Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Πενυ μου και εγω εχω παρα πολλα υγρα και δεν με εχει κλωτσησει ακομα το ζουζουνι και αγχωνομαι παρα πολυ!!!!

και εγώ έχω πάρα πολλά υγρά και έκανα πάλι καλλιέργεια κολπικών υγρών αλλά είναι καθαρή..είναι φυσιολογικό μου είπε η γιατρός.Και θα σε κλωτσήσει όπου να ναι βρε...αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι την 20η εβδομάδα τότε να ανησυχήσεις, έχεις ακόμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ έχω πάρα πολλά υγρά και έκανα πάλι καλλιέργεια κολπικών υγρών αλλά είναι καθαρή..είναι φυσιολογικό μου είπε η γιατρός.Και θα σε κλωτσήσει όπου να ναι βρε...αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι την 20η εβδομάδα τότε να ανησυχήσεις, έχεις ακόμα...

Και εγω εκανα αλλη μια καλλιεργεια και αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα..Σ'ευχαριστω πολυ νεραιδουλα!!!:D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλησπερα!καλε μην αγχωνεστε λεμε,αφηστε το αυτο να το κανω εγω για ολες μας χιχιχι!προσουτο κ γενικα ωμα κρεατα δεν κανει,αν το φας μεσα στο φγητο ψητο δεν υπαρχει θεμα!κ εγβ εχω φαει κ μαλιστα σημερα,αλλα ειχε ψηθει!παντως δυσκολα παθαινουμε κατι,ας μην τρελλαινομαστε!

α υγρα εχω κ εγω,κατα καιρους περισσοτερα αλλα η γιατρος μου μου ειπε οτι οσο δεν μυριζουν ειναι φυσιολογικα,ειναι κ αυτα θεματα της εγκυμοσυνης χιχιχι!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Εγω οταν ρωτησα τον γιατρο για τονο μου ειπε να φαω!!! Τι να πω δεν ξερω, παντως δεν εφαγα για καλο και για κακο...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω οταν ρωτησα τον γιατρο για τονο μου ειπε να φαω!!! Τι να πω δεν ξερω, παντως δεν εφαγα για καλο και για κακο...

κ εμενα ναι μου ειπε απλα οχι συχνα,εχω φαει 2-3φορες,ελα μωρε δεν θα μπουμε κ σε γυαλλα!αν ολα γινονται με μετρο δεν παθαινεις τιποτα!

9892a30fbd.png

κ εμενα ναι μου ειπε απλα οχι συχνα,εχω φαει 2-3φορες,ελα μωρε δεν θα μπουμε κ σε γυαλλα!αν ολα γινονται με μετρο δεν παθαινεις τιποτα!

Ναι μωρε!! Φοβομαστε για ολα τα αλλα οχι και για το φαγητο...;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλησπερα!καλε μην αγχωνεστε λεμε,αφηστε το αυτο να το κανω εγω για ολες μας χιχιχι!προσουτο κ γενικα ωμα κρεατα δεν κανει,αν το φας μεσα στο φγητο ψητο δεν υπαρχει θεμα!κ εγβ εχω φαει κ μαλιστα σημερα,αλλα ειχε ψηθει!παντως δυσκολα παθαινουμε κατι,ας μην τρελλαινομαστε!

α υγρα εχω κ εγω,κατα καιρους περισσοτερα αλλα η γιατρος μου μου ειπε οτι οσο δεν μυριζουν ειναι φυσιολογικα,ειναι κ αυτα θεματα της εγκυμοσυνης χιχιχι!

μόνο για το φαγητό δεν αγχωνόμουν, τώρα αγχώθηκα και γι'αυτό :tongue::tongue: έλεος..Άννα εγώ ωμό το έφαγα, μου αρέσει πολύ γμτ

μόνο για το φαγητό δεν αγχωνόμουν, τώρα αγχώθηκα και γι'αυτό :tongue::tongue: έλεος..Άννα εγώ ωμό το έφαγα, μου αρέσει πολύ γμτ

βρε μην αγχωνεσαι,αν σας πω τι ειχα παθει στην αρχη θα γελατε!λοιπον εφαγα σουβλακι κοτοπουλο κ πανω στην 2μπουκια αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι καλα ψημενο...με πιανει κριση,αρχιζω να τρεμω κ να σκεφτομαι ολα τα υπεροχα σεναρια=τοξοπλασμα κτλ,μεχρι που εκανα εμετο..τελικα εκανα στον προγεννητικο την εξεταση για τοξοπλασμα βγηκε οκ κ ηρεμησα!!!:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

βρε μην αγχωνεσαι,αν σας πω τι ειχα παθει στην αρχη θα γελατε!λοιπον εφαγα σουβλακι κοτοπουλο κ πανω στην 2μπουκια αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι καλα ψημενο...με πιανει κριση,αρχιζω να τρεμω κ να σκεφτομαι ολα τα υπεροχα σεναρια=τοξοπλασμα κτλ,μεχρι που εκανα εμετο..τελικα εκανα στον προγεννητικο την εξεταση για τοξοπλασμα βγηκε οκ κ ηρεμησα!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι μόνο που το κοτόπουλο δεν έχει τοξόπλασμα, το χοιρινό είναι το επικίνδυνο,κλαψ :(

Διαφημίσεις

ναι μόνο που το κοτόπουλο δεν έχει τοξόπλασμα, το χοιρινό είναι το επικίνδυνο,κλαψ :(

εχει κ τοξοπλασμα κ σαλμονελα!αστα αμα τα σκεφτουμε πρεπει να παρουμε τα βουνα:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

καλημερουδια,σημερα ξυπνησαμε με ηλιο επιτελους!!!!!!!καλα αυριο θα παω για γενικες εξετασεις αιματος κ ουρων κ χαιρομαι,εμ θα βγω εξω χιχιχιχι!!!

φιλακια σε ολες!!

9892a30fbd.png

καλημερουδια,σημερα ξυπνησαμε με ηλιο επιτελους!!!!!!!καλα αυριο θα παω για γενικες εξετασεις αιματος κ ουρων κ χαιρομαι,εμ θα βγω εξω χιχιχιχι!!!

φιλακια σε ολες!!

Καλημερααααα!!! Και εμεις εχουμε ηλιο..Ετοιμαζομαι να βγω εξω για να παρω την κολπικη καλλιεργεια...Ελπιζω να ειναι καλη..;);););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Kαλημερες!

Κ εδω ηλιος! τι καλα!!!!!!!!!!

Καλα αποτελεσματα ναταλακι! Αναμενουμε........

Εγω την δευτερα που ερχεται θα παω για επαναληπτικες.....

κ την αααλλη τριτη ραντεβου να δουμε το νινι!!!!!!!!

α κανονιστε τωρα που ερχεται καθαρο δευτερα και ολα αυτα τα νηστισιμα να τρωτε ολο ωμα :P

ευτυχως εμενα μονο ο χαλβας με κακαο και η λαγανα μ'αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...