Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααα!!!!ποσο δικιο εχετε οτι ειναι δυσκολο δουλεια κ εγκυμοσυνη κ ειδικα αν εχεις κ αλλα παιδακια!αλλα να σας πω κατι ας ηξερα πως δεν θα ειχα κανενα προβλημα κ ας δουλευα..θελω να πω οτι λογω ιστορικου ηξερα εξαρχης πως θα χουμε μια εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου οποτε η δουλεια θα επρεπε να ξεχαστει εντελως μεχρι να κανω ενα παιδακι!θα ξαναδω το θεμα αφου γεννησω,ηρεμησω κ χαλαρωσω....

καλα αποτελεσμετα Πενυ,αντε να δουμε θα χουμε κ απο εσενα εκπληξη ή οκ κλεισαμε εχετε κορη χαχαχαχα!!!

φιλακια κοιλουμπιτσες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίστα!

TWEETY83 ΠΗΤ 04/07/2012 Αγοράκι

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

manikar ΠΗΤ 7/7/2012 ΚΟΡΙΤΣΙ

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

Duente ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

Maraki+ ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

ginam ΠΗΤ 23/07/2012Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Kορίτσι

kounelitsa ΠΗΤ 26/07/2012

ferminadasa ΠΗΤ 26/07/2012 Κοριτσάκι

toulipaki ΠΗΤ 26 ή 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Μάλλον Αγοράκι

PatPan ΠΗΤ 31/07/2012 Αγόρι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...

ΑΠΟ ΑΓΟΡΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΓΙΕΣ Κ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ "ΠΑΝΑΘΑ"!

ΛΕΜΕ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΕΣ ΝΤΙΣΝΕΙ!!!

xixixixixixi!!! καλό!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια και μπεμπάκια; :tongue:

Έχω παρατηρήσει ότι την τελευταία βδομάδα έχω θέμα με το στομάχι μου. Πολύ φούσκωμα λες και έχω μπαλόνι μέσα. Όχι χαμηλά εκεί που είναι το μωρό, στο στομάχι. Μόλις φάω το παραμικρό...αρχίζω και φουσκώνω λες και έφαγα ένα τόνο φαγητό.

Και σήμερα το πρωί είχα κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά που διήρκεσαν κανένα 20 λεπτό, χαμηλής έντασης ναι μεν, αλλά πονάκια. Λέτε να ήταν συσπάσεις κι εμένα; :confused:Δεν κατάλαβα να σκλήρυνε η κοιλιά μου για να είμαι ειλικρινής αλλά το σκεφτόμουνα. Αν μου ξαναπαρουσιαστούν θα πάρω το γιατρό μου να τον ρωτήσω.

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Κοιτα να δεις που θα φαμε λαχανο τα αγορια τελικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο,τι να ναι βρε κοριτσια! Γερα να ειναι μονο.... Λες και εχουμε αληθεια προτιμηση.... Με ενοχλει πολυ να μου λεει καποια εγκυουλα, α εγω μονο αγορι θελω, ή αντιστοιχα μονο κοριτσι....... με στεναχωρει αυτο........ πες χρυση μου γερο να ναι και ας ειναι ο,τι θελει ο θεος.........

μαρακι, μπας κ ειχες κουραστει? εκανες δουλιες? νομιζω κατι αλλο εχεις εσυ, γιατι οταν σκληραινει η κοιλια, τυπου συσπασεις που λες, δε ποναει.............. παντως μην αγχωνεσαι! ξαπλωνεις κ περιμενεις να περασει..... κ φυσικα το λες στο γιατρο σου.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

οσο για σενα μαρακι μη ζοριζεσσαι κ πολυ ξεκουρασου,αυτο θα σου πει κ ο γιατρος..το σωμα μας δινει σημαδια οτι θελει ξεκουραση,κ εννοειται να τον παρεις τηλ να το ρωτησεις.!!

fly185ns___.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια και μπεμπάκια; :tongue:

Έχω παρατηρήσει ότι την τελευταία βδομάδα έχω θέμα με το στομάχι μου. Πολύ φούσκωμα λες και έχω μπαλόνι μέσα. Όχι χαμηλά εκεί που είναι το μωρό, στο στομάχι. Μόλις φάω το παραμικρό...αρχίζω και φουσκώνω λες και έφαγα ένα τόνο φαγητό.

Και σήμερα το πρωί είχα κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά που διήρκεσαν κανένα 20 λεπτό, χαμηλής έντασης ναι μεν, αλλά πονάκια. Λέτε να ήταν συσπάσεις κι εμένα; :confused:Δεν κατάλαβα να σκλήρυνε η κοιλιά μου για να είμαι ειλικρινής αλλά το σκεφτόμουνα. Αν μου ξαναπαρουσιαστούν θα πάρω το γιατρό μου να τον ρωτήσω.

Βρε κοριτσια εγω δεν εχω καταλαβει καθολου πως ειναι οι συσπασεις...Πονας ή ειναι σαν ωα κλωτσαει το μωρο??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

οχι ναταλακι............ αλλο ειναι........ οπως τα ελεγε τις προαλλες η νεραιδουλα

σκληρή όλη,εκεί που είναι η μήτρα βέβαια,μέχρι το ύψος του αφαλού περίπου και λίγο πιο πάνω.και όταν λέμε σκληρή,δεν είναι ανάγκη να γίνει τσιμέντο μου είπε και μόνο που σφίγγεται είναι μικρής έντασης σύσπαση.Εμένα την μια ήταν μαλακή και πιεζόταν εύκολα και μετά ήταν σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει,ίσα που πατιόταν

οταν εχεις πονακια, πονο κανονικο θελω να πω, ισως ειναι κανας μυς ή καπου κλωτσαει το μωρο κλπ και οοοοοοοοολα αυτα οτι και να ναι θελουν ξεκουραση!!!!!!! τι πρωτοτυπο....... οποτε η λυση ειναι μια!!!!!! οχι αγχος και ξεκουραση......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

οχι ναταλακι............ αλλο ειναι........ οπως τα ελεγε τις προαλλες η νεραιδουλα

οταν εχεις πονακια, πονο κανονικο θελω να πω, ισως ειναι κανας μυς ή καπου κλωτσαει το μωρο κλπ και οοοοοοοοολα αυτα οτι και να ναι θελουν ξεκουραση!!!!!!! τι πρωτοτυπο....... οποτε η λυση ειναι μια!!!!!! οχι αγχος και ξεκουραση......

Να 'σαι καλα Ιριδα...Εγω το μονο που ενιωσα πριν καμια 20αρια μερες ηταν κατι τσιμπιματακια χαμηλα για κανενα 2ωρο...Πηρα τηλεφωνο τον γιατρο μου ειπε ξεκουραση και αυτο ηταν απο τοτε τιποτα...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Λίστα!

TWEETY83 ΠΗΤ 04/07/2012 Αγοράκι

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

manikar ΠΗΤ 7/7/2012 ΚΟΡΙΤΣΙ

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

Duente ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

Maraki+ ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

ginam ΠΗΤ 23/07/2012Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Kορίτσι

kounelitsa ΠΗΤ 26/07/2012

ferminadasa ΠΗΤ 26/07/2012 Κοριτσάκι

toulipaki ΠΗΤ 26 ή 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Αγοράκι

PatPan ΠΗΤ 31/07/2012 Αγόρι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

paros... οσο λιγοτερα "μαλλον", τοσο καλυτερα!!! χεχεχεεε! αντε κ στα δικα μας!

874692bea1.png

ολα καλα να πανε κοριτσια με τη β-επιπεδου.!!εγω σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου κ ειναι α η δ ι α αυτη η γλυκοζη...αφου δεν εκανα εμετο παρα λιγο..

Πώπω ναι! Μου έχουνε πεί οτί είναι αηδιαστικό! δεν ανυπομονώ καθόλου να σου πώ την αλήθεια μου για αυτό!! Αλλά γιατί τόσο νωρίς πρέπει να την κάνουμε? εγώ σύμφωνα με ένα χαρτί που μου έχει δώσει ο γιατρός μου με ημερομηνίες για όλες τις εξετάσεις καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου γράφει.... Περίμενε να δώ..!!! μεταξύ 24ης και 28ης εβδομάδας! και εγώ είμαι.... 23? Ααααααα!!! :shock:Ναι εδώ κοντά είναι..! πώπωωωωω δεν θέλωωω....!!!!:shock::shock: :cry:

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Πώπω ναι! Μου έχουνε πεί οτί είναι αηδιαστικό! δεν ανυπομονώ καθόλου να σου πώ την αλήθεια μου για αυτό!! Αλλά γιατί τόσο νωρίς πρέπει να την κάνουμε? εγώ σύμφωνα με ένα χαρτί που μου έχει δώσει ο γιατρός μου με ημερομηνίες για όλες τις εξετάσεις καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου γράφει.... Περίμενε να δώ..!!! μεταξύ 24ης και 28ης εβδομάδας! και εγώ είμαι.... 23? Ααααααα!!! :shock:Ναι εδώ κοντά είναι..! πώπωωωωω δεν θέλωωω....!!!!:shock::shock: :cry:

Την Παρασκευή θα πάω για καμπύλη,τόσο χάλια είναι????

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...