Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

http://www.etsy.com/listing/83153813/girl-flower-headband-baby-headband-adult?ref=sr_gallery_35&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=baby+headband&ga_view_type=gallery&ga_page=21&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/95231405/vintage-headbands-vintage-headband?ref=sr_gallery_19&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=baby+headband&ga_view_type=gallery&ga_page=23&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/90509804/beigenude-flower-with-feathers-and?ref=sr_gallery_20&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=baby+headband&ga_view_type=gallery&ga_page=26&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/90864081/pink-satin-rolled-flower-headband-with?ref=sr_gallery_34&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=baby+headband&ga_view_type=gallery&ga_page=28&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/93655105/newborn-tutu-baby-ballerina-antique-pink?ref=sr_gallery_39&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=newborn+tutu&ga_view_type=gallery&ga_page=4&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/89296479/angel-kiss-tutu-pale-pink-couture-tutu?ref=sr_gallery_10&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=newborn+tutu&ga_view_type=gallery&ga_page=7&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

βρακακια με φρου φρου για πανω απο την πανα

http://www.etsy.com/listing/93327010/sassy-brown-and-pink-polkadots-ruffle?ref=sc_3&sref=sr_ea7b16f36873c87b244a0e9f36d57a1a037603811b5a910c0244a60918285d60_1332097770_14135115_diaper_cover

http://www.etsy.com/listing/93134047/brown-and-pink-ruffles-and-flowers?ref=sr_gallery_13&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=diaper+cover&ga_view_type=gallery&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

http://www.etsy.com/listing/94931645/diaper-cover-baby-blue-ruffle-diaper?ref=sr_gallery_26&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=diaper+cover&ga_view_type=gallery&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

Θα ερθει δεν θα ερθει η Β επιπεδου.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι απο μένα! Γυρίσαμε απο ένα τριήμερο στα Καμένα Βούρλα και είμαι πτώμα! Βέβαια το ευχαριστηθήκαμε, μας έκανε τέλειο καιρό και βολτάραμε όλοι την ώρα. Το μόνο που ζήλεψα ήταν τον άντρα μου που έκανε βουτιές στην πισίνα με το ιαματικό νερό:-(.

Αρχίσατε την αναζήτηση για καρότσια βλέπω. Εγώ είχα (και έχω) της perego, περίπου σαν κι αυτό http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1889&cat=56&mCat=3&page=5

Έχει μεγαλώσει τρία παιδιά μέχρι τώρα (ένα το δικό μου και δυο οι ανηψιές μου) και πάμε για το τέταρτο καθώς είναι σαν καινούριο.

Όσο για κούνια είχα πάρει της εταιρείας pali. Είναι περίπου σαν αυτή, βεβαία τα σχέδια πριν 5 χρόνια ήταν άλλα

http://www.pali.it/en/prodotti_dett.php?cat=0133&tipo=01&var=0200&srag=0133&zz=01&zz1=52&zz2=0133&zz3=013400&zz4=4

FEFcp3.png uSlbp2.png

Καλημέρα!

Τι λιακάδα τρελή είναι αυτή; Επιτέλους! :D

Χτες το μεσημερο-απόγευμα πήγαμε για καφέ με το τρελό μου το αγόρι και μετά είπαμε να εκμεταλλευτούμε τον ωραίο καιρό και να περπατήσουμε. Τι το 'θελα; Χάλια η μέση μου, όλο το απόγευμα-βράδυ να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και να φανταστείτε ότι κάθε μέρα κάνω περίπου 15-20 λεπτά ελλειπτικό στο σπίτι και βαράκια για τα χέρια μου και την πλάτη επειδή έχω πόνους λόγω του καινούριου στήθους!:cool:

Τεσπα, Πέεεεενυ τι τέλειες κορδελίτσες και φουντωτές φουστίτσες είναι αυτές; Και δεν είναι καν το στυλ μου αυτά τα τούλια και τα φρου-φρου αλλά αυτά είναι καταπληκτικά!

Η 'ανησυχία' μου, φαντάσου, όταν ζητήσαμε από την κολλητή μου να μας βαφτίσει με το καλό το παιδάκι μας ήταν ότι αν ήταν κορίτσι -όπως και είναι, στη βάφτιση θα μου την έκανε σαν τούρτα με τα τούλια και τα φτερά και πούπουλα αλλά κοίτα να δεις τι χαριτωμένα που βγάζουν για κοριτσάκια!:D

Πω, πω εγώ από καρότσια και λίκνα και ριλάξ δεν έχω ψάξει τίποτα ακόμα. :oops:

Το άλλο πάλι που σκέφτομαι είναι ότι θέλουμε το μωρό αρχικά να το έχουμε στο δωμάτιό μας αλλά ο αντρούλης μου ροχαλίζει. Όχι συνέχεια, αλλά έχει τύχει αρκετές φορές να νομίζω ότι περνάει το intercity Αθήνα-Θεσσαλονίκη από το δωμάτιό μας και τότε πέφτει κλωτσιά. Αλλά όταν έρθει το μωρό δε θα το ξυπνάει αυτή η μελωδική συμφωνία;:rolleyes: Χμμμ...προβληματίστηκα τώρα!

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια κ καλη μας εβδομαδα!!!!!!οι δευτρομανουλες,τριτομανουλες κτλ χιχιχιχι ειστε τυχερες που εχετε τα περισσοτερα,εμεις να δουμε τι θα κανουμε χοχοχοχο!!!

βρε γερα να ναι τα μπεμπονια κ ολα θα τους παρουμε!!!!!

Μαρακι μην αγχωνεσαι το μωρακι σας απλος θα συνθισει το ροχαλιτο χαχαχαχα!!!

παντως κ εγω στανταρ για αρχη θελω να ειναι διπλα μας,κ ο αντρουλης μου τα ιδια λεει!!!!μαλλον εχουμε κ το αγχος του πρωταρη χιχιχι!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε με συννεφια,κ ειχε τοσες ωραιες μερες..ελεος θελω παλι τον ηλιοοοοοοοοοοοοοο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερουδια κ καλη μας εβδομαδα!!!!!!οι δευτρομανουλες,τριτομανουλες κτλ χιχιχιχι ειστε τυχερες που εχετε τα περισσοτερα,εμεις να δουμε τι θα κανουμε χοχοχοχο!!!

βρε γερα να ναι τα μπεμπονια κ ολα θα τους παρουμε!!!!!

Μαρακι μην αγχωνεσαι το μωρακι σας απλος θα συνθισει το ροχαλιτο χαχαχαχα!!!

παντως κ εγω στανταρ για αρχη θελω να ειναι διπλα μας,κ ο αντρουλης μου τα ιδια λεει!!!!μαλλον εχουμε κ το αγχος του πρωταρη χιχιχι!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε με συννεφια,κ ειχε τοσες ωραιες μερες..ελεος θελω παλι τον ηλιοοοοοοοοοοοοοο!!!

Για να δούμε αν θα είναι τόσο ανεκτικό κι εκείνο όπως είμαι εγώ!:lol:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Για να δούμε αν θα είναι τόσο ανεκτικό κι εκείνο όπως είμαι εγώ!:lol:

βρε τα μωρακια μαθαινουν ευκολα!!!!φανταζεσαι να ροχαλιζει κ αυτο κ να τα ακους στερεο χαχαχαχαχαχα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

βρε τα μωρακια μαθαινουν ευκολα!!!!φανταζεσαι να ροχαλιζει κ αυτο κ να τα ακους στερεο χαχαχαχαχαχα!!!

Τι ονειρεμένο σενάριο!!!:mrgreen:

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

Εντελώς άσχετο με την συζήτηση αλλά μου το έστειλε ο άντρας μου τώρα στο mail.

Funny-Baby-Pacifier1.jpg

tumblr_m049aw7M3g1rqy6bso1_500.jpg

Πιπίλα 3

:tongue::tongue::tongue:

dev201pfs__.png

Καλημερα καλημερα...Εδω εχει απιστευτο ηλιο..Ποσο θα ηθελα να κανω μπανακι στην θαλασσα αλλα δεν μπορω :tongue::tongue::tongue: Χθες εφυγε ο αντρουλης μου και ολο το βραδυ ημουν χαλια και στις 6 το πρωι αρχισε να κλωτσαει η μπεμπα μαλλον την στενοχωρησα και αυτη κλαψ κλαψ :(:( ...Και εγω στην αρχη εννοειται οτι θα την εχω στο δωματιο μας..Μαρακι με το ροχαλητο δεν θα εχεις προβλημα θα το συνηθισει το μωρο αλλα και ο αντρας σου θα δεις ξαφνικα που θα το σταματησει..Ετσι ειχε γινει και με εναν φιλο μας ο οποιος ηταν φαν του ροχαλητου!!! :tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα!

Τι λιακάδα τρελή είναι αυτή; Επιτέλους! :D

Χτες το μεσημερο-απόγευμα πήγαμε για καφέ με το τρελό μου το αγόρι και μετά είπαμε να εκμεταλλευτούμε τον ωραίο καιρό και να περπατήσουμε. Τι το 'θελα; Χάλια η μέση μου, όλο το απόγευμα-βράδυ να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και να φανταστείτε ότι κάθε μέρα κάνω περίπου 15-20 λεπτά ελλειπτικό στο σπίτι και βαράκια για τα χέρια μου και την πλάτη επειδή έχω πόνους λόγω του καινούριου στήθους!:cool:

Τεσπα, Πέεεεενυ τι τέλειες κορδελίτσες και φουντωτές φουστίτσες είναι αυτές; Και δεν είναι καν το στυλ μου αυτά τα τούλια και τα φρου-φρου αλλά αυτά είναι καταπληκτικά!

Η 'ανησυχία' μου, φαντάσου, όταν ζητήσαμε από την κολλητή μου να μας βαφτίσει με το καλό το παιδάκι μας ήταν ότι αν ήταν κορίτσι -όπως και είναι, στη βάφτιση θα μου την έκανε σαν τούρτα με τα τούλια και τα φτερά και πούπουλα αλλά κοίτα να δεις τι χαριτωμένα που βγάζουν για κοριτσάκια!:D

Πω, πω εγώ από καρότσια και λίκνα και ριλάξ δεν έχω ψάξει τίποτα ακόμα. :oops:

Το άλλο πάλι που σκέφτομαι είναι ότι θέλουμε το μωρό αρχικά να το έχουμε στο δωμάτιό μας αλλά ο αντρούλης μου ροχαλίζει. Όχι συνέχεια, αλλά έχει τύχει αρκετές φορές να νομίζω ότι περνάει το intercity Αθήνα-Θεσσαλονίκη από το δωμάτιό μας και τότε πέφτει κλωτσιά. Αλλά όταν έρθει το μωρό δε θα το ξυπνάει αυτή η μελωδική συμφωνία;:rolleyes: Χμμμ...προβληματίστηκα τώρα!

Και εγώ χτες παλι καλα που μιλησα με τον άντρα μου πριν φύγω και πήρα το αυτοκίνητο μεχρι τη μεση της διαδρομής αλλιώς δεν θα μπορούσα να φτασω.

Μην ανυσηχεις με το ροχαλητό.Να μην μαθεις το παιδι στην απόλυτη υσηχία. Εγώ παντα είχα μια τηλεοραση αναμενη ή τον αποροφητήρα και ποτέ δεν έκανα υσηχία. Πλεον κοιμουνται οι άντρες μου και εγώ βάζω σκουπα ή κανω πιστολάκι. Ετσι θα μαθω και τη μπουμπου. Να φαντάστείς προχτές που πήρε μπροστά ο συναγερμος δεν καταλεβε τιποτα ο Κωσταντής!!Ουτε τις τσιρίδες μου!!

Και εμενα δεν μου αρέσουν μπομπονιερες τα κοριτσακια. Μονιμα με όλες τις αποχρώσεις του ροζ αλλά με αυτά έχω παθει πλακα!!!!Ενα tutu όμως στα γενεθλια της θα το φορέσει.Και με τις κορδέλες εχω ΘΕΜΑ!!!Αλλά το ροζ σε μικρές δοσεις μην λιγωθούμε κιολας!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Η πλακα είναι οτι ο άντρας μου, μου έχει ταξει βόλτες στο Θησείο καφεδάκια κλπ μεθαυριο να δω αν θα μπορώ να ακολουθήσω. Τεσπα θα ξεκινήσουμε και όπου φτάσουμε χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...