Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/login.php?do=login

Αυτό είναι! Θα σε βγάλει βασικά σε κεντρική σελίδα του parents και θα το δείς!! Δε πρόλαβα να μπώ μέσα ακόμα αλλά θα το κάνω εντός ολίγου!!

οκ σε ποια κατηγορία όμως?

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ σε ποια κατηγορία όμως?

Φόρουμ της ΕΕΕ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων).

Θα πάω και εγώ τώρα να δώ μήπως δεν θυμάμαι κάτι καλά!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Φόρουμ της ΕΕΕ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων).

Θα πάω και εγώ τώρα να δώ μήπως δεν θυμάμαι κάτι καλά!

α! ναι παίζουν πολλές κατηγορίες !! πρέπει να το δώ δεν θυμάμαι πως μου βγήκε πρίν και είδα απορίες από κοπέλες! το κοιτάω και ενημερώνω!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Mothercare? Θηλασμό?:roll::roll::roll:

Για πείτε βρε κορίτσια αν ακούσετε κάτι γιατί δεν έχω ιδέα και εγώ περί αυτού του θέματος και είμαι λίγο αγχωμένη για τα πώς και πότε και γιατί!! Στο μόνο που βασίζομαι να σας πώ την αλήθεια είναι στο μητρικό μου ένστικτο που ελπίζω να λειτουργήσει με επιτυχία όταν έρθει η ώρα γιατί στο δημόσιο που θα πάω να γεννήσω έχω ακούσει τα χειρότερα!! Επίσης το μόνο που ξέρω είναι κάποιες συμβουλές που μου έχουνε πεί όσον αφορά για την θηλή για να μην πονάω και καλά! Μόνο αυτό ξέρω!! Πώς θα μάθουμε λέτε? να μπούμε σε κάνα site??

Νομίζω ότι σε καθε κατάστημα βγάζουν ξεχωριστά ανακοινωση. Πχ στο δικο μας ειχα δει καποια φορά ένα πινακακι που έγραφε για σεμινάρια στη βιτρινα. Θα παρω να ρωτήσω.

Σε θέματα θηλασμου δεν έχω ιδεα γιατί τον πρώτο δεν θήλασα. Αργησε να μου έρθει το γάλα εκεινος είχε μαθει με το μπιμπερο. Ειχα πολύ λιγο γάλα ενώ νομιζα ότι θα εκραγεί το στήθος μου.Ξεκινησα με θήλαστρο αλλά έβγαζα 5 ml και απο τα δύο να φανταστεις και έτσι τα παράτησα

δεν ξέρω κάτι,αλλά μπορούμε απο Δευτέρα να πάρουμε κανένα τηλεφωνάκι να ρωτήσουμε;)

Ναι λεω να παρω να ρωτήσω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τα νευραααααααααααααα μου :mad: με την πεθερα που εχω...

οτι γυρισα απο μια ομορφη βολτα στην αθηνα για ψωνια και φροντησε να μου το χαλασει..με πειρε τηλ να με ρωτησει αν εχω καουρες γιατι αλλιως θα βγει καραφλη η μπεμπα μου!!!

και αφου της λεω οτι εχω,ειδικα καποιες φορες νιωθω τον λαιμο μου ετοιμο να εκραγει...εκεινη ΞΕΡΕΙ οτι δεν ειναι καουρες!!!!τι της λες μετα;;;;;;

εγινα τουρκος και τα ακουσε ο αντρας...πφφφφφφφ κατα τα αλλα καλησπερα σας μανουλες,ελπιζω να ειστε οοοοοολες σας καλα!!!!!!

3k9Ap3.png

tv85p3.png

κοριτσια αλλαζει το σωμα μας, ολα τα ζωτικα οργανα πιεζονται κ οι ορμονες μας κανουν παρτυ! ειναι λογικο να αισθανομαστε πολλα, διαφορετικα συμπτωματα κ συχνα δυσαρεστα...

νεραιδουλα, μην κουραζεσαι, κανε πραγματα χαλαρα, που σε ευχαριστει να κανεις και ολα θα πανε καλα!!!

θελω να κανω β επιπεδου, θελω κ γω μια φωτο σαν αυτη που εχει το στρουμφακι!!!

ειναι γλυκα, θελω κ το δικο μου να ναι τοσο γλυκουλι...

ανυπομονωωω!!!

ζηλευωωω!!!

874692bea1.png

καλησπερα εγκυουλες!!!χαχαχα καλε οι καουρες δεν εχουν καμμια σχεση με μαλλακια,αυτο λεγανε παλια!οι καουρες εχουν να κανουν με την προγεστερονη,αυτη η ορμονη χαλαρωνει την βαλβιδα που χωριζει οισοφαγο με στομαχι κ να σου οι γνωστες κ ατιμες καουρες!ειδικα οσο μεγαλωνει κ ανεβαινει η κοιλιτσα τοσο εντονοτερες γινονται!οποτε μην φοβαστε αν δεν εχετε απλα ειστε τυχερες,κ αυτο δεν σημαινει οτι θα κανετε καραφλα μωρακια χιχιχιχι!

η μαμα μου μαλιστα μου λεει κ το αλλο αμα εχεις πολλες καουρες περα απο πολλα μαλλια θα χεις κ εξυπνο μωρο χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες κ υπομονη εγκυουλες,3μηνες κ κατι εμειναν που θα παει θα φτασουμε στον στοχο μας!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αλλαζει το σωμα μας, ολα τα ζωτικα οργανα πιεζονται κ οι ορμονες μας κανουν παρτυ! ειναι λογικο να αισθανομαστε πολλα, διαφορετικα συμπτωματα κ συχνα δυσαρεστα...

νεραιδουλα, μην κουραζεσαι, κανε πραγματα χαλαρα, που σε ευχαριστει να κανεις και ολα θα πανε καλα!!!

θελω να κανω β επιπεδου, θελω κ γω μια φωτο σαν αυτη που εχει το στρουμφακι!!!

ειναι γλυκα, θελω κ το δικο μου να ναι τοσο γλυκουλι...

ανυπομονωωω!!!

ζηλευωωω!!!

ο στρουμφουλης μου κ εγω σας ευχαριστουμε,κ ναι ειμαστε σιγουροι κ σεις γλυκουλια θα ειστε!!!

9892a30fbd.png

manicar ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!! "ΠΕΘΕΡΙΤΙΔΑ" ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!

μα ρε παιδι μου ολη της η εννοια τα μαλλια ειναι;;;γεννηθηκε το μωρο,ειναι υγιεις και μας μενουν τα μαλλια δηλαδη;;;;αμαν...πολυ ξερολα το παιζει..καλυτερα να ειναι καραφλη της λεω να μην μου την ματιαζουν..χαχα

αν ομως γεννηθει με μαλακια η μικρουλα μου θα κρυβεται να μην την κραξω!!!

τουλιπακι με το καλο να κανεις και εσυ την β επιπεδου και να ειναι ολα τελεια!!!!!!!!! :D

3k9Ap3.png

tv85p3.png

χαχαχα Ωστε ετσι η πεθερα ε?

Και το ρίσκαρε να στο πει? Δεν έχει ακουσει για τις ορμονες μας που τρεμοπαίζουν και μας κάνουν οξύθυμες??????

Αννα 3 μηνες και κατι ε ? Δεν το είχα σκεφτει...... Πολύ λιγο δεν έιναι??????

Και εγώ ανυπομονώ για την Β !!!!!!Παραδόξως αντι να αγχωνομαι για την σοβαρότητα της εξέτασης...think positive!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχα πες τα βρε πενυ ;) αρκετα με την κυρα πεθερα ομως!!!!

κοριτσακια μου να σκεφτεστε θετικα για την β επιπεδου,ουτως η αλλως τα βασικα φαινονται στους απλους υπερηχους...και οσο τα μπεμπακια μας,μας δεινουν κλωτσιτσες πιστεψτε με ολα ειναι καλα!!!!!

πως περνανε αυτοι οι 3 μηνες οεο????????εστω αυτες οι εβδομαδες που απομενουν μεχρι να μπουμε στο μηνα μας;;;; :( ανυπομονω να δω τα ματακια της για πρωτη φορα να με κοιτανε!!!αχχχχχχχ

εγω θα παω δευτερα να μου γραψει να κανω την καμπυλη ζαχαρου...και μετα θα μετραω τις μερες να μπει ο απριλης να παω να την ξαναδω!!!!!! :D :D

3k9Ap3.png

tv85p3.png

Πεννυ εμενα το τικερακι λεει ακριβως 3μηνες κ 20μερες,βεβαια εγω θα γεννησω στις 38 πρωτα ο θεος,οποτε 3μηνες κ μια βδομαδα κ να σου ο στρουμφουλης χαχαχαχα!!!

manikar το πως περνανε ειναι αλλο θεμα,αχ ας ειναι ολα καλα κ ας μην περνανε οι μερς χιχιχιχι!!!

κοριτσακια σας καληνυχτω

AddEmoticons01420.gif

φιλακια πολλα σε ολα τα μπεμπακια!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...