Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα! αυτό ήθελα να σου πώ από χτές οτί πολυ καλά κάνεις και είσαι θετική! Μην σταματήσεις να είσαι έτσι είναι πολύ καλό αυτό που κάνεις! Μην σε πάρει από κάτω! Δεν ξέρω εάν το έχεις σκεφτεί ποτέ αλλά εάν σκέφτεσαι θετικά όλα έρχονται θετικά! Θετική ενέργεια εάν έχεις ακουστά! Εντάξει;;;;;; ;););)Όλα μια χαρά θα πάνε!!!! Κάποια άλλη στιγμή θα σου πώ τί μου είχε συμβεί και από τότε το παλεύω πολύ να μην με παίρνει από κάτω! μάκια μάκια!!!

Ειναι δύσκολο να αλλάξει ο λύκος τώρα στα γεραματα χαχαχα

Ευτυχώς έχω τον άντρα μου μερικές φορές που με προσγειώνει όχι ανωμαλα αλλά προσπαθεί να μου βάλει στο μυαλό και την πιθανότητα να μην πανε όπως τα έχω φανταστει.Ευτυχως εκεινος είναι ΤΕΡΑΣ ψυχραιμιας και ετσι δεν αγχώνομαι

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπερτροφικές αμυγδαλές έχω και εγώ. Δεν είναι κάτι, απλώς πιο ευαίσθητος ο λαιμός.

Ναι και εκεινη ετσι μας είπε απλά είναι καλυτερα να τον δει και ένας ειδικος γιατί έιναι σαν καρύδια ενω το παιδί δεν είναι αρρωστο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερααααααααααααααα!!! Πως ειστε??? Αυριο εκλεισα ραντεβου για ανταυγες και ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue: Η ριζα ειχε φτασει μεχρι το αυτι!!! Tweety εμενα μου βρηκαν Candida albicans και ειχα παει πανικοβλημενη στον γιατρο ο οποιος γελουσε...Μου ειπε οτι ειναι πολυ συνηθες στην εγκυμοσυνη να εχεις διαφορους μυκητες..Μου εδωσε υποθετα Dactarin και ειμαι οκ...Πενυ μου να πας να κανεις την καμπυλη να ξεμπερδευεις...Αννα εγω μαλλον ειμαι γουρουνα στον υπνο, χθες κοιμηθηκα στις 12 και ξυπνησα μολις τωρα!!! χαχαχχαχ

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημερααααααααααααααα!!! Πως ειστε??? Αυριο εκλεισα ραντεβου για ανταυγες και ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue: Η ριζα ειχε φτασει μεχρι το αυτι!!! Tweety εμενα μου βρηκαν Candida albicans και ειχα παει πανικοβλημενη στον γιατρο ο οποιος γελουσε...Μου ειπε οτι ειναι πολυ συνηθες στην εγκυμοσυνη να εχεις διαφορους μυκητες..Μου εδωσε υποθετα Dactarin και ειμαι οκ...Πενυ μου να πας να κανεις την καμπυλη να ξεμπερδευεις...Αννα εγω μαλλον ειμαι γουρουνα στον υπνο, χθες κοιμηθηκα στις 12 και ξυπνησα μολις τωρα!!! χαχαχχαχ

τι γουρουνα βρε λες οτι εισαι,απλα για δες την δικια σου κοιλια κ ξανα ριξε μια ματια στην διικια μου για να καταλαβεις τι σε περιμενει:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!!κ γω μια χαρα κοιμομουν οσο μεγαλωνει κ αρχιζουν οι ζεστες εχω τον αβολευτο!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

τι γουρουνα βρε λες οτι εισαι,απλα για δες την δικια σου κοιλια κ ξανα ριξε μια ματια στην διικια μου για να καταλαβεις τι σε περιμενει:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!!κ γω μια χαρα κοιμομουν οσο μεγαλωνει κ αρχιζουν οι ζεστες εχω τον αβολευτο!!!!!!

Αχ πως το σκεφτομαι...Το καλοκαιρι θα ειμαστε ασηκωτες και να δω τι θα κανουμε!! Ουτε να περπατησουμε ουτε να κοιμηθουμε δεν θα μπορουμε...Αληθεια το περπατημα ποτε αρχιζει???Ηταν κατι που μου αρεσε πολυ...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πως το σκεφτομαι...Το καλοκαιρι θα ειμαστε ασηκωτες και να δω τι θα κανουμε!! Ουτε να περπατησουμε ουτε να κοιμηθουμε δεν θα μπορουμε...Αληθεια το περπατημα ποτε αρχιζει???Ηταν κατι που μου αρεσε πολυ...

κανονικα αν δεν εχεις προβλημα ειναι καλο να περπατας κ τωρα εστω για λιγο!για μενα δεν ξερω ποτε θα αρχισει,φανταζομαι αφου μπω στο μηνα μου με το καλο ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ δεν θα φοβομαστε τιποτα κ ετσι θα περπαταω επιτελους:D:D:D!!!

9892a30fbd.png

κανονικα αν δεν εχεις προβλημα ειναι καλο να περπατας κ τωρα εστω για λιγο!για μενα δεν ξερω ποτε θα αρχισει,φανταζομαι αφου μπω στο μηνα μου με το καλο ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ δεν θα φοβομαστε τιποτα κ ετσι θα περπαταω επιτελους:D:D:D!!!

Αντε να δουμε...Θα ρωτησω τον γιατρο την Παρασκευη που θα παω!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Αντε να δουμε...Θα ρωτησω τον γιατρο την Παρασκευη που θα παω!!!

τυχερη θα δεις κ το μπεμπακι σου,εγω εχω ακομα 2βδομαδες μεχρι το ραντεβου μας κλαψ κλαψ!μου ελειψε ο στρουμφουλης χιχιχι!!!κ θελω να δω ποσο μεγαλωσε,οταν θα παμε θα μαι γυρω στις 27βδομαδες κ αφου ειναι μεγαλυτερο ισως να το πιασουμε το κιλακι:D:D:D:D!!

9892a30fbd.png

αχ κ εγω πηρα τα αποτελεσματα απο καμπυλη ζαχαρου ολα καλα..στην καλλιεργεια ουρων ημουν θετικη σε ενα βακτηριδιο e-colli κ μου εκαναν αντιβιογραμμα κ μου ειπαν οτι ισως χρειαστει να παρω αντιβιοση θα μου πει ο γιατρος μου αυριο που εχω ραντεβου..θα σκασω ειναι κτ σοβαρο?????????θα παθει τιποτα το μπεμπακι μου?????:?:oops::-(

Είναι βακτήριο τουιτι!! Βασικά δεν είναι κάτι! Θα φύγει! Βασικά γκούγκλαρέ το να διαβάσεις! Το βακτήριο ονομάζεται escherichia coli. Στο βικιπεδια θα το βρείς είμαι σίγουρη!;) Και όχι δεν παθαίνει τίποτα το μπεμπάκι σου! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!:):)

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

τυχερη θα δεις κ το μπεμπακι σου,εγω εχω ακομα 2βδομαδες μεχρι το ραντεβου μας κλαψ κλαψ!μου ελειψε ο στρουμφουλης χιχιχι!!!κ θελω να δω ποσο μεγαλωσε,οταν θα παμε θα μαι γυρω στις 27βδομαδες κ αφου ειναι μεγαλυτερο ισως να το πιασουμε το κιλακι:D:D:D:D!!

Τελευταια φορα την ειχα δει 2 Μαρτιου στην Β επιπεδου...Το ποσο ανυπομωνω δεν λεγεται...Παει ενας μηνας τωρα!!! Ηταν 280 γραμμαρια...Για να δουμε τωρα...Σου ευχομαι να το πιασετε το κιλακι...Ενα σκαλοπατι σημαντικο ;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!! Μα τι καουρες είναι αυτές???? Ανασα του δράκου που λεει και η Αννα χαχαχα

Μου φαίνεται πρέπει να κοψω το βραδινο εντελώς γιατί όλο το βραδυ ξυπναω απο τις καουρες. Χωρια οτι πρέπει να αγοράσω κοκκαλακια να πιανω τα κοτσίδια της μπεμπας μου (μαλλια δεν λένε για τις καούρες?) χαχαχα

duende ευτυχώς δεν έιχε να κανει το σκύλι με τη δερματίτιδα. Παλι καλα γιατί του αρεσει πολύ να παιζει μαζί της και θα ταν δύσκολο να τον αποτρέψω.

Μου εχετε αναψει τα αιματα με τις καμπύλες και εγώ όλο γυροφέρνω να μην την κανω,λες και θα την αποφύγω.

Βρε κορίτσια καθε μερα δεν ξέρω τι να φάω όλα μου βρωμανε και όλα μου ξινιζουν. Ή δεν τα κανω κεφι ή μου αφήνουν ασχημη επιγευση, τι θα κανω?

Σημερα λεω να φτιαξω μαλλι.Παλι βγήκαν τα λευκα γκρρρ

Το ότι σου βρωμάνε αυτό είναι καλό! Εμένα που μου μυρίζουν όλα υπέροχα και θέλω να φααααωωωω;; Και όχι τιποτα άλλο θέλω να χάσω 2 κιλά και όσο λίγο και να τρώω δεν κατεβαίνει η ζυγαρια!!!!!:mad::-x:-x

Ερώτηση!! Βʼαφεις το μαλλί; Δεν το έχω βάψει καθόλου από τότε που έμεινα εγκυος! Ενταξει το χρώμα που τα βάφω δεν έχει μεγάλη διαφορά από το φυσικό μου αλλά οι λευκές τρίχες έχουν βγεί για τα καλά!!! Με τί βαφόσαστε βρε κορίτσια;

Χρησιμοποιώ εγώ την κορρʼε αλλά μου είπαν οτί δεν είναι και πολυ φυσική όσο λέει!!!!!! ααααα!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

καλημέρα και απο μένα

Άννα οι 28 εβδομάδες γιατί είναι το πρώτο καλό μαξιλαράκι?Πες μου κ μένα γιατί θέλω να βάλω έναν στόχο και σιγά σιγά να προχωράω...

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ειναι δύσκολο να αλλάξει ο λύκος τώρα στα γεραματα χαχαχα

Ευτυχώς έχω τον άντρα μου μερικές φορές που με προσγειώνει όχι ανωμαλα αλλά προσπαθεί να μου βάλει στο μυαλό και την πιθανότητα να μην πανε όπως τα έχω φανταστει.Ευτυχως εκεινος είναι ΤΕΡΑΣ ψυχραιμιας και ετσι δεν αγχώνομαι

Α ναι;; καλό αυτό!!!! Και μένα ο δικός μου έτσι είναι! Αλλά ο δικός είναι είναι άσε μην πώ! Σε γκρεμό με πετάει βρε παιδί μου! :shock::shock::shock:Αφού του λέω μα καλά πόσο αγροίκος είσαι;; Με προσγειώνει σου λέω στην μάπα μου τα πετάει!!!! ψυχρός εκτελεστής!!Το βλαμμένο!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

καλημέρα και απο μένα

Άννα οι 28 εβδομάδες γιατί είναι το πρώτο καλό μαξιλαράκι?Πες μου κ μένα γιατί θέλω να βάλω έναν στόχο και σιγά σιγά να προχωράω...

γιατι εχει καλες πιθανοτητες για προωρο κ να επιβιωση αλλα κ να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα!αλλα εμεις θα φτασουμε τις 38τουλαχιστον,εγω καθε μερα το λεω στον στρουμφουλη μην κανει καμμια βλακεια,ετσι μαλλωνε κ εσυ το μπεμπακι σου:tongue::tongue::tongue:!!!

9892a30fbd.png

γιατι εχει καλες πιθανοτητες για προωρο κ να επιβιωση αλλα κ να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα!αλλα εμεις θα φτασουμε τις 38τουλαχιστον,εγω καθε μερα το λεω στον στρουμφουλη μην κανει καμμια βλακεια,ετσι μαλλωνε κ εσυ το μπεμπακι σου:tongue::tongue::tongue:!!!

ευχαριστώ Άννα,πρώτος στόχος λοιπόν για μένα 28 εβδομάδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...