Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, κοριτσια ειμαι τοσο χαρουμενη!!! Η μπεμπα μου ειναι μια χαρα, ζυγιζουμε 550 γραμμαρια και ειμαστε ντροπαλες γιατι γυρησαμε και παλι ποπο!!χαχαχχα Την δευτερα θα κανω την μεγαλη καμπυλη ζακχαρου και αν ειναι ανεβασμενη θα ερχισω διατροφη...Οχι οτι πηρα κιλα(3 μεχρι τωρα) αλλα στο τελος θα χασω και αυτα!! Fermi να το απολαυσεις και εσυ ευχομαι!! Duende και εμενα με πειραζει πολυ το φυλλο ποσο μαλιστα τωρα που ειμαι εγκυος και εχω περισσοτερες καουρες...Αυτα τα ομορφα νεα μας...Ελπιζω να ειστε ολες καλα...Νεραιδουλα συνεχισε ετσι κοπελα μου!!!

μπράβο κοπελάρα!! Σούπερ!:-P:razz::-P Μπά σιγά μην έχεις ζάχαρο εσύ! δεν νομίζω! αφού δεν έχεις πάρει ούτε κιλά ούτε τίποτα!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

μπράβο κοπελάρα!! Σούπερ!:-P:razz::-P Μπά σιγά μην έχεις ζάχαρο εσύ! δεν νομίζω! αφού δεν έχεις πάρει ούτε κιλά ούτε τίποτα!!!

Μακαρι!! Ετσι μου ειπε και ο γιατρος οτι θα ειχα και εγω παραπανω κιλα αλλα θα ηταν και το μωρο πιο βαρυ...Θα δουμε!!! Και να εχω παντως δεν ειναι κατι ανησυχητικο θα κανω μια διατροφουλα και ολα οκ;);););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλησπερα!!!!

Ναταλακι ειδες τη μπουμπου????

Και εσάς μπρουμυτα????Σε όλη τη β επιπεδου μας είχε γυρισει μπρούμυτα και τρόμαξε να γυρίσει!!! Μου έλεγε ο γιατρός εσυ που θελεις και 3D !!!

Μολις γυρισε καπως και την βαλαμε στο 3D εβαλε τα χερια στη μουρίτσα της και παλι δεν την βλέπαμε καλα.

duende αρχισα και εγώ την υγιεινή διατροφή χωρίς να το θέλω βέβαια. Πλεον αν φάω βαρια το βράδυ εχω καούρες όλο το βραδυ ετσι το ρίξαμε στα φρουτάκια ,σαλατούλες και τα συναφή. Κα εμενα μου κανουν καούρες τα τυροπιτοειδή.Θυμαμαι στου γιου μου την εγκυμοσύνη οταν άρχισαν οι καουρες όποτε βγαίναμε και έλεγα δεν με νοιαζει αν μεινω ξύπνια όλο το βραδυ και ετρωγα του σκασμου δεν με έπιανε τίποτα. Και τι τζατζίκια , τι παϊδάκια χαμος. Οταν ήμουν στο σπίτι πηγαινοερχόμουν με το σουσαμι αγκαλια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλουμπιτσες,τι κανετε?εμεις σημερα ειχαμε γενικες εξετασεις αιματος κ ουρων κ περιμενω αποτελεσματα την Τριτη,αντε να δουμε τι θα δουμε!

Ναταλακι μια χαρα τα νεα της μπουμπου,κ ο τραχηλος σουπερ!πως τον μετρησε,κολπικα 'η απο κοιλιτσα?

Πενυ καλες μασες,πω πω πεινασα λεμε!σημερα εφαγα κριθαρακι κοκκινιστο,ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα,ε δεν χορτασα με τιποτα!τι να μου κανει ενα πιατακι οεοοο χιχιχι!αλλα εκανα υπομονη κλαψ κλαψ....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα κοιλουμπιτσες,τι κανετε?εμεις σημερα ειχαμε γενικες εξετασεις αιματος κ ουρων κ περιμενω αποτελεσματα την Τριτη,αντε να δουμε τι θα δουμε!

Ναταλακι μια χαρα τα νεα της μπουμπου,κ ο τραχηλος σουπερ!πως τον μετρησε,κολπικα 'η απο κοιλιτσα?

Πενυ καλες μασες,πω πω πεινασα λεμε!σημερα εφαγα κριθαρακι κοκκινιστο,ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα,ε δεν χορτασα με τιποτα!τι να μου κανει ενα πιατακι οεοοο χιχιχι!αλλα εκανα υπομονη κλαψ κλαψ....

Αννα μου απο την κοιλια με μεταει παντα!!! Ποια ειναι η διαφορα???

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλά αποτελέσματα! εμένα μου έκαναν γενική αίματος και ούρων στην κλινική όπως κ crp που δείχνει αν υπάρχει κάποια λοίμωξη (καμιά φορά αν έχεις προκαλεί συσπάσεις) όλα καλά,όμως ο αιματοκρίτης μου κατέβηκε κι άλλο,στο 32:( με διπλό σίδηρο παρακαλώ τι άλλο να κάνω?

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Αννα μου απο την κοιλια με μεταει παντα!!! Ποια ειναι η διαφορα???

νομιζω απο τον τραχηλο ειναι πιο σωστο το νουμερο.κ εμενα απο την κοιλια οταν μου το μετρησε 4,2 ηταν.παντως συνηθως απο τον τραχηλο το μετρανε αν υπαρχει ενδειξη για προβλημα.αλλα εσυ μια χαρα τραχηλος εχεις οποτε δεν χρειαζετε κατι αλλο!

9892a30fbd.png

καλά αποτελέσματα! εμένα μου έκαναν γενική αίματος και ούρων στην κλινική όπως κ crp που δείχνει αν υπάρχει κάποια λοίμωξη (καμιά φορά αν έχεις προκαλεί συσπάσεις) όλα καλά,όμως ο αιματοκρίτης μου κατέβηκε κι άλλο,στο 32:( με διπλό σίδηρο παρακαλώ τι άλλο να κάνω?

κ εγω το προηγουμενο μηνα 33ειχα,μου δωσε 2πλο σιδηρο αλλα ειχα τετοιο θεμα με την τουαλετα που το κοψαμε κ ξαναγυρισα στο ενα,οποτε τωρα θα ναι στα πατωματα..κανω κ ηπαρινες αστα να πανε..αλλα οπως λεει κ η γιατρος μου δεν θα παθω τιποτα,ε θα φαω κανενα κρεατακι παραπανω!σημερα ο καλος μου μου εφερε κ κασιους,που εχουν αρκετο σιδηρο,αντε να δουμε μπας κ βοηθησουν κ αυτα!

9892a30fbd.png

κορίτσια εμένα την τελευταία φορά που ήρθε στην κλινική η γιατρός μου, μου έβαλε το χέρι της για να δει τον τράχηλο:oops::oops: και μου είπε οτι είναι λεπτός,αλλιώς θα μου έκανε μέχρι κ περίδεση..αλλά δεν το ρισκάρει λέει με λεπτό τράχηλο κ σε τόσο μεγάλη εβδομάδα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

κορίτσια εμένα την τελευταία φορά που ήρθε στην κλινική η γιατρός μου, μου έβαλε το χέρι της για να δει τον τράχηλο:oops::oops: και μου είπε οτι είναι λεπτός,αλλιώς θα μου έκανε μέχρι κ περίδεση..αλλά δεν το ρισκάρει λέει με λεπτό τράχηλο κ σε τόσο μεγάλη εβδομάδα

Εμενα μια θεα μου εκανε...Συνηθως σε μεγαλη εβδομαδα το κανουν..Εμενα ηταν στην 30η..

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...