Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

εισαι κ σε μεγαλη πολη Αννα.... αθηνα θεσ/νικη ειναι αλλιως......... εδω 5-10 μαγαζια ειναι......

ε ναι εχεις δικιο σε αυτο!χτυπαν στο ''μονοπωλιο''...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Χάθηκα αλλά έχει έρθει ο σύζυγος Ελλάδα(είναι καπετάνιος) και πήγαμε να τον δούμε!!!!!

Και εγώ χάλια είμαι και η μικρή το ίδιο.. Φέτος μας θέρισαν οι παλιό ιώσεις...

Βρε peny μπήκαν μέσα ενώ είχατε συναγερμό??? Αχ είναι ο μοναδικός μου φόβος... Τρέμω και μόνο στην ιδέα..

Λοιπόν κορίτσια εγώ καρότσι έχω το quinny Buzz και για μικρό έχω το zapp

http://www.babythings4u.co.uk/item/quinny-buzz-3-dreami-travel-system---electric-blue σε αυτό το χρώμα!!! Και έχω και το maxi-cosi το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο! Με έχει βολέψει πάρα πολύ και μετά απο 2 παιδιά είναι ακόμα ολοκαίνουργιο!!! Το port-bebe δεν το είχα πάρει και δεν μου έλειψε.. Είχα πάρει ένα απλό portbebe υφασμάτινο γιατί έτσι και αλλιώς 40 μέρες το χρησιμοποίησα και στα 2 μετά δεν χώραγαν!!!!

Και το zapp http://quinnyzapppushchair.co.uk/ το είχα στο μικρό αυτοκίνητο γιατί είναι πανάλαφρο και γίνεται μια σταλιά!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Χάθηκα αλλά έχει έρθει ο σύζυγος Ελλάδα(είναι καπετάνιος) και πήγαμε να τον δούμε!!!!!

Και εγώ χάλια είμαι και η μικρή το ίδιο.. Φέτος μας θέρισαν οι παλιό ιώσεις...

Βρε peny μπήκαν μέσα ενώ είχατε συναγερμό??? Αχ είναι ο μοναδικός μου φόβος... Τρέμω και μόνο στην ιδέα..

Λοιπόν κορίτσια εγώ καρότσι έχω το quinny Buzz και για μικρό έχω το zapp

http://www.babythings4u.co.uk/item/quinny-buzz-3-dreami-travel-system---electric-blue σε αυτό το χρώμα!!! Και έχω και το maxi-cosi το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο! Με έχει βολέψει πάρα πολύ και μετά απο 2 παιδιά είναι ακόμα ολοκαίνουργιο!!! Το port-bebe δεν το είχα πάρει και δεν μου έλειψε.. Είχα πάρει ένα απλό portbebe υφασμάτινο γιατί έτσι και αλλιώς 40 μέρες το χρησιμοποίησα και στα 2 μετά δεν χώραγαν!!!!

Και το zapp http://quinnyzapppushchair.co.uk/ το είχα στο μικρό αυτοκίνητο γιατί είναι πανάλαφρο και γίνεται μια σταλιά!!!

ανθρωπε μου!!!αυτο θελω να παρω,αλλα ρε συ καλοκαιρι βολευει στο καροτσι χωρις καλαθουνα,γιατι μου ειπαν οτι το καροτσι ειναι για μεγαλυτερα!επισης το buzz3 me to zapp τι διαφορα εχουν?

9892a30fbd.png

Μολις γυρισα απο τον γιατρο αλλα μονο κατι εξετασεις μου ειδε... Αυριο θα παρω να κανονισω για β επιπεδου γιατι μια φορα τον μηνα ερχετε απο Αθηνα ο κ.Νικολαιδης και την κανει αυτος...Αυριο και τα αποτελεσματα απο την κυστικη ινωση...Να πανε ολα καλα τιποτα αλλο!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

ανθρωπε μου!!!αυτο θελω να παρω,αλλα ρε συ καλοκαιρι βολευει στο καροτσι χωρις καλαθουνα,γιατι μου ειπαν οτι το καροτσι ειναι για μεγαλυτερα!επισης το buzz3 me to zapp τι διαφορα εχουν?

Άννα εγώ το μωρό το έβαζα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου απο την αρχή! Αυτό μπαίνει στο καρότσι και έτσι πηγαίναμε βόλτα, το κανονικό καρότσι είναι απο 6+μηνών!

Το buzz είναι κανονικό καρότσι ενώ το zapp είναι στυλ καρότσι-ομπρέλα που το έχεις για λίγο μεγαλύτερο! Στο προφίλ μου εδώ έχω φώτο με τον μικρό μόλις τον πήραμε απο το μαιευτήριο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Άννα εγώ το μωρό το έβαζα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου απο την αρχή! Αυτό μπαίνει στο καρότσι και έτσι πηγαίναμε βόλτα, το κανονικό καρότσι είναι απο 6+μηνών!

Το buzz είναι κανονικό καρότσι ενώ το zapp είναι στυλ καρότσι-ομπρέλα που το έχεις για λίγο μεγαλύτερο! Στο προφίλ μου εδώ έχω φώτο με τον μικρό μόλις τον πήραμε απο το μαιευτήριο!

αρα μπορω να μην παρω καλαθουνα για τον πρωτο καιρο κ να ειναι στην βολτα στο καθισματακι αυτοκινητου!!!τελεια μου βγαινει σαφως φθηνοτεροοοοο!!!!

κ εγω αυτο ειχα καταλαβει για το ζαπ γιατι η διαφορα στην τιμη ηταν μεγαλη χιχιχι!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...