Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Neraidoyla εννοείται πως είναι το μωράκι!!! Πάει και κάθεται σε κάποιο σημείο και αν το χαϊδέψεις ή το σπρώξεις μαλακά πάει σε άλλο σημείο! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά!!!

Εμένα ο δικός μου δεν σταματάει στιγμή να κουνιέται!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θα ηρεμήσω ποτέ,κλαψ...η γιατρός μου ,μου είπε να μην πιάνω συνέχεια την κοιλιά μου αλλά δεν γίνεται..πως αλλιώς θα δώ αν είναι όλη σκληρή ή σε ένα μόνο σημείο?:rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

τα νιωθω κ εγω!ασε σημερα εχουμε παρτυ απο τις 6:00 το πρωι,μια νομιζω οτι ειναι συσπαση μια βαραει ο μπεμπης!αμαν δεν θα ηρεμησουμε ποτε!ωρες ωρες ετσι που γυριζει μεσα μου νιωθω κ πονακια,προφανως ''σπρωχνει'' καποια οργανα μου κ με τσακιζει αλλα τελος παντων γερος να ναι κ χαλαλι οι τρομαρες!!!!!!!!!

κ εγω το κανω κ χαιδευω τα ''βουναλακια'' κ μετα απο λιγο αλλαζει θεση,αλλα κανονικα η μαια μου ειπε να μην ακουμπω καθολου την κοιλια μου γιατι ενεργοποιειται η μητρα κ κανει συσπασης,αλλα αλλιως δεν καταλαβαινω αν ειναι συσπαση ή ο μπεμπης..μπερδεμα λεμε:confused::confused::confused:!!!

όπως το λές ακριβώς,αλλά πρέπει να μετράω συσπάσεις για να την ενημερώνω,δεν ξέρω όμως πως θα το κάνω αυτό αφού έχω μπλεχτεί :(

δεν θα ηρεμήσω ποτέ,κλαψ...η γιατρός μου ,μου είπε να μην πιάνω συνέχεια την κοιλιά μου αλλά δεν γίνεται..πως αλλιώς θα δώ αν είναι όλη σκληρή ή σε ένα μόνο σημείο?:rolleyes::rolleyes:

ε καλα το ιδιο σου εγραψα κ εγω χαχαχαχα!ειμασττε φοβερες χαχαχαχαχα!!κ σκεψου να χες κ ενα μονιμο πρηξιμο απο κατω(απο την αρχη της εγκυμοσυνης) που ενω ξερεις οτι ειναι απο τα ουτραγκεσταν ωρες ωρες να αγχωνεσαι μην ειναι τιποτα αλλο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!ε ναι λοιπον δεν θα ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

όπως το λές ακριβώς,αλλά πρέπει να μετράω συσπάσεις για να την ενημερώνω,δεν ξέρω όμως πως θα το κάνω αυτό αφού έχω μπλεχτεί :(

σου ειπε μεχρι ποσες ειναι φυσιολογικες?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

σου ειπε μεχρι ποσες ειναι φυσιολογικες?

δεν μου είπε,αλλά σίγουρα θα έχω,δεν γίνεται να μην έχω λέει.

την Δευτέρα θα την πάρω να της πώ πως είμαι,να μου πεί κ πότε θα ξαναπάω να με δεί,έχουμε να μιλήσουμε απο την Τετάρτη

έχω παρατηρήσει πάντως οτι κάποιες μέρες η κοιλιά μου είναι ήρεμη και κάποιες μέρες τρελαίνεται στα εξογκώματα,χωρίς λόγο!δεν κάνω κ τίποτα ρε γμτ όλο ξάπλα είμαι..:rolleyes:

Καλημερα!! Σημερα σηκωθηκα και χαιδευα την κοιλιτσα μου και ρωτουσα την μπεμπα αν της λειπει ο μπαμπας και με κλωτσησε:D:D:D:D Το κοριτσακι μου με καταλαβαινει (χαζο μαμα):tongue::tongue::tongue:... Εσεις πως ειστε??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!:D

Σηκώθηκα σήμερα με κάτι πονάκια στο νεφρό αλλά ευτυχώς μόλις πήγα τουαλέτα ησύχασαν. Τα χρειάστηκα πρωί-πρωί γιατί λέω ένα ταξίδι κανονίσαμε με το Νίκο...τώρα βρήκε πάλι να με πιάσει; Αλλά ευτυχώς δεν ήταν τίποτα! Μάλλον έχουν στριμωχτεί όλα εκεί μέσα!:tongue:

Καλησπέρα κορίτσια!Εδώ είμαι και εγώ και σας διαβάζω συνεχώς αλλά δεν γράφω γιατί μόνο για τους φόβους μου λέω...έχω σοκαριστεί τόσο που δεν αφήνω τον εαυτό μου να κοιτάξει παιδικά πράγματα γιατί αν κάτι πάει στραβά,θα στεναχωρηθώ πολύ περισσότερο..προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι γενικότερα..η μπέμπα μου όμως είναι πολύ ζωηρή και μετά το χουνέρι που έπαθα,κάθε φορά που νιώθω την κοιλιά μου έστω και λίγο σκληρή νομίζω οτι έχω σύσπαση...η κοιλιά μου κάνει κάτι "βουναλάκια",κάτι εξογκώματα σκληρά ώρες ώρες και μόλις τα χαϊδέψω λίγο φεύγουν,μπορεί να είναι το μωρό που στριφογυρίζει μπορεί κ όχι..έχετε τέτοια εσείς?νιώθετε δηλαδή το μωρό να μαζεύεται σε ένα σημείο?:rolleyes:

Κακώς δεν γράφεις τους φόβους σου και τους προβληματισμούς! Τι είμαστε εδώ δηλαδή; Μόνο για τα ευχάριστα και τα χαριτωμένα;

Τα εξογκώματα που λες τα έχω κι εγώ κάποιες φορές και λογικά είναι το μωρό. Τα νιώθω πιο έντονα εννοείται όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά έχει τύχει και όταν σηκωθώ να νιώθω για λίγα δευτερόλεπτα την κοιλιά μου σκληρή και άκαμπτη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τεντωθώ για σηκωθώ κανονικά μέχρι να χαλαρώσει.

Πάντως αυτό που λέτε ρε κορίτσια για το άγγιγμα της κοιλιάς (να μην την πολυπιάνουμε) πρώτη φορά το ακούω...τόσο κακό είναι; Γιατί εγώ όταν είμαι ξαπλωμένη τη χαϊδεύω, ειδικά αν κλωτσάει το μωρό.:confused:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από μένααα!!! εεεε! και μένα με προβληματίσατε! εγώ νοιώθω την ικρή κυρίως όταν κοιμαμαι!!! Νοιώθω σπρωξήματα από εδώ σπρωξίματα από εκεί! Και πάντα την χαιδεύω γιατί ξέρω οτί το αντιλάμβάνεται!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Kαλημέρα και από μένααα!!! εεεε! και μένα με προβληματίσατε! εγώ νοιώθω την ικρή κυρίως όταν κοιμαμαι!!! Νοιώθω σπρωξήματα από εδώ σπρωξίματα από εκεί! Και πάντα την χαιδεύω γιατί ξέρω οτί το αντιλάμβάνεται!!!

Duende και εγω την χαιδευω την κοιλιτσα μου...Απλα μου ειπε ο γιατρος να μη την πιεζω...Με ρωτησε αν εχω και ενοχλησεις και του ειπα οχι...Θελω μια κοπελα να μου πει μηπως και καταλαβω πως νιωθεις τις συσπασεις...Λενε οτι η κοιλια πετρωνει αλλα εμενα παντα σκληρη ειναι..Πονας καθολου,νιωθεις κανενα τσιμπιματακι??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Duende και εγω την χαιδευω την κοιλιτσα μου...Απλα μου ειπε ο γιατρος να μη την πιεζω...Με ρωτησε αν εχω και ενοχλησεις και του ειπα οχι...Θελω μια κοπελα να μου πει μηπως και καταλαβω πως νιωθεις τις συσπασεις...Λενε οτι η κοιλια πετρωνει αλλα εμενα παντα σκληρη ειναι..Πονας καθολου,νιωθεις κανενα τσιμπιματακι??

Μπά! όχι! Ναι και εγώ νοιώθω κάποιες φορές σκληρή την κοιλιά μου αλλά δεν αντιλαμβάνομαι κάτι άλλο να σου πώ την αλήθεια μου! Το αφήνω και περνάει βασικά! Είναι η απορία μου με τις συσπάσεις που λένε τα κορίτσια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω εάν έχω και εγώ! Ε! και έβγαλα μόνη μου το πόρισμα οτί αφού δεν το καταλαβαίνω κάπως, μάλλον δεν κάνω συσπάσεις!

Τον μόνο πόνο που αντιλαμβάνομαι είναι πολύ ψηλά στα πλευρά μου από την δεξιά πλευρά! Σαν να έχω παθει διάστρεμμα ένα πράγμα στα πλευρά! Κάτι που έχω σκοπό να ρωτήσω τον γιατρό μου τώρα που θα πάω! Τον έχω αυτόν τον πόνο πολύ καιρό αλλά δεν είχα αχσχοληθεί και ποτέ! τώρα με ενοχλέι όμως! Είτε όρθια είτε ξαπλωτή! Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με την μικρή αφού είναι αρκετά ψηλά!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Μπά! όχι! Ναι και εγώ νοιώθω κάποιες φορές σκληρή την κοιλιά μου αλλά δεν αντιλαμβάνομαι κάτι άλλο να σου πώ την αλήθεια μου! Το αφήνω και περνάει βασικά! Είναι η απορία μου με τις συσπάσεις που λένε τα κορίτσια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω εάν έχω και εγώ! Ε! και έβγαλα μόνη μου το πόρισμα οτί αφού δεν το καταλαβαίνω κάπως, μάλλον δεν κάνω συσπάσεις!

Τον μόνο πόνο που αντιλαμβάνομαι είναι πολύ ψηλά στα πλευρά μου από την δεξιά πλευρά! Σαν να έχω παθει διάστρεμμα ένα πράγμα στα πλευρά! Κάτι που έχω σκοπό να ρωτήσω τον γιατρό μου τώρα που θα πάω! Τον έχω αυτόν τον πόνο πολύ καιρό αλλά δεν είχα αχσχοληθεί και ποτέ! τώρα με ενοχλέι όμως! Είτε όρθια είτε ξαπλωτή! Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με την μικρή αφού είναι αρκετά ψηλά!

Μαλλον πιεζουν τα ζουζουνια και γινεται χαμος μεσα στις κοιλιτσες μας γι'αυτο πονανε διαφορα..Εγω εχω τρελο προβλημα με την μεση μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Μαλλον πιεζουν τα ζουζουνια και γινεται χαμος μεσα στις κοιλιτσες μας γι'αυτο πονανε διαφορα..Εγω εχω τρελο προβλημα με την μεση μου...

Α ναι ε? φανταστικά και εσύ!! Τί να πώ!! αλλους 3μιση μήνες υπομονή? Κάτσε να δούμε όταν θα μεγαλώσουμε κι άλλο τί θα έχουμε!! Θα κάνουμε καταμετρήσεις!!!!:tongue::tongue:

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...