Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι καλε εφυγες,ελα να μετρηθουμε χοχοχοχο!λοιπον αν βρεθει αλλη με παραπανω υποκλινομαι!εμενα ειναι 11στο συνολο(μαγνησιο,ουτραγκεσταν,σιδηρο,φολικο) κ δυο ενεσεις(ηπαρινη κ ινσουλινη),επισης καθε μηνα για 3μερες +3χαπια αντιβιωσης την ημερα κ ενα κολπικο υποθετο!αυτα τα ολιγα χαχαχαχαχαχα!!!
Ακου αννα : 15 στο συνολο ( 8 ουτροτζεσταν, 3 μαγνησιο, 3 μισα γιουτοπαρ, 1 ασβεστιο, 1 σιδηρο, 1 φελισιν) αυτα τα λιγα.. χαχαχα

Πωπω χάπια!!!!!! Τώρα τα είδα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!! Εγώ μονο φολικό παιρνω. Μου έχει δώσει και σίδηρο αλλά μου έχει πει εφόσον έχω ακομα εμετους να μην το πάρω γιατί θα με κανει χειρότερα. Ουτως ή αλλως αιματοκρίτη 39.5 είχα χωρίς το σίδηρο. Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μεχρι τον 9ο πάλι τόσο είχα και δεν έπεφτε με τπτ.Ειχε παθει πλακα ο γιατρός χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Τι κανετε????Εγώ σήμερα χαλαρώνω επιτέλους!! Χτες είχαμε το παρτυ του γιου μου για τα γενέθλιά του. Το αγοράκι μου ήταν τόσο χαρούμενο!!! Εγώ από την άλλη ήμυον ΧΩΜΑ!!Μου βγήκε η κουραση τόσων ημερών και δεν μπορούσα να παρω τα πόδια μου. Το βράδυ με πόναγε η κοιλιά μου και τα χρειαστηκα....

Εν τω μεταξύ έχω πόσες μερες που όλο τσιμπολογάω και πρέπει να εχω παχύνει. Ο Κωστνατής μου έχει ξερρυθμίσει τη ζυγαρια και δεν μπορώ να ανεβω να δω τι έχει γίνει!!

Προχτες μου εχωσε δυο κλωτσιές γερές το μπεμπε!!Ειχα μαζέψει τα πόδια στην κοιλιά και μάλλον περιοριστηκε και μου τις έχωσε.

Στις αρχές του Μαρτη θα παρουμε ένα κουταβάκι. Το οποιο "λέμε" στην αρχή να το εχουμε μέσα στο σπίτι. Αυτό βεβαια θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά του. Ξερετε αν υπάρχει κανενα πρόβλημα με τα σκυλιά μεσα στο σπίτι? Απ ότι γνωρίζω οι γάτες είναι επικίνδυνες.Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου στην επόμενη επισκεψη.

Γειά σου Πένυ!Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου :), γι'αυτό εξαφανίστηκες πουλάκι μου?Είχες ετοιμασίες ε?Όσο για τις κλωτσιές, εγώ τις τρώω καθημερινά κυρίως πρωί και βράδυ!Και είμαι σίγουρη οτι είναι το μωράκι και όχι το έντερο.Τώρα ξεκουράσου γιατί μάλλον ξεπατώθηκες:tongue: Α και για το σκυλάκι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημερα πενυ να χαιρεσαι τον μικρο αντρουλη σου!!! Προσπαθησε να ξεκουραστεις τωρα και να χαλαρωσεις...Για τα σκυλακια και εγω δεν εχω ακουσει κατι αλλα ρωτησε καλυτερα τον γιατρο σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Γειά σου Πένυ!Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου :), γι'αυτό εξαφανίστηκες πουλάκι μου?Είχες ετοιμασίες ε?Όσο για τις κλωτσιές, εγώ τις τρώω καθημερινά κυρίως πρωί και βράδυ!Και είμαι σίγουρη οτι είναι το μωράκι και όχι το έντερο.Τώρα ξεκουράσου γιατί μάλλον ξεπατώθηκες:tongue: Α και για το σκυλάκι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Εμενα κοριτσια δεν αρχισε ακομα να κλωτσαει...Μου ειπε ο γιατρος οτι το πρωτο το ακους γυρω στην 20η εβδομαδα!! εσας ποτε αρχισαν??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια δεν αρχισε ακομα να κλωτσαει...Μου ειπε ο γιατρος οτι το πρωτο το ακους γυρω στην 20η εβδομαδα!! εσας ποτε αρχισαν??

Ναταλάκι μην φανταστείς κλωτσιές με δύναμη αλλά το καταλαβαίνεις, είναι έντονο.Μην ανησυχείς, όταν έρθει η ώρα και θέλει αυτό, θα το καταλάβεις σίγουρα!Εγώ από την 16η το κατάλαβα και είναι πολύ νωρίς για πρωτότοκη, αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι είναι το μωράκι..να φανταστείς ότι μου το έκανε όταν ήμουν ξαπλωμένη και ήρεμη το βράδυ και ΤΡΟΜΑΖΑ!!Η γιατρός μου είπε από 16η-20η το ακούμε για πρώτη φορά, αλλά κάθε εγκυμοσύνη και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.Εξαρτάται από την στάση του εμβρύου, τα κιλά της γυναίκας, την ποιότητα του δέρματος στην κοιλιά και πολλά άλλα..

Ναταλάκι μην φανταστείς κλωτσιές με δύναμη αλλά το καταλαβαίνεις, είναι έντονο.Μην ανησυχείς, όταν έρθει η ώρα και θέλει αυτό, θα το καταλάβεις σίγουρα!Εγώ από την 16η το κατάλαβα και είναι πολύ νωρίς για πρωτότοκη, αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι είναι το μωράκι..να φανταστείς ότι μου το έκανε όταν ήμουν ξαπλωμένη και ήρεμη το βράδυ και ΤΡΟΜΑΖΑ!!Η γιατρός μου είπε από 16η-20η το ακούμε για πρώτη φορά, αλλά κάθε εγκυμοσύνη και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.Εξαρτάται από την στάση του εμβρύου, τα κιλά της γυναίκας, την ποιότητα του δέρματος στην κοιλιά και πολλά άλλα..

Καταλαβα κοπελα μου...Δεν ανησυχω απλα ρωτησα για να εχω μια ιδεα..Πιστευω και εγω οτι σε μια δυο βδομαδες θα το ακουσω το ζουζουνι...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!!σημερα εχουμε ραντεβου με το στρουμφακι,αχ επιτελους μου ελειψε το σκατουλι!!!!!!!για κλωτσιες κ εγω νωρις το ενιωσα απο την 14εβδομαδα περιπου αρχισαν τα φτερουγισματα κ απο τις 17-18 κλωτσιες!!!μαλιστα πλεον εχουμε ραντεβου,στανταρ στις 7:30 κ αλλο ενα στι; 23:00κ μετα!!!αχ με ηρεμει κ μονο που το ακουω!

Ναταλακι σε κανα 2βδομαδες μαξιμουμ θα το νιωθεις καλα καλα!!!!!

Πενυ να χαιρεσαι το αγορακι σου κ τωρα να ξεκουραστεις!!!!οσο για το σκυλακι εμεις εχουμε την ομορφη Τζουλιετα μας κ φυσικα μεσα στο σπιτι,κοιμαται μαζι μας τοσο καλα χιχιχι!κ βεβαιως δεν υπαρχει κανενα προβλημα!αν ψαχνεις για κουταβι ψαξε κ στα καταφυγια,σωσε ενα πρωην αδεσποτακι!αν θελεις πες μου να σου στειλω λινκ στο face!

φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

αντε να ακουσουμε κ μεις τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!!!! α και και γω νομιζω την ακουσα.......... ειδομεν! μη νομιζετε και οι δευτερομανουλες παλι απο την αρχη τα περναμε ολα........ δηλαδη εχουμε μια ιδεα αλλα καθε εγκυμοσυνη εινια διαφορετικη ακομα και στο ιδιο ατομο!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!!σημερα εχουμε ραντεβου με το στρουμφακι,αχ επιτελους μου ελειψε το σκατουλι!!!!!!!για κλωτσιες κ εγω νωρις το ενιωσα απο την 14εβδομαδα περιπου αρχισαν τα φτερουγισματα κ απο τις 17-18 κλωτσιες!!!μαλιστα πλεον εχουμε ραντεβου,στανταρ στις 7:30 κ αλλο ενα στι; 23:00κ μετα!!!αχ με ηρεμει κ μονο που το ακουω!

Ναταλακι σε κανα 2βδομαδες μαξιμουμ θα το νιωθεις καλα καλα!!!!!

Πενυ να χαιρεσαι το αγορακι σου κ τωρα να ξεκουραστεις!!!!οσο για το σκυλακι εμεις εχουμε την ομορφη Τζουλιετα μας κ φυσικα μεσα στο σπιτι,κοιμαται μαζι μας τοσο καλα χιχιχι!κ βεβαιως δεν υπαρχει κανενα προβλημα!αν ψαχνεις για κουταβι ψαξε κ στα καταφυγια,σωσε ενα πρωην αδεσποτακι!αν θελεις πες μου να σου στειλω λινκ στο face!

φιλακια σε ολες!

Αννα μου να πανε ολα καλα με το ζουζουνακι...Εγω αυριο θα παω να μου παρει αιμα για κυστικη ινωση ...Εσεις αληθεια κανατε??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου να πανε ολα καλα με το ζουζουνακι...Εγω αυριο θα παω να μου παρει αιμα για κυστικη ινωση ...Εσεις αληθεια κανατε??

εγω οχι.ειναι εξεταση που κανουμε υποχρεωτικα ή αν υπαρχει στην οικογενεια?βασικα κ καμμια γνωστη μου για να πω την αληθεια δεν την εχει κανει.

9892a30fbd.png

εγω οχι.ειναι εξεταση που κανουμε υποχρεωτικα ή αν υπαρχει στην οικογενεια?βασικα κ καμμια γνωστη μου για να πω την αληθεια δεν την εχει κανει.

Δεν υπαρχει καποιο κληρονομικο αλλα μου ειπε ο γιατρος αν θελω να την κανω γιατι ειναι πολυ διαδεδομενη πλεον ασθενια..

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Δεν υπαρχει καποιο κληρονομικο αλλα μου ειπε ο γιατρος αν θελω να την κανω γιατι ειναι πολυ διαδεδομενη πλεον ασθενια..

μαλιστα,θα ρωτησω κ εγω την δικια μου σημερα να δω τι θα με συμβουλευσει.αληθεια ποσο κοστιζει?

9892a30fbd.png

μαλιστα,θα ρωτησω κ εγω την δικια μου σημερα να δω τι θα με συμβουλευσει.αληθεια ποσο κοστιζει?

100 ευρω μου ειπε...Αλλα εφοσον υπαρχει λεω να την κανω γιατι δεν θα κοιμαμαι ησυχη, μου εχει κολλησει στο μυαλο!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Εγώ την έκανα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος..είδα μια διαφήμιση με ένα παιδάκι που έβηχε (εγώ μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βήχω :shock: ) και τα χρειάστηκα..ρώτησα τη γιατρό μου, μπήκα και στο παρεντς και διάβασα και είδα οτι είναι σημαντική εξέταση και την έκανα,βέβαια είναι ακριβή, θέλει εξειδικευμένα κέντρα και πήρα τα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα, με είχε φάει η αγωνία (την έκανα στο Παίδων)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...