Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Sisheido είπε:

Κι εμείς δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας το σενάριο διδυμα... ειχα μεταφέρει τόσα έμβρυα που ειπα θα ειναι η τελευταία προσπάθεια κι αυτό επειδή είδα τη Παναγιά στον ύπνο μου!

Όταν στη ζωή σου έρχεται κάτι μ ένα μαγικό τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις... επίσης να σχολιάσω ότι στο πρωτοτοκκο ένιωθα περισσότερο κουρασμένη, μάλλον συνήθισα και τα ξενύχτια και όλα...

Εμένα ήταν 4 ότι γέννησα κι έτσι έχει κατανόηση κλπ αλλά είχαμε βρει τρόπους στην εγκυμοσύνη να κάνουμε αρκετά πράγματα... στην αναμονή της χοριακης δε δούλευα κανονικά στο παιδικο σταθμο και σηκώνω τα 2χρονα να τα αλλάξω...

Εύχομαι να σας έρθει το αδερφακι-ια και να γεμίσει ευχάριστα το σπιτι και τη ζωή σας!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Μακαρι να τα καταφερω.. και να πιασω.. και την εγκυμοσυνη.. και το μετα! Ωστοσο δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. Σηκωνες 2χρονα στην εγκυμοσυνη να τα αλλαξεις;? 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

manikar ΠΗΤ 7/7/2012 ΚΟΡΙΤΣΙ

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

Duente ΠΗΤ 20/07/2012Μάλλον Αγοράκι

Maraki+ ΠΗΤ 20/07/2012 Κορίτσι

ginam ΠΗΤ 23/07/2012Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Μαλλον κοριτσι

kounelitsa ΠΗΤ 26/07/2012

ferminadasa ΠΗΤ 26/07/2012

toulipaki ΠΗΤ 26 ή 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Μάλλον Αγοράκι

PatPan ΠΗΤ 31/07/2012 Αγόρι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

πω πω τι ωραια λιστα!προς το παρον τα αγορακια νικαμε χιχιχι!αλλα εχουμε κ 2εκπληξεις που μπορει να αλλαξουν το σκορ;););)!!

καλημερουδια κοριτσακια!!!εδω παλι βροχη εχουμε,δραμα η κατασταση!!!τελος παντων αυριο θα πω για καφεδακι κ ειμαι τοσοοοοοοοοο χαρουμενη!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίστα!

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 κορίτσι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 κοριτσι

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Άννα έβαλα φωτό την μικρή μου στο φεισμπουκ,την τράβηξα απο το dvd και δεν είναι πολύ καλή,αλλά κάτι φαίνεται!

μολις την ειδα!!!!!!!!!!καλα τα μωρακια μας ειναι κουκλια χιχιχιχι!

9892a30fbd.png

Και εμεις ειμαστε κοριτσακια σιγουρα...Οποιος το κατεχει ας μας γραψει :tongue::tongue::tongue:....Νεραιδουλα κουκλα η μικρη!!! Βροχερες καλημερεςςςςς ;);)

ευχαριστώ Ναταλάκι!γερή να είναι,ανυπομονώ να την αγκαλιάσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

ευχαριστώ Ναταλάκι!γερή να είναι,ανυπομονώ να την αγκαλιάσω!

Και εγω ανυπομονω αλλα ειναι και ωραια αυτη η περιοδος που κλωτσανε και τα νιωθεις μεσα σου αυτα τα μικρα θαυματακια!!! Χθες το βραδυ κατα τις 2 με ταραξε στις κλωτσιες η μπουμπου μου!!!! :D:D:D:D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω ανυπομονω αλλα ειναι και ωραια αυτη η περιοδος που κλωτσανε και τα νιωθεις μεσα σου αυτα τα μικρα θαυματακια!!! Χθες το βραδυ κατα τις 2 με ταραξε στις κλωτσιες η μπουμπου μου!!!! :D:D:D:D:D:D

το παθαίνω και εγώ τη νύχτα και τρομάζω κάποιες φορές!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Λίστα!

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Kορίτσι

874692bea1.png

Kalhmera kopeles! Epestrepsa apo tis teleutaies mas diakopes, mias kai twra exw megalwsei arketaaaa!! h koilia mou einai terastia koritsia!! eleoooos!! xaxaxa!! kala den milaw gia to stithos mou! o xristos kai h panagia!!!!

Kata ta alla eimai kai egw sthn seira gia thn deuterou epipedou!!!:D:D:D Eimai para polu periergh na ton dw pws einai!!! kai na epivevaiwsoume telika ean einai antraklas i oxi!!!!:):)

Alla vre koritsia erwthsh!!! Me ta kila pws ta pate;; exw psilofrikarei na sas pw thn alitheia!!! dld ti na pw! fantasteite oti eimai twra konta ston pempto kai exw parei 16 kila! h alhtheia einai oti eixa plakwthei tous 3 prwtous mhnes alla meta sunhltha me ta stomaxika emetous ktl kai arxisa na kanw mia tupikh diatrofh! kai epairna sunexeia kila xwris na trww!! ALITHEIA !!:eek::lol::lol::lol:xaxa! oxi alitheia lew!

Twra pou eimastan diakopes me ton antra mou eimastan Tailandi, kserete kalokairi, frouta polla, giaourtakia kai oxi paxuntika faghta! ekana mono ena geuma thn hmera! thn upoloiph mera xumous kai frouta, kai perpathma! polu perpathma sas lew!!!! pali kala pou den gennhsa hdh apo toso perpathma!! a! kai mpania sthn thalassa!! e! zugisthka den exasa oute GRAMMARIO!!!!:confused::confused::confused: Hmartooooon!!!!! ti tha kanw koritsiaaaa;;;; den prepei na parw alla kila o giatros eipe!!!!!!!!! aaaaa!!! mpxouxou! xex!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

καλημερουδια!Duende η αληθεια ειναι οτι εβαλες αρκετα κιλα αλλα μηπως ειναι απο κατακρατηση,εχεις πρηξιματα?προσπαθησε ισως να αφοαιρεσεις το αλατι απο την διατροφη σου κ πινε πολλα νερα!γενικα αν πιστευεις οτι βαζεις κιλα χωρις να τρως να το τονισεις στον γιατρο να το ψαξετε με εξετασεις,καμμια φορα στην εγκυμοσυνη υπαρχει θεματακι με το θυροειδη ή κ διαβητης κυησης δημιουργει κιλακια!απο την αλλη μπορει απλα να αλλαξε ο μεταβολισμος,οπως κ να χει θα προσεξεις λιγακι κ ολα καλα!

εγω την τελευταια φορα που με ζυγιζε η γιατρος(την πεμπτη) ημουν πλεον ακριβως στα κιλα πριν εγκυμοσυνης!ξεκινησα με 66εχασα 3 κ τωρα παλι 66!στην ουσια μου ειπε δεν εχω βαλει τιποτα.

φιλακια εγκυουλες!

9892a30fbd.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες! Επέστρεψε ο χειμώνας:-(:sad:

Duende, πράγματι πρέπει να το ψάξεις με τα κιλά εάν πιστεύεις ότι δεν τρως. Μια συζήτηση με τον γιατρό σου που θα σου γράψει τις απαραίτητες εξετάσεις είναι αναγκαία.

Κι εγώ έχω πάρει ήδη 5 κιλά και συνεχίζω;). Πεινάω βρε κορίτσια, τι να κάνω, να μην φάω? Αλλά κι απο την άλλη δεν πολυαγχώνομαι, γιατί και στον Αλεξ είχα πάρει 13 κιλά και σε έξι μήνες μετά την γέννα, είχα χάσει τόσο τα κιλά αυτά όσο και 2 παραπάνω!

Α, Duende, Τ/νδη ακούω, μπανάκια ακούω... τι καλά! Εγώ παρακαλάω τον άνδρα μου για μινι διακοπές αλλά δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Αγχώνεται μακρυα απο τον γιατρό. Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις στα ελληνικά γιατί είναι πιο ευανάγωστα

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...