Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Εντάξει πόσο απίστευτα είναι βρε κορίτσια όλα αυτά?? Α! δεν σας είπα ακόμα ε? γυρίσαμε από το γιατρό και τελικά κορίτσι!!! χαχαχαχα!! Τί να πώ!! Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα!! Δν άνοιγε και τα πόδια της η βρωμούσα!!! Καλό αυτό!! χεχε! Αλλά τέλος πάντων!!! ναι!! Να ρωτήσω!! Ονόματα έχετε σκεφτεί?

Συγχαρητήρια, κοριτσομάνα!:D

Εμείς με το καλό θα τη βγάλουμε Βικτόρια.

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Duende τελεια τα νεα σας,κοριτσαρος λοιπον για σας!!!!!!!!!!εμεις στον στρουμφουλη μας θα του δωσουμε το ονομα του πεθερου μου!!!

καληνυχτα κοιλουμπιτσες,παω για υπνο γιατι ειμαι καπως ετσι sleepy-smiley.gif

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

γεια σας κοριτσια!!!!ειμαι καινουργια στην παρεα σας!!!εχω ΠΗΤ 4-7-12 ΚΑΙ περιμενω το πρωτο μου παιδακι κ ειναι αγορακι αφου μας εσκασε μεχρι να φανει..!!!εγω δουλευω σε κομμωτηριο αλλα τις τελευταιες μερες πηρα αναρρωτικη γιατι ο γιατρος μου μου φωναζε επειδη κουραζομουν πολυ κ ειχα συσπασεις!!!

fly185ns___.png

γεια σας κοριτσια!!!!ειμαι καινουργια στην παρεα σας!!!εχω ΠΗΤ 4-7-12 ΚΑΙ περιμενω το πρωτο μου παιδακι κ ειναι αγορακι αφου μας εσκασε μεχρι να φανει..!!!εγω δουλευω σε κομμωτηριο αλλα τις τελευταιες μερες πηρα αναρρωτικη γιατι ο γιατρος μου μου φωναζε επειδη κουραζομουν πολυ κ ειχα συσπασεις!!!

Καλημερουδια κοριτσακιαααα...Καλως ηρθες tweety και με το καλο το μωρακι σου!!! Καλο κανει η ξεκουραση, ρωτα και εμας που ξεκουραζομαστε απο την αρχη!!!;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς είμαστε σήμερα; Εμένα η διάθεσή μου όσο πάει και ανεβαίνει και σε αυτό βοηθάει πάρα πολύ ο καιρός -είμαι παιδί της άνοιξης και του καλοκαιριού, και όταν ανοίγω τα πατζούρια μου και με υποδέχεται αυτός ο ήλιος ...είμαι τόσο ευτυχισμένη!

Έχω ένα κάρο μεταφράσεις να κάνω σήμερα και ειλικρινά η βαρεμάρα μου δεν έχει όρια. Θέλω βολτίτσα και καφεδάκι αγκαλιά με το βιβλιαράκι μου εδώ δίπλα σε μια καφετέρια που έχουμε με πισίνα να κάθομαι σαν τη μοσχάρα να κάνω φωτοσύνθεση...!:rolleyes:

Από την άλλη φτιάχνω γιουβέτσι σήμερα γιατί το πεθύμησα πολύ και ανυπομονώ να βγει από το φούρνο. Το είδα χτες σε μια εκπομπή μαγειρικής και τσακίστηκα να πάω στο σούπερ μάρκετ να πάρω μοσχάρι, η αχόρταγη!:lol:

Tweety83 καλώς μας ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!:D

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

καλημερα κοριτσια!!!!

τουιτι καλως ηρθες στη παρεα μας!!!!!!! με το καλο ο μπεμπακος σου!!!!!!!

ντουεντε κορακλα τελικα ε? ειδες καμια φορα..... με το καλο!!!!

σκληρή όλη,εκεί που είναι η μήτρα βέβαια,μέχρι το ύψος του αφαλού περίπου και λίγο πιο πάνω.και όταν λέμε σκληρή,δεν είναι ανάγκη να γίνει τσιμέντο μου είπε και μόνο που σφίγγεται είναι μικρής έντασης σύσπαση.Εμένα την μια ήταν μαλακή και πιεζόταν εύκολα και μετά ήταν σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει,ίσα που πατιόταν

ιιιι νεραιδουλα... αυτο εχω και εγω! το ειπα απο το τηλεφωνο στο γιστρο κ ειπε ξεκουραση.... δεν ειπε να παω... αλλα αφου λετε δε φαινεται στον υπερηχο τι να δει....... παντως αναβληθηκε το β επιπεδου.... θα το εκανα μεθαυριο αλλα τελικα ειναι νωρις ακομα (τι μπερδεμα κι αυτο.......) κ τωρα αναμενω να δω ποτε θα με βαλει............

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιιιι νεραιδουλα... αυτο εχω και εγω! το ειπα απο το τηλεφωνο στο γιστρο κ ειπε ξεκουραση.... δεν ειπε να παω... αλλα αφου λετε δε φαινεται στον υπερηχο τι να δει....... παντως αναβληθηκε το β επιπεδου.... θα το εκανα μεθαυριο αλλα τελικα ειναι νωρις ακομα (τι μπερδεμα κι αυτο.......) κ τωρα αναμενω να δω ποτε θα με βαλει............

καλημέρα!Η αλήθεια είναι οτι όταν κουράζομαι έχω συνέχεια συσπάσεις κι ας παίρνω τα χάπια...όταν όμως ξαπλώνω και δεν κάνω τίποτα όλα περνάνε.Τεμπελιόοο ,το καλύτερο φάρμακο,βέβαια για σένα δεν θα είναι εύκολο με ένα παιδί,όσο μπορείς όμως ξεκουράσου

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

νεραιδουλα μακαρι να μπορουσα να ξεκουραστω... δεν ειναι η μικρη το προβλημα! αντιθετως! ειναι πολυ καλη κ δε μας κουραζει... εκτος αποταν τη πιανει η κριση κ κανει το ταρζαν κλπ χαχαχα η δουλεια καθε μερα ειναι το θεμα... πως να ξεκουραστεις? κ το σαβ/κο που μενει ολο δουλιες στο σπιτι, πλυντηρια κλπ ευτυχως βοηθαει το ετερον ημισι!!!!!!!!! απο τη μια λεω παλι καλα δουλευουμε απο την αλλη οπως κ να το κανουμε ειναι κουραστικο....... βλεπω πολλες τα καταφερνετε χωρις να δουλευετε, δουλευουν μονο οι αντρες σας δηλαδη, κ το ζηλευω αυτο...........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

νεραιδουλα μακαρι να μπορουσα να ξεκουραστω... δεν ειναι η μικρη το προβλημα! αντιθετως! ειναι πολυ καλη κ δε μας κουραζει... εκτος αποταν τη πιανει η κριση κ κανει το ταρζαν κλπ χαχαχα η δουλεια καθε μερα ειναι το θεμα... πως να ξεκουραστεις? κ το σαβ/κο που μενει ολο δουλιες στο σπιτι, πλυντηρια κλπ ευτυχως βοηθαει το ετερον ημισι!!!!!!!!! απο τη μια λεω παλι καλα δουλευουμε απο την αλλη οπως κ να το κανουμε ειναι κουραστικο....... βλεπω πολλες τα καταφερνετε χωρις να δουλευετε, δουλευουν μονο οι αντρες σας δηλαδη, κ το ζηλευω αυτο...........

δυστυχώς έτσι όπως είμαι τώρα δεν θα μπορούσα να δουλεύω,η δουλειά μου δεν είναι σε γραφείο..το καλό είναι οτι με βοηθάει πολύ ο άντρας μου στο σπίτι τώρα

κάνε υπομονή,αυτά είναι τα μειονεκτήματα του ιδιωτικού τομέα,δεν σου δίνει πολλά περιθώρια για άδειες..

Διαφημίσεις

ενω στο δημοσιο περνανε τελεια.... τι να λεμε τωρα..... ατιμη κριση......... ολοι περνανε δυσκολα! ο απλος κοσμακης δηλαδη.............

εμενα ειναι ξεκουραστη σχετικα η δουλεια αλλα και παλι για βαλε οδηγηση πηγαινε ελα εξωτερικες δουλειες κλπ κ οοοτι ωρα γυρνας σπιτι αλλο παιδι κλπ αλλα δοξα το θεο οσο εχω καλη εγκυμοσυνη δε θελω να παραπονιεμαι για τιποτα!!!!!!!!!! ολα γινονται........... να μαστε καλα μονο και τα μπεμπακια μας!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ενω στο δημοσιο περνανε τελεια.... τι να λεμε τωρα..... ατιμη κριση......... ολοι περνανε δυσκολα! ο απλος κοσμακης δηλαδη.............

εμενα ειναι ξεκουραστη σχετικα η δουλεια αλλα και παλι για βαλε οδηγηση πηγαινε ελα εξωτερικες δουλειες κλπ κ οοοτι ωρα γυρνας σπιτι αλλο παιδι κλπ αλλα δοξα το θεο οσο εχω καλη εγκυμοσυνη δε θελω να παραπονιεμαι για τιποτα!!!!!!!!!! ολα γινονται........... να μαστε καλα μονο και τα μπεμπακια μας!

θα τα καταφέρουμε, υπομονή και αισιοδοξία :D (τα λέω για να τ'ακούω κ εγώ)

tweety γειάαααα! Καλώς ήρθες!! Ωραία!!Όλο και πιο πολλές!! ουουου!!:D:D:D

Λοιπόν κορίτσια εγώ έχω ένα μικρό θέμα με το όνομα γιατί ο άντρας ώς Ιταλός και η φαμίλια από εκεί επίσης θα πρέπει να είναι ένα όνομα πιο international!!! δηλ. Τί να πώ!! Σκεφτόμουνα βασικά Αναίς! Δεν ξέρω όμως! Η αδερφή μου με έκραζε και γελάγαμε με τις χαζομάρες που μου έλεγε!! Το χαζό!!:tongue::tongue::tongue:

Το όνομα της πεθεράς μου βασικά είναι επίσης πολύ ωραίο αλλά ήτανε Γαλλίδα και είναι λίγο δύσκολο γαμώτο να το προφέρουμε ειδικά εδώ στην Ελλάδα! Θα ήταν λίγο αστείο και νομίζω πως θα την έκραζαν οι φίλοι της!! Frans, στην ελληνιστήν Φγανς:tongue::tongue:!! Θα δούμε ακόμα δεν έχουμε καταλλήξει!

Πάρος99 το Βίκτορα πολύ ωραίο! από τα αγαπημένα μου βασικά!!

Τί ωραία είσαστε όσες έχετε σταματήσει την δουλειά από τώρα!!! Θέλω και εγώ!! Μασκότ με φωνάζουν στην δουλεία!! Αφού είμαι μόνο μία κοιλιά!!!

Ήμαρτοοον!! Σαν θωρηκτό σηκώνομαι από το κρεββάτι κάθε πρωί! Και ξυπνάω και 5:00 κιόλας!! Φανταστείτε κουτούλες που ρίχνω μέσα στο σκοτάδι και που η αλήθεια είναι οτί πρίν ήταν κουτούλες! Τώρα κάνω Γκέλ!!!

Ξεκουραστείτε εσείς που μπορείτε κοπελάρες!! Σας χαιρετώ πρός το παρόν γιατί έχω μπεί κλεφτά στην δουλειά! φιλιάααααα!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Θετικη σκεψη κοριτσια και ολα καλα θα πανε...Εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου..Ειναι στρατιωτικος και 650 χιλιομετρα μακρια μου!! Αχ αυτη η αποσταση...:rolleyes::rolleyes:

κάποια στιγμή θα πάρει μετάθεση και θα έρθει κοντά σου..αργεί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...