Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Σωστά σου τα είπε πουλάκι μου, απλά αν είναι και οι δύο φορείς έχεις 25% να κάνεις παιδί με την ασθένεια, 50% παιδί φορέα και 25% υγιές, οπότε κάνεις αμνιο για να δείς τι συμβαίνει, κατά 75% μπορείς να κρατήσεις το μωράκι!

Καταλαβα λοιπον...Ξεχασα να σας πω..Στην αυχενικη συζητησαμε για την κυστικη ινωση αλλα μου ειπε να περιμενω λιγο ακομα γιατι αν τα αποτελεσματα δεν εβγαιναν καλα και εκανα αμνιο θα φαινοταν εκει ετσι και αλλιως..Οποτε μου ειπε δεν χρειαζεται να δινω διπλα λεφτα..Τωρα το θυμηθηκα..!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ok την ιδια λεμε!!!!!!!!!! εμενα ο γιατρος μοτ δε με ρωτησε ΑΝ θελω να τη κανω....... κατευθειαν οπως πηραν αιμα για να βγαλουν τις πιθανοτητες για τα συνδρομα κλπ πηραν και γιαυτο........ κ οταν ηρθαν οι απαντησεις απο την αθηνα, η μια σελιδα ηταν τα συνδρομα και μια σελιδα ξεχωριστα η κυστικη ινωση......... κ τη κρατησα για αρχειο και μου ειπε να του τη δειξω ωστε να μη τη ξανακανω.............

αλλα ρωτησα και μου ειπαν οτι 20 ευρω μονο κερδισα που την ειχα ηδη κανει.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια ας κανει η καθε μια οτι θελει,αλλωστε προσωπικα μονο η γιατρος μου μπορει να μου πει τι εξετασεις πρεπει να γινουν κ τι οχι!στον προγεννητικο ελεγχο ειχα ενα κατεβατο απο εξετασεις για dna ισως κ να την εκανα κ να μην ξερω,σημερα θα σας πω νεοτερα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!

Αννα εχεις δικαιο..Ο καθενας κανει οτι τον ηρεμει και τον κανει να νιωθει καλυτερα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

κοριτσια ας κανει η καθε μια οτι θελει,αλλωστε προσωπικα μονο η γιατρος μου μπορει να μου πει τι εξετασεις πρεπει να γινουν κ τι οχι!στον προγεννητικο ελεγχο ειχα ενα κατεβατο απο εξετασεις για dna ισως κ να την εκανα κ να μην ξερω,σημερα θα σας πω νεοτερα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!

εννοειται βρε αννα μου.........

απλα εγω το θεωρησα φυσιολογικο οτι ΟΛΕΣ οι εγκυουλες την εχουν κανει μαζι με την αυχενικη........... που να φανταστω οτι ειναι στο γιατρο........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

να βρηκα και αυτο......... http://emantoudis.gennima.eu/index.php?id=faq20

απο περιεργεια θα δω αν γραφει στο χαρτι σε ποιο κεντρο εγινε η εξεταση (γιατι τα στελνει αθηνα ο ντοκτορ) αμα ειναι να σας το πω!!!!!! αφου ειναι τοσο πιο φθηνα............ εστω να χετε μια ιδεα............

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

απο περιεργεια θα δω αν γραφει στο χαρτι σε ποιο κεντρο εγινε η εξεταση (γιατι τα στελνει αθηνα ο ντοκτορ) αμα ειναι να σας το πω!!!!!! αφου ειναι τοσο πιο φθηνα............ εστω να χετε μια ιδεα............

Εγω αυριο θα την κανω ετσι και αλλιως γιατι ηδη εχει περασει πολυς καιρος...;)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλε μην αγχώνεστε ετσι χωρίς λόγο!!!!! Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας και πάνω απ΄ολα ΜΗΝ ψάχνετε στο ιντερνετ γιατί μπορεί να τρελαθείτε!!!! Στο πρώτο Παπ τεστ μου είχαν βρει HPV εκανα αυτή τη βλακεια και το έψαχνα στο ίντερνετ και τρελαθηκα. Την επόμενη χρονια που πήγα σε άλλο γιατρό και ξαναεκανα με είδε αγχωμενη και οταν με ρωτησε και του είπα με μάλωσε λέγοντάς μου ότι είναι τεράστιο λαθος να ψάχνεις θέματα υγείας στο ιντερνετ. Δεν πρόκειται για πληροφορηση αλλά για ΠΑΡΑπληροφόρηση. Από τότε το κοιτάω καθε χρόνο με παπ αλλά δεν έχει εμφανιστεί κατι. Ως εκει όμως δεν ξανακοιταξα τίποτα αλλο και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου και τον έλεγχο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλε μην αγχώνεστε ετσι χωρίς λόγο!!!!! Εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας και πάνω απ΄ολα ΜΗΝ ψάχνετε στο ιντερνετ γιατί μπορεί να τρελαθείτε!!!! Στο πρώτο Παπ τεστ μου είχαν βρει HPV εκανα αυτή τη βλακεια και το έψαχνα στο ίντερνετ και τρελαθηκα. Την επόμενη χρονια που πήγα σε άλλο γιατρό και ξαναεκανα με είδε αγχωμενη και οταν με ρωτησε και του είπα με μάλωσε λέγοντάς μου ότι είναι τεράστιο λαθος να ψάχνεις θέματα υγείας στο ιντερνετ. Δεν πρόκειται για πληροφορηση αλλά για ΠΑΡΑπληροφόρηση. Από τότε το κοιτάω καθε χρόνο με παπ αλλά δεν έχει εμφανιστεί κατι. Ως εκει όμως δεν ξανακοιταξα τίποτα αλλο και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου και τον έλεγχο.

Εννοειτε Πενυ μου...Ο καθε γιατρος εχει την δικη του τακτικη και πρεπει πανω απο ολα να τον εμπιστευομαστε...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Κοριτσια φυσικα και πρεπει να ακουμε μονο το γιατρο μας!Το ιντερνετ μπορει να σε κανει να τρελαθεις αν ψαχνεις θεματα υγειας , εγω το εκανα πολλες φορες δυστυχως...αλλα δεν ειναι καθολου σωστο, το μονο που καταφερα ηταν να αγχωθω:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Αν ειναι ετσι συμφερει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

καλησπερα ειδαμε το αστερι μας κ ναι ειμαστε αγορακι 100% κ μαλιστα με πλουσια προσοντα οπως μας ειπε η γιατρος χαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!εκλεισα κ για βεπιπεδου 8μαρτιου,αχ αντε να περασει ο μηνας,ουφ να φυγει ενα μεγαλο αγχος!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...