Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγόρι

neraidoyla ΠΗΤ 11/7/2012 μάλλον κορίτσι

peiratis ΠΗΤ 15/07/2012 Αγοράκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 μαλλον κοριτσι

toulipaki ΠΗΤ 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

paros99 ΠΗΤ 31/07/2012 Μάλλον Αγοράκι

Irida85 ΠΗΤ 01/08/2012 Κοριτσάκι

toulipaki ΠΗΤ 31/07/2012 "Μάλλον" ΑΓΟΡΙ

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγόρι

874692bea1.png

Να μαι! Λοιποοοοον....... το χαρτι μου λεει:

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ ΔF508

ΔΕΙΓΜΑ: ΞΗΡΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

και εχει την εξης σημειωση: η μεταλλαξη ΔF508 αποτελει το 50-51% του συνολου των μεταλλαξεων της ινοκυστικης νοσου και επομενωσ δεν αποτελει πληρη ελεγχο αλλα ειναι ενα τεστ που επιτρεπει τη γρηγορη και εγκαιρη ανιχνευση -αποκαλυψη μεγαλου αριθμου φορεων της νοσου.

κ μετα λεει, ο αριθμος των μεταλλαξεωνπου ειναι δυνατον να προξενησουν τη νοσο ειναι μεγαλος (μεγαλυτερος απο 200) αλλα η συγκεκριμενη μεταλλαξη που ελεγχθηκε απανταται στην ελλαδα κατα 50%, δηλαδη μονο με αυτη τη 1 μεταλλαξη πιανει το 50% και το υπολοιπο 50% ειναι πανω απο 200 μεταλλαξεις.....

σας δινω τα στοιχεια του κεντρου:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 86-ΤΚ 11528 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ 2107705010-11

ΚΑΙ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 78-ΤΚ 18535 ΠΕΙΡΑΙΣ

ΤΗΛ2104177919

για να μη παρεξηγηθω με το κεντρο αυτο δεν εχω καμια απολυτως σχεση, ουτε και ο γιατρος μου, απλα τα στελνουν εκει.......

τωρα αν τα χρηματα που σας ζητησαν ειναι για τον ελεγχο και των 200 μεταλλαξεων ειναι σαφως λογικη η διαφορα τιμης....... αλλα αν και σε σας ελεγξουν μονο την ΔF508 ειναι κριμα να δωσετε τοσα πολα χρηματα που σιγουρα δε περισσευουν..............

αυτα απο μενα!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγόρι

πενυ ΠΗΤ 18/07/2012κοριτσάκιι

τα καταφερα να βάλω και εμενα στη λίστα οεο????

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγόρι

πενυ ΠΗΤ 18/07/2012κοριτσάκιι

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Λίστα!

ΑΝΝΑ4 ΠΗΤ 7/7/2012 Αγοράκι

peny ΠΗΤ 18/07/2012 Μάλλον Κοριτσάκι

natalaki_91 ΠΗΤ 24/7/2012 Μαλλον κοριτσι

toulipaki ΠΗΤ 31/07/2012Μάλλον ΑΓΟΡΙ

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημερες!!!!!!!

καλησπερα ειδαμε το αστερι μας κ ναι ειμαστε αγορακι 100% κ μαλιστα με πλουσια προσοντα οπως μας ειπε η γιατρος χαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!εκλεισα κ για βεπιπεδου 8μαρτιου,αχ αντε να περασει ο μηνας,ουφ να φυγει ενα μεγαλο αγχος!!!!!!!!!!!

αννα τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει κι αυτο.........

ναταλακι μαρεσει τρελα το τικερακι σου!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλησπερα ειδαμε το αστερι μας κ ναι ειμαστε αγορακι 100% κ μαλιστα με πλουσια προσοντα οπως μας ειπε η γιατρος χαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!εκλεισα κ για βεπιπεδου 8μαρτιου,αχ αντε να περασει ο μηνας,ουφ να φυγει ενα μεγαλο αγχος!!!!!!!!!!!

Ωραια!!!! Χορτάσατε τον μπεμπούλη?????

Φανταζομαι καμαρι ο μπαμπας για τα προσοντα του γιου ε? χαχαχαχα

Εγώ έχω στις 20 ραντεβου με τον γιατρό. Λογικά β επιπεδου θα πρέπει να κλεισω κατα τις 16 αλλά θα μου πει τότε. Βρε κορίτσια αληθεια αυτες οι εξετάσεις δεν καλυπτονται απο τα ταμεια? Θα το ρωτήσω όταν θα κλεισω ραντεβου.Δεν το έιχα σκεφτει και μου έβαλε ιδεες η κουμπαρα μου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

πενυ ποτε νομιζεις καλυπτοταν η αυχενικη και η β επιπεδου απο τα ταμεια μας για να καλυφθει κ τωρα? εδω λενε οτι θα μειωθουν τα επιδοματα λοχειας κλπ που δινει το ικα αφου θα μειωθει ο βασικος μισθος κλπ.........

νομιζω β επιπεδου μετα την 21η θα κανουμε? για θυμιστε λιγο........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

πενυ ποτε νομιζεις καλυπτοταν η αυχενικη και η β επιπεδου απο τα ταμεια μας για να καλυφθει κ τωρα? εδω λενε οτι θα μειωθουν τα επιδοματα λοχειας κλπ που δινει το ικα αφου θα μειωθει ο βασικος μισθος κλπ.........

Πρώτα για να καλυφθει επρεπε να κανεις την εξεταση στο ΙΚΑ τώρα όμως υπάρχουν κεντρα συμβεβλημενα εξω και γιατροί που μπορείς να κανεις τζάπα εξετάσεις. Δεν ξερω για τις συγκεκριμένες αλλά για απλές αίματος κλπ. Μου το είπε και η παιδιατρός μας που ήθελα να κανω μια εξέταση του Κωσταντή

Ja5zp3.png

D42op3.png

Να μαι! Λοιποοοοον....... το χαρτι μου λεει:

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ ΔF508

ΔΕΙΓΜΑ: ΞΗΡΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

και εχει την εξης σημειωση: η μεταλλαξη ΔF508 αποτελει το 50-51% του συνολου των μεταλλαξεων της ινοκυστικης νοσου και επομενωσ δεν αποτελει πληρη ελεγχο αλλα ειναι ενα τεστ που επιτρεπει τη γρηγορη και εγκαιρη ανιχνευση -αποκαλυψη μεγαλου αριθμου φορεων της νοσου.

κ μετα λεει, ο αριθμος των μεταλλαξεωνπου ειναι δυνατον να προξενησουν τη νοσο ειναι μεγαλος (μεγαλυτερος απο 200) αλλα η συγκεκριμενη μεταλλαξη που ελεγχθηκε απανταται στην ελλαδα κατα 50%, δηλαδη μονο με αυτη τη 1 μεταλλαξη πιανει το 50% και το υπολοιπο 50% ειναι πανω απο 200 μεταλλαξεις.....

σας δινω τα στοιχεια του κεντρου:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 86-ΤΚ 11528 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ 2107705010-11

ΚΑΙ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 78-ΤΚ 18535 ΠΕΙΡΑΙΣ

ΤΗΛ2104177919

για να μη παρεξηγηθω με το κεντρο αυτο δεν εχω καμια απολυτως σχεση, ουτε και ο γιατρος μου, απλα τα στελνουν εκει.......

τωρα αν τα χρηματα που σας ζητησαν ειναι για τον ελεγχο και των 200 μεταλλαξεων ειναι σαφως λογικη η διαφορα τιμης....... αλλα αν και σε σας ελεγξουν μονο την ΔF508 ειναι κριμα να δωσετε τοσα πολα χρηματα που σιγουρα δε περισσευουν..............

αυτα απο μενα!

Μπράβο στον γιατρό σου Ίριδα!!Δεν ξέρω πολλούς που το κάνουν αυτό, παρά μόνο αν το ζητήσεις,ενώ είναι τόσο σημαντική εξέταση.Η διαφορά τιμής πάντως είναι μεγάλη, εκεί που την έκανα εγώ εξετάζουν το 95% των μεταλλάξεων, δεν ξέρω αν είναι γι'αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σου στρουμφομάνα!Μπράβο στο στρουμφάκι που είναι άντρας με τα όλα του;), όλα τέλεια, άντε με το καλό να κάνουμε και την β΄επιπέδου!Εγώ έκλεισα 7 Μαρτίου..

Και εγώ νομίζω ότι δεν καλύπτονται :rolleyes:, όσο για την β΄επιπέδου θα σου πεί σίγουρα ο γιατρός σου ποιά θεωρεί την ιδανικότερη εβδομάδα, εγώ έκλεισα 7 Μαρτίου, θα είμαι 22η εβδομάδα.

Κορίτσια πείτε μου την γνώμη σας..χθές πήγα σε πνευμονολόγο γιατί έχω 2-3 μήνες που βήχω σε καθημερινή βάση αλλά τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο,να σας πώ ότι έχω ιστορικό με αλλεργικό άσθμα στο παρελθόν αλλά είχε να με πιάσει πάνω από 7 χρόνια.Η γυναικολόγος μου,που με ακούει κάθε φορά να βήχω μου βάζει τις φωνές και μου λέει να προσέχω να μην βγαίνω στο κρύο και να πίνω πολλά ζεστά και κανένα φάρμακο(θεωρώντας ότι είμαι κρυωμένη).Το θέμα είναι όμως ότι έχω αλλεργικό , με πειράζουν συγκεκριμένα πράγματα (δεν είναι κρύωμα) και ο πνευμονολόγος μου είπε ότι χειροτέρεψε εξαιτίας της εγκυμοσύνης και μου έδωσε σπρέι (εισπνεόμενο κορτικοστεροειδές, flixotide 250 συγκεκριμένα) για ένα μήνα :shock: και μου είπε οτι μπορώ να δημιουργήσω πολλά προβλήματα στην εγκυμοσύνη με τον βήχα , από μια απλή αποκόλληση έως να μην οξυγονώνεται σωστά το έμβρυο και να πάθει ακόμα και εγκεφαλική εγκεφαλική βλάβη!!!Μου είπε να μην φοβάμαι να τα πάρω και ότι χορηγούνται κανονικά στη εγκυμοσύνη ακόμα και από τον πρώτο μήνα..αλλά το χαρτάκι μέσα στο φάρμακο λέει ότι δεν έχει αποδειχθεί η ασφάλειά του κατά την κύηση..:rolleyes:Την Δευτέρα έχω ραντεβού στην γυναικολόγο και θα το συζητήσουμε..αλλά εγώ έκανα δυο εισπνοές και βρήκα την υγειά μου, δεν έχω βήξει από χθές..ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ οτι μπορεί να κάνω κακό στο έμβρυο με τα σκ@τοφάρμακα.Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία?Ξέρετε κάτι σχετικό να μου πείτε?Σας ζάλισα το ξέρω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...