Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Τέλειο! Το χρώμα μου αρέσει πάρα πολύ αλλά μήπως θα λερώνει εύκολα;

Η τιμή αυτή είναι ενδεικτική για καρότσια; Δεν έχω ιδέα. Να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.

Η αληθεια ειναι οτι με προβληματισε το χρωμα αλλα οταν το ειδα απο κοντα αλλαξα γνωμη...Ειναι ασημο ασπρο αν μπορω να του δωσω ενα χρωμα!! Πλενεται ευκολα και σε μερικα σημεια ειναι αλεκιαστο... Απο τιμη καλη μου φανηκε και θα το βρω και φθηνοτερα στο ιντερνετ...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρησα απο τα μαγαζια!!! Τι ωραια πραγματα εχουν βρε κοριτσια?? http://fivi.gr/index.php?target=products&product_id=30457 Αυτο το καροτσι ειδα, με την αρχικη τιμη βεβαια και το ερωτευτικαααααα!!!

πολύ ωραίο και αν κατάλαβα καλά στην τιμή είναι κ το πορτ μπεμπε κ το κάθισμα αυτοκινήτου,πολύ καλή τιμή;)

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

πολύ ωραίο και αν κατάλαβα καλά στην τιμή είναι κ το πορτ μπεμπε κ το κάθισμα αυτοκινήτου,πολύ καλή τιμή;)

Ναι καλα καταλαβες νεραιδουλα!!!! Και απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφο....;);););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

άντε να περάσει ο καιρός να ψωνίσουμε!

Πως και πως το περιμενω!!! Να κανουμε με το καλο β επιπεδου και να ειναι τελεια για ολες μας...Και μετα σιγα σιγα θα τα παρουμε ολα!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Πως και πως το περιμενω!!! Να κανουμε με το καλο β επιπεδου και να ειναι τελεια για ολες μας...Και μετα σιγα σιγα θα τα παρουμε ολα!!!

έχω πολύ άγχος για τον β΄επιπέδου πάντως, 7 Μαρτίου έχω, κοντεύει..:rolleyes:

έχω πολύ άγχος για τον β΄επιπέδου πάντως, 7 Μαρτίου έχω, κοντεύει..:rolleyes:

Εγω να δεις απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι!!! Λεω εφοσον βγηκε καλη η αυχενικη γιατι να μην βγει καλη η β επιπεδου??? Ολα καλα θα πανε θετικη σκεψη!!! ;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Εγω να δεις απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι!!! Λεω εφοσον βγηκε καλη η αυχενικη γιατι να μην βγει καλη η β επιπεδου??? Ολα καλα θα πανε θετικη σκεψη!!! ;););)

δεν νομίζω να σχετίζονται απόλυτα, αλλά δεν οδηγεί και πουθενά το άγχος :rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΡΑ... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΝ ΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ ΔΕΚΑΤΑ Κ ΒΗΧΑ, ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΛΟΓΩ ΔΕΚΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΩΣΗ!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ!

Α! ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΝΥΜΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

874692bea1.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΡΑ... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΝ ΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ ΔΕΚΑΤΑ Κ ΒΗΧΑ, ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΛΟΓΩ ΔΕΚΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΩΣΗ!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ!

Α! ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΝΥΜΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

περαστικά τουλιπάκι,να προσέχεις όσο μπορείς, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις..όσο για τα ψώνια και εγώ τίποτα δεν έχω πάρει σε 2μήνες περίπου λέω να ξεκινήσω πρώτα ο Θεος..έχω καιρό,αλλά έχω μια φίλη που μου στέλνει συνέχεια ότι έχει σχέση με μωρά και ξεσηκώνομαι! κοίτα τώρα να τρελαθείς!δεν είναι απίστευτο?http://www.pramworld.co.uk/images/prod_12864.jpg

περαστικά τουλιπάκι,να προσέχεις όσο μπορείς, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις..όσο για τα ψώνια και εγώ τίποτα δεν έχω πάρει σε 2μήνες περίπου λέω να ξεκινήσω πρώτα ο Θεος..έχω καιρό,αλλά έχω μια φίλη που μου στέλνει συνέχεια ότι έχει σχέση με μωρά και ξεσηκώνομαι! κοίτα τώρα να τρελαθείς!δεν είναι απίστευτο?http://www.pramworld.co.uk/images/prod_12864.jpg

αυτο ειναι η μαρκα που θα παρουμε πρωτα ο θεος εμεις,λιγο διαφορετικο σχεδιο!

αχ επιτελους να ρθει η Β επιπεδου να αρχισουμε να ψωνιζουμε λεμε!

Τουλιπακι μου ελπιζω συντομα τα καλυτερα γι αυτο που εβαλες στο face!

απο εχθς εκοψα το 2σιδηρο οπως μου ειπε η γιατρος,αλλα ακομα υποφερω στην τουαλετα................ετσι μου ερχετε να αρχισω τα κλισματα,ω ναι εχω πεσει τοσο χαμηλα:tongue::tongue::tongue::tongue:!

φιλακια πολλα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...