πραγματικα δεν θελω να βασανιστεις αλλο!!! Ευχομαι και ελπιζω οτι θα πανε ολα καλαααααααα!!!!

RsLcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...