Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Μπρος γκρεμος και πισω ρέμα είναι η υποθεση γιατί στον γιο μου πήγα στον 7ο με συσπάσεις στο νοσοκομειο με τα χίλια ζόρια ,μου έβγαλαν διαγνωση γαστρεντερίτιδας χωρς καν να με εξετάσουν στην αρχή, μιλησε με τον γιατρό μου κιολας και τον καθυσήχασε. Περασε Σ/Κ με πόνους και Δευτερα ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ πηγα αθηνα και λεω δεν περνάω να με δει ο γιατρός και μου λενε εσύ γεννας!!!! Βεβαια αυτά συμβαίνουν σε νοσοκομεια της επαρχίας και όταν δεν έχεις τον γιατρό σου κοντα και αναγκάζεσαι κα πας στον πρώτο τυχόντα που δεν ξέρεις τι έιναι.

Πλάκα κάνεις! Απίστευτο!!! Πάλι καλά!!!!!:):)

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς να πας και χωρίς ραντεβού στο νοσοκομειο. Αν πεις ότι πονάει η κοιλιά σου θα σου κανουν NST από μονοι τους (λογικα) . Εμενα ετσι είχε γίνει όταν είχα συσπάσεις στον γιο μου. Βεβαια αλλα αντι αλλων εβγαλαν διαγνωση αλλά εσύ κοντά έχεις την γιατρό σου θα πας τη Δευτερα. Θα ηρεμήσεις κιολας.

Μπρος γκρεμος και πισω ρέμα είναι η υποθεση γιατί στον γιο μου πήγα στον 7ο με συσπάσεις στο νοσοκομειο με τα χίλια ζόρια ,μου έβγαλαν διαγνωση γαστρεντερίτιδας χωρς καν να με εξετάσουν στην αρχή, μιλησε με τον γιατρό μου κιολας και τον καθυσήχασε. Περασε Σ/Κ με πόνους και Δευτερα ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ πηγα αθηνα και λεω δεν περνάω να με δει ο γιατρός και μου λενε εσύ γεννας!!!! Βεβαια αυτά συμβαίνουν σε νοσοκομεια της επαρχίας και όταν δεν έχεις τον γιατρό σου κοντα και αναγκάζεσαι κα πας στον πρώτο τυχόντα που δεν ξέρεις τι έιναι.

Μου είπε να πάω απο εκεί να με δεί,η αλήθεια είναι οτι μόνο τότε θα ηρεμήσω...είμαι καλύτερα βέβαια αλλά ο φόβος δεν φεύγει...όσο για το nst μου είπε οτι είναι νωρίς για να πιάσει τις συσπάσεις που νομίζω οτι νιώθω, μόνο έντονες συσπάσεις πιάνει σε μικρούς μήνες,απο τον 7ο και μετά μου είπε δίνει μια καλή εικόνα..:rolleyes: δεν ξέρω τι να πώ..

συνέχεια πάντως νιώθω ένα βάρος στην κοιλιά,αλλά μάλλον είναι η μικρή που έχει μεγαλώσει αρκετά (το καταλαβαίνω απο τις κλωτσιές της) και κουλουριάζεται η άτιμη και με αγχώνει..:confused:

Και για το νοσοκομείο της πόλης μας Πένυ,ξέρω τα χειρότερα..αλλά στην ανάγκη τι θα κάνουμε δεν θα πάμε αν μας τύχει κάτι πχ ξημερώματα??? προς το παρόν δεν πάω..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Νεραιδούλα εχει δίκιο το Ναταλάκι μας! Το είχα πάθει και εγώ, έντονοι πόνοι σαν περιόδου αλλά σχετικα πιο νωρίς! Και έτρεχα μέσα στην νύχτα και ψαχνόμουνα να δω εάν θα πρεπει να πάρω γιατρό τηλ!! Αφού μου πέρασε από το μυαλό οτι μπορεί να έχανα και το παιδί!!! Αλλά ήταν η ιδέα μου και ο φόβος μόνο! Τίποτα δεν ήταν! Απλά σπασμοί ξέρω εγώ! απλά το σώμα μας είναι λίγο ευαίσθητο αυτή την περίοδο και κάνει διάφορα! Δεν είναι τίποτα μάλλον! Να δεις θα σου το πεί και η γιατρός σου!! :wink:

Μακάρι να μην είναι τίποτα..και εγώ έτσι σκέφτομαι:( μην γεννήσω απο τώρα

Εμενα οταν με επιασε κολικος με πονουσε η μεση αλλα και η μιση κοιλια μου...Να πας στην γιατρο την δευτερα να ηρεμησεις...Και μην αγχωνεσαι..Βγαλτο απο το μυαλο σου και θα σου περασει και ο πονος..

προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..

Μου είπε να πάω απο εκεί να με δεί,η αλήθεια είναι οτι μόνο τότε θα ηρεμήσω...είμαι καλύτερα βέβαια αλλά ο φόβος δεν φεύγει...όσο για το nst μου είπε οτι είναι νωρίς για να πιάσει τις συσπάσεις που νομίζω οτι νιώθω, μόνο έντονες συσπάσεις πιάνει σε μικρούς μήνες,απο τον 7ο και μετά μου είπε δίνει μια καλή εικόνα..:rolleyes: δεν ξέρω τι να πώ..

συνέχεια πάντως νιώθω ένα βάρος στην κοιλιά,αλλά μάλλον είναι η μικρή που έχει μεγαλώσει αρκετά (το καταλαβαίνω απο τις κλωτσιές της) και κουλουριάζεται η άτιμη και με αγχώνει..:confused:

Και για το νοσοκομείο της πόλης μας Πένυ,ξέρω τα χειρότερα..αλλά στην ανάγκη τι θα κάνουμε δεν θα πάμε αν μας τύχει κάτι πχ ξημερώματα??? προς το παρόν δεν πάω..

Εγώ παντως προτιμώ να το κανω σπίτι μου ή στον δρόμο για το Αλεξάνδρας παρά στης Κορίνθου!!! Τα ξέρω από πρώτο χερι δυστηχώς γιατί η μανα μου δουλευε εκει 5 χρόνια. Το ΧΑΟΣ!! Και πλέον ότι και να μου συμβεί μετά απο το περιστατικό στο Αργος ,στην πρώτη εγκυμοσύνη θα φύγω σφαιρα για Αθηνα. Μην ανησυχείς όμως θα δεις που θα πας τη Δευτέρα και δεν θα είναι τιποτα.Το βάρος στην κοιλιά το νιωθω και εγώ και κάποιες φορές νιωθω ότι η κοιλιά μου θα εκραγεί απο το τσίτωμα. Δεν είναι τίποτα. Εγώ παλι έχω δυο μερες που ανασκελα πονάει η μεση μου και στο πλαι οι πλατες.Πεφτω να κοιμηθώ και ενω νιωθω πτώμα δεν μπορω να βολευτώ πουθενά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Και εμενα με πόναγε η μισή κοιλιά μου στο κολικό αλλά όχι η μέση μου αλλά πανω από τη μεση μου. Πισω απο τα πευρά μου δηλ. Και ηταν κατι που με φόβισε γιατί ήταν αλλιώτικο απο τους κλασσικους πόνους εγκυμοσύνης που δεν σταματαγε με τίποτα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Και εμενα με πόναγε η μισή κοιλιά μου στο κολικό αλλά όχι η μέση μου αλλά πανω από τη μεση μου. Πισω απο τα πευρά μου δηλ. Και ηταν κατι που με φόβισε γιατί ήταν αλλιώτικο απο τους κλασσικους πόνους εγκυμοσύνης που δεν σταματαγε με τίποτα.

όλο κάτι παθαίνουμε ρε παιδί μου..μας ματιάσανε!Το καλό είναι οτι σήμερα δεν πονάω,πιστεύω αν ήταν κάτι σοβαρό θα πονούσα ακόμα..

όλο κάτι παθαίνουμε ρε παιδί μου..μας ματιάσανε!Το καλό είναι οτι σήμερα δεν πονάω,πιστεύω αν ήταν κάτι σοβαρό θα πονούσα ακόμα..

Ελα ντε. Αφου βλέπω τι περνάω σε αυτή την εγκυμοσύνη και λεω για τι τρίχες παραπονιόμουν στην προηγουμενη!! Που στον Κωσταντή πεταγα στην κυριολεξία. Να σε ρωτήσω ξέρεις αν το mothercare κανει σεμινάρια? Καλα δεν θα ταν να παρακολουθούσαμε κανενα? Για θηλασμο ας πούμε????Αυτή τη φορά θέλω να το παλέψω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ελα ντε. Αφου βλέπω τι περνάω σε αυτή την εγκυμοσύνη και λεω για τι τρίχες παραπονιόμουν στην προηγουμενη!! Που στον Κωσταντή πεταγα στην κυριολεξία. Να σε ρωτήσω ξέρεις αν το mothercare κανει σεμινάρια? Καλα δεν θα ταν να παρακολουθούσαμε κανενα? Για θηλασμο ας πούμε????Αυτή τη φορά θέλω να το παλέψω.

Mothercare? Θηλασμό?:roll::roll::roll:

Για πείτε βρε κορίτσια αν ακούσετε κάτι γιατί δεν έχω ιδέα και εγώ περί αυτού του θέματος και είμαι λίγο αγχωμένη για τα πώς και πότε και γιατί!! Στο μόνο που βασίζομαι να σας πώ την αλήθεια είναι στο μητρικό μου ένστικτο που ελπίζω να λειτουργήσει με επιτυχία όταν έρθει η ώρα γιατί στο δημόσιο που θα πάω να γεννήσω έχω ακούσει τα χειρότερα!! Επίσης το μόνο που ξέρω είναι κάποιες συμβουλές που μου έχουνε πεί όσον αφορά για την θηλή για να μην πονάω και καλά! Μόνο αυτό ξέρω!! Πώς θα μάθουμε λέτε? να μπούμε σε κάνα site??

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

δεν ξέρω κάτι,αλλά μπορούμε απο Δευτέρα να πάρουμε κανένα τηλεφωνάκι να ρωτήσουμε;)

Διαφημίσεις

Mothercare? Θηλασμό?:roll::roll::roll:

Για πείτε βρε κορίτσια αν ακούσετε κάτι γιατί δεν έχω ιδέα και εγώ περί αυτού του θέματος και είμαι λίγο αγχωμένη για τα πώς και πότε και γιατί!! Στο μόνο που βασίζομαι να σας πώ την αλήθεια είναι στο μητρικό μου ένστικτο που ελπίζω να λειτουργήσει με επιτυχία όταν έρθει η ώρα γιατί στο δημόσιο που θα πάω να γεννήσω έχω ακούσει τα χειρότερα!! Επίσης το μόνο που ξέρω είναι κάποιες συμβουλές που μου έχουνε πεί όσον αφορά για την θηλή για να μην πονάω και καλά! Μόνο αυτό ξέρω!! Πώς θα μάθουμε λέτε? να μπούμε σε κάνα site??

εμένα μου είπαν οτι βοηθούν πολύ οι μαίες στα μαιευτήρια και για κάποια δημόσια που ξέρω,το ίδιο ισχύει..θα δείξει..προς το παρόν δεν με αγχώνει καθόλου το θέμα..πρώτη προτεραιότητα έχω να φτάσω στον "προορισμό" μας φυσιολογικά..γιατί με αυτά που περνάω τις τελευταίες μέρες φοβάμαι μην γεννήσω πρόωρα..:(

εμένα μου είπαν οτι βοηθούν πολύ οι μαίες στα μαιευτήρια και για κάποια δημόσια που ξέρω,το ίδιο ισχύει..θα δείξει..προς το παρόν δεν με αγχώνει καθόλου το θέμα..πρώτη προτεραιότητα έχω να φτάσω στον "προορισμό" μας φυσιολογικά..γιατί με αυτά που περνάω τις τελευταίες μέρες φοβάμαι μην γεννήσω πρόωρα..:(

Μην αγχώνεσαι γλυκιά μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποιτα κακό! Απλά εισαι λίγο αγχωμένη!! Μην ανησυχείς θα δείς όταν πάς από τον γιατρό σου!!! Πάω ότι στοίχημα!!!:wink::wink::wink:

Πάντως κορίτσια στο σαιτ μας υπάρχει φόρουμ της ΕΕΕ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) όπoυ μιλάει για τα σεμινάρια της Mothercare!! και πρέπει να έχουν ότι πληροφορίες θέλουμε!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Πάντως κορίτσια στο σαιτ μας υπάρχει φόρουμ της ΕΕΕ (Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων) όπoυ μιλάει για τα σεμινάρια της Mothercare!! και πρέπει να έχουν ότι πληροφορίες θέλουμε!!

αλήθεια?βάλε το λινκ να το δούμε

αλήθεια?βάλε το λινκ να το δούμε

http://parents.org.gr/forum/login.php?do=login

Αυτό είναι! Θα σε βγάλει βασικά σε κεντρική σελίδα του parents και θα το δείς!! Δε πρόλαβα να μπώ μέσα ακόμα αλλά θα το κάνω εντός ολίγου!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...