Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά λόγια κορίτσια,όπως έχετε καταλάβει είμαι η γκρινιάρα της παρέας κ η πιο αγχωμένη:tongue:

οχι δεν το δεχομαι,εγω ειμαι αυτηηηηηηη!!Μην μου κλεβεις τον τιτλοraspberry.gif

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά λόγια κορίτσια,όπως έχετε καταλάβει είμαι η γκρινιάρα της παρέας κ η πιο αγχωμένη:tongue:

Τσώπα-τσώπα...*αγκαλίτσα*:tongue:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

σε ευχαριστω!λοιπον τωρα με τα γιουτοπαρ θα δεις διαφορα,μην φοβασαι καθολου!κ το μεγαλυτερο φαρμακο ειναι η ξεκουραση,φετααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!ξαπλα κ ηρεμια,παιδι μου εμενα εχεις πιαστει ο κ@λος μου αλλα χαλαλι χιχιχιχι!!!

καλά πάντως έχω γίνει πολύ μπαχατέλα..ανεβαίνω μια σκάλα και λαχανιάζω απο το πολύ καθισιό,δεν είχα μάθει έτσι αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς τώρα.Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι οτι περάσαμε όλο τον χειμώνα περιμένοντας την άνοιξη να κάνουμε καμιά βόλτα και τώρα..φάγαμε πόρτα!

Το ξέρετε αυτό που λέει οτι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει!

Δεν πειράζει όμως βρε κορίτσια,μπορώ να κάνω τα πάντα προκειμένου να είναι καλά το μπεμπάκι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

οχι δεν το δεχομαι,εγω ειμαι αυτηηηηηηη!!Μην μου κλεβεις τον τιτλοraspberry.gif

εσύ καλό μου είσαι η πιο αισιόδοξη της παρέας και πραγματικά σε θαυμάζω γιατί είσαι πολύ ΔΥΝΑΤΗ

πες μου που τα βρίσκεις αυτά τα ωραία φατσόνια που βάζεις

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Αννα αστα να πανε εκτος απο τον πιασμενο ποπο μου εχω και χαλια μεση εδω και καποιες μερες!!! Σηκωνομαι απο τον καναπε και θελω 2 λεπτα για να ισιωσω!!! Νεραιδουλα στα λεω εγω που ειχα 2 αποκολλησεις με πολυ αιμα..Αυτα ειναι πολυ μικρα σε αυτα που περασα...Τα δυσκολα εχουν περασει και αφου τα μπεμπακια μας ειναι καλα ολα θα πανε κατ' ευχην μεχρι τελους!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλά πάντως έχω γίνει πολύ μπαχατέλα..ανεβαίνω μια σκάλα και λαχανιάζω απο το πολύ καθισιό,δεν είχα μάθει έτσι αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς τώρα.Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι οτι περάσαμε όλο τον χειμώνα περιμένοντας την άνοιξη να κάνουμε καμιά βόλτα και τώρα..φάγαμε πόρτα!

Το ξέρετε αυτό που λέει οτι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει!

Δεν πειράζει όμως βρε κορίτσια,μπορώ να κάνω τα πάντα προκειμένου να είναι καλά το μπεμπάκι μου!

κ εγω μια απο τα ιδια!αλλα σκαλια κυρια μου δεν ανεβαινω,ειμαι πιο χ@στρα απο εσενα χοχοχοχοχο!!!

μωρε εγω ηξερα απο την αρχη πως θα ειμαι προληπτικα σε αυτο το μοτιβο μεχρι την 28βδομαδα κ βλεπουμε,οποτε δεν με χαλασε καθολου!ειπαμε οι καλες βολτες θα γινουν το καλοκαιρακι αγκαλια με τα ζουζουνια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!babym.gif

9892a30fbd.png

εσύ καλό μου είσαι η πιο αισιόδοξη της παρέας και πραγματικά σε θαυμάζω γιατί είσαι πολύ ΔΥΝΑΤΗ

πες μου που τα βρίσκεις αυτά τα ωραία φατσόνια που βάζεις

αληθεια ετσι νομιζεις,α τοτε πρεπει να ρωτησεις κ τον αντρουλη μου να δεις τι ωραια που περναει με την υστερικη εγκυο χιχιχι!απλα τωρα που εκλεισα τθς 24βδομαδες νιωθω πιο σιγουρη,αλλα κ παλι κλανω μεντες με το παραμικρο!!!ψαξε για free emoticons κ θα βρεις μπολικα!!!!

Αννα αστα να πανε εκτος απο τον πιασμενο ποπο μου εχω και χαλια μεση εδω και καποιες μερες!!! Σηκωνομαι απο τον καναπε και θελω 2 λεπτα για να ισιωσω!!! Νεραιδουλα στα λεω εγω που ειχα 2 αποκολλησεις με πολυ αιμα..Αυτα ειναι πολυ μικρα σε αυτα που περασα...Τα δυσκολα εχουν περασει και αφου τα μπεμπακια μας ειναι καλα ολα θα πανε κατ' ευχην μεχρι τελους!!

τα ιδια χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!η μεση μου πλεον δεν με θελει καθολου!

κοριτσια σας αφηνω,φιλακια!

9892a30fbd.png

κ εγω μια απο τα ιδια!αλλα σκαλια κυρια μου δεν ανεβαινω,ειμαι πιο χ@στρα απο εσενα χοχοχοχοχο!!!

μωρε εγω ηξερα απο την αρχη πως θα ειμαι προληπτικα σε αυτο το μοτιβο μεχρι την 28βδομαδα κ βλεπουμε,οποτε δεν με χαλασε καθολου!ειπαμε οι καλες βολτες θα γινουν το καλοκαιρακι αγκαλια με τα ζουζουνια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!babym.gif

Γιατί συγκεκριμένα μέχρι την 28η?

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

Μην μπειτε στον κοπο να παρετε ακριβές παντες και κουνουπιερες πεταμενα λεφτά. Τα δικά μας τα πηραμε 250 ευρώ και τα χω και τα κοιτάω τώρα. Και παντα θα χρειαστείς και δευτερα να έχεις και τρίτα. Ετσι καλύτερα απο ικεα ή la redoute και μπολικα. Εγώ σκεφτομαι να παρω κατι σε ροζουλι σε ύφασμα και να τα ράψει η μανα μου. Το παπλωμα το έχω μονο θήκη θα θέλει.

Λοιπόν έχω παθει πλακα με τη συμπεριφορά του σκυλιου απέναντι σε εμας και στο παιδι. Γενικά συνεχεια δαγκώνει. Δεν τολμας να περπατήσεις μπροστά της σε βουτάει και κοβει κατι δυνατές δαγκιες. Με το παιδί όμως είναι εντελώς διαφορετική χωρις να την έχουμε μαλώσει. Τρεχει, τον κυνηγαει αλλά δεν τον δαγκωνει.Τι ενστικτα εχουν.....

Πένυ μου δεν το συζητώ!!! Τα σκυλιά είναι άλλο πράγμα!! ¨Ολη μου την ζωή είμαι ερωτευμένη με τα σκυλάκια ειδικά με τους σκύλαρους!! και για αυτό πάντα μάζευα από ένα !! τώρα έχω φορτώσει δύο στην μαμά μου στο εξοχικό και τώρα εμένα μου λείπει τόσο πολύ ένας σκυλος δικός μου!! αλλά μένουμε σε διαμέρισμα οπότε ο άντρας μου φωνάζει! και τώρα με το μπεμπέ δεν γίνεται!! Αλλά θα μετακομίσουμε σύντομα και θα πάρω έναν αδεσποτάκο!!!Τα λατρεύω!! Έχουν απίστευτη ψυχή και φοβερό ένστικτο!!!! Ειδικά με τα παιδιά!!! Ένα φοβερό πράγμα ναι!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

αχ ποσο χαιρομαι που αρχιζουμε να μιλαμε για τα δωματιακια τους!!!!!!!!!λοιπον κ εγω θα παρω κ λικνο,κ μετα τον 3-4 να πηγαινει σιγα σιγα στο δωματιακι του κ στο κρεββατακι του!!!!!

Πεννυ τα σκυλακια εχουν απιστευτη συμπεριφορα στα παιδακια,κ ειδικα οταν μεγαλωνουν μαζι!η δικια μου φαντασου προσεχει ακομα κ την κοιλιτσα μου!ενω παλιοτερα ηταν θηριο κ επεφτε με δυναμη πανω μου τωρα ειναι μια κυρια,κ το μονο που κανει ειναι να μου γλυφει την κοιλιτσα,κ κυριως εκει που βαραει ο μικρος χαχαχαχα!!!!

αληθεια μανουλες ποτε νιωθουμε τον λοξυγγα των εμβρυων κ πως μοιαζει?σημερα για κανενα 15λεπτο ενιωθα ενα παλμικο χτυπημα,λεω καλα κλωτσαει με ρυθμο ο μικρος κ μετα σκεφτηκα μηπως ηταν λοξυγγας,λετε ή ειναι νωρις?

Και εγώ έχω πολλές φορές παλμικό χτύπημα!! Αλλά ούτε που το σκέφτηκα οτί μπορεί να έχει λόξυγκα!! Νόμιζα οτί απλά κλωτσάει!! Γιατί τους πιάνει και λόξιγκας?? Χαχαχα!! Πόσο αστείο:tongue::tongue::tongue:!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Δειτε εδώ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1840&ct=1080307&itmid=1790312

Τελειο????? Βεβαια αν το φέρετε απ έξω είναι πολύ πιο φθηνο

Α! ναι τέλειο είναι αυτό!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Εντάξει πόσο απίστευτα είναι βρε κορίτσια όλα αυτά?? Α! δεν σας είπα ακόμα ε? γυρίσαμε από το γιατρό και τελικά κορίτσι!!! χαχαχαχα!! Τί να πώ!! Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα!! Δν άνοιγε και τα πόδια της η βρωμούσα!!! Καλό αυτό!! χεχε! Αλλά τέλος πάντων!!! ναι!! Να ρωτήσω!! Ονόματα έχετε σκεφτεί?

Εγω κοπελα μου θα την βγαλω με το ονομα της μαμας μου..Παρασκευη αλλα δεν θα την φωναζω ετσι!! Εσυ σκεφτηκες κατι???

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...