Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδαμε παλι το μωρακι μας! Ολα μια χαρα δοξα το θεο! Η μπουμπου μεγαλωνει...... 129 γρ!!!!!!

Αναμενουμε τις εξελιξεις στα εργασιακα κ με εχει παρει απο κατω κ δε θελω να τα πολυσκεφτομαι...........

Επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδες και μετα σε αλλες 3-4 φανταζομαι το β επιπεδου!!!!!

κ αυτη τη στιγμη παιρνω......... 2 χαπια αντιβιωση, 2 χαπια σιδηρο μπας κ ανεβασουμε το 35 αιματοκριτη και αλλο 1 ασβεστιο (που δεν αφορασα ακομα)......... αυτα τα ολιγα............

μπραβο που ειναι ολα καλα!ασε απο χαπια αλλο τιποτα,νομιζω σας νικαω ολες!!!!δεν τα γραφω για να μην σας τρομαξω χιχιχι!αχ αντε να ρθει το αυριο να δω το στρουμφακι,φιλια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδαμε παλι το μωρακι μας! Ολα μια χαρα δοξα το θεο! Η μπουμπου μεγαλωνει...... 129 γρ!!!!!!

Αναμενουμε τις εξελιξεις στα εργασιακα κ με εχει παρει απο κατω κ δε θελω να τα πολυσκεφτομαι...........

Επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδες και μετα σε αλλες 3-4 φανταζομαι το β επιπεδου!!!!!

κ αυτη τη στιγμη παιρνω......... 2 χαπια αντιβιωση, 2 χαπια σιδηρο μπας κ ανεβασουμε το 35 αιματοκριτη και αλλο 1 ασβεστιο (που δεν αφορασα ακομα)......... αυτα τα ολιγα............

irida πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα :D ....Για χαπια δεν θελω να μιλησω για να μην σας τρομαξω...Παντως σας κερδιζω ολες...χαχαχαχα

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

irida πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα :D ....Για χαπια δεν θελω να μιλησω για να μην σας τρομαξω...Παντως σας κερδιζω ολες...χαχαχαχα

χαχαχαχαχα α για πες νουμερο να δουμε ποια κερδιζει:tongue::tongue::tongue:!!!!

9892a30fbd.png

που εισαι καλε εφυγες,ελα να μετρηθουμε χοχοχοχο!λοιπον αν βρεθει αλλη με παραπανω υποκλινομαι!εμενα ειναι 11στο συνολο(μαγνησιο,ουτραγκεσταν,σιδηρο,φολικο) κ δυο ενεσεις(ηπαρινη κ ινσουλινη),επισης καθε μηνα για 3μερες +3χαπια αντιβιωσης την ημερα κ ενα κολπικο υποθετο!αυτα τα ολιγα χαχαχαχαχαχα!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Ακου αννα : 15 στο συνολο ( 8 ουτροτζεσταν, 3 μαγνησιο, 3 μισα γιουτοπαρ, 1 ασβεστιο, 1 σιδηρο, 1 φελισιν) αυτα τα λιγα.. χαχαχα

α δικια μου εισαι κ εσυ!!!!αχαχαχαχαχα

εχεις συσπασεις?αν ναι ρωτα την γιατρο σου για το ασβεστιο

βρε ας πανε ολα καλα κ οκ εχουμε κανει πλουσιους τους φαρμακοποιους μας χιχιχιχιχι!

καλα 8ουτραγκεσταν????των 100 ή των 200?αληθεια σου εφεραν πρηξιμο?εμενα επειδη τα βαζω κολπικα οχι ιδιαιτερα πραγματα!

9892a30fbd.png

ιιιιιιιιιιιιιιιι εδω κοιτατε χαπια! θελουν κ γερο στομαχι ολα αυτα βρε κοριτσια? ρωταω γιατι εμενα η αντιβιωση με εχει τσακισει... 1 κιλο πηρα με το βραδυνο φαγητο..................

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α δικια μου εισαι κ εσυ!!!!αχαχαχαχαχα

εχεις συσπασεις?αν ναι ρωτα την γιατρο σου για το ασβεστιο

βρε ας πανε ολα καλα κ οκ εχουμε κανει πλουσιους τους φαρμακοποιους μας χιχιχιχιχι!

καλα 8ουτραγκεσταν????των 100 ή των 200?αληθεια σου εφεραν πρηξιμο?εμενα επειδη τα βαζω κολπικα οχι ιδιαιτερα πραγματα!

Σιγα σιγα μου ειπε να τα κοψω τα ουτριτζεσταν!! εσυ γιατι τα παιρνεις?? των 100 ειναι αλλα παρολο που τα επερνα απο το στομα δεν ειχα πρηξιμο!! τα γιουτοπαρ τα περνω προληπτικα γιατι ειχα τεραστια αποκολληση...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιι εδω κοιτατε χαπια! θελουν κ γερο στομαχι ολα αυτα βρε κοριτσια? ρωταω γιατι εμενα η αντιβιωση με εχει τσακισει... 1 κιλο πηρα με το βραδυνο φαγητο..................

irida μου εγω δυστηχως οτι τρωω το βγαζω αμεσως!!! εχω χασει 2 κιλα και η καλυτερη μου φιλη ειναι η λεκανη της τουαλετας!!! την περνω αγκαλια με τις ωρες...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

αυτα δεν θελουν αλλα η αντιβιωση θελει να τρως καλα πριν!

Σιγα σιγα μου ειπε να τα κοψω τα ουτριτζεσταν!! εσυ γιατι τα παιρνεις?? των 100 ειναι αλλα παρολο που τα επερνα απο το στομα δεν ειχα πρηξιμο!! τα γιουτοπαρ τα περνω προληπτικα γιατι ειχα τεραστια αποκολληση...

εμενα ειναι των 200,κ δεν θα τα σταματησω μεχρι τελους.το κανουμε προληπτικα λογω της προηγουμενης ατυχιας μας,γιατι οταν τα βαζεις κολπικα δυναμωνουν τον τραχηλο.κ γενικα τα περισσοτερα προληπτικα τα περνω!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

irida μου εγω δυστηχως οτι τρωω το βγαζω αμεσως!!! εχω χασει 2 κιλα και η καλυτερη μου φιλη ειναι η λεκανη της τουαλετας!!! την περνω αγκαλια με τις ωρες...

δδυστυχως τα ουτραγκεσταν προκαλουν αναγουλες κ εμετους!!τα ειχα κ εγω,τωρα ειμαι καλυτερα αλλα αρχισαν οι καουρες.αλλο ενα που ευθυνεται η προγεστερονη!

9892a30fbd.png

Καλα κανεις...φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα που λεμε!!! Εμενα μου ειπε να τα κοψω σιγα σιγα αλλα φοβαμαι πολυ και δισταζω...

καλα τα ιδια κ εγω!γενικα μου δεινουν σιγουρια ολα τα χαπια!τι να πεις τρελλες εγκυες χιχιχιχι!!

9892a30fbd.png

δδυστυχως τα ουτραγκεσταν προκαλουν αναγουλες κ εμετους!!τα ειχα κ εγω,τωρα ειμαι καλυτερα αλλα αρχισαν οι καουρες.αλλο ενα που ευθυνεται η προγεστερονη!

Αστα να πανε Αννα...Το βραδυ να δεις τι παθαινω που δεν μπορω να κοιμηθω απο τις καουρες και τις αναγουλες!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Τι κανετε????Εγώ σήμερα χαλαρώνω επιτέλους!! Χτες είχαμε το παρτυ του γιου μου για τα γενέθλιά του. Το αγοράκι μου ήταν τόσο χαρούμενο!!! Εγώ από την άλλη ήμυον ΧΩΜΑ!!Μου βγήκε η κουραση τόσων ημερών και δεν μπορούσα να παρω τα πόδια μου. Το βράδυ με πόναγε η κοιλιά μου και τα χρειαστηκα....

Εν τω μεταξύ έχω πόσες μερες που όλο τσιμπολογάω και πρέπει να εχω παχύνει. Ο Κωστνατής μου έχει ξερρυθμίσει τη ζυγαρια και δεν μπορώ να ανεβω να δω τι έχει γίνει!!

Προχτες μου εχωσε δυο κλωτσιές γερές το μπεμπε!!Ειχα μαζέψει τα πόδια στην κοιλιά και μάλλον περιοριστηκε και μου τις έχωσε.

Στις αρχές του Μαρτη θα παρουμε ένα κουταβάκι. Το οποιο "λέμε" στην αρχή να το εχουμε μέσα στο σπίτι. Αυτό βεβαια θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά του. Ξερετε αν υπάρχει κανενα πρόβλημα με τα σκυλιά μεσα στο σπίτι? Απ ότι γνωρίζω οι γάτες είναι επικίνδυνες.Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό μου στην επόμενη επισκεψη.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...