Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

ευχαριστώ Άννα,πρώτος στόχος λοιπόν για μένα 28 εβδομάδες!

3 βδομάδες ακόμα λοιπόν!!!;););)

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσιιιιιιιιιι,2 κ 3μερες για μενα:D:D:D!!!ΒΡΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!

óle!!!!!!!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα μερες να μπω....... Σοκαριστηκα με τη νεραιδουλα αλλα ολα καλα βλεπω κ χαρηκα πολυ! Κοριτσακι μη σε παρει απο κατω!!!!!!!! κ καμια μας!!!!!!! θετικη σκεψη οπως ειπαν τα κοριτσια....... αν κατσουμε κ σκεφτομαστε οοολα τα ασχημα που μπορει να μας συμβουν τη πατησαμε..........

αχ κ εγω πηρα τα αποτελεσματα απο καμπυλη ζαχαρου ολα καλα..στην καλλιεργεια ουρων ημουν θετικη σε ενα βακτηριδιο e-colli κ μου εκαναν αντιβιογραμμα κ μου ειπαν οτι ισως χρειαστει να παρω αντιβιοση θα μου πει ο γιατρος μου αυριο που εχω ραντεβου..θα σκασω ειναι κτ σοβαρο?????????θα παθει τιποτα το μπεμπακι μου?????:?:oops::-(

τουιτακι καλε κ εγω αυτο δεν ειχα? ντοντ πανικ! αντιβιωση μου ειχε δωσει 10 μερες... γιαυτο κανεις το αντιβιογραμμα για να δει ποια αντιβιωση θα σε πιασει καλυτερα........ κ μετα καποια στιγμη που θα ξανακανεις αναλυσεις θα δεις οτι εφυγε..........

επιτελους κανονικστηκε η β επιπεδου για τη πεμπτη το απογευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο εγω εμεινα?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα μερες να μπω....... Σοκαριστηκα με τη νεραιδουλα αλλα ολα καλα βλεπω κ χαρηκα πολυ! Κοριτσακι μη σε παρει απο κατω!!!!!!!! κ καμια μας!!!!!!! θετικη σκεψη οπως ειπαν τα κοριτσια....... αν κατσουμε κ σκεφτομαστε οοολα τα ασχημα που μπορει να μας συμβουν τη πατησαμε..........

τουιτακι καλε κ εγω αυτο δεν ειχα? ντοντ πανικ! αντιβιωση μου ειχε δωσει 10 μερες... γιαυτο κανεις το αντιβιογραμμα για να δει ποια αντιβιωση θα σε πιασει καλυτερα........ κ μετα καποια στιγμη που θα ξανακανεις αναλυσεις θα δεις οτι εφυγε..........

επιτελους κανονικστηκε η β επιπεδου για τη πεμπτη το απογευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο εγω εμεινα?

Σημερα περιμενουμε το Τουλιπακι να μας πει νεα!!! Εχει ραντεβου...Καλα αποτελεσματα Ιριδα!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Χαιρετώ!

τι κάνετε κοριτσάκια;

Μόλις έφαγα το μεσημεριανό μου -μαζί με τους γέρους κι εγώ :tongue: κοτοπουλάκι με κουνουπίδι (που προ εγκυμοσύνης ούτε να το φτύσω!) και μαζί με το κοριτσάκι μου που κλωτσάει από χαρά που το τάισα μπήκαμε να δούμε νέα!

Να σας ρωτήσω κάτι; Είναι δυνατό τα μπεμπάκια μας να έχουν λόξιγκα; Σήμερα το πρωί στις 5 που σηκώθηκα (κλασσικά πλέον) για τουαλέτα ένιωθα ένα ρυθμικό χτύπημα στην κοιλιά και το σκεφτόμουνα.:rolleyes:

Χτες είχαμε πάει στους κουμπάρους του άντρα μου που έχουν τρία παιδάκια 4, 3 και 6 μηνών. Αυτός ο μικρούλης...τι μπουλούκος ήταν! Ήθελα να τον αρπάξω και του δαγκώσω τα μαγουλάκια του!!!!:oops: Έκανε κάτι δίπλες στα μπουτάκια του, άλλο πράγμα και χαμογελούσε όλη την ώρα το κουκλάκι μου!

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Χαιρετώ!

τι κάνετε κοριτσάκια;

Μόλις έφαγα το μεσημεριανό μου -μαζί με τους γέρους κι εγώ :tongue: κοτοπουλάκι με κουνουπίδι (που προ εγκυμοσύνης ούτε να το φτύσω!) και μαζί με το κοριτσάκι μου που κλωτσάει από χαρά που το τάισα μπήκαμε να δούμε νέα!

Να σας ρωτήσω κάτι; Είναι δυνατό τα μπεμπάκια μας να έχουν λόξιγκα; Σήμερα το πρωί στις 5 που σηκώθηκα (κλασσικά πλέον) για τουαλέτα ένιωθα ένα ρυθμικό χτύπημα στην κοιλιά και το σκεφτόμουνα.:rolleyes:

Χτες είχαμε πάει στους κουμπάρους του άντρα μου που έχουν τρία παιδάκια 4, 3 και 6 μηνών. Αυτός ο μικρούλης...τι μπουλούκος ήταν! Ήθελα να τον αρπάξω και του δαγκώσω τα μαγουλάκια του!!!!:oops: Έκανε κάτι δίπλες στα μπουτάκια του, άλλο πράγμα και χαμογελούσε όλη την ώρα το κουκλάκι μου!

Μαρακι και εγω το παθαινω...Λοξυγγας ειναι...Ρωτησα τον γιατρο και μου το ειπε..Εμενα την πιανει στανταρ μια φορα την μερα!!!;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

http://www.hm.com/gr/subdepartment/LADIES?Nr=4294928769 Δειτε τι ωραια και φθηνα ρουχαλακια!! Λεω να παραγγειλω το τζην με το λαστιχο πανω κατω!!!

Πολύ όμορφο!!! Θα τα εχω υπόψιν μου αν ανεβω Αθηνα να περάσω μια βόλτα!!Φαινεται πολύ βολικο και ειναι πολύ φτηνο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πολύ όμορφο!!! Θα τα εχω υπόψιν μου αν ανεβω Αθηνα να περάσω μια βόλτα!!Φαινεται πολύ βολικο και ειναι πολύ φτηνο!!

Βολο δεν εχει τετοιο μαγαζι αλλα εχει στην Λαρισα!! Και δεν μπορω να καταλαβω πως παραγγελνεις ρε γαμωτο...Ειναι πολυ βολικο, το εχει μια φιλη μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Βολο δεν εχει τετοιο μαγαζι αλλα εχει στην Λαρισα!! Και δεν μπορω να καταλαβω πως παραγγελνεις ρε γαμωτο...Ειναι πολυ βολικο, το εχει μια φιλη μου...

Λογικά πρέπει να κανεις Log in και μετά πιθανον να σου βγαλει καλαθι για να μπορεσεις να αγορασεις. Εγώ εχω ήδη δύο σαλβάρια για το καλοκαιράκι θα τα ξεθαψω και θα παρω και καμια μπλουζίτσα. Παντως νομιζω ότι τα παντελόνια θα μας βολέψουν πιο πολύ απο τις φουστες.

Πωπω τι καουρα εχω βρε παιδί μου....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Και εγω εχω ανετα ρουχα για το καλοκαιρακι...Και το κυριοτερο εχω μαγιο:tongue::tongue::tongue: Εκανα και login αλλα τιποτα...Τεσπα θα παω απο κοντα να το δω κιολας...Ναι εχει στο Ζαρα και ειναι παρα πολυ ομορφα...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...