Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Μας έφαγαν τα κορίτσια αλλά θα έχουν τα αγοράκια μας πολλές επιλογές!!!!

Έκανα σήμερα την Β-Επιπέδου!!! Όλα μια χαρά είναι!!!! Η γιατρός που μου την έκανε, δεν μου άρεσε καθόλου, σαν να βαριόταν ήταν και με ξεπέταξε πολύ γρήγορα!

Αλλά μου έβγαλε μια φώτο 3D που νομίζω πως ερωτεύτηκα ξανα!!!! ΚουκουΒαγιααααα!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Μας έφαγαν τα κορίτσια αλλά θα έχουν τα αγοράκια μας πολλές επιλογές!!!!

Έκανα σήμερα την Β-Επιπέδου!!! Όλα μια χαρά είναι!!!! Η γιατρός που μου την έκανε, δεν μου άρεσε καθόλου, σαν να βαριόταν ήταν και με ξεπέταξε πολύ γρήγορα!

Αλλά μου έβγαλε μια φώτο 3D που νομίζω πως ερωτεύτηκα ξανα!!!! ΚουκουΒαγιααααα!!!!!

Μπράβο!Μόνο ευχάριστα να έχουμε να λέμε,τι καλά!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

paros μπραβο για τα καλα νεα,το μικρο σου αγορακι ειναι μουρλια!αν κ τα κοριτσια αρχισαν να μας τρωνε λαχανο δεν πειραζει,δεν μασαμε γιατι ειμαστε δυνατα αγορακια εμεις χιχιχιχι!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

και αυτές οι παλιοσυσπάσεις μου συνεχίζονται ακόμα..μίλησα με την γιατρό και απο αύριο αρχίζω και προγεστερόνη..ουφ

τι δοση σου εδωσε το γιουτοπαρ?κ προγεστερονη βαζω κ εγω(ουτραγκεσταν) απο την αρχη κ μαλλον μεχρι τελους!να σου πω οτι ειδικα κολπικα βοηθα κ στον τραχηλο!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

paros μπραβο για τα καλα νεα,το μικρο σου αγορακι ειναι μουρλια!αν κ τα κοριτσια αρχισαν να μας τρωνε λαχανο δεν πειραζει,δεν μασαμε γιατι ειμαστε δυνατα αγορακια εμεις χιχιχιχι!

θα έχετε όλο το νυφοπάζαρο στα πόδια σας όμως και θα διαλέγετε...θα μαλλιοτραβηχτούν τα κορίτσια!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

θα έχετε όλο το νυφοπάζαρο στα πόδια σας όμως και θα διαλέγετε...θα μαλλιοτραβηχτούν τα κορίτσια!:tongue::tongue:

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

τι δοση σου εδωσε το γιουτοπαρ?κ προγεστερονη βαζω κ εγω(ουτραγκεσταν) απο την αρχη κ μαλλον μεχρι τελους!να σου πω οτι ειδικα κολπικα βοηθα κ στον τραχηλο!!!!!!!!!

μικρή δόση,ένα τεταρτάκι πρωί-βράδυ αλλά απο όσα κατάλαβα δεν τα θέλει καθόλου αυτά τα χάπια..μου λέει είναι πολύ νωρίς για να τα πάρω,στον 7ο και βλέπουμε λέει..και να σου πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα διαφορά,μόλις ζοριστώ λίγο χάπια ξεχάπια συσπάσεις έχω.Μιλήσαμε τώρα και μου είπε να συνεχίσω τα χάπια λίγο ακόμα αλλά θα περάσουμε μου λέει στα "βαριά" και σίγουρα μη βλαβερά,απο αύριο προγεστερόνη κολπικά,την θεωρεί καλύτερη και πιο ισχυρή σε αυτή τη φάση..και σε τρείς μέρες θα ξαναμιλήσουμε

μικρή δόση,ένα τεταρτάκι πρωί-βράδυ αλλά απο όσα κατάλαβα δεν τα θέλει καθόλου αυτά τα χάπια..μου λέει είναι πολύ νωρίς για να τα πάρω,στον 7ο και βλέπουμε λέει..και να σου πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα διαφορά,μόλις ζοριστώ λίγο χάπια ξεχάπια συσπάσεις έχω.Μιλήσαμε τώρα και μου είπε να συνεχίσω τα χάπια λίγο ακόμα αλλά θα περάσουμε μου λέει στα "βαριά" και σίγουρα μη βλαβερά,απο αύριο προγεστερόνη κολπικά,την θεωρεί καλύτερη και πιο ισχυρή σε αυτή τη φάση..και σε τρείς μέρες θα ξαναμιλήσουμε

καθε γιατρος εχεις την δικια του τακτικη,το βασικο ειναι να πηγαινουν ολα καλα..ολα τ'αλλα τα βλεπουμε!

παντως απο προσωπικη εμπειρια τα γιουτοπαρ ειναι το ιδιο με την προγεστερονη....αλλα οντως η δευτερη κανει καλη δουλεια!!!!!!!!!οποτε μια χαρα θα κανεις να την παρεις!

κ κολπικα δεν θα χεις καμμια παρενεργεια στομαχικη,αντε το περισσοτερο να σου δημιουργησει κανενα πρηξιμο σε συγκεκριμενο σημειο;);););););)!!!!

αχ ποσα φαρμακα ακομα για να μαστε σιγουρες!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

καθε γιατρος εχεις την δικια του τακτικη,το βασικο ειναι να πηγαινουν ολα καλα..ολα τ'αλλα τα βλεπουμε!

παντως απο προσωπικη εμπειρια τα γιουτοπαρ ειναι το ιδιο με την προγεστερονη....αλλα οντως η δευτερη κανει καλη δουλεια!!!!!!!!!οποτε μια χαρα θα κανεις να την παρεις!

κ κολπικα δεν θα χεις καμμια παρενεργεια στομαχικη,αντε το περισσοτερο να σου δημιουργησει κανενα πρηξιμο σε συγκεκριμενο σημειο;);););););)!!!!

αχ ποσα φαρμακα ακομα για να μαστε σιγουρες!!!!!!!!!

οτι χρειαστεί θα το πάρω,φτάνει να είναι η μπέμπα μου καλά!;)

οτι χρειαστεί θα το πάρω,φτάνει να είναι η μπέμπα μου καλά!;)

ετσι ακριβως!!!!!!!!!κ εγω παιρνω παιρνω κ λεω δοξα το θεο που μεχρι τωρα παμε καλα!

τις συσπασεις που λες τις εχεις οταν ''κουραζεσαι''?κ πιανουν ολη την μητρα?παντως να θυμασαι το καλυτερο φαρμακο ειναι η ξαπλαααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως!!!!!!!!!κ εγω παιρνω παιρνω κ λεω δοξα το θεο που μεχρι τωρα παμε καλα!

τις συσπασεις που λες τις εχεις οταν ''κουραζεσαι''?κ πιανουν ολη την μητρα?παντως να θυμασαι το καλυτερο φαρμακο ειναι η ξαπλαααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

κυρίως όταν κουραστώ και τώρα πια κουράζομαι πολύ εύκολα..η ξάπλα με βοηθάει πολύ!

Paros το ειδα το ζουζουνι σου και ειναι κουκλι!!! Οσο για τις συσπασεις κοριτσια εγω παίρνω απο την 12η εβδομαδα γιουτοπαρ και δοξα τον Θεο φτου φτου μη με ματιασω δεν εχω τιποτα!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Paros τέλεια νέα! Μπράβο! Να σου ζήσει!:D

Αυτή την καμπύλη ζαχάρου την τρέμω...αν και προσέχω γενικώς και δεν είμαι του γλυκού-γλυκού, έχω φάει τα παγωτά μου μέσα στο χειμώνα(το μοναδικό γλυκό που μου έκανε κούκου!) και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ.

Τελικά τα πονάκια μου κάνουν πολύ οικεία, όπως είχαμε οι περισσότερες αν όχι όλες στην αρχή της εγκυμοσύνης σαν ενοχλήσεις στη μήτρα. Είναι και το μπεμπάκι μου ζωηρό σήμερα -καλά να είναι το παιδάκι μου κι ας κλωτσάει όλη μέρα, οπότε μπορεί να είναι κι αυτό.

Η Πένυ δεν μπήκε καθόλου να μας πει νέα; Σήμερα δεν είχε τη Β-Επιπέδου ή θυμάμαι λάθος;

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Paros τέλεια νέα! Μπράβο! Να σου ζήσει!:D

Αυτή την καμπύλη ζαχάρου την τρέμω...αν και προσέχω γενικώς και δεν είμαι του γλυκού-γλυκού, έχω φάει τα παγωτά μου μέσα στο χειμώνα(το μοναδικό γλυκό που μου έκανε κούκου!) και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ.

Τελικά τα πονάκια μου κάνουν πολύ οικεία, όπως είχαμε οι περισσότερες αν όχι όλες στην αρχή της εγκυμοσύνης σαν ενοχλήσεις στη μήτρα. Είναι και το μπεμπάκι μου ζωηρό σήμερα -καλά να είναι το παιδάκι μου κι ας κλωτσάει όλη μέρα, οπότε μπορεί να είναι κι αυτό.

Η Πένυ δεν μπήκε καθόλου να μας πει νέα; Σήμερα δεν είχε τη Β-Επιπέδου ή θυμάμαι λάθος;

Μας ειπε χθες στο facebook οτι μπορει να μην προλαβει να μπει σημερα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Την Παρασκευή θα πάω για καμπύλη,τόσο χάλια είναι????

όχι μην τρομάζεις! Μία φίλη μου μου είπε πως της έδωσαν ζαχαρόνερο! αλλά φαντασου κορεσμένο!! Δηλ.Πολυυυυυυύ ζάχαρη μέσα και πρέπει να το πιείς! απλά είναι λίγο αηδία!!! Αυτό είναι όλο! στην ουσία σκέψου ότι θα πιείς ζαχαρίτσα! Μην αγχώνεσαι! αλλά ήμαρτον! τί τραβάμε οι δόλιες!!! Τί να πώ!!:D

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...