Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

• Μου αρέσει 1

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Τη γκαντεμια μου μεσα.....τρακαρα το αυτοκινητο....Κοιταγα απο τη μια μερια του δρόμου και απο την άλλη είχε έναν καδο του Δημου και δεν είδα τον άλλον που ερχοταν. Τσουλησε το αυτοκινητο και επεσα πανω του!!!! Και απο τότε που το ξεχρεωσαμε το εχω σαν τα ματια μου ρε γμτ μηπως και κανω καμια ζημια και συνεχίσουμε να το πληρώνουμε....Το κερατό μου...Σημαδεψα τον προφυλακτήρα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια την βοηθεια σας γιατι με πιανει πανικος...Η καμπυλη στα 50gr γλυκοζης βγηκε στα 0 λεπτα 75 και στην 1 ωρα 157...Ειναι πολυ ανεβασμενη???

Δεν εχω ουτε εγώ ιδεα βρε Ναταλακι μου....Η μικροβιολογος τι σου είπε? Δηλ πρέπει να προσέξουμε πριν κανουμε την εξεταση ζαχαρου την προηγουμενη να μην φάμε γλυκά κλπ???

Μα τί είναι αυτά που λές! Εννοείται πώς πρέπει! Δηλ τί αυτό θέλουμε; Αισιοδοξία πάντα αλλά πάντα!!

Εννοω ότι είμαι απο τους ανθρώπους που 10 κακα να μου πεις θα βρώ το ένα καλο και θα επαναπαυτώ νομίζοντας πως όλα είναι τελεια. Δεν είμαι απο τους ανθρώπους που το ψάχνουν γενικά.Μηπως πρέπει να αρχίσω να γίνομαι λίγο καχυποπτη και επιφυλακτική και όχι υπερμετρα αισιοδοξη??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δεν εχω ουτε εγώ ιδεα βρε Ναταλακι μου....Η μικροβιολογος τι σου είπε? Δηλ πρέπει να προσέξουμε πριν κανουμε την εξεταση ζαχαρου την προηγουμενη να μην φάμε γλυκά κλπ???

Εννοω ότι είμαι απο τους ανθρώπους που 10 κακα να μου πεις θα βρώ το ένα καλο και θα επαναπαυτώ νομίζοντας πως όλα είναι τελεια. Δεν είμαι απο τους ανθρώπους που το ψάχνουν γενικά.Μηπως πρέπει να αρχίσω να γίνομαι λίγο καχυποπτη και επιφυλακτική και όχι υπερμετρα αισιοδοξη??

Δεν ξερω βρε Πενυ μου...Ο γιατρος μου ειπε οτι το οριο ειναι 140 και να κανω αυτη με τις 5 μετρησεις για να μην ανησυχω...Ειναι καλυτερη λεει για να βλεπουμε καθε ωρα τις μετρησεις...Αντε να δουμε...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Δεν ξερω βρε Πενυ μου...Ο γιατρος μου ειπε οτι το οριο ειναι 140 και να κανω αυτη με τις 5 μετρησεις για να μην ανησυχω...Ειναι καλυτερη λεει για να βλεπουμε καθε ωρα τις μετρησεις...Αντε να δουμε...

Ναι είναι η μεγάλη καμπυλη. Οταν του είπες οτι έιχες φαει γλυκό χτες τι έιπε οτι μπορεί να είναι και απο αυτό ανεβασμενο?

Καντο και αυτό να ηρεμησεις κοριτσάκι....Ολα καλα θα έιναι μη φοβάσαι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι είναι η μεγάλη καμπυλη. Οταν του είπες οτι έιχες φαει γλυκό χτες τι έιπε οτι μπορεί να είναι και απο αυτό ανεβασμενο?

Καντο και αυτό να ηρεμησεις κοριτσάκι....Ολα καλα θα έιναι μη φοβάσαι!!

Δεν του το ειπα...Την παρασκευη εχω ραντεβου ετσι και αλλιως οποτε θα τα πουμε και απο κοντα...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

ωχ Πενυ παλι καλα που δεν επαθες εσυ τιποτα,νεα εξοδα βεβαια αλλα αυτα να ναι μονο!

Ναταλακι μην αγχωνεσαι,θα δειξει στην μεγαλη καμπυλη τι πρεπει να κανεις!α κ το φαγητο που εφαγες χθες(γλυκο κ ρυζι) δεν παιζει καμμια σημασια!ξεκινησες με ζαγχαρο νηστειας 0.75(αν ηταν αυτο θα χε επηρεαστει προς τα πανω) αλλα προς το παρον ειχες μια ενδειξη οτι ο οργανισμος δυσκολευεται να κατεβασει μεσα στην 1ωρα το ζαγχαρο!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γεια σας κορίτσια! Έκανα κι εγώ την Β επιπέδου, εχτές. Όλα μια χαρά, μία ώρα βλέπαμε τον παίδαρο. Μόνο την καρδούλα δεν μπορούσε να δει καλά, έκανα μια βόλτα, έφαγα...τίποτα, ο γιος μου είναι πεισματάρης απο τώρα :lol::lol:

Επειδή κουράστηκα στο περπάτημα (βασικά πήγαμε για ψώναι στο μάκρο μιας και ήμασταν κοντά) με έπιασε και σύσπαση. Αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Νεραϊδούλα, ξεκούραση και ηρεμία χρειάζεται! Κι απο ότι έχω ακούσει ο καναπές είναι πιο κουραστικός απο το κρεβάτι. Βάλε τηλεόραση στο δωμάτιο αν δεν έχεις, εφοδιάσου βιβλία εύπεπτα και απόλαυσε ξααααααααάπλα:wink: και κανάκεμα

FEFcp3.png uSlbp2.png

Γεια σας κορίτσια! Έκανα κι εγώ την Β επιπέδου, εχτές. Όλα μια χαρά, μία ώρα βλέπαμε τον παίδαρο. Μόνο την καρδούλα δεν μπορούσε να δει καλά, έκανα μια βόλτα, έφαγα...τίποτα, ο γιος μου είναι πεισματάρης απο τώρα :lol::lol:

Επειδή κουράστηκα στο περπάτημα (βασικά πήγαμε για ψώναι στο μάκρο μιας και ήμασταν κοντά) με έπιασε και σύσπαση. Αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Νεραϊδούλα, ξεκούραση και ηρεμία χρειάζεται! Κι απο ότι έχω ακούσει ο καναπές είναι πιο κουραστικός απο το κρεβάτι. Βάλε τηλεόραση στο δωμάτιο αν δεν έχεις, εφοδιάσου βιβλία εύπεπτα και απόλαυσε ξααααααααάπλα:wink: και κανάκεμα

Ωραια νεα Patpan...Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα..Τελιωνουν σιγα-σιγα οι Β επιπεδου!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

πενυ, ευτυχώς που δεν χτύπησες εσύ! Οι λαμαρίνες πάντα φτιάχνονται.

Ναταλάκι, το ζάχαρο δεν νομίζω ότι είναι πολύ ανεβασμένο. Μια γνωστή μου που έφτασε γύρω στο 150 ( δεν θυμάμαι ακριβώς) ο γιατρός της απλώς της είπε να κάνει λίγο πιο προσεγμένη διατροφή αλλά δεν της απαγόρευσε τίποτα. Ίσως είναι και θέμα γιατρού και ιστορικού της εγγύου. Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο και αυτός θα σε καθοδηγήσει.

FEFcp3.png uSlbp2.png

πενυ, ευτυχώς που δεν χτύπησες εσύ! Οι λαμαρίνες πάντα φτιάχνονται.

Ναταλάκι, το ζάχαρο δεν νομίζω ότι είναι πολύ ανεβασμένο. Μια γνωστή μου που έφτασε γύρω στο 150 ( δεν θυμάμαι ακριβώς) ο γιατρός της απλώς της είπε να κάνει λίγο πιο προσεγμένη διατροφή αλλά δεν της απαγόρευσε τίποτα. Ίσως είναι και θέμα γιατρού και ιστορικού της εγγύου. Πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο και αυτός θα σε καθοδηγήσει.

Τον πηρα τηλεφωνο κοπελα μου...Μου ειπε οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να μας ανησυχει..Απλα θα κανουμε την επαναλαπτικη..Εξαλλου ξερει οτι τρωω παρααα πολλα γλυκα...Παντα ημουν του γλυκου και πριν απο την εγκυμοσυνη!!! Ευκαιρια λοιπον να τα κοψω....;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια,είμαι κάπως πιο ήρεμη στο σπίτι,η κλινική με αγχώνει περισσότερο,δεν είχα τίποτα να κάνω κ δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι ούτε λεπτό,εδώ είναι κάπως καλύτερα.

Άννα μου αύξησε τα χάπια,αν 6 ώρες παίρνω και μου έδωσε vasclor κολπικά, α μου έκοψε και το ασβέστιο γιατί λέει μπορεί να μου κάνει συσπάσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

ευχαριστώ κορίτσια,είμαι κάπως πιο ήρεμη στο σπίτι,η κλινική με αγχώνει περισσότερο,δεν είχα τίποτα να κάνω κ δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι ούτε λεπτό,εδώ είναι κάπως καλύτερα.

Άννα μου αύξησε τα χάπια,αν 6 ώρες παίρνω και μου έδωσε vasclor κολπικά, α μου έκοψε και το ασβέστιο γιατί λέει μπορεί να μου κάνει συσπάσεις

κ γω δεν παιρνω απο την αρχη για τον φοβο των συσπασεων!επισης διαβασα οτι κανουν καλο τα αμυγδαλα μιας κ εχουν μπολικο μαγνησιο,κ να αποφευγουμε τα ζεστα μπανια(χλιαρο νερακι καλυτερα),τον υπερβολικο μαιντανο κ ανιθο,καθως κ το τζιντζερ!

τωρα που εισαι σπιτι θα φτιαξει η διαθεση σου κ ολα θα ειναι καλυτερα!!!!!

Ναταλακι ε μην τα κοψεις εντελως τα γλυκακια,τρωγε καλε απο κανενα:tongue::tongue::tongue:!!

9892a30fbd.png

Άννα τα αμύγδαλα ελπίζω να τα παίρνεις ανάλατα!!!

Ναταλάκι, σε καταλαβαίνω με τα γλυκά! Τι να πω κι εγώ που έχω άντρα ζαχαροπλάστη????

αχ ναι παντα αψητα κ αναλατα!ετσι μου αρεσουν κ καλυτερα!

9892a30fbd.png

κ γω δεν παιρνω απο την αρχη για τον φοβο των συσπασεων!επισης διαβασα οτι κανουν καλο τα αμυγδαλα μιας κ εχουν μπολικο μαγνησιο,κ να αποφευγουμε τα ζεστα μπανια(χλιαρο νερακι καλυτερα),τον υπερβολικο μαιντανο κ ανιθο,καθως κ το τζιντζερ!

τωρα που εισαι σπιτι θα φτιαξει η διαθεση σου κ ολα θα ειναι καλυτερα!!!!!

Ναταλακι ε μην τα κοψεις εντελως τα γλυκακια,τρωγε καλε απο κανενα:tongue::tongue::tongue:!!

Ασε Αννα μου εχω παρει τετοιο φοβο που θα κανω καιρο να ξαναφαω:tongue::tongue::tongue: Το ξερω και εγω αυτο με το ασβεστιο..Και εμενα αργησε να μου το δωσει...Εσυ Αννα δεν παιρνεις καθολου??Δεν εχεις ελλειψη???

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...