Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια μου! Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα το απόγευμα, αν και το μεσημέρι δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Μίλησα και με το γιατρό...δεν του αρέσει ούτε η πίεση στην κύστη που νιώθω (συσπάσεις της μήτρας) και αύριο πάλι θα πάω Ιασώ για καρδιοτοκογράφημα να δει τι γίνεται. Αύριο θα αποφασίσει αν θα μου κόψει το Yutopar αφού με δει -αν και δεν το βλέπω με αυτά που λέει.

Για το νεφρό το μόνο λέει που θα με σώσει είναι τα πολλά υγρά και όταν δεν αντέχω άλλο voltaren με depon. Πιθανό λέει να ηρεμήσω μία από αυτές τις μέρες με το συγκεκριμένο γιατί το σώμα θα προσαρμοστεί. Μακάρι γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει κουρέλια με την αϋπνία.

Καλησπερα περα για περα!!!

Μολις γυρησα απο καφεδακι και ειμαι πολυ ανεβασμενη!! Πηγα στον γιατρο για να γραψω κατι χαπια και του εκανα μια αναφορα για τα χρηματα...Ακουστε τα ευχαριστα τωρα...Κλινικη (μονοκλινο), γιατρος, παιδιατρος και αναισθησιολογος ολα δηλαδη 1500 εως 1700 ευρω απο 2600 που μου ειχε πει στην αρχη!!! :D:D:D Τελειο...?? Χαρηκα παρα πολυ γιατι οπως γραφετε ολες τα λεφτα ειναι περιορισμενα και 1000 ευρω κατω ειναι ενα ποσο με το οποιο μπορω να αγορασω πολλα πραγματα της μπεμπας...Αυτα τα νεα μας...Μαρακι περαστικα κοπελα μου..Τι να πω, ευχομαι να βρει μια λυση ο γιατρος σου...Σοφακι οικογενειακη μεριδα δεν θυμαμαι αν εχουμε ανοιξει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πως μπορω να το δω?? Οσο για το επιθετο το ειχαμε δηλωσει στον πολιτικο γαμο που ειχαμε κανει!!!

Έχω, ειλικρινά, πρασινίσει από τη ζήλια μου!!!!!:shock: Μονόκλινο...τυχερή θα έχεις την ησυχία σου με το μωρό και χωρίς τους επισκέπτες άλλων. Πωπω, ζηλεύωωωω! Πολύ καλά λεφτά, μην το συζητάς.:D

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια μου! Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα το απόγευμα, αν και το μεσημέρι δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Μίλησα και με το γιατρό...δεν του αρέσει ούτε η πίεση στην κύστη που νιώθω (συσπάσεις της μήτρας) και αύριο πάλι θα πάω Ιασώ για καρδιοτοκογράφημα να δει τι γίνεται. Αύριο θα αποφασίσει αν θα μου κόψει το Yutopar αφού με δει -αν και δεν το βλέπω με αυτά που λέει.

Για το νεφρό το μόνο λέει που θα με σώσει είναι τα πολλά υγρά και όταν δεν αντέχω άλλο voltaren με depon. Πιθανό λέει να ηρεμήσω μία από αυτές τις μέρες με το συγκεκριμένο γιατί το σώμα θα προσαρμοστεί. Μακάρι γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει κουρέλια με την αϋπνία.

Έχω, ειλικρινά, πρασινίσει από τη ζήλια μου!!!!!:shock: Μονόκλινο...τυχερή θα έχεις την ησυχία σου με το μωρό και χωρίς τους επισκέπτες άλλων. Πωπω, ζηλεύωωωω! Πολύ καλά λεφτά, μην το συζητάς.:D

Κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο και επιτελους να μπορεσεις να κοιμηθεις σαν ανθρωπος!!! Οσο για τα λεφτα της γεννας ο γιατρος μου ειπε εμπιστευτικα οτι αν τους πεις να σου κανουν καλυτερη τιμη, σου κανουν γιατι πλεον ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα παντου..Οχι μονο στο Βολο αλλα και σε πολλες ακομα πολεις..Εμεις τον ξερουμε χρονια και μου ειπε απο μονος του...Να 'ναι καλα ο ανθρωπος...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα! Πώωωως πάει σήμερα;; Μαράκι;; καλύτερα;;;

Φερμίνα μου ναι θα πάω και θα ρωτήσω για τα πάντα στα ΚΕΠ! Περιμένω να σταματήσω από την δουλειά την Παρασκευή και θα πάω να τα μάθω όλα!!!

Ναταλάκι πόσο τυχερή είσαι!! Μπράβο! Εγώ με τον δικό μου δεν έχω ρωτήσει ακόμα να δώ τι θα μου πεί αν και φοβάμαι οτί θα με ξενερώσει!! Γιατί τον έχω κόψει για πολύ φιλοχρήματο!!! Και όχι τίποτα άλλο εγώ πρέπει να πάω να τα κανονίσω μιας και ο δικός μου τουρίστας επειδή δεν μιλάει την γλώσσα μας!! Ήμαρτον!!!

Πάντως κορίτσια έμαθα οτι γίνεται χαμός στα ιδιωτικά λόγω εοππυ!!! Η αδερφή της κολλητής μου γέννησε μητέρα, και της έχει γυρίσει το κεφάλι!! Χαμός! σε τετράκλινο δωμάτιο να μπαίνουνε να βγαίνουνε επισκεπτήρια και δλδ πάνε καλά μωρε;; Τί αφήνουνε την σάρα και την μάρα να μπαίνουν στα δωμάτια! Μόνο οικογένεια θα έπρεπε! Τί να πώ! μου λέγανε τα κορίτσια πώς μέχρι και συνάδελφοι των συναδέλφων μπαίνανε για κάθε μία!! Δεν πάνε καλά! Φανταστείτε τί θα γίνεται στο δημόσιο δλδ! Εντάξει είμαι και στρίντζας εγώ θα αρχίσω τις καρατιές με το μωρό στο βυζί εάν με εκνευρίσουνε πολυ!!!!:evil::evil:

:rolleyes:

Τουλιπάκι όλα καλά κοπελάρα;;

Κορίτσια καμία από εσάς για την Μαίρη;; έχει μέρες να μπεί!! έχει ακούσει καμιά νέα της;;

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα! Πώωωως πάει σήμερα;; Μαράκι;; καλύτερα;;;

Φερμίνα μου ναι θα πάω και θα ρωτήσω για τα πάντα στα ΚΕΠ! Περιμένω να σταματήσω από την δουλειά την Παρασκευή και θα πάω να τα μάθω όλα!!!

Ναταλάκι πόσο τυχερή είσαι!! Μπράβο! Εγώ με τον δικό μου δεν έχω ρωτήσει ακόμα να δώ τι θα μου πεί αν και φοβάμαι οτί θα με ξενερώσει!! Γιατί τον έχω κόψει για πολύ φιλοχρήματο!!! Και όχι τίποτα άλλο εγώ πρέπει να πάω να τα κανονίσω μιας και ο δικός μου τουρίστας επειδή δεν μιλάει την γλώσσα μας!! Ήμαρτον!!!

Πάντως κορίτσια έμαθα οτι γίνεται χαμός στα ιδιωτικά λόγω εοππυ!!! Η αδερφή της κολλητής μου γέννησε μητέρα, και της έχει γυρίσει το κεφάλι!! Χαμός! σε τετράκλινο δωμάτιο να μπαίνουνε να βγαίνουνε επισκεπτήρια και δλδ πάνε καλά μωρε;; Τί αφήνουνε την σάρα και την μάρα να μπαίνουν στα δωμάτια! Μόνο οικογένεια θα έπρεπε! Τί να πώ! μου λέγανε τα κορίτσια πώς μέχρι και συνάδελφοι των συναδέλφων μπαίνανε για κάθε μία!! Δεν πάνε καλά! Φανταστείτε τί θα γίνεται στο δημόσιο δλδ! Εντάξει είμαι και στρίντζας εγώ θα αρχίσω τις καρατιές με το μωρό στο βυζί εάν με εκνευρίσουνε πολυ!!!!:evil::evil:

:rolleyes:

Τουλιπάκι όλα καλά κοπελάρα;;

Κορίτσια καμία από εσάς για την Μαίρη;; έχει μέρες να μπεί!! έχει ακούσει καμιά νέα της;;

Οντως οταν γεννησε μια φιλη μου στο νοσοκομειο επαθα πλακα για το ποιος μπαινει και ποιος βγαινει..Αν ειναι δυνατον δηλαδη...Η πολιτικη της κλινικης που θα γεννησω απογορευει τα παιδια κατω απο 12 αλλα εγω δεν θα εχω θεμα..Ειμαι πολυ τυχερη πραγματικα...Το Τουλιπακι καλα ειναι!! Απλα ειχε ενα θεμα χθες..Για την Μαιρη και εγω θελω να μαθω..Ψαχνω να δω αν ειναι ολα καλα και δεν την βρισκω...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Και εγώ μια απο τα ίδια natalaki... Δεν μπορώ να κοιμηθώ... Γυρνάω μεριά 100 φορές όλα το βράδυ και επιτέλους θέλω να κοιμηθώ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!!!!

Καλά στα μαιευτήρια πάντα άφηναν να μπει όποιος θέλει! Δεν κρατάνε και γενεαλογικό δέντρο! Απλά τώρα λόγο ΕΟΠΠΥ γέμισαν τα δωμάτια και απο ότι μου είπαν 2 φίλες μου τα μωρά πλέον τα αφήνουν στο δωμάτιο και τα παίρνουν μόνο το μεσημέρι!

Να σας πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε το μονόκλινο.. Θέλω και λίγο παρεούλα!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναι όντως είσαι πολύ τυχερούλα μικρούλα μου! Πρωινή σήμερα ε;;;χιχιχιχι!!

Οκ για το τουλιπάκι δεν ανησυχώ αφού βρήκε εσένα! Μπήκα φεισ πολύ αργά και είδα τα μνματα αλλά δεν βρήκα καμία!!!!

Ναι την Μαιρούλα σκέφτομαι ρε γαμώτο! Πού να είναι! Αλλά δεν πάει στο κακό το μυαλό μου όχι! δλδ και να πήγε για να γεννήσει όλα καλά! Αφού είμαστε σε εντάξει εβδομάδες!!! Άντε ανυπομονώ να την πετύχουμε!!!! Λέτε να έγινε μανουλίτσα;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Και εγώ μια απο τα ίδια natalaki... Δεν μπορώ να κοιμηθώ... Γυρνάω μεριά 100 φορές όλα το βράδυ και επιτέλους θέλω να κοιμηθώ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!!!!

Καλά στα μαιευτήρια πάντα άφηναν να μπει όποιος θέλει! Δεν κρατάνε και γενεαλογικό δέντρο! Απλά τώρα λόγο ΕΟΠΠΥ γέμισαν τα δωμάτια και απο ότι μου είπαν 2 φίλες μου τα μωρά πλέον τα αφήνουν στο δωμάτιο και τα παίρνουν μόνο το μεσημέρι!

Να σας πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε το μονόκλινο.. Θέλω και λίγο παρεούλα!!!!!!!

Ναι ε; Εγώ νομίζω πώς γενικά θα είμαι εκνευρισμένη! Και δικό μου δωμάτιο όχι δεν θα έχω!!!!! Αλλά νομίζω πως θα είμαι εκνευρισμένη και πρίν γεννήσω και αφού γεννήσω και οτί θα δείρω τον γιατρό μου! Αυτά!!:|:| Γενικά έχω λίγα νευράκια αυτές τις μέρες κορίτσια!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Ναι ε; Εγώ νομίζω πώς γενικά θα είμαι εκνευρισμένη! Και δικό μου δωμάτιο όχι δεν θα έχω!!!!! Αλλά νομίζω πως θα είμαι εκνευρισμένη και πρίν γεννήσω και αφού γεννήσω και οτί θα δείρω τον γιατρό μου! Αυτά!!:|:| Γενικά έχω λίγα νευράκια αυτές τις μέρες κορίτσια!!

Αχχχχ οι ορμόνες είναι... Και εγώ μέσα στα νεύρα είμαι κορίτσια... Μόλις γεννήσουμε θα μας περάσουν όλααααα!:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αχχχχ οι ορμόνες είναι... Και εγώ μέσα στα νεύρα είμαι κορίτσια... Μόλις γεννήσουμε θα μας περάσουν όλααααα!:P:p:p:p

Άντεεε! Δεν μπορώ άλλο θέλω να γεννήσωωωωωωω!!!!!:D:D:D

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν εχω προβλημα με το μονοκλινο θα εχω παρεουλα τον αντρουλη μου ή την μαμα μου!!! Και η δικη μας κλινικη αφηνει το μωρο ολη την μερα με την μανουλα...Μονο τις ωρες που ειναι το επισκεπτηριο το παιρνουν και το κανουν μπανακι για να μην ειναι με τοσο κοσμο...Οσο για το ποσες φορες ξυπναω το βραδυ, αστα να πανε...Τουλαχιστον 3 για τουαλετα και 1013 για να γυρησω πλευρο...Και εγω δεν ανησυχω για την Μαιρουλα και να γεννησε ειμαι σιγουρη πως ολα θα πηγαν μια χαρα και θα ειναι μια ευτυχισμενη μανουλα...Απλα την ψαχνω και δεν την βρισκω...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ολη την μερα κλαιω..Κλαιω επειδη δεν εχει βγει η μεταθεση και τελικα με τις εκλογες δεν προκειτε να βγουνε και δεν ξερω που να νοικιασω σπιτι..Βολο ή Ορεστιαδα?? Κλαιω επειδη αγχωνομαι να γινουν ολα τελεια μεχρι να ερθει η μπεμπα..Κλαιω επειδη ο αντρας μου ειναι μακρια..Κλαιω οταν μου λεει οτι μ'αγαπαει...Γενικα ειμαι μια κλαψιαρα!!! Ππππφφφ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ομιλώ με τη γλυκιά άγνοια του ανθρώπου που χτες βράδυ έχει πάρει Voltaren το οποίο έπιασε όπως έπρεπε αυτή τη φορά και όχι μόνο κοιμήθηκα σαν βόδι (να φανταστείτε ο Νίκος μου ζήτησε συγνώμη το πρωί που μου έφερε το σίδηρο γιατί ροχάλιζε λέει και ξύπναγε μέχρι και τον εαυτό του αλλά εγώ χαμπάααααρι) αλλά και του ανθρώπου που για την ώρα δεν πονάει πουθενά! Τι ωραία αίσθηση...:D

Το μεσημέρι πάω για το καρδιοτοκογράφημα και το απόγευμα έχω το doppler. Άντε να πάνε όλα καλά, να δούμε και το μαϊμουδάκι μας!:D:D

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ολη την μερα κλαιω..Κλαιω επειδη δεν εχει βγει η μεταθεση και τελικα με τις εκλογες δεν προκειτε να βγουνε και δεν ξερω που να νοικιασω σπιτι..Βολο ή Ορεστιαδα?? Κλαιω επειδη αγχωνομαι να γινουν ολα τελεια μεχρι να ερθει η μπεμπα..Κλαιω επειδη ο αντρας μου ειναι μακρια..Κλαιω οταν μου λεει οτι μ'αγαπαει...Γενικα ειμαι μια κλαψιαρα!!! Ππππφφφ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ, μη στεναχωριέσαι, σε ικετεύω! Είναι που είναι οι ορμόνες, είναι και η κούραση των ημερών θα αρχίσω κι εγώ να κλαίω μαζί σου, στο λέω!!!! Δεν έχετε κάποιον εκ των έσω να ρωτήσετε έστω και στη θεωρία για να ξέρετε πού να νοικιάσετε;

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ομιλώ με τη γλυκιά άγνοια του ανθρώπου που χτες βράδυ έχει πάρει Voltaren το οποίο έπιασε όπως έπρεπε αυτή τη φορά και όχι μόνο κοιμήθηκα σαν βόδι (να φανταστείτε ο Νίκος μου ζήτησε συγνώμη το πρωί που μου έφερε το σίδηρο γιατί ροχάλιζε λέει και ξύπναγε μέχρι και τον εαυτό του αλλά εγώ χαμπάααααρι) αλλά και του ανθρώπου που για την ώρα δεν πονάει πουθενά! Τι ωραία αίσθηση...:D

Το μεσημέρι πάω για το καρδιοτοκογράφημα και το απόγευμα έχω το doppler. Άντε να πάνε όλα καλά, να δούμε και το μαϊμουδάκι μας!:D:D

Αχ, μη στεναχωριέσαι, σε ικετεύω! Είναι που είναι οι ορμόνες, είναι και η κούραση των ημερών θα αρχίσω κι εγώ να κλαίω μαζί σου, στο λέω!!!! Δεν έχετε κάποιον εκ των έσω να ρωτήσετε έστω και στη θεωρία για να ξέρετε πού να νοικιάσετε;

Μαρακι μου πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα!!! Περιμενα να μπεις να μας γραψεις...Μακαρι να ειχα καποιον να μου πει τι περιπου να περιμενω...Αλλα δυστηχως κανεναν δεν τον νιαζει..Τα μεγαλα κεφαλια ειναι βολεμενα στην θεση τους και εμεις οι καημενοι δεν ξερουμε τη να κανουμε...:?:-?:? Τεσπα θα μου περασει..Ευχομαι να πανε ολα καλα με το ντοπλερ και το καρδιοτοκογραφο..Να μας πεις ομορφα νεα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Μαρακι μου πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα!!! Περιμενα να μπεις να μας γραψεις...Μακαρι να ειχα καποιον να μου πει τι περιπου να περιμενω...Αλλα δυστηχως κανεναν δεν τον νιαζει..Τα μεγαλα κεφαλια ειναι βολεμενα στην θεση τους και εμεις οι καημενοι δεν ξερουμε τη να κανουμε...:?:-?:? Τεσπα θα μου περασει..Ευχομαι να πανε ολα καλα με το ντοπλερ και το καρδιοτοκογραφο..Να μας πεις ομορφα νεα!!

Να'σαι καλά, μικρή μου!

Καταλαβαίνω την πίκρα σου...κάνε λίγο υπομονή μπας και γίνει κανένα θαύμα και ενημερωθείτε! Θετικές σκέψεις...θετικέεεεεεες σκέψεις!!!:D

Μόλις ξεμπερδέψω θα μπω να σας γράψω τα νέα!:)

Α, η Μαίρη ποια είναι; Η Νεραϊδούλα;

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...