Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

100 ευρω μου ειπε...Αλλα εφοσον υπαρχει λεω να την κανω γιατι δεν θα κοιμαμαι ησυχη, μου εχει κολλησει στο μυαλο!!

κ καλα θα κανεις,αν ειναι να ηρεμησεις να την κανεις!εμενα παλι εξετασεις για ασθενειες δεν μου κολλανε στο μυαλλο,αλλα ειναι τα θεματα μου...τελος παντων ολα καλα θα πανε κ στο τελος θα αγκαλιασουμε τα καλοκαιρινα μωρακια μας!!!

φιλια σε ολς!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ την έκανα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος..είδα μια διαφήμιση με ένα παιδάκι που έβηχε (εγώ μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βήχω :shock: ) και τα χρειάστηκα..ρώτησα τη γιατρό μου, μπήκα και στο παρεντς και διάβασα και είδα οτι είναι σημαντική εξέταση και την έκανα,βέβαια είναι ακριβή, θέλει εξειδικευμένα κέντρα και πήρα τα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα, με είχε φάει η αγωνία (την έκανα στο Παίδων)

νεραιδουλα εμενα μου ειπε οτι σε μια βδομαδα θα ξερω...Και εγω θα την κανω εφοσον υπαρχει και οτι και να υπηρχε θα το εκανα για να δω οτι ειναι καλα το μωρακι μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Αννα μου να πανε ολα καλα με το ζουζουνακι...Εγω αυριο θα παω να μου παρει αιμα για κυστικη ινωση ...Εσεις αληθεια κανατε??

βρε σεις ολες την κανουμε! στο 1ο μωρο μονο...... την κανουν μαζι με την αυχενικη ειναι αυτη η καρτελιτσα με το αιμα που παιρνουν.......

εκτος αν λετε κατι αλλο................ εμενα την πρωτη φορα 20 ευρω ηταν εξτρα...... ειναι αυτη που ελεγχει αν εχεις το γονιδιο οποτε μονο 1 φορα τη κανουμε.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Η κυστική ίνωση είναι τόσο διαδεδομένη όσο η μεσογειακή αναιμία γιατί υπάρχει άγνοια..δεν έχει σχέση με κληρονομικότητα και είναι ύπουλη γιατί οι φορείς δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα, απλά μου είπαν στο Παίδων ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έχει νόημα να εξεταστείς , το καλύτερο είναι να την έχεις κάνει πρίν μείνεις έγκυος.Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ (είναι εξέταση dna) και εκεί που την έκανα εξετάζουν το 95% των μεταλλάξεων ενώ τα ιδιωτικά εργαστήρια μου είπαν, το πολύ 75%..τώρα τι παίζει δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

νεραιδουλα εμενα μου ειπε οτι σε μια βδομαδα θα ξερω...Και εγω θα την κανω εφοσον υπαρχει και οτι και να υπηρχε θα το εκανα για να δω οτι ειναι καλα το μωρακι μου...

Και εγώ αφού έτυχε να μάθω γι'αυτή και μου κόλλησε στο μυαλό την έκανα..

Η κυστική ίνωση είναι τόσο διαδεδομένη όσο η μεσογειακή αναιμία γιατί υπάρχει άγνοια..δεν έχει σχέση με κληρονομικότητα και είναι ύπουλη γιατί οι φορείς δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα, απλά μου είπαν στο Παίδων ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έχει νόημα να εξεταστείς , το καλύτερο είναι να την έχεις κάνει πρίν μείνεις έγκυος.Εμένα μου στοίχισε 200 ευρώ (είναι εξέταση dna) και εκεί που την έκανα εξετάζουν το 95% των μεταλλάξεων ενώ τα ιδιωτικά εργαστήρια μου είπαν, το πολύ 75%..τώρα τι παίζει δεν ξέρω.

Μου ειπε οτι ειναι εξεταση dna.. αλλα μου ειπε οτι αν την εχω εγω ας πουμε και δεν την εχει ο αντρας μου δεν υπαρχει προβλημα!! Ειναι σαν την αναιμια..Εαν εχουμε και οι 2 γονεις τοτε θα γινει αμνιοπαρακεντηση!!! Δηλαδη αν κανεις την εξεταση πριν την εγκυμοσυνη και δεις οτι εχεις μετα δεν θα κανεις καθολου παιδια??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

βρε σεις ολες την κανουμε! στο 1ο μωρο μονο...... την κανουν μαζι με την αυχενικη ειναι αυτη η καρτελιτσα με το αιμα που παιρνουν.......

εκτος αν λετε κατι αλλο................ εμενα την πρωτη φορα 20 ευρω ηταν εξτρα...... ειναι αυτη που ελεγχει αν εχεις το γονιδιο οποτε μονο 1 φορα τη κανουμε.......

Ιριδα νομιζω οτι αλλο λεμε...Δεν ξερω και σιγουρα ομως..

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

κοριτσια μη τρελαθουμε τελειως! προσεχτε λιγο......

http://www.cfathess.gr/

ειναι κληρονομικη η κυστικη ινωση, εξεταζουν να δουν αν εχεις το γονιδιο.... κ γινεται ταυτοχρονα με το ιδιο αιμα που παιρνουν πριν την αυχενικη διαφανεια συνηθως.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδα νομιζω οτι αλλο λεμε...Δεν ξερω και σιγουρα ομως..

γιαυτο λεω προσεξτε λιγο τι γραφετε μη παρουμε κανεναν στο λαιμο μας.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Ίριδα αν στην έκαναν στην αυχενική είσαι τυχερή , εμένα δεν μου την έκαναν και η αλήθεια είναι ότι καμία φίλη μου που είχα ρωτήσει όταν ψαχνόμουν δεν την είχε κάνει στην αυχενική.Μου φαίνεται πολύ λίγο το εξτρά ποσό...η γιατρός μου όταν το συζητήσαμε μου είχε πεί ότι μπορώ να ζητήσω να μου την κάνουν στην αυχενική και θα στοίχιζε 170 επιπλέον αλλά προτίμησα το Πάιδων που είναι κορυφή στην εξέταση αυτή , αλλά και γιατί δεν ήθελα να περιμένω μέχρι την αυχενική.

ειναι κληρονομικη η κυστικη ινωση, εξεταζουν να δουν αν εχεις το γονιδιο.... κ γινεται ταυτοχρονα με το ιδιο αιμα που παιρνουν πριν την αυχενικη διαφανεια συνηθως.......

Προφανώς κληρονομείται το γονίδιο (δεν κολλάει) αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξεταστείς μόνο αν νοσεί κάποιος στην οικογένεια σου, μπορεί η οικογένεια σου να έχει κάποιον φορέα (που δεν έχουν συμπτώματα), μην παρεξηγηθούμε προς Θεού.Και εξάλλου είναι προσωπική υπόθεση της καθεμιάς αν θα την κάνει ή όχι, τι να λέμε τώρα...

Οτι ειναι κληρονομικη το ηξερα..αλλα οτι γινεται με την αυχενικη δεν το εχω διαβασει πουθενα...Ξερω επισης οτι μπορει να την εχεις και να μην το γνωριζεις...Οποτε το ιδιο νομιζω οτι λεμε!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Μου ειπε οτι ειναι εξεταση dna.. αλλα μου ειπε οτι αν την εχω εγω ας πουμε και δεν την εχει ο αντρας μου δεν υπαρχει προβλημα!! Ειναι σαν την αναιμια..Εαν εχουμε και οι 2 γονεις τοτε θα γινει αμνιοπαρακεντηση!!! Δηλαδη αν κανεις την εξεταση πριν την εγκυμοσυνη και δεις οτι εχεις μετα δεν θα κανεις καθολου παιδια??

Σωστά σου τα είπε πουλάκι μου, απλά αν είναι και οι δύο φορείς έχεις 25% να κάνεις παιδί με την ασθένεια, 50% παιδί φορέα και 25% υγιές, οπότε κάνεις αμνιο για να δείς τι συμβαίνει, κατά 75% μπορείς να κρατήσεις το μωράκι!

κοριτσια ας κανει η καθε μια οτι θελει,αλλωστε προσωπικα μονο η γιατρος μου μπορει να μου πει τι εξετασεις πρεπει να γινουν κ τι οχι!στον προγεννητικο ελεγχο ειχα ενα κατεβατο απο εξετασεις για dna ισως κ να την εκανα κ να μην ξερω,σημερα θα σας πω νεοτερα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...