Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!Άντε να έρθει κ η σειρά μας δεν αντέχω να περιμένω....ουφ με έχει πιάσει κ η μέση μου τις τελευταίες μέρες,αν αρχίσαμε απο τώρα την έβαψα..και επίσης άρχισα να μην κοιμάμαι καλά,δεν βολεύομαι και στριφογυρίζω σαν σβούρα:rolleyes::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον ακουστε τι επαθα εγω...Χθες το βραδυ απο το αγχος μου κοιμηθηκα ελαχιστα μου ειπε ο αντρας μου οτι παραμιλουσα και ελεγα κανε Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα..Σημερα με αφησε ο αντρας μου στον γιατρο και πηγε να παρκαρει...Ανεβαινω πανω και με πιανει κρυος ιδρωτας, αρχισα να τρεμω και ζαλιζομουν..Με βαζουν να ξαπλωσω , φτανει η σειρα μου και ηταν ολα εξερετικα...Στο τελος μου λεει ο γιατρος τι επαθες Ναταλια και του ειπα οτι αγχωθηκα πολυ..Και τι μου λεει??? Αν ειχε κατι το μωρο θα φαινοταν και πριν την β επιπεδου αφου καθε μηνα κανουμε αναλυτικους υπερηχους...Συμπερασμα..??? Μονο κακο μας κανει το αγχος κοριτσια...Αλλα φοβομαστε για το μωρακια μας γι'αυτο μας πιανει τρελα συνεχεια...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Γεια σας!!!!

Τι κανετε???

Ναταλακι χορτασες τη μπουμπουκα σου????Ειναι τελεια στη β επιπεδου!!! Οταν ξεπεράσεις το άγχος σου αρχίζεις και το απολαμβάνεις. Στον γιο μου είχα κατσει 1 1/2 ώρα σχεδον γιατί δεν άλλαζε πλευρό να δουμε το άλλο του ποδι και το έιχα κατευχαριστηθεί.

Τωρα όσον αφορά τις επισκεψεις που διαβασα παραπανω εμεις δίνουμε 75 ? αλλά δεν πληρώνουμε καθε φορά.Μια ναι ,μια όχι αρα 35? η φορα και απο ότι ξερω απο φίλη μου που γεννησε πρόσφατα στον γιατρό μου 1200 ο γιατρός στη γέννα και 300 η μαια. Βεβαια θα το διασταυρώσω και την επομενη φορα που θα παμε.Και δεν έχω ιδέα τι παιζει απο τα δωματια.

Πενυ μου οχι απλα την χορτασα...Περιμενω να περασει ο μηνας να την ξαναδω:P:p:p:p Αλλα μετα μας γυρισε τον ποπο και μας τον τουρλωσε κιολας χαχαχχαχαχ...Ααααα ξεχασα να πω πως η μπουμπου μου ειναι 280 ολοκληρα γραμμαρια:tongue::tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

νεραιδουλα κ μενα με ποναει η μεση μου κ με εχουν πιασει τα αγχοι!ειναι μεση ή συσπασεις,μαμω την μακακια μου,ολο εκει ειναι το μυαλλο μου!!!!!

εμ κ εγω ετσι λεω Ναταλακι,αν ειχε κατι θα το βλεπαμε κ απο πριν!για το μωρο δεν αγχωνομαι,αλλα με τρελλαινουν εμενα..δηλ ειναι οκ ο πλακουντας,εχει καλη αιματωση,ο τραχηλος μακρυς καλος(αληθεια σου μετρησε τραχηλο?),εχω συσπασεις κ αλλα τετοια ωραια!!ειμαι φοβερη η ατιμη ε χαχαχαχαχα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

νεραιδουλα κ μενα με ποναει η μεση μου κ με εχουν πιασει τα αγχοι!ειναι μεση ή συσπασεις,μαμω την μακακια μου,ολο εκει ειναι το μυαλλο μου!!!!!

εμ κ εγω ετσι λεω Ναταλακι,αν ειχε κατι θα το βλεπαμε κ απο πριν!για το μωρο δεν αγχωνομαι,αλλα με τρελλαινουν εμενα..δηλ ειναι οκ ο πλακουντας,εχει καλη αιματωση,ο τραχηλος μακρυς καλος(αληθεια σου μετρησε τραχηλο?),εχω συσπασεις κ αλλα τετοια ωραια!!ειμαι φοβερη η ατιμη ε χαχαχαχαχα!

Αννα μου ολα τα μετρησε μου ειπε οτι εχει καλη θεση και οτι ειναι κλειστος..Μου μερτησε το αμνιακο υγρο τα κοκκαλακια του τα δαχτυλακια του...Πφφφ ουτε εγω θυμαμαι τι αλλο μετρησε...Μου εδωσε ενα τετραδιο 10 σελιδες...Οι 5 ειναι με φωτογραφιες του μωρου και ολες οι αλλες ειναι η μετρησεις...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ακουστε τι επαθα εγω...Χθες το βραδυ απο το αγχος μου κοιμηθηκα ελαχιστα μου ειπε ο αντρας μου οτι παραμιλουσα και ελεγα κανε Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα..Σημερα με αφησε ο αντρας μου στον γιατρο και πηγε να παρκαρει...Ανεβαινω πανω και με πιανει κρυος ιδρωτας, αρχισα να τρεμω και ζαλιζομουν..Με βαζουν να ξαπλωσω , φτανει η σειρα μου και ηταν ολα εξερετικα...Στο τελος μου λεει ο γιατρος τι επαθες Ναταλια και του ειπα οτι αγχωθηκα πολυ..Και τι μου λεει??? Αν ειχε κατι το μωρο θα φαινοταν και πριν την β επιπεδου αφου καθε μηνα κανουμε αναλυτικους υπερηχους...Συμπερασμα..??? Μονο κακο μας κανει το αγχος κοριτσια...Αλλα φοβομαστε για το μωρακια μας γι'αυτο μας πιανει τρελα συνεχεια...

Οτι το άγχος μονο κακο κανει και σε εμας και στα μωρά ειναι σίγουρο αλλά πως το αποβάλεις οεο????Εγώ για συγκεκριμένες εξετάσεις αγχωνομαι πολύ αυχενική και β επιπεδου . Γενικά είμαι χαλαρή αλλά δεν με αφήνουν κ να χαλαρώσω. Την προηγουμενη με έστειλε ο γιατρος που μου είπε ότι ήταν χαμηλα.Εν τω μεταξύ μονο χαμηλα το αισθάνομαι ακομα.

Και εγω στανταρ θα έχω παλι κλαματα, παλι αγχος στη β επιπεδου. Στην αυχενική ήμουν τοσο σφιγμενη που φάνηκε στην μητρα μου υπέρηχο!!

Νεραιδουλα και εμενα η μεση μου χάλια είναι και παλιά είχα προβληματα με αυτή.Και με ποναει και η πλατη μου με το παρασμικρό. Μονο αν ξαπλώσω στο κρεβάτι χαλαρώνω πλέον

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αννα μου ολα τα μετρησε μου ειπε οτι εχει καλη θεση και οτι ειναι κλειστος..Μου μερτησε το αμνιακο υγρο τα κοκκαλακια του τα δαχτυλακια του...Πφφφ ουτε εγω θυμαμαι τι αλλο μετρησε...Μου εδωσε ενα τετραδιο 10 σελιδες...Οι 5 ειναι με φωτογραφιες του μωρου και ολες οι αλλες ειναι η μετρησεις...

σορρυ που σε πρηζω,αλλα η μετρηση για τον τραχηλο εγινε κοιλιακα ή κολπικα,κ μηπως σου ειπε το μηκος του?

9892a30fbd.png

να σου πώ κάτι μιας και το ανέφερες..και εγώ νομίζω οτι έχω συσπάσεις,πετρώνει η κοιλιά μου καμιά φορά,νιώθω ένα βάρος και μετά σφίγγεται η κοιλιά μου τόσο που δεν πατιέται,αλλά δεν συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα γι'αυτό δεν ανησυχώ,λες να την πατήσω???παίρνω και μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα, τι άλλο να κάνω?

Οι συπασεις δε είναι πόνος στη μέση μονο. Ξεκιναει απο πόνο στην κοιλια σαν περιοδου μετά παει στη μεση και μετά νιωθεις να πετρώνει η κοιλιά σου. Μην αγχώνεσαι αν δεν έχεις τα υπόλοιπα. Περισσοτερο πονους περιοδου θυμιζουν παρά στη μεση.Αλλά αυτό έιναι να μην σου καρφωθει κατι στο μυαλο. Εγώ την Καθαρά Δευτέρα ήμουν χαλια που δεν καταλαβαινα το μωρό αλλά προσπαθούσα να μην το καταλαβει ο άντρας μου και τον αγχωσω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αννα μου απο την κοιλια μου τον μετρησε..Μου ειπε και το μηκος αλλα δεν το θυμαμαι, τα εχω γραμμενα αλλα δεν καταλαβαινω γρι...Και μην το ξαναπεις οτι με πριζεις τα ιδια θα ρωτουσα και εγω...

Πενυ μου ποσο σε καταλαβαινω...Υπομονη και μονο υπομονη..Α, και θετικη σκεψη...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

να σου πώ κάτι μιας και το ανέφερες..και εγώ νομίζω οτι έχω συσπάσεις,πετρώνει η κοιλιά μου καμιά φορά,νιώθω ένα βάρος και μετά σφίγγεται η κοιλιά μου τόσο που δεν πατιέται,αλλά δεν συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα γι'αυτό δεν ανησυχώ,λες να την πατήσω???παίρνω και μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα, τι άλλο να κάνω?

καταρχας το να νιωθεις ενα σφιξιμο δεν ειναι τιποτα!η μαια μου ειπε να προσεχω να μην σκληραινει ολη η κοιλια,κυριως απο τον αφαλο κ προς τα δεξια!εμενα οσες φορες το ενιωσα ηταν τοπικο κ κυριως αριστερα κ χαμηλα κ αμεσως ενιωθα κλωτσια!οποτε λογικα ειναι ο μπεμπης που γυρναει!!!

9892a30fbd.png

καταρχας το να νιωθεις ενα σφιξιμο δεν ειναι τιποτα!η μαια μου ειπε να προσεχω να μην σκληραινει ολη η κοιλια,κυριως απο τον αφαλο κ προς τα δεξια!εμενα οσες φορες το ενιωσα ηταν τοπικο κ κυριως αριστερα κ χαμηλα κ αμεσως ενιωθα κλωτσια!οποτε λογικα ειναι ο μπεμπης που γυρναει!!!

εγώ το νιώθω σε όλη την κοιλιά,κυρίως απο τον αφαλό κ κάτω,έτσι νομίζω...:rolleyes:

αχ Πενυ ετσι ακριβως,αν μας καρφωθει κατι παει την βαψαμε!!!!!κ για πες εσυ που ξερεις καλυτερα,συσπαση μπορει να νιωσεις κ τοπικη?δωσε τα φωτα σου εμπειρη μανουλα!!!

9892a30fbd.png

εγώ το νιώθω σε όλη την κοιλιά,κυρίως απο τον αφαλό κ κάτω,έτσι νομίζω...:rolleyes:

βασικα οταν πας για υπερηχο θα το δει ο γιατρος!αλλα απο εδω κ περα διαβασα οτι κ να χουμε λιγες συσπασεις μεσα στην ημερα δεν πειραζει,ειναι βοηθητικες για το τελος!απλα εγω θα προτιμουσα να μην ειχα ουτε κ μια κ ας μην βγαινει ο μπεμπγς με καμμια κυβερνηση,κανουμε κ καισαρικη δεν με πειραζει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

βασικα οταν πας για υπερηχο θα το δει ο γιατρος!αλλα απο εδω κ περα διαβασα οτι κ να χουμε λιγες συσπασεις μεσα στην ημερα δεν πειραζει,ειναι βοηθητικες για το τελος!απλα εγω θα προτιμουσα να μην ειχα ουτε κ μια κ ας μην βγαινει ο μπεμπγς με καμμια κυβερνηση,κανουμε κ καισαρικη δεν με πειραζει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την επόμενη φορά θα της το πώ,δεν έχουν και πολύ καιρό που ξεκίνησαν αυτά τα κόλπα...και το μαγνήσιο το παίρνω απο την αρχή προληπτικά να φανταστείς..στο β΄επιπέδου δεν θα φανεί κάτι λές???συγνώμη αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση,αν θες απαντάς,εσένα την πρώτη φορά στο β΄επιπ. σου είχαν αναφέρει κάτι ή απλά συνέβη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...