Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

κάποια στιγμή θα πάρει μετάθεση και θα έρθει κοντά σου..αργεί?

Εχει 3 χρονια στην Ορεστιαδα..Εκει εμενα και εγω αλλα με τα προβληματα που ειχα στην αρχη ηρθα Βολο για να ειμαι κοντα στους δικους μου...Ελπιζουμε φετος να ερθει...Τι να πω, εχω και γι'αυτο ενα αγχος..Δεν θελω το μωρο μου να μεγαλωσει μακρια απο ολους..Γιατι αν δεν παρει μεταθεση ο αντρουλης μου θα παω και εγω μολις γεννησω πρωτα ο Θεος...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει 3 χρονια στην Ορεστιαδα..Εκει εμενα και εγω αλλα με τα προβληματα που ειχα στην αρχη ηρθα Βολο για να ειμαι κοντα στους δικους μου...Ελπιζουμε φετος να ερθει...Τι να πω, εχω και γι'αυτο ενα αγχος..Δεν θελω το μωρο μου να μεγαλωσει μακρια απο ολους..Γιατι αν δεν παρει μεταθεση ο αντρουλης μου θα παω και εγω μολις γεννησω πρωτα ο Θεος...

εύχομαι να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε!μόλις γεννηθεί κ το μωράκι θα πάρει κ περισσότερα μόρια ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΤ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ...

fly185ns___.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα!!!!

Τι κανετε κουκλιτσες???? Εγώ πριν λίγο μαζευτηκα!! Από το πρωί έιχα παει Κορινθο για δουλειες και για να βρω στολή του γιου μου για τη γιορτή την Παρασκευή. Τι ομορφούλης που έιναι τσολιαδάκι το πουλάκι μου (κουκουβα ξερω....χαχαχα).

Κοριτσια εφτασε η Β επιπεδου!!!!!!Επιτελους!!!!Ειναι κακο που αντι για αγχωμενη ειμαι πολυ πολύ χαρουμενη????? Θα το χορτασω το πουλάκι μου ,εχω και καιρό να το δω και μου εχει λειψει. Θελω όλη τη θετική σας ενεργεια για καλα αποτελεσματα!!!!Φοβαμαι τον τόσο ενθουσιασμο μου. Ειναι και ο γκαντέμης ο γιατρός που θα μου κανει την εξεταση καταλαβαινετε....

Νατάλακι Ορεστιαδα ήταν ο άντρας μου φαντάρος.Στα Ριζια. Στα Ριζια ο Παναγιώτης, Ορεστιαδα και η Πενυ διακοπες χαχαχα Πολύ μακρια βρε παιδί μου όντως αν και όμορφη πολη.Μακαρι τώρα με το μπεμπε να τα καταφέρετε και να έρθει πιο κοντά γιατί ο Βολος σίγουρα καλύτερα είναι.

Και εμεις κανονίζουμε το τριήμερο που δεν πηγαμε στη Μανη να το κανουμε μεσα στον Απρίλη. Για να μπορώ να κουνηθώ και εγώ γιατί μετά θα πηγαίνω σαν την παπια (οχι πως τώρα πάω καλύτερα τεσπα) .

Εχω αρχίσει και στρογγυλευω επικίνδυνα στο πρόσωπο κορίτσια....εν τω μεταξύ πηρα μπαταρίες για τη ζυγαρια και φοβάμαι να τις βάλω χαχαχα

Λετε να αρχίσει τα γκαζια αυριο ο Κιοσές????Ευτυχως θα έχω προλάβει να φάω πριν πάω στον γιατρό χιχιχιχι

Αννα μην διαβάσεις εσύ

Μου την έχει δώσει θέλω ΠΑΓΩΤΟ!!Θελω θέλω θελω!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ...

Σε καταλαβαινω απολυτα τουιτακι!!! Για να βαλεις τικερακι θα πας στον πινακα ελεγχου καπου λεει επεξεργασια υπογραφης και θα κανεις αντιγραφη επικολληση τον κωδικο που λεει το τικερακι σου, τον BB Code...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλησπέρααααα!!!!

Τι κανετε κουκλιτσες???? Εγώ πριν λίγο μαζευτηκα!! Από το πρωί έιχα παει Κορινθο για δουλειες και για να βρω στολή του γιου μου για τη γιορτή την Παρασκευή. Τι ομορφούλης που έιναι τσολιαδάκι το πουλάκι μου (κουκουβα ξερω....χαχαχα).

Κοριτσια εφτασε η Β επιπεδου!!!!!!Επιτελους!!!!Ειναι κακο που αντι για αγχωμενη ειμαι πολυ πολύ χαρουμενη????? Θα το χορτασω το πουλάκι μου ,εχω και καιρό να το δω και μου εχει λειψει. Θελω όλη τη θετική σας ενεργεια για καλα αποτελεσματα!!!!Φοβαμαι τον τόσο ενθουσιασμο μου. Ειναι και ο γκαντέμης ο γιατρός που θα μου κανει την εξεταση καταλαβαινετε....

Νατάλακι Ορεστιαδα ήταν ο άντρας μου φαντάρος.Στα Ριζια. Στα Ριζια ο Παναγιώτης, Ορεστιαδα και η Πενυ διακοπες χαχαχα Πολύ μακρια βρε παιδί μου όντως αν και όμορφη πολη.Μακαρι τώρα με το μπεμπε να τα καταφέρετε και να έρθει πιο κοντά γιατί ο Βολος σίγουρα καλύτερα είναι.

Και εμεις κανονίζουμε το τριήμερο που δεν πηγαμε στη Μανη να το κανουμε μεσα στον Απρίλη. Για να μπορώ να κουνηθώ και εγώ γιατί μετά θα πηγαίνω σαν την παπια (οχι πως τώρα πάω καλύτερα τεσπα) .

Εχω αρχίσει και στρογγυλευω επικίνδυνα στο πρόσωπο κορίτσια....εν τω μεταξύ πηρα μπαταρίες για τη ζυγαρια και φοβάμαι να τις βάλω χαχαχα

Λετε να αρχίσει τα γκαζια αυριο ο Κιοσές????Ευτυχως θα έχω προλάβει να φάω πριν πάω στον γιατρό χιχιχιχι

Αννα μην διαβάσεις εσύ

Χαχαχαχχα Πενυ να εισαι καλα με εκανες και γελασα!!! Με το παγωτο εχω φαει τρελο κολλημα, ολο τον χειμωνα που με εχανες μου με εβρισκες στην δωδωνη η Ναταλια :tongue::tongue::tongue: Σημερα εχεις ραντεβου με τον γιατρο?? Ολα καλα ευχομαι να πανε και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι σαν και εμενα την τρελη τα μωρακια μας ειναι μια χαρα!! Με το καλο να το απολαυσεις..:D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα!!!!

Αννα μην διαβάσεις εσύ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ,Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΟΧΟ

fly185ns___.png

Οσον αφορά το όνομα του μωρου (ενα ενα τα διαβάζω ) είναι η σειρά μου και θέλω να βάλω το όνομα του μπαμπα μου που στο κοριτσίστικό του δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα το βάλω. Χαραλαμπία λοιπόν αλλά δεν θα την φωνάζουμε έτσι Χαρις ή Χαρά ή Χαριλια θα δειξει....Αλήθεια έχετε καμια καλή ιδεα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οσον αφορά το όνομα του μωρου (ενα ενα τα διαβάζω ) είναι η σειρά μου και θέλω να βάλω το όνομα του μπαμπα μου που στο κοριτσίστικό του δεν είναι και το καλύτερο αλλά θα το βάλω. Χαραλαμπία λοιπόν αλλά δεν θα την φωνάζουμε έτσι Χαρις ή Χαρά ή Χαριλια θα δειξει....Αλήθεια έχετε καμια καλή ιδεα?

Οταν λες καμια ιδεα??? Κανενα αλλο ονομα ή πως αλλιως να την φωναζετε??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Χαχαχαχχα Πενυ να εισαι καλα με εκανες και γελασα!!! Με το παγωτο εχω φαει τρελο κολλημα, ολο τον χειμωνα που με εχανες μου με εβρισκες στην δωδωνη η Ναταλια :tongue::tongue::tongue: Σημερα εχεις ραντεβου με τον γιατρο?? Ολα καλα ευχομαι να πανε και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι σαν και εμενα την τρελη τα μωρακια μας ειναι μια χαρα!! Με το καλο να το απολαυσεις..:D:D:D

Αυριο το πρωί εχω ραντεβού στο Ιατρόπολις με τον γκαντεμη για την β επιπεδου και στις 3 με τον γιατρό μου.Γι αυτό σου λέω θα το χορτάσω!!! Για τον μονο λόγο που αγχώνομαι είναι γιατί και την άλλη φορά που πήγα χαλαρή και άνετη ο γιατρός μου την πέταξε ότι το μωρό έιναι πολύ χαμηλά και με άγχωσε.Το καλό είναι ότι ο γκαντέμης γιατρός που θα μου κανει τη β ειναι πολύ ομιλητικός, σου εξηγεί τα πάντα,ψειρας και θα είμαστε πολύ ώρα μεσα!!! Πιθανοτατα θα το δούμε και 3D !! Στου Κιοσε τον υπέρηχο μονο αυτός καταλαβαίνει τι βλέπει εμεις τίποτα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...