Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

ναταλακι εννοεις οτι δεν ειναι το μωρο ετσι?

χμ... να ναι το εντερο σου? οταν πεινας το κανει? σε ασχετες ωρες?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω καποιος εχει ματιασει το καφέ μας!!!

Περαστικά σε εγκυουλες και μπαμπαδες!!!

Κατα τ άλλα τι κανετε????

Τι ωραια μερα σήμερα!!Πηγα Κορινθο για δουλειες και κατεληξα για ψωνια και περαντζάδα.Παντως οταν πολυκουραζομαι αρχιζω και ποναω εσεις το έχετε αυτό? Ποναει και η μεση μου αλλά νιωθω και ένα μπουκωμα

Μαιρη πηγα μπενετον!!!! Πηρα μπλουζα, φουστα και ενα κολανακι

Το σ/κ τι θα κανετε????

Εμας το τριημεράκι μας στη Μανη εγινε συναγερμος...σνιφ...

τι να κανουμε αργότερα....

Αυριο θα βγουμε για την επετειο μας και τη Δευτέρα λεμε για καμια εκδρομουλα με το παιδάκι μας εδώ γύρω

Ja5zp3.png

D42op3.png

ναταλακι εννοεις οτι δεν ειναι το μωρο ετσι?

χμ... να ναι το εντερο σου? οταν πεινας το κανει? σε ασχετες ωρες?

Σιγουρα δεν ειναι το εντερο μου...Μπορει να ειναι το μωρο δηλαδη???

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Αν μπορει καποια ας με βοηθησει βρε κοριτσια...Εδω και 3 μερες νιωθω στην κοιλιτσα μου κατι σαν γουργουρισμα σαν φυσαλλιδες?? Δεν ξερω πως να το πω...Τι μπορει να ειναι???

το εντερο σου πρέπει να είναι. Αερια εχεις καθόλου?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι ωραια μερα σήμερα!!Πηγα Κορινθο για δουλειες και κατεληξα για ψωνια και περαντζάδα.Παντως οταν πολυκουραζομαι αρχιζω και ποναω εσεις το έχετε αυτό? Ποναει και η μεση μου αλλά νιωθω και ένα μπουκωμα

Το σ/κ τι θα κανετε????

Αυριο θα βγουμε για την επετειο μας και τη Δευτέρα λεμε για καμια εκδρομουλα με το παιδάκι μας εδώ γύρω

Και εγω οταν κουραζομαι με πιανουν κατι πονακια...Νομιζω οτι ειναι λογικο!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ομορφες!σημερα ειχα ραντεβου με τον διαβητολογο ολα καλα,,ακουσαμε το μπεμπε,με ζυγισανε(ακομα δεν εχω βαλει γραμμαρ χιιχιχιχιχι) κ μου ειπαν να συνεχισουμε ετσι :)!!!!!!

ειδα πως καποια κοριτσακια ειναι πεσμενα,ελα δεν θελω τετοια!!!εχουμε μπεμπακια στην κοιλιτσα κ αυτο απο μονο του ειναι θαυμαααααααααααα!!!

Ναταλακι οταν κλωτσαει νιωθεις κανονικα σαν κλωτσια εσωτερικη στην κοιλια,στην βδομαδα που εισαι συνηθως εμφανιζονται τα φτερουγισμα του μωρου μπορει αυτο να ειναι!

πηγα κ εγω benetton αλλα μονο ενα παντελονι αγορασα,δεν ειχε τιποτα τα ειχαν παρει ολα :(....δεν πειραζει εκανα παραγγελια στην μεσ ιντερνετ κ περιμενω να μου ρθουν 1κολλαν,ενα τζιν κ μια φουστα!φιλια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Σιγουρα δεν ειναι το εντερο μου...Μπορει να ειναι το μωρο δηλαδη???

βρε ναταλακι το μωρο θα ναι...... σα φτερουγισμα ειναι στην αρχη, σα νερα να κουνιουνται.... και μετα κανονκες κλωτσιες που αν βαλεις το χερι στη κοιλια την αισθανεσαι κανονικα.... την αισθανεσαι και απεξω δηλαδη!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Το σ/κ τι θα κανετε????

Μεγειά Πένυ,καλοφόρετα!όσο για το 3ήμερο μην σκάς,θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες,καλά κάνατε κ βάλατε συναγερμό να κοιμάστε ήσυχοι..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ομορφες!σημερα ειχα ραντεβου με τον διαβητολογο ολα καλα,,ακουσαμε το μπεμπε,με ζυγισανε(ακομα δεν εχω βαλει γραμμαρ χιιχιχιχιχι) κ μου ειπαν να συνεχισουμε ετσι :)!!!!!!

ειδα πως καποια κοριτσακια ειναι πεσμενα,ελα δεν θελω τετοια!!!εχουμε μπεμπακια στην κοιλιτσα κ αυτο απο μονο του ειναι θαυμαααααααααααα!!!

Ναταλακι οταν κλωτσαει νιωθεις κανονικα σαν κλωτσια εσωτερικη στην κοιλια,στην βδομαδα που εισαι συνηθως εμφανιζονται τα φτερουγισμα του μωρου μπορει αυτο να ειναι!

πηγα κ εγω benetton αλλα μονο ενα παντελονι αγορασα,δεν ειχε τιποτα τα ειχαν παρει ολα :(....δεν πειραζει εκανα παραγγελια στην μεσ ιντερνετ κ περιμενω να μου ρθουν 1κολλαν,ενα τζιν κ μια φουστα!φιλια σε ολες!

Άντε επιτέλους να ακούσουμε και τίποτα ευχάριστο σήμερα:P, μεγειά τα ρούχα!!!άντε να κάνουμε και β΄ επιπέδου με το καλό και να αρχίσουμε την έρευνα αγορας για τα μπεμπάκια μας!

ΠΕΝΥ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 21η έως 24η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΞΕΡΟΥΝ...

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΡΕΑ Ή ΛΗΤΩ Κ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1300 ΕΥΡΩ, ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ... ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...

ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΩΣΗ, ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΓΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ, ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

τουλιπάκι περαστικά!στις ίδιες κλινικές είναι και η δική μου γιατρός αλλά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει η γέννα,δεν το έχω ψάξει..το μόνο που ξέρω είναι η αμοιβή της γιατρού μου 1500 ευρώ (μαία δεν έχει,χρησιμοποιεί μάλλον την μαία του μαιευτηρίου)

Καλησπέρα κι απο μένα! Καλώς σας βρήκα. Εύχομαι να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Εγώ έχω ΠΗΤ 31/7/2012

Θα τα λέμε συχνά. Φιλάκια

Καλωσηρθες patpan....Καλη εγκυμοσυνη να εχεις...!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...