Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα..

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι..εσείς έχετε πονάκια χαμηλά στην κοιλιά σας? Εμένα με πιάνουν αρκετά συχνά και επίσης νιώθω και αρκετή πίεση εκεί χαμηλά. Να ανησυχώ ή μηπως είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό?

τα εχω κ εγω απο την αρχη,αλλα η γιατρος μου δεν ειδε τιποτα κ μου ειπε οτι ειναι απο το μεγαλωμα της μητρας!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ίριδα για μικρόβιο στον κόλπο εννοείς??Να ξέρω τι να περιμένω και εγώ..την Δευτέρα πάω για επαναληπτική καλλιέργεια κολπικών υγρών..

οχι εμενα στην επαναληπτικη ουρων βρεθηκε μικροβιο.... ουτε η πρωτη ηταν καλη κ ειπαν μηπως ηταν "σκαρτο" δειγμα.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

οχι εμενα στην επαναληπτικη ουρων βρεθηκε μικροβιο.... ουτε η πρωτη ηταν καλη κ ειπαν μηπως ηταν "σκαρτο" δειγμα.....

Άσε δυο εβδομάδες ταλαιπωρήθηκα και με τις γενικές ούρων..την πρώτη φορά μου έβγαλε μικρόβιο ,αλλά δεν τα είχα συλλέξει σωστά και η καλλιέργεια ούρων βγήκε τελικά αρνητική..εφόσον όμως υπήρχε μικρόβιο στο πρώτο δείγμα είναι σίγουρα από τον κόλπο, οπότε τώρα είμαι στην φάση που κάνω καλλιέργεια (δεύτερη) κολπικών υγρών, άντε να δούμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Άσε δυο εβδομάδες ταλαιπωρήθηκα και με τις γενικές ούρων..την πρώτη φορά μου έβγαλε μικρόβιο ,αλλά δεν τα είχα συλλέξει σωστά και η καλλιέργεια ούρων βγήκε τελικά αρνητική..εφόσον όμως υπήρχε μικρόβιο στο πρώτο δείγμα είναι σίγουρα από τον κόλπο, οπότε τώρα είμαι στην φάση που κάνω καλλιέργεια (δεύτερη) κολπικών υγρών, άντε να δούμε..

ωχ καταλαβα! εμενα η πρωτη γενικη ουρων βγηκε θετικη κ τη δευτερα φορα και η καλλιεργια θετικη.... οποτε τη γλυτωσα! σε πολλα εισαγωγικα!!!!!!!! μην ανυσηχεις ομως θα παρεις και εσυ την αντιβιωσουλα σου κ θα περασει... απλα να βρεις τι ειναι.....

δε λες παλι καλα που τις εκανα ολες τσαμπα μεσω ικα αλλα σε εξωτερικο εργαστηριο επιλογης μου? παλι καλα!!!!!!! εσυ ικα εχεις?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερουδια!!!!!!!!ρε κοριτσια τι μικροβια βρεθηκαν,κ ειχατε καποιο συμπτωματα ή απλα φανηκαν στις εξετασεις?γιατι εκανα ουρων στην αρχη κ ηταν καθερες,βεβαια θα ξανακανω τωρα αλλα δεν ειπαμε για κατι αλλο!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Και εμενα με ενδιαφερει το θεμα..Αν και η κολπικη καλλιεργεια και η καλλιεργεια ουρων δεν εδειξαν τιποτα...Εγω εχω παρα πολλα υγρα..Μηπως να ανησυχω??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημερα. Και εγώ παιρνω αγωγη για μυκητες στα κολπικά υγρά. Στην καλλιεργεια κολπικών υγρων μου βρεθηκαν μυκητες και μαλιστα μου έιχαν ξαναβρει και στο πορηγουμενο που εχασα. Τωρα μου έχει δώσει μια κολπική κρέμα ο γιατρός κα βάζω για 16 ημερες. Μετά λογικά θα ξανακανω καλλιεργεια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Και εμενα με ενδιαφερει το θεμα..Αν και η κολπικη καλλιεργεια και η καλλιεργεια ουρων δεν εδειξαν τιποτα...Εγω εχω παρα πολλα υγρα..Μηπως να ανησυχω??

Και εγώ έχω πολλά υγρά αλλά δεν νομιζω να παίζει ρόλο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ ωρες ωρες νομιζω οτι βγαζω υπερβολικα πολλα...Δεν ξερω,ο γιατρος μου ειπε οτι δεν δειχνουν κατι οι εξετασεις αλλα αν θελω να κανω μια επαναληπτικη δεν υπαρχει προβλημα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Πενυ ωρες ωρες νομιζω οτι βγαζω υπερβολικα πολλα...Δεν ξερω,ο γιατρος μου ειπε οτι δεν δειχνουν κατι οι εξετασεις αλλα αν θελω να κανω μια επαναληπτικη δεν υπαρχει προβλημα!!

το πρωτο σου δεν είναι ? Τι μετρο συγκρισης έχεις τότε για να ανυσηχείς?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

το πρωτο σου δεν είναι ? Τι μετρο συγκρισης έχεις τότε για να ανυσηχείς?

Ναι το πρωτο..αλλα τοσα που εχω περασει ανησυχω με το παραμικρο...Τεσπα εσυ θα ξερεις καλυτερα σιγουρα!!! ;)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Ναι το πρωτο..αλλα τοσα που εχω περασει ανησυχω με το παραμικρο...Τεσπα εσυ θα ξερεις καλυτερα σιγουρα!!! ;)

Στο λέω γιατί και εγώ θυμαμαι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου να είχα υγρά. Και εγώ το είπα στον γιατρό μου αλλά αφού μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ηρέμησα .Απλά στο λεω γιατί αν είσαι με ένα μονιμο άγχος δεν θα μπορέσεις να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και πραγματικά αξίζει να χαρείς αυτή την περίοδο της ζωής σου.

Μην το ψαχνεις τοσο πολύ το θέμα εμπιστεύσου τον γιατρό σου που ξερει τι κανει και αν υπήρχε λόγος ανησυχίας εκεινος θα σε εστελνε για εξετάσεις πρώτος

Ja5zp3.png

D42op3.png

Στο λέω γιατί και εγώ θυμαμαι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου να είχα υγρά. Και εγώ το είπα στον γιατρό μου αλλά αφού μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ηρέμησα .Απλά στο λεω γιατί αν είσαι με ένα μονιμο άγχος δεν θα μπορέσεις να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και πραγματικά αξίζει να χαρείς αυτή την περίοδο της ζωής σου.

Μην το ψαχνεις τοσο πολύ το θέμα εμπιστεύσου τον γιατρό σου που ξερει τι κανει και αν υπήρχε λόγος ανησυχίας εκεινος θα σε εστελνε για εξετάσεις πρώτος

Ευχαριστω κοπελα μου...Δικαιο εχεις απλα ειναι και το πρωτο και καταλαβαινεις!!! Απο την αρχη με τα νοσοκομεια εχω παρει ενα φοβο...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλημερα! εγω παντως που τελικα σαν ουρολοιμωξη ειναι, δεν ειχα ουτε εχω κανενα συμπτωμα.... και αν δεν εκανα αυτες τις τυπικες αναλυσεις του μηνα ουτε καν θα το ξερα.............

εχει απολυτο δικιο παντως η πενυ! πρεπει να ηρεμησουμε (βαζω κ τον εαυτο μου μεσα) να χαλαρωσουμε κ να απολαυσουμε αυτη τη περιοδο...... ποσα παιδακια θα κανουμε? ενα δυο τρια? ειναι πολυυυυυ λιγοι οι μηνες της εγκυμοσυνης.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ευχαριστω κοπελα μου...Δικαιο εχεις απλα ειναι και το πρωτο και καταλαβαινεις!!! Απο την αρχη με τα νοσοκομεια εχω παρει ενα φοβο...

Σε καταλαβαίνω και εγώ τον ίδιο φόβο εχω μετά την παλλινδρομη. Προσπαθώ να επιβάλλω στον εαυτό μου να μην κανει κακες σκεψεις και να το χαρεί γιατί πλέον βλέπω το γιο μου και τώρα καταλαβαίνω πόσο μαγικό έιναι αυτό που ζουμε.Πλεον επιτρέπω να αγχώνομαι μια δυο μέρες πριν την επίσκεψη στο γιατρό και την ώρα της αναμονής.

Θα δεις ότι στη δευτερη εγκυμοσύνη σου θα τα δεις τελειως διαφορετικά τα πράγματα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...