Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ,Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΟΧΟ

Σε ευχαριστώ!!! Εγώ ήμουν αυτή που έκανα δηλώσεις πριν την εγκυμοσυνη αλλά αυτή η πεινα που έχω δεν παλευεται. Το ακουγα και νομιζα ότι υπερβάλλουν αλλά δεν έιναι ετσι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αυριο το πρωί εχω ραντεβού στο Ιατρόπολις με τον γκαντεμη για την β επιπεδου και στις 3 με τον γιατρό μου.Γι αυτό σου λέω θα το χορτάσω!!! Για τον μονο λόγο που αγχώνομαι είναι γιατί και την άλλη φορά που πήγα χαλαρή και άνετη ο γιατρός μου την πέταξε ότι το μωρό έιναι πολύ χαμηλά και με άγχωσε.Το καλό είναι ότι ο γκαντέμης γιατρός που θα μου κανει τη β ειναι πολύ ομιλητικός, σου εξηγεί τα πάντα,ψειρας και θα είμαστε πολύ ώρα μεσα!!! Πιθανοτατα θα το δούμε και 3D !! Στου Κιοσε τον υπέρηχο μονο αυτός καταλαβαίνει τι βλέπει εμεις τίποτα.

Δεν μου ερχεται κατι για το ονομα αλλα το Χαρις μου αρεσει πολυ!!! Με το καλο να την δεις την μπεμπα και ολα καλα θα ειναι..Και εγω την ειδα 3D:D:D:D Για πεστε βρε κοριτσια κανενα υποκοριστικο και για το Παρασκευη!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Λίστα!

TWEETY83 ΠΗΤ 04/07/2012 Αγοράκι

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

manikar ΠΗΤ 7/7/2012 ΚΟΡΙΤΣΙ

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

Duente ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

Maraki+ ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

ginam ΠΗΤ 23/07/2012Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Kορίτσι

kounelitsa ΠΗΤ 26/07/2012

ferminadasa ΠΗΤ 26/07/2012

toulipaki ΠΗΤ 26 ή 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Μάλλον Αγοράκι

PatPan ΠΗΤ 31/07/2012 Αγόρι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

duende πως ενοιωσες που τελικα ακουσες κοριτσι?

σε ρωτω διοτι εχω κ γω μεγαααλη αγωνια, μας ειχε πει "μαλλον" αγορακι!!

874692bea1.png

Οσον αφορά το όνομα του μωρου (ενα ενα τα διαβάζω ) είναι η σειρά μου και θέλω να βάλω το όνομα του μπαμπα μου που στο κοριτσίστικό του δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα το βάλω. Χαραλαμπία λοιπόν αλλά δεν θα την φωνάζουμε έτσι Χαρις ή Χαρά ή Χαριλια θα δειξει....Αλήθεια έχετε καμια καλή ιδεα?

Χάρις είναι πάρα πολύ ωραίο Πένυ μου!! Νομίζω πώς είναι το πιο ωραίο!!

Όσο κορίτσια για τις αποστάσεις εγώ μάλλον θα ξενιτευτώ μαζί με τον άντρα μου. Δεν είναι στρατιωτικός, ούτε φαντάρος Ιταλός είναι (ΧΙΧΙΧΙ) και εκεί που θέλω να καταλλήξω είναι οτί εδώ δουλειά ζίπ για ζίπ! Οπότε θα φύγουμε σύντομα από Αθήνα. Μάλλον τον Σεπτέμβρη αφού θα έχει γεννηθεί και η μπέμπα θα πάμε Σύρο..! Από Σύρο καμιά???? Να πιούμε κάνα καφεδάκι? Μπούχου...:-(:sad: Ναι είναι λίγο στεναχωρηντικό θα φύγω μακριά από τους φίλους μου την οικογένειά μου αλλά τί να κάνω. Προσπαθούμε ότι καλύτερο για την μικρή οικεογένεια που ετοιμάζουμε..

Ευτυχώς που κατά κάποιο τρόπο έχετε γίνει οι ηλεκτρονικές φίλες μου και θα σας πάρω μαζί μου. ;);)

Πάντως είσαστε φοβερές....!!! Είσαστε πολύ δυνατές που είσαστε χωρίς τους καλούς σας!! Μην μασάτε!! κάντε υπομονή!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μου ερχεται κατι για το ονομα αλλα το Χαρις μου αρεσει πολυ!!! Με το καλο να την δεις την μπεμπα και ολα καλα θα ειναι..Και εγω την ειδα 3D:D:D:D Για πεστε βρε κοριτσια κανενα υποκοριστικο και για το Παρασκευη!!!

Παρή!!!!!!!! Παρίς??? Για το δεύτερο δεν ξέρω απλά λέω, αλλά το Παρή????? Εμένα μου αρέσει πολύ!!!!!:):)

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Λίστα!

TWEETY83 ΠΗΤ 04/07/2012 Αγοράκι

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

manikar ΠΗΤ 7/7/2012 ΚΟΡΙΤΣΙ

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

Duente ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

Maraki+ ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

ginam ΠΗΤ 23/07/2012Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Kορίτσι

kounelitsa ΠΗΤ 26/07/2012

ferminadasa ΠΗΤ 26/07/2012

toulipaki ΠΗΤ 26 ή 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Μάλλον Αγοράκι

PatPan ΠΗΤ 31/07/2012 Αγόρι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

duende πως ενοιωσες που τελικα ακουσες κοριτσι?

σε ρωτω διοτι εχω κ γω μεγαααλη αγωνια, μας ειχε πει "μαλλον" αγορακι!!

Θα σου πώ!! Βασικά είμασταν σχεδόν σίγουροι οτί είναι αγόρι! Οπότε όλο αυτόν τον καιρό ΤΟΥ μίλαγα, ΤΟΥ τραγούδαγα και όταν μίλαγα στους άλλους για το μωρό έλεγα ο μικρός, ο πιτσιρικάς και φανταζόμουνα τον μπαμπά του με τον μικρό να κάνουν χαζομάρες και να τους φωνάζω και τέτοια! Τις γυναίκες του όπου θα τις πέρναγα από 40 κύμματα χιχιχι!

Εχτές όχι οτί με πείραξε εννοείται πως όχι! Ίσα ίσα! Απλά έλεγα στον Ματτία πως τωρα πρέπει όταν φαντασιώνομαι να σκέφτομαι κορίτσι. Ε! εντάξει δεν ξέρω.. Λίγο όχι στεναχωρήθηκα απλά πρέπει να σκέφτομαι τώρα πια στα ρόζ!!!! Αλλά ξέρεις συνήθισα στην ιδέα και τώρα αλλάγή! Ο Ματτ δεν τον ένοιαξε καθόλου!!! Λέει να είναι καλά και δεν τον νοιάζει!! Εννοείται αυτό!!

Εν τω μεταξύ όλες στην οικογένειά μου έχουν κορίτσια! Όπως και στην οικογένεια του Ματτία! χαχαχα! Θα αρχίσουν να λένε τώρα και καλά πού είναι ο γιός οεο??? κτλ!! χεχεχ!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Παρή!!!!!!!! Παρίς??? Για το δεύτερο δεν ξέρω απλά λέω, αλλά το Παρή????? Εμένα μου αρέσει πολύ!!!!!:):)

Το Παρις μου αρεσει..δεν το ειχα σκεφτει...Εγω ελεγα για Βιβιαν αλλα δεν ξερω...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Θα σου πώ!! Βασικά είμασταν σχεδόν σίγουροι οτί είναι αγόρι! Οπότε όλο αυτόν τον καιρό ΤΟΥ μίλαγα, ΤΟΥ τραγούδαγα και όταν μίλαγα στους άλλους για το μωρό έλεγα ο μικρός, ο πιτσιρικάς και φανταζόμουνα τον μπαμπά του με τον μικρό να κάνουν χαζομάρες και να τους φωνάζω και τέτοια! Τις γυναίκες του όπου θα τις πέρναγα από 40 κύμματα χιχιχι!

Εχτές όχι οτί με πείραξε εννοείται πως όχι! Ίσα ίσα! Απλά έλεγα στον Ματτία πως τωρα πρέπει όταν φαντασιώνομαι να σκέφτομαι κορίτσι. Ε! εντάξει δεν ξέρω.. Λίγο όχι στεναχωρήθηκα απλά πρέπει να σκέφτομαι τώρα πια στα ρόζ!!!! Αλλά ξέρεις συνήθισα στην ιδέα και τώρα αλλάγή! Ο Ματτ δεν τον ένοιαξε καθόλου!!! Λέει να είναι καλά και δεν τον νοιάζει!! Εννοείται αυτό!!

Εν τω μεταξύ όλες στην οικογένειά μου έχουν κορίτσια! Όπως και στην οικογένεια του Ματτία! χαχαχα! Θα αρχίσουν να λένε τώρα και καλά πού είναι ο γιός οεο??? κτλ!! χεχεχ!

Γερο να ειναι κοπελα μου και οτι να ειναι...Ισα ισα που οι αντρες ερωτευονται τις κορες τους...Εμενα οταν με περνει τηλεφωνο αρχιζει: τι κανουν οι γυναικαρες μου και οποιος την πειραξει θα του κοψω τα ποδια και αλλα τετοιου ειδους...:tongue::tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

tweety γειάαααα! Καλώς ήρθες!! Ωραία!!Όλο και πιο πολλές!! ουουου!!:D:D:D

Λοιπόν κορίτσια εγώ έχω ένα μικρό θέμα με το όνομα γιατί ο άντρας ώς Ιταλός και η φαμίλια από εκεί επίσης θα πρέπει να είναι ένα όνομα πιο international!!! δηλ. Τί να πώ!! Σκεφτόμουνα βασικά Αναίς! Δεν ξέρω όμως! Η αδερφή μου με έκραζε και γελάγαμε με τις χαζομάρες που μου έλεγε!! Το χαζό!!:tongue::tongue::tongue:

Το όνομα της πεθεράς μου βασικά είναι επίσης πολύ ωραίο αλλά ήτανε Γαλλίδα και είναι λίγο δύσκολο γαμώτο να το προφέρουμε ειδικά εδώ στην Ελλάδα! Θα ήταν λίγο αστείο και νομίζω πως θα την έκραζαν οι φίλοι της!! Frans, στην ελληνιστήν Φγανς:tongue::tongue:!! Θα δούμε ακόμα δεν έχουμε καταλλήξει!

Πάρος99 το Βίκτορα πολύ ωραίο! από τα αγαπημένα μου βασικά!!

Να πω κάτι άσχετο; Εμένα τα ιταλικά ονόματα είναι τα αγαπημένα μου! Αν ήταν αγόρι το μπεμπάκι ή αν κάνω αγόρι το δεύτερο (με το καλό) θα το πούμε Μάξιμο κι αυτό γιατί μου είχε κολλήσει το ιταλικό Μάσιμμο και μου το θύμιζε.

Άσε δε αυτός ο πρώην κολυμβητής, ο Massimiliano Rosolino κάθε φορά που λέω το όνομά του είναι λες και ακούω μελωδίες!:tongue:

Για κορίτσι από ιταλικά μ' αρέσει το Βερόνικα και είχα ακούσει το Μαρτίνα αν και απ' ότι κατάλαβα εσύ θες κάτι πιο ελληνικό-διεθνές..μη μου δίνεις σημασία...είμαι ικανή να σου προτείνω ότι να'ναι με τα ιταλικά ονόματα για ώρες.:tongue:

Θετικη σκεψη κοριτσια και ολα καλα θα πανε...Εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου..Ειναι στρατιωτικος και 650 χιλιομετρα μακρια μου!! Αχ αυτη η αποσταση...:rolleyes::rolleyes:
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΤ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ...

Κι εμένα στρατιωτικός είναι ο αντρούλης μου αλλά ευτυχώς είχε κάνει παραμεθώριο πριν τον γνωρίσω και τώρα είμαστε Αθήνα. Αν και εγώ έχω ζήσει και επαρχία και δε με νοιάζει και μετάθεση να πάρουμε.

Κουράγιο, κοριτσάκια...θα έρθουν κοντά σας το συντομότερο!:D

Καλησπέρααααα!!!!

Τι κανετε κουκλιτσες???? Εγώ πριν λίγο μαζευτηκα!! Από το πρωί έιχα παει Κορινθο για δουλειες και για να βρω στολή του γιου μου για τη γιορτή την Παρασκευή. Τι ομορφούλης που έιναι τσολιαδάκι το πουλάκι μου (κουκουβα ξερω....χαχαχα).

Κοριτσια εφτασε η Β επιπεδου!!!!!!Επιτελους!!!!Ειναι κακο που αντι για αγχωμενη ειμαι πολυ πολύ χαρουμενη????? Θα το χορτασω το πουλάκι μου ,εχω και καιρό να το δω και μου εχει λειψει. Θελω όλη τη θετική σας ενεργεια για καλα αποτελεσματα!!!!Φοβαμαι τον τόσο ενθουσιασμο μου. Ειναι και ο γκαντέμης ο γιατρός που θα μου κανει την εξεταση καταλαβαινετε....

Νατάλακι Ορεστιαδα ήταν ο άντρας μου φαντάρος.Στα Ριζια. Στα Ριζια ο Παναγιώτης, Ορεστιαδα και η Πενυ διακοπες χαχαχα Πολύ μακρια βρε παιδί μου όντως αν και όμορφη πολη.Μακαρι τώρα με το μπεμπε να τα καταφέρετε και να έρθει πιο κοντά γιατί ο Βολος σίγουρα καλύτερα είναι.

Και εμεις κανονίζουμε το τριήμερο που δεν πηγαμε στη Μανη να το κανουμε μεσα στον Απρίλη. Για να μπορώ να κουνηθώ και εγώ γιατί μετά θα πηγαίνω σαν την παπια (οχι πως τώρα πάω καλύτερα τεσπα) .

Εχω αρχίσει και στρογγυλευω επικίνδυνα στο πρόσωπο κορίτσια....εν τω μεταξύ πηρα μπαταρίες για τη ζυγαρια και φοβάμαι να τις βάλω χαχαχα

Λετε να αρχίσει τα γκαζια αυριο ο Κιοσές????Ευτυχως θα έχω προλάβει να φάω πριν πάω στον γιατρό χιχιχιχι

Αννα μην διαβάσεις εσύ

Μου την έχει δώσει θέλω ΠΑΓΩΤΟ!!Θελω θέλω θελω!!!

Άντε καλά αποτελέσματα και σταμάτα καλέ να τον λες γκαντέμη τον άνθρωπο!:lol: Να χορτάσεις το μικρούλι σου και να μη σε μαλώσει ο γιατρός...:D

Όσο για το παγωτό...εγώ έχω κάνει το Παγωτομάνια πλούσιο όλο το χειμώνα. (όχι ότι πριν την εγκυμοσύνη ήμουν καλύτερη...)

Οσον αφορά το όνομα του μωρου (ενα ενα τα διαβάζω ) είναι η σειρά μου και θέλω να βάλω το όνομα του μπαμπα μου που στο κοριτσίστικό του δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα το βάλω. Χαραλαμπία λοιπόν αλλά δεν θα την φωνάζουμε έτσι Χαρις ή Χαρά ή Χαριλια θα δειξει....Αλήθεια έχετε καμια καλή ιδεα?

Εμένα μ'αρέσει το Χαρά!

Παρασκευή λένε την αδερφή μου και ένα κλασσικό υποκοριστικό είναι το Εύη. Αλλιώς το Βούλα, αν και δε νομίζω...:rolleyes:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

Το Παρις μου αρεσει..δεν το ειχα σκεφτει...Εγω ελεγα για Βιβιαν αλλα δεν ξερω...

Μου αρέσουν και τα δύο!! Μάλλον και τα τρία! Και το Βίβιαν ωραίο!! Αλλά το Παρή ή Παρίς μου ακούγεται πιοοο.. Αριστοκρατικό! Αλλά και το Βίβιαν!! χαχα! Όλα μου αρέσουν!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Βουλα λενε την μαμα μου και δεν μου αρεσει!!! Προτιμω το Βιβη ή το Βιβιαν....

Α, τώρα το είδα το Βίβιαν...πολύ όμορφο!

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Βουλα λενε την μαμα μου και δεν μου αρεσει!!! Προτιμω το Βιβη ή το Βιβιαν....

Το Βίβιαν είναι πιο ωραίο! Διαλέξτε μεταξύ των τριών!! Βασικά Είχα ακούσει το Παρή και μου άρεσε πάρα πολύ Για αυτό σου το πρότεινα!! Κάνε γκάλοπ! Πάντως μεταξύ Βιβή και Βίβιαν, το Βίβιαν πιο ωραίο μου ακούγεται!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...