Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Εμενα μου εφερα κατι δωρακια...Θα ανεβασω και στο Facebook κατι παππουτσακια που μας πηρε η νονα μας:P:p:p Μια ματια εχω ριξει στα παντα και εχω υπολογισει τι θελω...Αλλα θα παρω ουδετερα χρωματα...Θελω να παρω καλα πραγματα ας ειναι ακριβα και να τα παρω μονο μια φορα!! Δεν θελω αν κανω μετα αγορακι πρωτα ο Θεος να τα ξανα αγοραζω γιατι ειναι τζαμπα λεφτα!! Στην αρχη ελεγα για προεφηβικη αλλα οταν την ειδα απο κοντα απορισα που θα χωραει το παιδι:P:p!!!

εγώ πάντως θα πάρω ,πρώτα ο Θεός,σχετικά μικρή κούνια (οχι λίκνο) γιατί στην αρχή θέλω να την βάλω στην κρεβατοκάμαρά μας

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πάντως θα πάρω ,πρώτα ο Θεός,σχετικά μικρή κούνια (οχι λίκνο) γιατί στην αρχή θέλω να την βάλω στην κρεβατοκάμαρά μας

Και εγω μικρη θα παρω τελικα για να ειναι και βολικη ....http://www.baby-avenue.gr/product.php?products_id=833 αυτη μου αρεσε πολυ βγαινει σε ολα τα χρωματα και ειναι και πολυ οικονομικη!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Και εγω μικρη θα παρω τελικα για να ειναι και βολικη ....http://www.baby-avenue.gr/product.php?products_id=833 αυτη μου αρεσε πολυ βγαινει σε ολα τα χρωματα και ειναι και πολυ οικονομικη!!

όμορφη είναι:-)

όμορφη είναι:-)

Κουνιες εχει πολυ οικονομικες!!! Βεβαια με παντες και στρωμα ξεφευγεις!! Την συγκεκριμενη την εχω δει με αρκουδακια και λιλα καγκελα πολυ ωραια..Με την παντα και την κουνουπιερα τουιτι θα ειναι τελειαααα:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Κορίτσια αυτό έιναι το καρότσι μας!!!

http://www.babynet.gr/el/trio-enjoy-fun-chicco.html

Κα έχω να πω τα καλύτερα!!! Δεν φανταζόμουν ότι θα υπάρχει ακομα γι αυτό δεν σας είπα τιποτα αλλά να που υπάρχει!!Βεβαια τότε δεν έβγαινε σε πολυκαρότσι και έχω το απλο. Ειναι πολύ βολικό ,μικροκαμωμενο δεν κολλαει πουθενα γενικά το είχα κατευχαριστηθει!!!

Οσον αφορά τις κουνιες να ξερετε οτι στην αρχή θέλουν να είναι στριμωχμενα τα μωρά γι αυτό τα λίκνα είναι κατάλληλα. Εμένα παλι μου έιχε δώσει η κουνιαδα μου μια καλαθούνα με ρόδες και την είχα στο σαλόνι το πρωί και το βράδυ την ανεβαζα πανω γιατί το σπίτι μου είναι διωροφο και την κατευχαριστήθηκα. Ωσπου ένα βράδυ βρήκα τον Κωσταντή στην καλαθούνα ξεβράκωτο και τα ποδια του έξω απο την καλαθούνα. Μα πως τα κατάφερε....Ετσι ήρθε και το τέλος της...Στα τέλη του 4ου μηνα

Στο λίκνο φαντάζομαι θα καθεται και πιο μετά τους 6 μηνες.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό έιναι το καρότσι μας!!!

http://www.babynet.gr/el/trio-enjoy-fun-chicco.html

Κα έχω να πω τα καλύτερα!!! Δεν φανταζόμουν ότι θα υπάρχει ακομα γι αυτό δεν σας είπα τιποτα αλλά να που υπάρχει!!Βεβαια τότε δεν έβγαινε σε πολυκαρότσι και έχω το απλο. Ειναι πολύ βολικό ,μικροκαμωμενο δεν κολλαει πουθενα γενικά το είχα κατευχαριστηθει!!!

Οσον αφορά τις κουνιες να ξερετε οτι στην αρχή θέλουν να είναι στριμωχμενα τα μωρά γι αυτό τα λίκνα είναι κατάλληλα. Εμένα παλι μου έιχε δώσει η κουνιαδα μου μια καλαθούνα με ρόδες και την είχα στο σαλόνι το πρωί και το βράδυ την ανεβαζα πανω γιατί το σπίτι μου είναι διωροφο και την κατευχαριστήθηκα. Ωσπου ένα βράδυ βρήκα τον Κωσταντή στην καλαθούνα ξεβράκωτο και τα ποδια του έξω απο την καλαθούνα. Μα πως τα κατάφερε....Ετσι ήρθε και το τέλος της...Στα τέλη του 4ου μηνα

Στο λίκνο φαντάζομαι θα καθεται και πιο μετά τους 6 μηνες.

Πενυ μου εγω σκεφτομαι να παρω κουνια απο την αρχη και να την βαλω στο δωματιο μου!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Κουνιες εχει πολυ οικονομικες!!! Βεβαια με παντες και στρωμα ξεφευγεις!! Την συγκεκριμενη την εχω δει με αρκουδακια και λιλα καγκελα πολυ ωραια..Με την παντα και την κουνουπιερα τουιτι θα ειναι τελειαααα:D:D

Μην μπειτε στον κοπο να παρετε ακριβές παντες και κουνουπιερες πεταμενα λεφτά. Τα δικά μας τα πηραμε 250 ευρώ και τα χω και τα κοιτάω τώρα. Και παντα θα χρειαστείς και δευτερα να έχεις και τρίτα. Ετσι καλύτερα απο ικεα ή la redoute και μπολικα. Εγώ σκεφτομαι να παρω κατι σε ροζουλι σε ύφασμα και να τα ράψει η μανα μου. Το παπλωμα το έχω μονο θήκη θα θέλει.

Λοιπόν έχω παθει πλακα με τη συμπεριφορά του σκυλιου απέναντι σε εμας και στο παιδι. Γενικά συνεχεια δαγκώνει. Δεν τολμας να περπατήσεις μπροστά της σε βουτάει και κοβει κατι δυνατές δαγκιες. Με το παιδί όμως είναι εντελώς διαφορετική χωρις να την έχουμε μαλώσει. Τρεχει, τον κυνηγαει αλλά δεν τον δαγκωνει.Τι ενστικτα εχουν.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

αχ ποσο χαιρομαι που αρχιζουμε να μιλαμε για τα δωματιακια τους!!!!!!!!!λοιπον κ εγω θα παρω κ λικνο,κ μετα τον 3-4 να πηγαινει σιγα σιγα στο δωματιακι του κ στο κρεββατακι του!!!!!

Πεννυ τα σκυλακια εχουν απιστευτη συμπεριφορα στα παιδακια,κ ειδικα οταν μεγαλωνουν μαζι!η δικια μου φαντασου προσεχει ακομα κ την κοιλιτσα μου!ενω παλιοτερα ηταν θηριο κ επεφτε με δυναμη πανω μου τωρα ειναι μια κυρια,κ το μονο που κανει ειναι να μου γλυφει την κοιλιτσα,κ κυριως εκει που βαραει ο μικρος χαχαχαχα!!!!

αληθεια μανουλες ποτε νιωθουμε τον λοξυγγα των εμβρυων κ πως μοιαζει?σημερα για κανενα 15λεπτο ενιωθα ενα παλμικο χτυπημα,λεω καλα κλωτσαει με ρυθμο ο μικρος κ μετα σκεφτηκα μηπως ηταν λοξυγγας,λετε ή ειναι νωρις?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

αχ ποσο χαιρομαι που αρχιζουμε να μιλαμε για τα δωματιακια τους!!!!!!!!!λοιπον κ εγω θα παρω κ λικνο,κ μετα τον 3-4 να πηγαινει σιγα σιγα στο δωματιακι του κ στο κρεββατακι του!!!!!

Πεννυ τα σκυλακια εχουν απιστευτη συμπεριφορα στα παιδακια,κ ειδικα οταν μεγαλωνουν μαζι!η δικια μου φαντασου προσεχει ακομα κ την κοιλιτσα μου!ενω παλιοτερα ηταν θηριο κ επεφτε με δυναμη πανω μου τωρα ειναι μια κυρια,κ το μονο που κανει ειναι να μου γλυφει την κοιλιτσα,κ κυριως εκει που βαραει ο μικρος χαχαχαχα!!!!

αληθεια μανουλες ποτε νιωθουμε τον λοξυγγα των εμβρυων κ πως μοιαζει?σημερα για κανενα 15λεπτο ενιωθα ενα παλμικο χτυπημα,λεω καλα κλωτσαει με ρυθμο ο μικρος κ μετα σκεφτηκα μηπως ηταν λοξυγγας,λετε ή ειναι νωρις?

Προχθες το βραδυ επαθα το ιδιο...Μεχρι που φοβηθηκα και νομιζα οτι κατι εγινε...Αλλα δεν ξερω να σου απαντησω!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Άννα τα έμβρυα έχουν λόξυγκα απο πολύ νωρίς,το ξέρω γιατί είδαμε την δικιά μας στον υπέρηχο την 16η εβδομάδα και είχε πολύ πλάκα,τώρα όμως που τα μωράκια μεγάλωσαν φαντάζομαι οτι θα το καταλαβαίνουμε οπότε μάλλον αυτό ήταν.Πάντως έχουν θεριέψει τα ζουζούνια,μου ρίχνει κάτι δυνατές ώρες ώρες,άσε που με κλωτσάει κάθετα και νομίζω οτι θα δώ κανένα πόδι να βγαίνει και να ξαναμπαίνει απο κάτω:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Αντε ρε....Γλυκα!!! Σημερα η Σιβα έκανε πρωτη φορά τσισα στην πανα!!Ελπίζω όχι κατά τύχη.

Εγώ που λέτε είχα παρει στον Κωσταντή κουνια και δυο παρκοκρέβατα αλλά ήταν δύο θέσεων. Στην αρχή δεν καθόταν πουθενα!! Μονο στην καλαθουνα και μου έιπαν ότι επειδή και στην κοιλιά είναι στριμωγμενα νιώθουν ασφάλεια. Εγώ παλι θέλω ένα ριλάξ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

ασε αυτο το απο κατω!!!!κ εγω αυτο αισθανομαι κ αγχωνομαι,κ οχι τιποτα αλλο ο στρουμφουλης την εχει καταβρει κ μονιμως κλωτσαει στην κυστη μου!!!βρε του λεω αλλαξε θεση βαρα στα πλευρα να ηρεμει κ η μανουλα τιποτα αυτος χαχαχαχαχα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Άννα τα έμβρυα έχουν λόξυγκα απο πολύ νωρίς,το ξέρω γιατί είδαμε την δικιά μας στον υπέρηχο την 16η εβδομάδα και είχε πολύ πλάκα,τώρα όμως που τα μωράκια μεγάλωσαν φαντάζομαι οτι θα το καταλαβαίνουμε οπότε μάλλον αυτό ήταν.Πάντως έχουν θεριέψει τα ζουζούνια,μου ρίχνει κάτι δυνατές ώρες ώρες,άσε που με κλωτσάει κάθετα και νομίζω οτι θα δώ κανένα πόδι να βγαίνει και να ξαναμπαίνει απο κάτω:oops::oops::oops:

Εγώ παλι ,εγραψα και στο fb,πρώτη φορά μου περναει από το μυαλό!!χιχιχιχ ποτε δεν το έιχα σκεφτει.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πολύ ωραίο όντως. Μονο που ξερεις τι φοβάμαι? Μηπως μπω στον πειρασμο και το βάλω να κουνιεται ,μαθει η μπουμπου και κανω εγώ για το υπόλοιπο της ημερας την κουνια χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...